Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1011 reviews
Geclassificeerd als #235 van 641 hotels in Berlin
"GreenLeader Partner" GreenLeader Partner

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
249
Erg goed
455
Gemiddeld
192
Slecht
73
Vreselijk
42

Soort reiziger

Business
170
Couples
371
Solo travel
97
Family
142
Friends getaway
153

Beoordelingsoverzicht

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • Ask for cleaned room and make sure that the housekeeping will clean your room as well (NeveenE34)
    2.0
    2022-04-07
  • Very small rooms, choose wisely (E2343ZLrobertm)
    3.0
    2020-02-25
  • avoid road side room (Andrew R)
    4.0
    2019-02-13
  • This is not a hotel to stay at. Service terrible. (David R)
    1.0
    2018-09-06
  • Don't even think about it. (l1106410)
    1.0
    2018-09-05

Reviews van reizigers

  • "Goede locatie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2018-10-22
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel ligt dicht bij het metrostation. Ideale uitvalsbasis voor een stedentrip in Berlijn. Kamers zijn ruim en schoon en personeel is zeer vriendelijk. Genoeg eetgelegenheden in de buurt om in de avond gezellig een hapje te eten. Op loopafstand bevinden zich ook verschillende winkels om te shoppen.

    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-10-23
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Berlin Kudamm for your stay in Berlin, and for sharing your feedback with the Trip Advisor community. We are very glad to hear that you have enjoyed your stay at our hotel and that you find it to be the ideal base for a city break in Berlin. We would be more than happy to welcome you again in the near future. Kind Regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Prachtige stad, super hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Beoordeeld: 2017-12-08
    • Reistype: Zaken
  • Top lokatie, mooi hotel, erg vriendelijk personeel, mooie kamer en geweldige omgeving direkt aan de kurfurstendam. Prima ontbijt en veel opnenbaar vervoer mogelijkheden. Leuke kunst in het hotel en grote parkeergarage

    • 5.0
      Kamers
    • 5.0
      Locatie
    • 5.0
      Service
    • khagenbucher, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2017-12-11
    • Wow, thanks Hand D for this amazing review, what a delight to read. I have shared your comments with the entire team, we’re very pleased to have provided a great experience for you during your time in Berlin. We hope to see you again in the near future. Kind regards, Katja Hagenbucher Hotel Manager

  • "prima"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-10-07
    • Reistype: Stellen
  • De kamer was erg warm, dat was jammer en onnodig in oktober... Verder was het een prima kamer met alles wat je nodig hebt en ook ruim. Het personeel was vriendelijk. We hadden geen ontbijt erbij, gelukkig konden we dit nog apart erbij doen. Wel vond ik de prijs erg duur voor wat je kreeg. Het was een prima ontbijt hoor, maar niks bijzonders.

    • 3.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 3.0
      Slaapkwaliteit
    • 5.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Katja Hagenbucher, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2022-10-12
    • Dear Guest, Thank you for your feedback via Tripadvisor. It is wonderful to know that you were satisfied with many aspects of your stay and that we managed to exceed your expectations. Should you stay with us again, please do not hesitate to contact the on-site breakfast team, as they would be happy to do their best to accommodate any special dietary requirements you may have. With the hope to get another opportunity to welcome you again, we are sending you our best regards. Park Plaza Berlin Kudamm Team

  • "Prijs kwaliteit is dit hotel zeer goed"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2022-03-06
    • Reistype: Stellen
  • Als je graag alles te voet wil bezoeken dan is dit hotel niet centraal genoeg gelegen, maar als je met metro wil gaan dan wel ok (metro vlakbij) Vriendelijk personeel Parking hotel op 10m, wel heel smal om in/uit te rijden, 18€ per nacht

    • 4.0
      Kamers
    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Slaapkwaliteit
    • 3.0
      Locatie
    • 4.0
      Hygiëne
    • 4.0
      Service
    • Carsten Rudolph, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2022-03-10
    • Dear Guest, Thank you for sharing your impressions with us. We are very pleased to read that you enjoyed your stay with us and were satisfied with our friendly staff. Our underground car park is a little narrower as it was built several years ago when cars were also a little smaller. We would like to apologize for the inconvenience. With the hope to get another opportunity to welcome you and improve your impressions of our hotel, we are sending you our best regards. Park Plaza Berlin Kudamm Team

  • "Goede locatie"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Beoordeeld: 2018-10-06
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb dit hotel gekozen vanwege de gunstige prijs en de goede ligging. Binnen een paar minuten ben je de trein of een ander vervoermiddel. De kamer was schoon, het bed sliep prima en de douchen was lekker warm. De kamer lag aan de straatkant, het was iets rumoeriger, maar daar heb ik zelf voor gekozen. Het kiepraam kon open en dicht. Het ontbijt was goed en uitgebreid inclusief de aangeboden filterkoffie. Her personeel was vriendelijk en sprak Duits of Engels. Bij het inchecken werd alles duidelijk uitgelegd. Voor het vertrek kon ik de koffer nog achterlaten in een afgesloten tassenruimte. Kortom, een hotel om bij terug te komen.

    • 4.0
      Prijs/kwaliteit
    • 4.0
      Locatie
    • 4.0
      Service
    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-10-10
    • Dear Guest, we appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. It was our pleasure reading such a wonderful review. It makes us very happy knowing that our team exceeded your expectations and that you enjoyed every moment of your stay with us. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again. Best regards Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC