Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

890 reviews
Geclassificeerd als #230 van 642 hotels in Berlijn
"GreenLeader Partner" GreenLeader Partner

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
214
Erg goed
411
Gemiddeld
175
Slecht
60
Vreselijk
30

Soort reiziger

Zaken
152
Stellen
331
Soloreis
89
Gezinnen
117
Vakantie met vrienden
149

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • probeer tegen een meerprijs aan de achterzijde te boeken (eduardusv)
    3.0
    2016-12-13
  • Neem een kamer aan de achterkant, is veel rustiger (Dutchtraveller228)
    4.0
    2016-05-13
  • Vraag naar een kamer aan de achterzijde van het hotel. (DaandeHaas)
    4.0
    2015-08-29
  • Kamer aan de straatkant kan overlast ondervinden van de nachtclub die hier tegenover zit. (S K)
    4.0
    2015-04-15
  • Boek een kamer aan de achterkant (s v)
    3.0
    2011-10-08

Reviews van reizigers

  • "Goede locatie"

    • Beoordeeld: 2018-10-06
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb dit hotel gekozen vanwege de gunstige prijs en de goede ligging. Binnen een paar minuten ben je de trein of een ander vervoermiddel. De kamer was schoon, het bed sliep prima en de douchen was lekker warm. De kamer lag aan de straatkant, het was iets rumoeriger, maar daar heb ik zelf voor gekozen. Het kiepraam kon open en dicht. Het ontbijt was goed en uitgebreid inclusief de aangeboden filterkoffie. Her personeel was vriendelijk en sprak Duits of Engels. Bij het inchecken werd alles duidelijk uitgelegd. Voor het vertrek kon ik de koffer nog achterlaten in een afgesloten tassenruimte. Kortom, een hotel om bij terug te komen.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-10-10
    • Dear Guest, we appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. It was our pleasure reading such a wonderful review. It makes us very happy knowing that our team exceeded your expectations and that you enjoyed every moment of your stay with us. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again. Best regards Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Sterk aanbevolen door ons!"

    • Beoordeeld: 2015-03-24
    • Reistype: Gezinnen
  • Schoon, mooi hotel in een leuke omgeving. Vriendelijk personeel, rustig, maar toch erg dicht bij de actie en Kudamm en alle winkels, restaurants, cafées. Dicht bij de U-bahn ook, dichtstbijzijnde één op slechts 100 m afstand. We zouden graag weer hier verblijven en ik denk dat we zullen terugkeren binnen nogal een nabije toekomst. Ik vergat ook mijn iPad in de kamer en het personeel stuurde het voor mij echt snel, zo hartelijk dank aan het personeel!

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2015-04-07
    • Dear Magdalena N, thank you for sharing the experience of your stay on tripadvisor and for staying with us recently. We are very glad that you enjoyed your stay with us and also that your Ipad arrived save and secure. We are very much looking forward to welcome you again in the near future. with best personal regards from Berlin Ralph Schroedter

  • "Aangenaam verblijf in Berlijn"

    • Beoordeeld: 2014-10-08
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is centraal gelegen met zeer korte loopafstand van vervoer, winkels en restaurantjes gevestigd. Een aangenaam hotel dat uitstekend waar voor uw geld. Enige negatieve was dat de matrassen waren een beetje te hard naar een enigszins onrustige slapen geleid.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2014-10-20
    • dear peter t, we thank you for sharing the experience of your stay with us on tripadvisor and are lucky that you enjoyed the location and also the value so much. in regards of the mattresses we normally get positive comments in these regards, but do apologize not to have satisfied you indiviuality. however we like to inform you that we do have a good choice of pillows which maybe would have helped to make you stay even mor comfortable. dear peter t., once again thank you for your reservation. we are looking forward to welcome you again soon. with best regards ralph

  • "City Break"

    • Beoordeeld: 2021-07-31
    • Reistype:
  • We decided to stay 3 nights at Park Plaza, Berlin and wanted a central location that was value for money. I was extremely happy that I had chosen this location as it was a lovely place to stay and staff were very helpful and friendly. The room we stayed in was a twin room, immaculate with a lovely view and air conditioning. The beds were really comfortable so we slept well! I liked that instead of house keeping that we could pick 4 items from the fridge so opted for water but a lovely idea as we would not have opted for house keeping anyway as the room was well stocked with tea/coffee, towels, shampoo/conditioner, toilet rolls etc. I would definately recommend staying at the Park Plaza. This was a mid week city break having not travelled for the past year and a half due to the Pandemic, this was the first place we wanted to visit as we had been here 3 years previously.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Katja Hagenbucher, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-08-03
    • Dear Guest, We would like to personally thank you for the great review and for sharing your impressions with other travelers. We are delighted to know that you enjoyed your stay with us. Providing a warm welcome and exceptional experience throughout our guests stay is at the heart of everything we do, and it is wonderful when our efforts are recognized. We hope you have returned home with brilliant memories from the holiday and to have the opportunity to welcome you in the future again at our Hotel. Kind regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Good stay"

    • Beoordeeld: 2021-07-27
    • Reistype: Zaken
  • Business/vacation trip. Hotel has a nice and professional stuff. Hotel located in good area. Rooms was clean and comfortable. I’m gonna visit this hotel again as soon as possible. Best regards Park Plaza people ;)

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Katja Hagenbucher, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-08-03
    • Dear Guest, Thank you for sharing such a positive feedback following your stay a tour Hotel. It makes us happy knowing we managed to meet all your expectations, and it would be our pleasure to welcome you again. Best regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC