Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

882 reviews
Geclassificeerd als #243 van 637 hotels in Berlijn
"GreenLeader Partner" GreenLeader Partner

Soort reiziger

Uitstekend
207
Erg goed
411
Gemiddeld
175
Slecht
59
Vreselijk
30

Beoordeling van reizigers

Zaken
151
Stellen
327
Soloreis
88
Gezinnen
115
Vakantie met vrienden
151

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • probeer tegen een meerprijs aan de achterzijde te boeken (eduardusv)
    3.0
    2016-12-13
  • Neem een kamer aan de achterkant, is veel rustiger (Dutchtraveller228)
    4.0
    2016-05-13
  • Vraag naar een kamer aan de achterzijde van het hotel. (DaandeHaas)
    4.0
    2015-08-29
  • Kamer aan de straatkant kan overlast ondervinden van de nachtclub die hier tegenover zit. (S K)
    4.0
    2015-04-15
  • Boek een kamer aan de achterkant (s v)
    3.0
    2011-10-08

Recentste reviews van reizigers

  • "Goede locatie"

    • Beoordeeld: 2018-10-06
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb dit hotel gekozen vanwege de gunstige prijs en de goede ligging. Binnen een paar minuten ben je de trein of een ander vervoermiddel. De kamer was schoon, het bed sliep prima en de douchen was lekker warm. De kamer lag aan de straatkant, het was iets rumoeriger, maar daar heb ik zelf voor gekozen. Het kiepraam kon open en dicht. Het ontbijt was goed en uitgebreid inclusief de aangeboden filterkoffie. Her personeel was vriendelijk en sprak Duits of Engels. Bij het inchecken werd alles duidelijk uitgelegd. Voor het vertrek kon ik de koffer nog achterlaten in een afgesloten tassenruimte. Kortom, een hotel om bij terug te komen.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-10-10
    • Dear Guest, we appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. It was our pleasure reading such a wonderful review. It makes us very happy knowing that our team exceeded your expectations and that you enjoyed every moment of your stay with us. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again. Best regards Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Sterk aanbevolen door ons!"

    • Beoordeeld: 2015-03-24
    • Reistype: Gezinnen
  • Schoon, mooi hotel in een leuke omgeving. Vriendelijk personeel, rustig, maar toch erg dicht bij de actie en Kudamm en alle winkels, restaurants, cafées. Dicht bij de U-bahn ook, dichtstbijzijnde één op slechts 100 m afstand. We zouden graag weer hier verblijven en ik denk dat we zullen terugkeren binnen nogal een nabije toekomst. Ik vergat ook mijn iPad in de kamer en het personeel stuurde het voor mij echt snel, zo hartelijk dank aan het personeel!

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2015-04-07
    • Dear Magdalena N, thank you for sharing the experience of your stay on tripadvisor and for staying with us recently. We are very glad that you enjoyed your stay with us and also that your Ipad arrived save and secure. We are very much looking forward to welcome you again in the near future. with best personal regards from Berlin Ralph Schroedter

  • "Aangenaam verblijf in Berlijn"

    • Beoordeeld: 2014-10-08
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is centraal gelegen met zeer korte loopafstand van vervoer, winkels en restaurantjes gevestigd. Een aangenaam hotel dat uitstekend waar voor uw geld. Enige negatieve was dat de matrassen waren een beetje te hard naar een enigszins onrustige slapen geleid.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2014-10-20
    • dear peter t, we thank you for sharing the experience of your stay with us on tripadvisor and are lucky that you enjoyed the location and also the value so much. in regards of the mattresses we normally get positive comments in these regards, but do apologize not to have satisfied you indiviuality. however we like to inform you that we do have a good choice of pillows which maybe would have helped to make you stay even mor comfortable. dear peter t., once again thank you for your reservation. we are looking forward to welcome you again soon. with best regards ralph

  • "A very good option in Berlin"

    • Beoordeeld: 2018-09-06
    • Reistype: Gezinnen
  • A good room in a good place, near Breitsheidplazt (Gedächtnis-Kirche, Europa Center, Bikini Berlin, Bahnhof Zoologischer Garten, bus stop to Branderburger Tor and to Alexander Platz...) A very good room with a bog big bed and with no problem to have an accesory bed for a child. The lift was difficult to use, so we used the stair. Very good and complete breakfast. A quiet bar to relax in the evening. To improve: if the receptionists could speak german slower; the bathtube (I prefer a shower plate

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-09-07
    • Dear Guest, Thank you for choosing our hotel for your stay in Germany’s capital and also for taking the time to share your impressions with us. It makes us very happy to know that you enjoyed your stay with us and that many aspects met your expectations like our location, our rich breakfast offer as well as your room. Thank you also for your improvement suggestions, we will make sure to forward them to the relevant departments. It would be an honor to get another opportunity to welcome you. Best regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "A great hotel in a perfect location"

    • Beoordeeld: 2016-03-22
    • Reistype: Gezinnen
  • This hotel is just down the road from the Kurfurstendam and a few steps away from the nearest metro station. The staff were very friendly and the rooms, simple, clean and well organized. It was also a big advantage that they had a car park so that we could leave the car there in security during our stay.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • khagenbucher, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2016-03-29
    • Dear 966siar, it’s been a real pleasure to read your great feedback on Tripadvisor. On behalf of my team I would like to thank you for your visit and hope to see you again when you are back in Berlin next time. Katja Hagenbucher Hotel Manager

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC