Beoordeling van reizigers op TripAdvisor

917 reviews
Geclassificeerd als #214 van 645 hotels in Berlijn
"GreenLeader Partner" GreenLeader Partner

Beoordeling van reizigers

Uitstekend
230
Erg goed
415
Gemiddeld
178
Slecht
62
Vreselijk
32

Soort reiziger

Zaken
155
Stellen
337
Soloreis
91
Gezinnen
125
Vakantie met vrienden
151

Beoordelingsoverzicht

Locatie
4.5
Slaapkwaliteit
4.0
Kamers
4.0
Service
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
Hygiëne
4.0

Tips van reizigers om u te helpen de juiste kamer te kiezen

  • probeer tegen een meerprijs aan de achterzijde te boeken (eduardusv)
    3.0
    2016-12-13
  • Neem een kamer aan de achterkant, is veel rustiger (Robert B)
    4.0
    2016-05-13
  • Vraag naar een kamer aan de achterzijde van het hotel. (DaandeHaas)
    4.0
    2015-08-29
  • Kamer aan de straatkant kan overlast ondervinden van de nachtclub die hier tegenover zit. (S K)
    4.0
    2015-04-15
  • Boek een kamer aan de achterkant (s v)
    3.0
    2011-10-08

Reviews van reizigers

  • "Goede locatie"

    • Beoordeeld: 2018-10-06
    • Reistype: Soloreis
  • Ik heb dit hotel gekozen vanwege de gunstige prijs en de goede ligging. Binnen een paar minuten ben je de trein of een ander vervoermiddel. De kamer was schoon, het bed sliep prima en de douchen was lekker warm. De kamer lag aan de straatkant, het was iets rumoeriger, maar daar heb ik zelf voor gekozen. Het kiepraam kon open en dicht. Het ontbijt was goed en uitgebreid inclusief de aangeboden filterkoffie. Her personeel was vriendelijk en sprak Duits of Engels. Bij het inchecken werd alles duidelijk uitgelegd. Voor het vertrek kon ik de koffer nog achterlaten in een afgesloten tassenruimte. Kortom, een hotel om bij terug te komen.

    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • PPBerlin_Kudamm, Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2018-10-10
    • Dear Guest, we appreciate you taking your time to share your feedback in regards to your recent stay with us. It was our pleasure reading such a wonderful review. It makes us very happy knowing that our team exceeded your expectations and that you enjoyed every moment of your stay with us. It would be wonderful to get the opportunity to welcome you again. Best regards Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Sterk aanbevolen door ons!"

    • Beoordeeld: 2015-03-24
    • Reistype: Gezinnen
  • Schoon, mooi hotel in een leuke omgeving. Vriendelijk personeel, rustig, maar toch erg dicht bij de actie en Kudamm en alle winkels, restaurants, cafées. Dicht bij de U-bahn ook, dichtstbijzijnde één op slechts 100 m afstand. We zouden graag weer hier verblijven en ik denk dat we zullen terugkeren binnen nogal een nabije toekomst. Ik vergat ook mijn iPad in de kamer en het personeel stuurde het voor mij echt snel, zo hartelijk dank aan het personeel!

    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2015-04-07
    • Dear Magdalena N, thank you for sharing the experience of your stay on tripadvisor and for staying with us recently. We are very glad that you enjoyed your stay with us and also that your Ipad arrived save and secure. We are very much looking forward to welcome you again in the near future. with best personal regards from Berlin Ralph Schroedter

  • "Aangenaam verblijf in Berlijn"

    • Beoordeeld: 2014-10-08
    • Reistype: Stellen
  • Het hotel is centraal gelegen met zeer korte loopafstand van vervoer, winkels en restaurantjes gevestigd. Een aangenaam hotel dat uitstekend waar voor uw geld. Enige negatieve was dat de matrassen waren een beetje te hard naar een enigszins onrustige slapen geleid.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RSchroedter, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2014-10-20
    • dear peter t, we thank you for sharing the experience of your stay with us on tripadvisor and are lucky that you enjoyed the location and also the value so much. in regards of the mattresses we normally get positive comments in these regards, but do apologize not to have satisfied you indiviuality. however we like to inform you that we do have a good choice of pillows which maybe would have helped to make you stay even mor comfortable. dear peter t., once again thank you for your reservation. we are looking forward to welcome you again soon. with best regards ralph

  • "Hospitality of excellence"

    • Beoordeeld: 2021-08-20
    • Reistype: Zaken
  • if you care for service this is the place to stay in Berlin. For example: you need gluten free bread rolls. No problem they bake them for you directly. Special milk takes a minute, an omelet or sunny side eggs 5 minutes. Change the room, sure no problem. Coffee 2 o' clock in the morning due to departure, ready when you come down.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Katja Hagenbucher, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-08-31
    • Dear Guest, Thank you for choosing Park Plaza Berlin Kudamm for your recent stay in Berlin. We are delighted to read you found your recent stay perfect and that you were highly satisfied with our team members and the service. We hold high service standards for our establishment, and we are glad to hear that our team members have succeeded in providing you with excellent service and a warm welcome. Your kind words regarding our team members make us very proud, and we will make sure to share your compliments with the entire team. It would be a pleasure to welcome you back soon. Kind regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

  • "Great experience"

    • Beoordeeld: 2021-08-16
    • Reistype:
  • One of the best staffs ever, great service vey clean, good breakfast and very welcoming. No matter what reason you're visiting, this is the best place for staying. Btw, very close to everything you need.

    • tripadvisor-rating
      Kamers
    • tripadvisor-rating
      Prijs/kwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Slaapkwaliteit
    • tripadvisor-rating
      Locatie
    • tripadvisor-rating
      Hygiëne
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Katja Hagenbucher, General Manager van Park Plaza Berlin Kudamm, reageerde op deze beoordeling 2021-08-31
    • Dear Guest, Thank you for taking the time to share your positive impressions regarding your recent stay at Park Plaza Berlin Kudamm. It makes us very happy to know your overall stay was wonderful and that you were satisfied with all aspects of it. Thank you for mentioning our team members, your kind words are highly appreciated and we will make sure to forward your lovely compliments to them. We would be delighted to welcome you back soon. Kind regards, Park Plaza Berlin Kudamm Management Team

Bekijk alle reviews op TripAdvisor

Deze reviews zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of haar partners.

© 2014 TripAdvisor LLC