Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 285 omtaler
Rangert som nummer 1 av 4 hoteller i Beitostolen

Reisevurdering

Utmerket
54
Veldig bra
103
Gjennomsnittlig
91
Dårlig
25
Forferdelig
12

Type reisende

Business
11
Couples
123
Solo travel
14
Family
67
Friends getaway
36

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Junior suites are good! Valley views best but get them in dining room anyway! (Tebbster)
    5.0
    2019-02-12
  • I had a room with a view, without asking for it, which was great. (ChrisHburg)
    4.0
    2018-08-12
  • Ask for mountain view if available (aine33)
    5.0
    2017-08-01
  • Make sure to get a room facing the mountains on the backside of the hotel. (Allan R)
    4.0
    2017-07-11
  • Rooms on the south side have spectacular views across the valley. (Karen J)
    5.0
    2017-02-20

Omtaler fra reisende

  • "Hyggelig personalet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-09-17
    • Reisetype:
  • Vi var to par som ville ha en fin 3 dagers rolig og fin ferie. Vi overnattet på hotellet i 3 døgn. Vi bestilte halvpensjon, 3 rettes middag. Maten var menet god ved hotellet. Et vennlig og oppmerksom personale gjorde matopplevelsen til en uforglemmelig stund. Rommene var fine og romslige med god utsikt. Vi hadde kun positive opplevelse på hotellet. Spesielt vil vi gi ros til et hyggelig og kvalitetsbevisst personale ved hotellet Vi vil anbefale hotellet til andre som ønsker et meget positivt hotellopphold.

    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
  • "Ferie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-07-20
    • Reisetype: Par
  • Ble tatt imot av veldig hyggelig resepsjonist. Fikk utdelt infoskriv om covid-19 og regler fra hotellet. Veldig informativt. Rommet var flott, gullende reint, kjempegod seng. God sofa og stol var det også plass til på rommet. Vi kom så seint at vi hadde spist middag. Frokosten var kjempegod, og folk var flinke å holde avstand og ta hensyn. Her var alle forhåndsregler tatt. Håndskrift var det mange plasser. Vi kjøpte oss lunchposer, og smurte en deilig matpakke for en billig penge. Anbefaler dette hotellet 🇳🇴

    • Silje Moen, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsen 2020-07-25
    • Kjære Merete, Tusen takk for en fin tilbakemelding etter oppholdet hos oss. Så glad for at dere var fornøyde med våre forhåndsregler i denne spesielle situasjonen og at dere hadde et fin opphold! Håper vi får ønske velkommen tilbake til oss snart! Med vennlig hilsen, Silje Moen Radisson Blu Beitostølen

  • "Supert opphold på Beitostølen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-07-19
    • Reisetype: Familie
  • Vi hadde booket to stk. dobbeltrom. Ble mottatt av en svært hyggelig resepsjonist! Rommene var klare før kl. 1500. Fikk rom på øverste etasje, ett rom med utsikt om dalen og ett mot fjellet. Begge rommene var flott oppusset og i bra stand! Supert renhold! Restauranten leverte super service! All honnør til hovmester og til dansk servitør! Håper dette blir videreformidlet. Buffeten var av rikelig utvalg og av høy kvalitet. Bra med parkering både foran og på baksiden av hotellet. Det eneste var litt støy fra vei og parkeringsplassen når man har rom mot fjellet. Ellers ligger hotellet sentralt på Beitostølen med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet! Prøvde også badeanlegget og det var i bra stand. Flott at slike fasiliteter finnes. Det eneste som er litt synd at man ikke kan bestille noe massasje...

    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Service
    • Silje_M2953, Daglig leder på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsen 2019-07-20
    • Kjære Jonas, Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Det er fantastisk å lese at du ble tatt godt i mot av resepsjonisten, at rommene falt i smak og at restauranten leverte super service! Rosen er allerede delt med alle ansatte som jeg vet blir veldig glad for de fine ordene! På vegne av hele personalet, ønsker vi å takke dere for at dere valgte å bo hos oss og håper vi ser dere igjen neste gang dere er på disse kanter! Med vennlig hilsen, Silje Moen Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

  • "Julebord"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-12-30
    • Reisetype: Forretninger
  • Var på julebord her. Fikk et rom med fantastisk utsikt. Det er også et flott, stort basseng der hvor jeg kunne svømme med glede. Frokost med variert mat som gjorde et godt inntrykk. Koselig entre hvor man kan sitte med en kopp kaffe og se på ilden i peisen. Jeg er fornøyd med oppholdet.

    • Silje_M2953, Resepsjonssjef på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-03
    • Kjære Lena, Tusen takk for en flott anmeldelse her på TripAdvisor, det setter vi stor pris på! Det er så hyggelig å lese at du trivdes godt hos oss både med svømmebassenget, frokosten og foran peisen vår! Håper vi ser deg igjen hos oss! Med vennlig hilsen, Silje Moen Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

  • "Suverent hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-07-18
    • Reisetype: Reise alene
  • Raddisson Blu Resort Hotell på Beitostølen er et hotell man må bare overnatte på når man er på Beitostølen. En hyggelig mottagelse i resepsjonen og resten av personalet viser god service. Frokosten er både rikholdig og god med både kalde og varme retter. Stopper alltid der når vi reiser igjennom.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Service
    • Silje M, Front Office Manager på Radisson Blu Resort, Beitostolen, svarte på denne anmeldelsen 2018-07-19
    • Kjære Haakon, Tusen takk for en strålende tilbakemelding, det er så hyggelig å lese at dere kommer innom hver gang dere er området! Godt å høre at personalet tar godt vare på dere og at frokosten faller i smak! Velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen, Silje Moen Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC