Reisevurderinger på TripAdvisor

536 omtaler
Rangert som nummer 2 av 10 hoteller i Murmansk

Type reisende

Utmerket
120
Veldig bra
208
Gjennomsnittlig
126
Dårlig
58
Forferdelig
24

Reisevurdering

Forretninger
369
Par
38
Reise alene
42
Familie
16
Venners utflukter
45

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
3.5
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Vi fant at 5.etg hadde beste rom;men husk utsikt over byen (613Knutr613)
    3.0
    2016-10-18
  • Rommene ser nyrenoverte ut, ca. Siste 5-10 år. Internasjonal god standard. Jeg bodde i 6. Etasje. Fornøyd. (ValterAnton)
    4.0
    2014-09-01

Siste omtaler fra reisende

  • "Hotell i særklasse"

    • Omtalt: 2018-06-18
    • Reisetype: Forretninger
  • •1. klasses service •Luftig flott rom. Rent. •Meget sentral beliggenhet, alle bekvemmeligheter som forventes ble innfridd •Trivdes særdeles godt, hadde ingen negative opplevelser Kan anbefales til alle!!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eivind D, General Manager på Park Inn by Radisson Poliarnie Zori Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-06-19
    • Dear guest, Thanks a lot for your review and very good score. It is great that you were happy to stay in our hotel. We hope to see you again in our hotel. Best regards, General Manager Eivind Dalvang

  • "Beste hotellet i Murmansk"

    • Omtalt: 2014-06-23
    • Reisetype: Forretninger
  • Uansett hvilken form med ditt besøk i Murmansk, forretninger eller turistaktiviteter, Park Inn Hotel er det beste alternativet for deg! Perfekt beliggenhet i sentrum av byen, topp service og språkkunnskaper innenfor de ansatte. Hvis du trenger, eller gå glipp av noe, spør, og det vil være fast på en vennlig måte! Moderne rom, rent og innbydende. Vil du befinne deg avslappet og trygge.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Utover Polarsirkelen"

    • Omtalt: 2014-06-27
    • Reisetype: Forretninger
  • Hvis du reiser til disse stedene sommeren ikke bli overrasket over at ved midnatt vil du likevel være i stand til å lese en vanlig avis - sun ikke setter seg ned. Hotellets ledelse passer alle rom med overlegen kvalitet gardiner slik du vil gjøre ditt Windows helt lystette og sove godt. Pass deg for frokost - det kan få deg til å føle deg litt tung, valget er bredt. Lykke til!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fryktelig"

    • Omtalt: 2018-06-29
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg brukte en natt der denne uken, og dagen etter at jeg våknet ble kroppen min full av røde store biter. Så det er veggbugs i det hotell / rom. Så jeg vil aldri bli på hotellet igjen. Jeg bodde i rom 535. Og sengen var ikke god å sove i.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eivind D, General Manager på Park Inn by Radisson Poliarnie Zori Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-07-02
    • Dear Guest, thank you for your feedback. We appreciate opinion of our guests. We are very sorry that you had to face inconveniences in our hotel. Your comments we will be sent to the head of housekeeping department. We will be happy to see you again in our hotel. General Manager Eivind Dalvang

  • "Friendly service"

    • Omtalt: 2015-12-03
    • Reisetype: Forretninger
  • Friendly hotel, with good upgraded rooms and professional staff. Location is good in the centre of Murmansk and are used by the city's international guests. International tv-channels and ok fitness room. An ok hotel to be a singel visiting guest - also in the Bar.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eivind D, General Manager på Park Inn by Radisson Poliarnie Zori Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2015-12-07
    • Dear Kristin thank You very much for Your review! We are glad that You liked hotel’s features. Hope to see You again at our property!

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC