Park Inn by Radisson Haugesund Airport - Vurdering fra reisende fra TripAdvisor

tripadvisor rating 3.0 92 vurderinger
Rangert som nummer 1 av 2 hoteller i Avaldsnes

Vurdering fra reisende

Glimrende
8
Veldig bra
27
Gjenomsnittlig
30
Dårlig
16
Forferdelig
11

Type reisende

Business
58
Couples
16
Solo travel
3
Family
6
Friends getaway
4

Vurderingssammendrag

Location
3.5
Sleep Quality
3.5
Rooms
3.5
Service
3.5
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Reisetips som kan hjelpe deg med å velge rett rom

  • Ask for the new rooms to the left of reception... (gordong811)
    1.0
    2022-04-23
  • Be sure to ask for a renovated room (Terje S)
    2.0
    2020-09-09
  • Many rooms are facing the highway, making them noisy. Rooms facing the back are quiet. There's no view anyway. (Pierre R)
    3.0
    2017-05-17
  • Near the reception area would be my choice. (Frank W)
    3.0
    2016-09-25
  • Superior room at the rear (Woimble)
    3.0
    2014-08-12

Vurderinger fra reisende

  • "hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-03-19
    • Turtype: Par
  • Fint hotel,god sevice og hyggelig personale.Resturangen var ganske slitt,men god mat.Savner bedre hotel puter på rommet.flott renhold og lyse fine rom.Tok litt tid før varma vatnet kom i dusjen.Men alt i alt så fint opphold og kjem gjerne igjen.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsen 2023-03-31
    • Dear jprest724581, Thanks for taking the time to share your opinion. The whole team is arteful for your nice words. Lokking forward to welocme you agoin soon. KInd regards Silvena Kirkeleit Service manager

  • "Veldig hyggelig hotel med super frokost👍"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-08-12
    • Turtype: Forretninger
  • Vi ble veldig godt mottatt sent på kvelden, trøtte og slitne. Da var det godt med god ren seng og nydelig variert frokostbuffet om morgenen. Dette hotellet legger vi inn som favoritt i dette området, og kommer gjerne igjen.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-15
    • Thank you so much for your nice words and for taking the time to share your experiance about your stay with us. We put a lot of efforts in customer service and it is a very rewarding feeling to see that you appreciate it. Our breakfast is indeed an absolute favorite . looking forward to welcome you again Silvena Kirkeleit Service manager Park inn

  • "Konfirmasjonsselskap"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-06-27
    • Turtype: Familie
  • Jeg feiret konfirmasjon for mine to døtre på dette hotellet. Lokalet var romslig og veldig godt utstyrt. Hadde tilgang til både lyd og projektor. Bufeen var velsmakende og godt presentert...også rikelig med mat for alle. Personalet var imøtekommende og vennlige. De gav god service og hjelp underveis. God plass og gratis parkering til alle gjester. Anbefales

    • Silvena Kirkeleit, Guest Services / Front Office på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsen 2022-06-28
    • Takk for at du tok deg tid til å dele din mening om hotellet vårt. Vi er veldig glade for å kunne bidra til en helt spesiell dag for deg og din familie. Vi er alle veldig kundeserviceinnstilte. Det er givende å se at du la merke til det. Vi har gjort nye forbedringer i frokostmenyen vår og planlegger flere fine forbedringer i nær fremtid. Hjertelig velkommen tilbake 😊 Mvh Park inn team

  • "Fint hotell med enestående ansatte"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-02-21
    • Turtype: Venners utflukter
  • Hotellets ansatte var fantastiske på alle måter. De var veldig imøtekommende og gav en strålende service. Frokosten smakte nydelig. Rommet var veldig rent og hyggelig. Her kommer vi gjerne igjen og kan varmt anbefale dette hotellet.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Service
    • Anne Bjørg Kjellesvik, Owner på Park Inn Haugesund Airport, svarte på denne anmeldelsen 2022-03-19
    • Tusen takk for tilbakemelding! Og hjertelig velkommen tilbake :) Mvh

  • "Hyggelig betjening - fine rom!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2014-06-10
    • Turtype: Forretninger
  • Hotellet ligger 10 min drosjetur fra flyplassen. På en måte i "ingenmannsland", men likevel grei beliggenhet... Hyggelige omgivelser - jeg gikk en kveldstur i flott solskinn. Det serveres kveldsbuffet med varmt og kaldt, veldig praktisk i og med at det ikke er noen andre spisesteder i nærheten. Det finnes en Rimi-butikk ca 10 minutter unna, men ellers skjer det ikke noe i nærområdet. Betjeningen i resepsjonen var særdeles hyggelig - har sjelden følt meg så velkommen på et hotell! Rommet var romslig, med hvilestol, god belysning, skrivebord og mange TV-kanaler. Dette er hotell med grei standard - ikke luksus eller business-segment, men alt du trenger for en natt eller tre. Det var en del trafikk på veien utenfor, men åpenbart at dette var mest lokaltrafikk - og mellom ca 23 og 06 var det stille, så dette ødelegger ikke nattesøvnen. Dette hotellet kan trygt anbefales for en god natts søvn og fin frokost!

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 3.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
Se alle vurderinger fra TripAdvisor

Vurderingene er de subjektive meningene til reisende og ikke til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC