Resenärers bedömningar på TripAdvisor

824 omdömen
Rankat som nr 3 av 13 hotell i Solna
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
194
Mycket bra
387
Medelmåttigt
178
Dåligt
52
Hemskt
13

Resenärers bedömningar

Jobb
276
Par
226
Ensam resenär
44
Familj
157
Kompisresa
83

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Förmodligen tystare från utelivet ju högre upp i byggnaden man bor. (Hans L)
    3.0
    2018-10-11
  • Vi bodde på 13:e våningen, tyst lugnt med härlig utsikt mot en park. (Annika S)
    3.0
    2017-10-11
  • Nära centrum och bra parkeringsmöjligheter (som är lite svårt att hitta till). (Martin M)
    2.0
    2017-09-28
  • Superior var mycket bra (Mariechristina96)
    4.0
    2017-07-04
  • Gärna ett rum på någon av de översta våningarna, lite tystare där (Lars H)
    5.0
    2017-05-24

Senaste omdömen från resenärer

  • "MC Mässan 2019"

    • Bedömt: 2019-01-28
    • Typ av resa: Par
  • Bra hotell i city. Svårt att hitta igen. Bra rum och sängar. (standard dubbel) Billigt att åka taxi till Friends. Bra rumspriser. Frukost helt ok. Ligger i en galleria vilket var positivt. Trevlig bar

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-29
    • Hej, Tack för att ni bodde hos oss på Park Inn by Radisson i Solna och för din feedback! Vad trevligt att ni hade en bra vistelse hos oss och uppskattade rumsstandard, bar och läget i gallerian. Jag ber om ursäkt för om det var svårt att hitta hit, vi jobbar aktivt med Solna Stad för en bättre skyltning. Kontakta gärna mig eller mina kollegor vid ytterligare funderingar eller frågor! Ha en trevlig dag. Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Mc mässan blev förstörd"

    • Bedömt: 2019-01-27
    • Typ av resa: Par
  • Väldigt besvikna, åk inte dit om ni är i behov av rullstol!Väldigt trångt och opersonliga rum.Dörrarna håller sig inte uppe av sig själv, väldigt krångligt att ta sig restaurangen, ej fungerande hiss.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-29
    • Hej, Tack för din feedback. Vad tråkigt att du inte var nöjd med din vistelse. Du är varmt välkommen att kontakta hotellet så att vi kan se över situationen och komma fram till en passande lösning. Om du skulle ha andra frågor eller funderingar så hjälper vi mer än gärna till! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "En weekend i Stockholm"

    • Bedömt: 2019-01-22
    • Typ av resa: Par
  • Ett mycket bra hotell mitt i ett shoppingcenter med restauranger och T bana minuter från ingången. Krångligt och trångt mellan bilar och betongpelare i parkeringshuset. Porten och parkeringshusdörr in till hotellet måste öppnas av reception varje gång du passerar in.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej Rose-Marie, Tack för att du bodde hos oss och för din feedback! Vad trevligt att du hade en bra vistelse med oss och uppskattade vårt praktiska läge. Jag vidarebefordrar din kommentar gällande vår parkering så att vi kan se över detta. Om du har ytterligare frågor eller funderingar så får du gärna kontakta mig eller mina kollegor. Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Wery good"

    • Bedömt: 2019-01-21
    • Typ av resa: Par
  • Allting var bra med hotellet rent o fint.Rummet kändes lite kallt men fick en extra element som det hjälpte väldigt mycket hade fått en extra täcken med så det var snäll personal med till mötes gående.Frukosten var ju också ganska rik o varierande, så vad är det mer man kan vänta sig.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej, Tack för din feedback och för att du valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson i Solna! Vad trevligt att du hade en bra vistelse hos oss och var nöjd med servicen från vår fantastiska personal. Hör gärna av dig om du har ytterligare funderingar så hoppas jag att vi snart ses igen! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Ranin"

    • Bedömt: 2019-01-20
    • Typ av resa: Familj
  • Värde pris om man skulle bo på hotell i Stockholm, det tar bar 10 minuter från central tågsitationen, Bästa läge, trevligt, nära Solna tunell situationen , stor familjerum , man bor i närgihet av kända affärer och godaste frukost på morgonen

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej, Tack för att du valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson i Solna och för din fina feedback! Vad kul att du hade en prisvärd vistelse och njöt av vårt praktiska läge, frukost och familjerum. Vi strävar varje dag efter att överträffa våra gästers förväntningar och det är alltid lika glädjande när våra gäster är nöjda med vår service. Jag hoppas att vi snart får välkomna dig tillbaka igen! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC