Resenärers bedömningar på TripAdvisor

856 omdömen
Rankat som nr 3 av 13 hotell i Solna
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ av resenär

Utmärkt
201
Mycket bra
401
Medelmåttigt
183
Dåligt
55
Hemskt
16

Resenärers bedömningar

Jobb
280
Par
239
Ensam resenär
45
Familj
167
Kompisresa
86

Rankningsöversikt

Läge
4.0
Sovkvalitet
4.0
Rum
3.5
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Förmodligen tystare från utelivet ju högre upp i byggnaden man bor. (Hans L)
    3.0
    2018-10-11
  • Vi bodde på 13:e våningen, tyst lugnt med härlig utsikt mot en park. (Annika S)
    3.0
    2017-10-11
  • Nära centrum och bra parkeringsmöjligheter (som är lite svårt att hitta till). (Martin M)
    2.0
    2017-09-28
  • Superior var mycket bra (Mariechristina96)
    4.0
    2017-07-04
  • Gärna ett rum på någon av de översta våningarna, lite tystare där (Lars H)
    5.0
    2017-05-24

Senaste omdömen från resenärer

  • "Wery good"

    • Bedömt: 2019-01-21
    • Typ av resa: Par
  • Allting var bra med hotellet rent o fint.Rummet kändes lite kallt men fick en extra element som det hjälpte väldigt mycket hade fått en extra täcken med så det var snäll personal med till mötes gående.Frukosten var ju också ganska rik o varierande, så vad är det mer man kan vänta sig.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej, Tack för din feedback och för att du valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson i Solna! Vad trevligt att du hade en bra vistelse hos oss och var nöjd med servicen från vår fantastiska personal. Hör gärna av dig om du har ytterligare funderingar så hoppas jag att vi snart ses igen! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Ranin"

    • Bedömt: 2019-01-20
    • Typ av resa: Familj
  • Värde pris om man skulle bo på hotell i Stockholm, det tar bar 10 minuter från central tågsitationen, Bästa läge, trevligt, nära Solna tunell situationen , stor familjerum , man bor i närgihet av kända affärer och godaste frukost på morgonen

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej, Tack för att du valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson i Solna och för din fina feedback! Vad kul att du hade en prisvärd vistelse och njöt av vårt praktiska läge, frukost och familjerum. Vi strävar varje dag efter att överträffa våra gästers förväntningar och det är alltid lika glädjande när våra gäster är nöjda med vår service. Jag hoppas att vi snart får välkomna dig tillbaka igen! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Super!"

    • Bedömt: 2019-01-17
    • Typ av resa: Familj
  • Väldigt prisvärt!Fantastiskt läge om du har bil och behöver parkering som inte kostar en förmögenhet. Jätte tillmötesgående personal och gärna hjälper dig. Frukosten var riktigt bra! Luktade dock lite konstigt i hallen 400 och i rummet

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-23
    • Hej, Tack för att du valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson i Solna och för din feedback! Vad kul att du hade en trevlig vistelse där du uppskattade vårt praktiska läge, fantastiska personal och goda frukost! Jag vidarebefordrar din kommentar gällande lukten så att vi kan se över vad det kan ha orsakats av. Jag ber om ursäkt för detta. Jag hoppas att vi snart får möjligheten att välkomna dig tillbaka! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Ohlssons"

    • Bedömt: 2019-01-02
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket trevlig hotell med närhet till shoppingcentret. Vi var på nyårsfirande hos familjen i Solna och kom sent tillbaka till hotellet. Hotellet erbjöd frukost ända fram till 11:30 på nyårsdagen och det var generöst, extra tack för det.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, guest relations coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2019-01-04
    • Hejsan, Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att ni hade en trevlig vistelse och tyckte om vårt praktiska läge och service. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka snart igen. Trevlig helg! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

  • "Tjänsteresa"

    • Bedömt: 2018-12-11
    • Typ av resa: Jobb
  • Vi var fem personer som hade bokat singelrum men blev uppgraderade till fina större rum. Frukosten var jättefin, god och mycket att välja på. Trevligt bemötande i reception både vin incheckning och ut.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2018-12-16
    • Hej! Tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn och för din värdefulla feedback. Vad roligt att du tyckte om såväl vår service som uppgraderingen och frukosten. Jag vidarebefordrar din fina kommentar till vår personal i receptionen. Varmt välkommen tillbaka och tveka inte att kontakta mig eller mina kollegor om det är något som vi kan hjälpa till med! Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC