Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1028 omdömen
Rankat som nr 6 av 14 hotell i Solna

Betyg från resenärer

Utmärkt
252
Mycket bra
464
Medelmåttigt
215
Dåligt
73
Hemskt
24

Typ av resenär

Business
312
Couples
286
Solo travel
56
Family
211
Friends getaway
96

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Other Radision Blu hotels are good. Don't go for Parkinn solna. (Satyabrata P)
    1.0
    2019-08-06
  • Travel business for sure (Ravikumar T)
    3.0
    2018-12-06
  • Higher floor for a better view and quietier (TecParker)
    5.0
    2018-08-05
  • Ask for room facing park. (castonguayjp)
    5.0
    2018-07-10
  • Higher floors are quiter (GRAHAM B)
    5.0
    2018-07-02

Resenärers omdömen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-11-14
    • Typ av resa: Familj
  • Trevlig personal i receptionen. Bra rastningsmöjligheter av hund. Bra utbud på frukosten dock dåligt påfyllt så man fick vänta en del. Bra med parkering på boendet. Mysig balkong att sitta och dricka sitt morgonkaffe på i frukostmatsalen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Guest Relations, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2022-11-15
    • Hej Therma, Tack för att du tagit dig tiden att ge feedback om din vistelse. Vad roligt att du haft det bra hos oss och att din hund också haft smidigt att få gå ut på promenader. Det glädjer oss att du gillat vår frukost och vi kommer ta med oss kommentaren kring att det var dåligt påfyllt. Hoppas att vi snart får välkomna dig tillbaka! Med vänliga hälsningar, Isabel

  • "Trevliga konferensdagar på hotellet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-10-14
    • Typ av resa: Jobb
  • God frukost, bra lunch, sköna sängar Trevlig personal. Varierande lunch meny, inte så stora rum men rent och fint Ligger mitt i centrum, lätt att svänga gå ut till köpcentrumet. Bra med restaurang i närheten, bra wifi på rummet.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Guest Relations, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2022-10-15
    • Hej Mattias, Tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback. Det gläder mig att du haft en fin vistelse hos oss och att du uppskattat både rum och mat. Vad roligt att du uppskattade vår placering i köpcentret! Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart igen. Med vänliga hälsningar, Isabel Park Inn By Radisson Stockholm Solna

  • "Mycket trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-22
    • Typ av resa: Familj
  • Hej, Tyckte hotellet var kanon, bra rum för vår familj. Bra med separata sovrum. Frukosten var kanon tyckte både vi vuxna och alla barnen. Supertrevlig personal både i reception och vid frukosten. Ligger i ett väldigt bra läge nära tunnelbanan som endast tar 10 min till T-centralen. Allt var lätt och smidigt. Enda nackdelen var att det var väldigt varmt på rummet, ingen AC och 29 grader utomhus.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Guest Relations, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2022-09-03
    • Hej Anders! Tack för att ni valt att bo hos oss. Det glädjer mig att ni haft en fin vistelse på vårt hotell! Vi håller på att se över en lösning åt att det blir varmt i rummet. Hoppas vi snart får välkomna er tillbaka! Med vänliga hälsningar, Isabel

  • "Fantastiskt upplevelse på Park Inn Solna"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-16
    • Typ av resa: Familj
  • Vi hade en fantastisk vecka och det var väldigt värt för pengarna. Personalen är jättesnäll och vänlig och det var det bästa hottelet vi någonsin vistats på. Det var en stor frukostbuffe och med jättegod mat som vi gillade jättemycket. Sara var den bästa personalen vi någonsin känt.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Guest Relations, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2022-08-19
    • Hej Victor! Tack för din fina recension, det glädjer oss att ni haft en härlig vistelse hos oss! Hoppas vi snart får välkomna er tillbaka. Med vänliga hälsningar, Isabel Front Desk

  • "Toppenbra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-25
    • Typ av resa: Familj
  • Hotellet är toppen och har ett bra centralt läge i Solna mitt I ett köpcenter. Nära tunnelbanan. Har bott där flera gånger. Fräscht och bra frukost. Trevlig personal. Det enda jag kan anmärka på är att i rummet vi bodde va der väldigt trångt att ta sig in i duschen då duschväggen tog i toaletten. En storvuxen skulle inte ta sig in.

    • 4.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Guest Relations, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet 2022-07-31
    • Tack för att du har valt att bo hos oss och för din värdefulla feedback. Det glädjer oss oerhört mycket att du var nöjd med din vistelse och att du tog dig tiden att dela med dig av dina synpunkter. Tveka inte att kontakta oss om det finns något som vi kan hjälpa till med. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Alex, Front Desk

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC