Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1261 omdömen
Rankat som nr 64 av 158 hotell i Stockholm
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Typ av resenär

Utmärkt
428
Mycket bra
586
Medelmåttigt
191
Dåligt
38
Hemskt
19

Resenärers bedömningar

Jobb
234
Par
384
Ensam resenär
70
Familj
347
Kompisresa
160

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • välj inte första våningen (curt s)
    3.0
    2019-03-15
  • Säg till om rum som inte vetter mot solen. Kan bli lite varmt i rummet annars. (Mats E)
    4.0
    2018-06-20
  • Rummen högt upp har magnifik utsikt! (Eva A)
    4.0
    2017-02-16
  • Gärna högt upp, kanon utsikt.... (Håkan O)
    4.0
    2016-11-18
  • Ett hotell ni måste prova för att få sova i de sköna sängarna:-) (makrai c)
    5.0
    2016-10-18

Senaste omdömen från resenärer

  • "Riktigt fräscht och mycket trevlig frukost"

    • Bedömt: 2019-01-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag blev otroligt positivt överraskad över helheten, allt kändes riktigt fräscht, lyxigt, genomtänkt. Trots närheten till Söderleden var det knäpptyst i rummet och utsikten var grym. Fönsternischen i rummet gav nånting extra, blev mindre sovrum och mer som en möjlighet till avskildhet i rummet. Det enda som inte var toppfräscht var fönen, av någon anledning har alla hotell, oavsett antal stjärnor, alltid samma typ av trista fön med låg effekt, lätt gulnad plast och i det här fallet även sprucken. Men det är en sån liten detalj att den stack ut eftersom allt var så otroligt rent och kändes nybyggt. Gillade att det fanns gott om eluttag, där man faktiskt vill ha dem, trevligt med TV som också hade radio och andra funktionaliteter. Sängen var skön, temperaturen helt perfekt. Hotellets personal höll ganska låg profil om det är något som kan förbättras är det eventuellt det. När jag kom in hyfsat sent kändes det som att personalen tittade på mig som om jag måste kommit fel eller var inne för att fråga om vägen. Det var först när receptionen förstod att jag bokat rum som de blev lite trevligare. Men absolut ett helt OK bemötande överlag.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Mycket bra. Ligger nära min sons bostad, vilket påverkar."

    • Bedömt: 2018-12-26
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag har bott här tidigare och vet att det är bra. Kanske det är lite spartanskt möblerat. Saknar nattygsbord och fåtöljen är inte så skön. Annars finns alla finesser man behöver. Man kan t o m koka kaffe och nu fanns f o m Ramlösa. Det uppskattade jag. Tack för besöket.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Kära Freedom12202263746, Tack för din feedback! Du är varmt välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

  • "Prisvärt, god frukost"

    • Bedömt: 2018-10-28
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Verklig prisvärt med rabatterat pris på Booking, sköna sängar, god o fräsch frukost, gratis cyklar t kl 22, mycket trevlig personal, okey gym, vissa rum med trevlig utsikt mot Globen och skog, kan varmt rekommendera

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Park_Inn_Hammarby, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2018-11-07
    • Kära JenkaS71, Tusen tack för en härlig recension. Du är varm välkommen tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

  • "Konsthotell i stockholm"

    • Bedömt: 2018-10-25
    • Typ av resa: Par
  • Roligt med så mycket konst på väggarna kan ströva omkring i korridorerna och bara njuta. Frukosten är toppen och bra att det mest är ekologiskt. Fräscha rum med sköna sängar som man sover gott i. Nära till tvärbanan för vidare resa till centrum.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fantastikt!"

    • Bedömt: 2018-10-24
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Vilka rum, vilken utsikt, vilken frukost, vilken personal, kommer mer än gärna igen!Hotellet har allt man kan önska sig! Fina rum med undebar utsiikt, tryggt hotell med fantastisk frukost och personalen gjorde allt för mig!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC