Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1358 omdömen
Rankat som nr 68 av 160 hotell i Stockholm

Betyg från resenärer

Utmärkt
464
Mycket bra
615
Medelmåttigt
207
Dåligt
45
Hemskt
27

Typ av resenär

Business
250
Couples
406
Solo travel
74
Family
380
Friends getaway
166

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • from higher floors you will get a great view (HighMikko)
    4.0
    2019-11-25
  • Try to get a room above fifth floor (MaxVigren)
    4.0
    2019-11-16
  • Avoid all 7-rooms as they are next to the lift. Also avoid some rooms on floor 14 as they are under the fitness room. (Nubus)
    3.0
    2019-11-03
  • superior room, absolutely amazing view (Artur K)
    5.0
    2019-09-05
  • Stay at a different hotel if you want air conditioning. (758charlesh)
    2.0
    2019-08-10

Resenärers omdömen

  • "Kiss juni 2022"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-06-20
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Utmärkt läge för boende vid event i Avicci arena och Tele2 arena. Nära till affär och systembolag och bra matställen. Rent och snyggt och sköna sängar och bra frukost till okej pris. Trevlig personal! Det är dessutom väldigt trevliga kvarter i Hammarby sjöstad och från Luma brygga tar du färjan direkt till gröna lund. Lite i utkanten , men ändå nära centrum.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
  • "Perfekt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-30
    • Typ av resa: Par
  • Sköna sängar, fantastisk frukostbuffé, det enda jag saknade var skohorn på rummet. Utsikten mycket hänförande från 13:e våningen. Lite trångt i hissarna vid frukostdags, men det stod man ut med. Bra personal i restaurangen.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
  • "Trevligt hotell i mycket mysig omgivning"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-25
    • Typ av resa: Familj
  • Trevligt och inte så stort vilket kändes mysigare. Det ligger nära vatten och fina ställen att äta eller bara ta en drink. Lite trång restaurang vid frukosten men god mat. Personalen hann inte riktigt med att fylla på frukostbuffén men det var knökfullt så jag har förståelse för det.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Receptionen Park Inn, Gästservice/reception på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2022-04-28
    • Hej, Tack så mycket för din recension! Vad roligt och höra att ni hade en sån trevlig vistelse hos oss. Läget vi har är fantastiskt med tanke på att vi har både vatten och natur nära oss. Som ni nämner så hade vi en del gäster som bodde hos oss och därav blev det väldigt fullt i restaurangen. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Receptionen

  • "Ombonat hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-23
    • Typ av resa: Par
  • Ett trevligt hotell vid Hammarbybacken, ett lugnt område och hotellet har väl isolerade rum så man störs inte av trafiken. Trevligt bemötande av en serviceinriktad personal. Hotellet kan verkligen rekommenderas. Välkomponerad frukost.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Receptionen Park Inn, Gästservice/reception på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2022-04-28
    • Hej, Tack så mycket för din recension! Vad roligt och höra att ni hade en sån bra vistelse. Ni är varmt välkomna tillbaka i framtiden! Vänligen Receptionen

  • "Bra hotell."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-04-04
    • Typ av resa: Par
  • Bra o lugnt hotell. Andra gången vi bor på detta hotell. Lugnt o bra läge, lätt att ta sig in till Sthlm centrum med tvärbanan och tunnelbanan. Bra frukost med bl.a JÄTTEGOD omelett! Härlig utsikt från översta våningen.Kommer säkert att återvända till detta hotell vid nästa Sthlm besök.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Receptionen Park Inn, Gästservice/reception på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2022-04-05
    • Hej, Tack för er feedback! Vi är glada och höra att ni var så nöjda med er vistelse. Förutom tvärbanan och tunnelbanan har vi även en båt som våra gäster kan ta in till stan eller Södermalm vilket är helt fantastiskt. Jag ska ge er feedback vidare till frukosten att vår äggröra var väldigt omtyckt ifrån er sida! Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Receptionen, Melinda

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC