Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1171 omdömen
Rankat som nr 51 av 158 hotell i Stockholm
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Typ av resenär

Utmärkt
399
Mycket bra
549
Medelmåttigt
179
Dåligt
30
Hemskt
14

Resenärers bedömningar

Jobb
217
Par
363
Ensam resenär
64
Familj
326
Kompisresa
147

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • välj inte första våningen (curt s)
    3.0
    2019-03-15
  • Säg till om rum som inte vetter mot solen. Kan bli lite varmt i rummet annars. (Mats E)
    4.0
    2018-06-20
  • Rummen högt upp har magnifik utsikt! (Eva A)
    4.0
    2017-02-16
  • Gärna högt upp, kanon utsikt.... (Håkan O)
    4.0
    2016-11-18
  • Ett hotell ni måste prova för att få sova i de sköna sängarna:-) (makrai c)
    5.0
    2016-10-18

Senaste omdömen från resenärer

  • "Riktigt fräscht och mycket trevlig frukost"

    • Bedömt: 2019-01-27
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag blev otroligt positivt överraskad över helheten, allt kändes riktigt fräscht, lyxigt, genomtänkt. Trots närheten till Söderleden var det knäpptyst i rummet och utsikten var grym. Fönsternischen i rummet gav nånting extra, blev mindre sovrum och mer som en möjlighet till avskildhet i rummet. Det enda som inte var toppfräscht var fönen, av någon anledning har alla hotell, oavsett antal stjärnor, alltid samma typ av trista fön med låg effekt, lätt gulnad plast och i det här fallet även sprucken. Men det är en sån liten detalj att den stack ut eftersom allt var så otroligt rent och kändes nybyggt. Gillade att det fanns gott om eluttag, där man faktiskt vill ha dem, trevligt med TV som också hade radio och andra funktionaliteter. Sängen var skön, temperaturen helt perfekt. Hotellets personal höll ganska låg profil om det är något som kan förbättras är det eventuellt det. När jag kom in hyfsat sent kändes det som att personalen tittade på mig som om jag måste kommit fel eller var inne för att fråga om vägen. Det var först när receptionen förstod att jag bokat rum som de blev lite trevligare. Men absolut ett helt OK bemötande överlag.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Bra läge nära stan & naturreservat"

    • Bedömt: 2019-01-14
    • Typ av resa: Jobb
  • För mig var läget på hotellet perfekt, nära stället jag behövde kunna nå snabbt via motorväg & nära naturen då jag hade med min hund. Rummet var rymligt & sängen var jätteskön att sova i. Ett stort plus var att det ej var heltäckningsmatta i rummet på ”hund planet” så gammalt hundhår ej satt fast överallt. Jättetrevligt bemötande då vi checkade in och även på personalen i frukostmatsalen. Frukosten var som jag förväntat mig, en sedvanlig hotell frukost med ganska bra variation. Åker man högst upp till fjortonde våningen i huset får man en väldigt fin utsikt dessutom.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Kära Road19681475257, Tack för din vänliga recension! Det glädjer mig att du och din hund trivdes hos oss och ni är båda varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

  • "Bra, prisvärt hotell"

    • Bedömt: 2019-01-13
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Ett bra prisvärt hotell med ett trevligt rum, och helt ok frukost. Personalen var mycket vänlig. Området är sådär med mycket ombyggnationer i närheten men passade perfekt när man skulle på event på fryshuset.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Kära Culture52644484805, Tack för att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Vi är glada att ha haft dig som gäst och hoppas att du kommer tillbaka snart igen! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

  • "Lugnt och bra hotell"

    • Bedömt: 2019-01-08
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Bra pris för en natt! Läget är jättefint ( tjusigt att kunna se hammarbybacken från sitt hotellfönster)! Dock så blev jag förvånad när jag fick se några svarta fläckar i taket och vid badkaret i badrummet(rum 1202)! Sen kändes det som att brödet vid frukosten var Bake-Off, och det är inget som faller mig i smaken! I övrigt så var min vistelse väldigt bra vid hotellet!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Kära Discover35271625540, Tack för din feedback. Jag är glad att du trivdes i rummet! Jag kommer att föra dina kommentarer angående rum och frukost till berörda avdelningar för att se hur vi åtgärdar detta. Du är varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

  • "Mycket bra. Ligger nära min sons bostad, vilket påverkar."

    • Bedömt: 2018-12-26
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Jag har bott här tidigare och vet att det är bra. Kanske det är lite spartanskt möblerat. Saknar nattygsbord och fåtöljen är inte så skön. Annars finns alla finesser man behöver. Man kan t o m koka kaffe och nu fanns f o m Ramlösa. Det uppskattade jag. Tack för besöket.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet 2019-01-15
    • Kära Freedom12202263746, Tack för din feedback! Du är varmt välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC