Betyg från resenärer på TripAdvisor

1098 omdömen
Rankat som nr 21 av 39 hotell i Malmö

Betyg från resenärer

Utmärkt
387
Mycket bra
470
Medelmåttigt
150
Dåligt
55
Hemskt
38

Typ av resenär

Jobb
280
Par
338
Ensam resenär
56
Familj
274
Kompisresa
82

Översikt över betyg

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Ingen vidare utsikt åt något håll - i bästa fall delvis utsikt mot öresundsbron. (Olander)
    3.0
    2020-08-03
  • Utsikten o sköna tysta rum (isacsson)
    4.0
    2019-01-16
  • Standarrum har utsikt mot omgivningarna (kontor/bostäder) (Olander)
    3.0
    2018-05-02
  • alla rum är tysya (Staffan C)
    4.0
    2017-11-16
  • Det finns vissa rum med begränsad havsutsikt (Olander)
    4.0
    2017-10-03

Resenärers omdömen

  • "Härlig atmosfär, bra rum & service"

    • Bedömt: 2018-12-14
    • Typ av resa: Jobb
  • Små men trevliga rum. Rent & fräscht och inget man saknar. Frukostbuffén är suverän och det finns inget jag saknar. T o m erbjöds det ingefära shots i dessa förkylningstider. Även hundvänligt för de som har sin fyrfotade vän med sig.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Richard"

    • Bedömt: 2018-12-05
    • Typ av resa: Jobb
  • Snyggt, rent, trevligt bemötande, lagom stort rum - aningens stänk i duschrum, närhet till kongresslokal och affär.Omdömet skulle tydligen vara mer än visst antal bokstäver, men behöver inte vara längre än ovan ................................

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Utmärkt"

    • Bedömt: 2018-09-06
    • Typ av resa: Par
  • Ett mycket bra och lättillgängligt hotell med bra frukost och trevlig personal. Bra förbindelser med bussar om man reser utan bil, har man bil med sig går det utmärkt att parkera i parkeringshuset under hotellet. Dock ett litet minus då jag tror att sängarna börjar bli lite dåliga.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Vitaliy"

    • Bedömt: 2018-08-02
    • Typ av resa: Familj
  • Bekvämt och rent hotell. Riktig fräsch juice på morgonen var utmärkt. Det var jättebra val av nyttig och smaklig matt. Gymmet är litet men det är OK för enkel träning. Badrummet har bra storlek och madrassen var också utmärkt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Fin service."

    • Bedömt: 2018-07-15
    • Typ av resa: Familj
  • Jättebra mottagande på hotellet. Glada och trevliga. Jättebra frukost.lagom hårda sängar. Rena toaletter .bra garage för bilen. Skulle garanterat återkomma till hotellet igen. Lungt och fint nattetid i korridorerna.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC