Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 1588 omtaler
Rangert som nummer 16 av 26 hoteller i Trondheim

Reisevurdering

Utmerket
420
Veldig bra
603
Gjennomsnittlig
312
Dårlig
161
Forferdelig
92

Type reisende

Business
491
Couples
469
Solo travel
85
Family
287
Friends getaway
139

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • We had a rooms with river Nidelv view which we liked. (Tejman G)
    5.0
    2022-08-10
  • use hotel parking instead of parking in front of the hotel. (Gundwane95)
    5.0
    2022-05-27
  • Business rooms are better, and higher up (Jaerbu)
    5.0
    2022-04-13
  • Parking as always is a challenge here. There is a parking garage just down the road. (Saragulaker)
    3.0
    2021-08-14
  • Get a room in 6th floor, you'll be able to open the window and get fresh air. (JohnFromNorway)
    4.0
    2021-08-08

Omtaler fra reisende

  • "Alltid fornøyd!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-19
    • Reisetype: Par
  • Bor ofte på Royal Garden når jeg er i Trondheim. Gjennomgående god standard og gode priser, her får en mye for pengene. Pleier å ha med hund, og de blir også godt ivaretatt, og det er viktig for meg. Nå fikk vi en utrolig fresht og helt nyoppusset rom, veldig fornøyd!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-20
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til forventningene. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Anbefales"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-18
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Fantastisk hotell, nyoppusset og flott. Veldig god beliggenhet i Trondheim sentrum, korte avstander til alle fasiliteter, restauranter, butikker, kjøpesentre. God plassering hvis man ønsker å gå en tur og oppdage Trondheim. Anbefales!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-19
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventninger Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Flott opphold med fint rom!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-03
    • Reisetype: Familie
  • Vi var på en kort visitt i Trondheim, hvor jeg reiste alene med datteren på 1,5 år. Vi fikk et nydelig rom ut mot Nidelven, med mulighet for å lufte. Rommet oppleves som stort og rent, og pluss for mulighet for å få inn barneseng. Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist (kort rødt hår og briller). Hun fant fine rom til hele reisefølget, var profesjonell og smilende ved ankomst. En ekstra stjerne for barnefrokost og gratis is+vann i resepsjonen. Vi kommer gjerne igjen! Takk for oss :)

    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-13
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventninger. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg Ha en fortsatt fin sommer Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Et meget behagelig opphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-29
    • Reisetype: Par
  • Vi bodde en natt på Radisson ved Nidelven i Trondheim og var meget fornøyd. Rask innsjekk, og vi fikk innvilget vårt ønske om badekar på rommet (som også var stort nok og behagelig å ligge i). Flott rom med stor og behagelig dobbelseng, sofa og store speil. Badet var pent og skinnende rent. Frokosten var en av de bedre hotellfrokostene jeg har spist! Eneste minus var ingen utsikt og at rommet vendte mot frokostsalen, så vi våknet av lydene derfra.

    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen 2022-05-31
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventinger. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

  • "Så hyggelig personalet og så blide og hjelpsomme 😁👍"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-07
    • Reisetype: Forretninger
  • Dette hotellet var så fint og følte meg trygg å være der. Så koselig personalet og hjelpsomme. Anbefales. Jeg synes rommet var litt for varmt men viste ikke hvordan man justerer temperaturen. Mange restauranter rundt hotellet😁👍 og Taxi stasjon rett ved siden av hotellet.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsen 2022-05-09
    • Kjære gjest Takk for din tilbakemelding. Det gleder oss stort å høre at oppholdet svarte til dine forventninger. Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg. Med vennlig hilsen Signe Kroknes Front Office Manager

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC