Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 222 omtaler
Rangert som nummer 4 av 8 hoteller i Longyearbyen

Reisevurdering

Utmerket
87
Veldig bra
75
Gjennomsnittlig
37
Dårlig
14
Forferdelig
9

Type reisende

Business
13
Couples
59
Solo travel
17
Family
29
Friends getaway
20

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Use the northern lights wake-up facility (Andrew M)
    5.0
    2022-12-21
  • Bring your swimming costume so you can book the jacuzzi and sauna Airport bus picks up and drops off outside the hotel Make sure you book a trip! (Becky P)
    5.0
    2022-12-07
  • The breakfast is wonderful! Book the free sauna and jacuzzi time. Walk and experience the city and Svalbard and Polar Expeditions museums. Increase your ISO settings (700hyunm)
    4.0
    2022-10-05
  • Ask for a room in the mail building (N73Oslo)
    4.0
    2020-02-29
  • any room on the 2nd floor, which is the floor you enter the hotel is the best. (2nstra)
    5.0
    2019-10-09

Omtaler fra reisende

  • "Hyggelig hotell med super betjening"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-05-27
    • Reisetype: Familie
  • De ansatte på hotellet var vennlige og imøtekommende. Ypperlig service! Rommet var av god størrelse med utsikt mot to sider. Herlig bad og deilig seng. Fantastisk fin utsikt! Frokosten var solid og god, perfekt før vi skulle ut på aktiviteter. Det jeg likte best var den deilige sengen, utsikten fra rommet og den vennlige betjeningen på hotellet.

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • Hurtigruten Svalbard, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsen 2021-05-28
    • Hei Siri, Så hyggelig å høre at du hadde et fint opphold hos oss, og at du var fornøyd med servicen. Vi på Radisson Blu Polar Hotel ønsker deg varmt velkommen tilbake til oss!

  • "Fantastisk opphold sentralt i Longyearbyen."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-05-27
    • Reisetype: Par
  • Hotellet ligger sentralt plassert i Longyearbyen. Maks 5 minutter til alt av interesse. Flyplass, handlegate, etc. Flott rom med flott utsikt, både til byen, fjorden og de vakre fjellene som omkranser byen. I løpet av 4 dager deltok vi på 4 turer/sightseeinger. Hver gang ble vi hentet på hotellet, etter en god og velsmakende frokost. Hotellet har også en god restaurant, samt en bar med spennende mat. I løpet av turen vår, spiste vi på begge stedene og var veldig fornøyd. Servicen er også veldig bra på hotellet. Er helt klart en plass man føler at man blir tatt vare på. Vi fikk også veldig gode råd i forhold til turer og ting vi kunne gjøre på Svalbar. I tillegg var de ansatte blide og hyggelige. Anbefales som et godt utgangspunkt for reiser til Svalbard. The hotel is centrally located in Longyearbyen. Maximum 5 minutes for everything of interest. Airport, shopping street, etc. Great room with great views, both to the city, the fjord and the beautiful mountains that surround the city. During 4 days we participated in 4 trips / sightseeing. Each time we were picked up at the hotel, after a good and tasty breakfast. The hotel also has a good restaurant, as well as a bar with exciting food. During our trip, we ate at both places and were very happy. The service is also very good in the hotel. Is clearly a place you feel you are being taken care of. We also got very good advice in relation to trips and things we could do at Svalbar. In addition, the staff were cheerful and nice. Recommended as a good starting point for trips to Svalbard.

    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Hurtigruten Svalbard, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsen 2021-05-28
    • Hei Frank, Takk for at du tok deg tid til å skrive oss en tilbakemelding fra oppholdet ditt! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med hotellet, maten og servicen. Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake!

  • "Veldig sjarmerende hotel med nydelig utsikt!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-04-27
    • Reisetype: Par
  • De som jobbet der var veldig service minded. Beliggenheten var helt topp og maten svært god. Særlig matsalen var utrolig sjarmerende og et flott sted å sitte. De som jobbet i baren var blide og veldig på tilbudssiden :)

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 3.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Hurtigruten Svalbard, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsen 2021-04-27
    • Tusen takk for din tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du hadde et fint opphold hos oss, og vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang! Vennlig hilsen Nathalie, Radisson Blu Polar Hotel.

  • "Langweekend på Svalbard"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-03-17
    • Reisetype:
  • Booket pakke via Hurtigruten Svalbard. Hotellet er overhalt og ser helt greit ut. Passe stort standar rom og overhalt bad m badekar. God comfort og hyggelig personale. Eneste jeg savner er de gode store hotell putene i sengen. God frokost og middag. Ligger sentralt til alt. Bor gjerne her igjen. Flybussen stopper på døren.

    • Hurtigruten Svalbard, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsen 2021-03-23
    • Hei Aleandra, Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at dere hadde et fint opphold hos oss, og ønsker dere velkommen tilbake til oss ved en annen anledning! Med vennlig hilsen, Reception, Radisson Blu Polar Hotel

  • "Fint og rent hotell!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-03-10
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Flott hotell med rene rom og rent bad. Fin fasillitet med bar og restaurant. Sentralt. Noe redusert frokosttilbud pga covid-19. Opplevde god profesjonalitet angående covid-19. De ansatte brukte munnbind og tilgjengelighet på antibac var god!

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Hurtigruten Svalbard, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen, svarte på denne anmeldelsen 2021-03-13
    • Hei annekate2021, Takk for din tilbakemelding fra ditt opphold! Vi er glade for at dere hadde et fint opphold, og ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning! Med vennlig hilsen, Kristine, Service Manager

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC