Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3078 omtaler
Rangert som nummer 3 av 20 hoteller i Mogan
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
1842
Veldig bra
851
Gjennomsnittlig
248
Dårlig
87
Forferdelig
54

Type reisende

Business
29
Couples
1077
Solo travel
50
Family
1425
Friends getaway
109

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Parking available for rental cars. Avoid breakfast after 9.30am as it gets quite crowded. (Lifeofreilly95)
    5.0
    2022-06-26
  • all rooms have balcony with comfy sun loungers (Paddy C)
    5.0
    2022-06-25
  • Family suites best. All rooms are well situated. Quietest around the adult pool. (O9840BGangela)
    5.0
    2022-06-07
  • Pay extra for a pool view, the mountain view rooms don't really look at anything except the road and cliff. (L9993MXrichardf)
    5.0
    2022-06-05
  • pool view - level 3 or higher (istanjc)
    5.0
    2022-06-04

Omtaler fra reisende

  • "Kan virkelig anbefale en reise hit!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-03-16
    • Reisetype:
  • Mannen min og jeg reiste hit i mars 2022 for én ukes ferie med sol, bad, mat og avslapping. Oppholdet på Radisson Blu oppfylte virkelig alle våre ønsker. Hotellet er nytt, fresht og superfint. Det holdes rent og ryddig til enhver tid, rommene er superfine og beliggenheten er kjempebra. Det tar cirka 15 minutter å spasere ned til havna i Mogan og det er relativt flatt og en fin gåtur. Personalet på hotellet er imøtekommende, hyggelige og serviceinnstilte. For å tilby buffé til frokost og middag til så mange mennesker holder maten en høy standard. The Larder (frokost- og middagsrestauranten) har ulike temaer på bufféen hver dag, og det er utrolig mye god mat å velge mellom. Hvis det er noe vi skulle sette fingeren på så opplevde ikke vi at standarden og alternativene på maten for lunsjrestauranten Pool Lounge var like bra som resten av maten på hotellet. Hotellet har også flere basseng fordelt på to nivåer. På det nedre nivået er det to barnebasseng, aktiviteter og barneklubb, mens på det øvre nivået er det "quiet zone" med basseng og boblebad. Dette var helt supert for barnefamilier så vel som voksne på ferie uten barn! Noen av reglene for hotellet innebærer at det ikke er lov til å nyte medbrakt mat eller drikke på andre steder enn hotellrommet. Her kunne de med fordel hatt flere alternativer til enkel mat og snacks som kan inntas på solsenga. Det selges pinneis ved barnebassenget, men vi savnet for eksempel en isbar hvor det hadde vært mulig å kjøpe kuleis eller softis.

  • "Hotellet holdt mål"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-02-20
    • Reisetype: Par
  • Bodde tre uker på hotellet, hadde på forhånd sendt mail med ønske om rom i det rolige området og det fikk vi. Store gode rom og gode senger som tidligere gjester har beskrevet. Deilig oppvarmet basseng. Innholdsrik og god frokost men mye støy med masse mennesker. Spiste ellers ute. Gode uteplasser til rommene og ellers romslig på området. Var godt fornøyd. Betjening blide og hyggelige hele tiden. Supert renhold.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Barbara Svehlakova, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2022-02-22
    • Kære ingridh632022, Tak for din ferie hos os og for din feedback. Vi er glade for at vide, at vi var i stand til at opfylde dine forventninger, og at du nød dit ophold i fulde drag. Det vil være en fornøjelse at byde dig velkommen hos os igen her i det solrige Mogan. Med venlig hilsen

  • "Ludvig Haga"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-12-19
    • Reisetype: Par
  • Satt fast i heisen ned fra rommet vårt (2334) Lyset gikk, og vi fikk ikke kominikasjon via alarmknapp i heisen. Heller ingen dekning på mobil. Fikk hjelp etter en stund ved å banke på heisdøren. En heller ubehagelig opplevelse. Mye støy av barn i Quiet aera, da barnebassenget var stengt. Poolvakten gjorde sitt beste for å holde orden. Dårlig tilbud av engelskspråklig underholdning på TV, bortsett fra nyheter, Det meste går på tysk. Middag i hovedrestauranten kunne vært bedre, spesielt hva angår kjøtt. Ikke helt den standard vi forventer av et hotell i denne klassen. Men vi håper på forbedfringer, ok kommer gjerne tilbake.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Barbara Svehlakova, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-20
    • Kjære ludvig271, Takk for oppholdet og tilbakemeldingen. Vi er glade for å vite at vinterferien din hos oss var hyggelig til tross for de små problemene du nevner. Hvis du bestemmer deg for å bo hos oss igjen, vil vi gjøre vårt ytterste for å gjøre ferien så komfortabel som mulig. Med vennlig hilsen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-11-08
    • Reisetype:
  • Vi er en familie på to voksne og to barn på 4 og 7 år og bodde på hotellet i høstferien. Det er et virkelig bra hotel som kan anbefales. Alt var rent og pent. Rommet var flott. Jeg vil spesielt trekke fram god lysisolering og god seng. Bra terasse med to solsenger, to stoler og et lite bord. Vi hadde premium rom med sol på terassen fra 9:45 til 17:30 (oktober). Det er tre basseng på hotellet, et "voksenbasseng" og to basseng i "familieavdelingen", derav et barnebasseng. Alle bassengene var oppvarmet og det var god tilgang på solsenger (lite trekk for at noen hadde ødelagt trekk). Det var nydelig frokost. Vi hadde også middagsbufet, som var OK, men litt mer varierende kvalitet enn frokosten. Bestilling av kaffe til frokost (gratis) og drikke til middag var imponerende godt organisert - omtrent ingen ventetid, og med hyggelige og effektive servitører. Det er omtrent en kilometer å gå ned til stranda, litt langt for små barn, men helt uten biler, så de kan springe fritt (utenom kryssing av et par lite traffikerte gater). Hotellet og stedet anbefales for familier og folk som ønsker en rolig ferie på en trygt og romantisk sted. Puerto Mogan er en koselig fiskelandsby med kunstig strand (helt OK) og hotell oppover dalen. Radisson er det øverste hotellet. Hotellet har 5 stjerner og er ikke veldig billig, men prisen vi gav var likevel bra i forhold til standarden på hotellet ("value for the money". Vi reiser gjerne flere ganger til dette hotellet :-)

    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • Barbara Svehlakova, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2021-11-09
    • Dear Nils71, Thank you for your feedback following your family stay at our resort hotel. We love to know that you all enjoyed every moment by us and we value and appreciate your recommendation to other travelers. Mogan is definitely a cozy and safe fishing village with inviting atmosphere, a perfect place to relax and unwind. It will be a pleasure to keep welcoming you with us in the future. Kind regards

  • "Flott hotellet. Anbefales Sterkeste."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-10-07
    • Reisetype: Familie
  • Vi er familie på 2 voksen 2 barn og bodde på hotellet i 8 dager. Det var flott hotellet og alt var jo superfint her. Passer prefekt til barnefamilier. Veldig god frokost buffet og mye å velge for barna. Vi kommer tilbake sikkert.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Barbara Svehlakova, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2021-10-19
    • Dear gurdhillon09, Thank you very much for the high rating and kind comments on your family stay at our resort hotel. We are delighted to hear that your stay by us met your expectations and we hope to have another opportunity to welcome you. Kind regards

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC