Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3392 omtaler
Rangert som nummer 3 av 20 hoteller i Mogan

Reisevurdering

Utmerket
2036
Veldig bra
925
Gjennomsnittlig
270
Dårlig
101
Forferdelig
61

Type reisende

Business
30
Couples
1131
Solo travel
51
Family
1539
Friends getaway
112

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • There are two pool areas, quiet and family. Choose and request your room overlooking the required pool depending on your circumstances. (F1GRH)
    5.0
    2022-11-30
  • A great base for exploring if you’ve got a car. Probably worth just having breakfast if you don’t mind the 15 minute walk into town for din. (Dave J)
    5.0
    2022-11-27
  • Pool facing rooms on the N side get most sun. (RICHARD M)
    3.0
    2022-11-25
  • Better value if you have a family who can use the myriad of entertainment available so mums and dads can have their time (LESLEY C)
    5.0
    2022-11-22
  • Breakfast queues for tables No UK tv channels apart from news (This_location)
    4.0
    2022-11-21

Omtaler fra reisende

  • "Ferietur"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-28
    • Reisetype: Par
  • Superfornøyd med Hotellet. Kommer tilbake. Kun mindre pirketing på renhold som ikke er perfekt. Uansett veldig bra. Var en del hår rester etter noen med langt mørkt hår. Også en del skitt rett utenfor ingangsdøren til rommet.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Renslighet
    • Cristian Betancor, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-28
    • First of all, thank you for sharing us your fabulous opinion about your recent stay in Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria, Mogán. We are extremely pleased that you liked our hotel and that you enjoyed your stay with us. On the other hand, we are sorry to hear that you have had some inconvenience with the cleanliness. We apologise and will pass your comment to the responsible department to follow up and implement improvements. We hope you will give us a second chance to make your next stay a unique one.

  • "Rolig og behagelig hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-26
    • Reisetype: Par
  • Høflig og profesjonell betjening på hele hotellet. Veldig gode senger og sengetøy. Nydelig frokostbuffé med Cava/Mimosa hver morgen🥂Fin og tilbaketrukket beliggenhet med en flott promenade ned mot sentrum og stranden. Vi kommer gjerne tilbake!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Cristian Betancor, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-28
    • First of all, we would like to thank you for taking the time to write a comment about your recent stay at Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan. Your opinion is very important to us as we always look for ways to improve our service. We are glad that you have enjoyed our beautiful paradise, but most important, the service provided by our staff who is the one responsible of creating memorable experiences in our valued guests. We would like to thank you for your positive comments about our rooms, beds and breakfast and we are glad to hear that you also enjoyed the location of the hotel. We do hope to welcome you back to the hotel soon to be able to offer you a new great holiday experience.

  • "Veldig flott opphold på dette nydelig hotellet."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-10-26
    • Reisetype: Par
  • Tilbake til dette flotte hotellet i Puerto Mogan. Ei overnatting i et kjempefint hotellrom. Gode senger, kjempefint uteområde, veldig flott og god frokost og kort vei ned til selve havna. Ble tatt veldig godt i mot og fikk hotellrommet tidligere en forventet. Anbefales på det varmeste, passer for alle.

    • Cristian Betancor, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2022-10-27
    • First of all, thank you for sending us your fabulous opinion about your recent stay in Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria, Mogán. We are extremely pleased that you liked our hotel and that you enjoyed your stay with your family. We appreciate your kind words regardingthe rooms, services and facilities ; we will share your comments with the whole team as guests like you make us very proud to work at the hotel and give us motivation to keep going and improving. Guests’ satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that. We would be delighted to welcome you back sometime soon.

  • "Kan virkelig anbefale en reise hit!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-03-16
    • Reisetype:
  • Mannen min og jeg reiste hit i mars 2022 for én ukes ferie med sol, bad, mat og avslapping. Oppholdet på Radisson Blu oppfylte virkelig alle våre ønsker. Hotellet er nytt, fresht og superfint. Det holdes rent og ryddig til enhver tid, rommene er superfine og beliggenheten er kjempebra. Det tar cirka 15 minutter å spasere ned til havna i Mogan og det er relativt flatt og en fin gåtur. Personalet på hotellet er imøtekommende, hyggelige og serviceinnstilte. For å tilby buffé til frokost og middag til så mange mennesker holder maten en høy standard. The Larder (frokost- og middagsrestauranten) har ulike temaer på bufféen hver dag, og det er utrolig mye god mat å velge mellom. Hvis det er noe vi skulle sette fingeren på så opplevde ikke vi at standarden og alternativene på maten for lunsjrestauranten Pool Lounge var like bra som resten av maten på hotellet. Hotellet har også flere basseng fordelt på to nivåer. På det nedre nivået er det to barnebasseng, aktiviteter og barneklubb, mens på det øvre nivået er det "quiet zone" med basseng og boblebad. Dette var helt supert for barnefamilier så vel som voksne på ferie uten barn! Noen av reglene for hotellet innebærer at det ikke er lov til å nyte medbrakt mat eller drikke på andre steder enn hotellrommet. Her kunne de med fordel hatt flere alternativer til enkel mat og snacks som kan inntas på solsenga. Det selges pinneis ved barnebassenget, men vi savnet for eksempel en isbar hvor det hadde vært mulig å kjøpe kuleis eller softis.

  • "Hotellet holdt mål"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-02-20
    • Reisetype: Par
  • Bodde tre uker på hotellet, hadde på forhånd sendt mail med ønske om rom i det rolige området og det fikk vi. Store gode rom og gode senger som tidligere gjester har beskrevet. Deilig oppvarmet basseng. Innholdsrik og god frokost men mye støy med masse mennesker. Spiste ellers ute. Gode uteplasser til rommene og ellers romslig på området. Var godt fornøyd. Betjening blide og hyggelige hele tiden. Supert renhold.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Barbara Svehlakova, Sales på Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan, svarte på denne anmeldelsen 2022-02-22
    • Kære ingridh632022, Tak for din ferie hos os og for din feedback. Vi er glade for at vide, at vi var i stand til at opfylde dine forventninger, og at du nød dit ophold i fulde drag. Det vil være en fornøjelse at byde dig velkommen hos os igen her i det solrige Mogan. Med venlig hilsen

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC