Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 547
15. miejsce z 81 hoteli w: Wrocław
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
290
Bardzo dobry
182
Przeciętny
53
Słaby
13
Tragiczny
9

Ocena podróżnych

Biznesowa
203
Pary
160
Samotne podróżowanie
22
Rodzina
80
Wyjazd ze znajomymi
56

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
4.5
Jakość noclegu
4.5
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.5
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Pokoje premium z widokiem na park (AJSzw)
    5.0
    2018-12-27
  • Im wyższe piętro, tym ciszej i tym ładniejszy widok. (AniAoM)
    4.0
    2018-08-21
  • lokalizacja 5+, wszędzie blisko, warunki super:) (Agnieszka W)
    3.0
    2018-05-20
  • Z okna pokoju, który zajmowałam był widok na Panoramę Racławicką. (beatap917)
    5.0
    2018-04-14
  • hotel poozony w cichej spokojnej okolicy (Wioletta W)
    3.0
    2017-10-03

Najnowsze opinie podróżnych

  • "zdecydowanie polecam!"

    • Ocenione: 2019-02-07
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Mila, zawsze pomocna obsuga, od samej rejestracji do ostatniego dnia.Wygodne, przestrzenne, komfortowe wnetrza. Parking w garazu dzieki czemu mam latwy dostep do auta. Niewielkie, klimatyczne sauny. Super lokalizacja we Wroclawiu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw 2019-02-13
    • Szanowni Państwo, Bardzo serdecznie dziękujemy za pobyt z nami i Państwa opinie. Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie a Państwa pobyt będzie równie udany. Zapraszamy serdecznie. Z pozdrowieniami, Magdalena Seniuta Front Office Manager

  • "Bardzo dobrze."

    • Ocenione: 2019-01-23
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Jest OK. Pobyt udany. Dobra lokalizacja, cicho a blisko centrum. Pokój duży, czysty, nowocześnie umeblowany. Robi dobre wrażenie. Miła obsługa. Jedyny minus to brak możliwości regulacji temperatury i brak możliwości otwarcia okna.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw 2019-01-31
    • Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii na temat naszego hotelu. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie komfortowy. Serdecznie pozdrawiam, Magdalena Seniuta Front Office Manager

  • "Kapitalnie"

    • Ocenione: 2019-01-07
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Fantastyczny hotel, bardzo wysoki poziom. Panie w recepcji (Pani Monika oraz Pani Milena) potraktowały nas wyjątkowo miło i profesjonalnie. Z olbrzymią przyjemnością zawitam znów w tym pięknym hotelu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw 2019-01-08
    • Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za Państwa miłą opinię i cieszymy sie, że pobyt należał do udanych. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług. Z poważaniem, Magdalena Seniuta Front Office Manager

  • "Polecam ten hotel"

    • Ocenione: 2018-12-28
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Hotel bardzo ładny, pokoje są duże i przestronne oraz łazienki bardzo dobrze wyposażone. Łóżko wygodne i co najważniejsze pokoje są bardzo wyciszone. Obsługa profesjonalna z uśmiechem na twarzy oraz bardzo pomocna. Pobyt oceniam za bardzo udany i na pewno wrócę tam ponownie.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Owner, Radisson Blu Hotel - Wroclaw 2019-01-03
    • Drogi Panie Tomku, Serdecznie dziękujemy Panu za pobyt i miłą opinię. Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług i mamy nadzieję ponownie uczynić Pana pobyt komfortowym. Z pozdrowieniami, Magdalena Seniuta Front Office Manager

  • "NIESPODZIANKA"

    • Ocenione: 2018-09-05
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Polecamt ten HotelL dla cichego i przyjemnego wypoczynku .Polecam i radze zainstalowac pojemnik zwoda do picia w recepcjiI.Cennik dla uslug przewozowychz cenampodobnymi w uslugach firm taksowkarskich.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - Wroclaw 2018-09-06
    • Szanowni Państwo Dziękujemy serdecznie za czas poświęcony na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy, każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług. Miło nam, że pobyt należał do udanych. Zapraszamy ponownie. Z poważaniem, Magdalena Seniuta Front Office Manager

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC