Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 Liczba opinii: 626
12. miejsce z 93 hoteli w: Wroclaw

Ocena podróżnych

Doskonały
335
Bardzo dobry
201
Przeciętny
59
Słaby
20
Tragiczny
11

Typ podróżnych

Business
224
Couples
170
Solo travel
27
Family
91
Friends getaway
65

Podsumowanie ocen

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Rooms on fifth floor are business class and I believe they are on-top experience (damiankN7813GP)
    5.0
    2020-09-08
  • Ask for a top floor room and you might be lucky to get an upgrade. (christine c)
    5.0
    2019-10-09
  • Business rooms available on 5th & 6th floors (we were in 631 which overlooked the park) (xbanker49)
    5.0
    2019-08-08
  • our room was 206, fantastic (avi s)
    5.0
    2018-11-30
  • Rooms overlooking the park are quieter (mfokinth)
    4.0
    2018-11-11

Opinie podróżnych

  • "Pobyt biznesowy"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-05-31
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Świetna lokalizacja - blisko centrum, ale jednocześnie cicho. Dobre jedzenie i dostosowane do potrzeb (wegańskich/bezglutenowych/z alergiami). Zachowane zasady sanitarne, a obsługa bardzo miła i pomocna :)

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga Marzec, Guest Services / Front Office, Radisson Blu Hotel, Wroclaw 2021-07-08
    • Szanowna Pani, bardzo dziękuję za wybór naszego Hotelu oraz pozostawioną opinię. Cieszę się, że starania całego naszego zespołu zostały docenione. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt będzie równie komfortowy. Pozdrawiam serdecznie, Olga Marzec Front Office Manager

  • "Hotel godny polecenia"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-04-11
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Super lokalizacja blisko centrum. Przestronny pokój. Miła obsługa. Hotel dobrze przygotowany do wszystkich obostrzeń sanitarnych. Śniadanie bardzo dobrze przygotowane a wybór jedzenia jest tak duży że powinien zadowolić każdego.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga Marzec, Guest Services / Front Office, Radisson Blu Hotel, Wroclaw 2021-07-08
    • Bardzo dziękuję za wybór naszego Hotelu oraz pozostawioną opinię. Cieszę się, że starania całego naszego zespołu zostały docenione. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt będzie równie komfortowy. Pozdrawiam serdecznie, Olga Marzec Front Office Manager

  • "Udany pobyt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-03-15
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Smaczne śniadania, dogodna lokalizacja, czystość hotelu, profesjonalny personel, niestety nie mieliśmy okazji skorzystać ze strefy siłowni ponieważ były nieczynne ze względu na covid. Pobyt uważamy za udany.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Olga Marzec, Guest Services / Front Office, Radisson Blu Hotel, Wroclaw 2021-07-08
    • Szanowna Pani, bardzo dziękuję za wybór naszego Hotelu oraz pozostawioną opinię. Cieszę się, że starania całego naszego zespołu zostały docenione. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt będzie równie komfortowy. Pozdrawiam serdecznie, Olga Marzec Front Office Manager

  • "Super miejsce dla rodzin"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-09-01
    • Rodzaj podróży:
  • Byliśmy rodziną (2+ małe dziecko) z końcem lipca tego roku i pobyt był naprawdę udany. Obsługa hotelu idealna, przy zameldowaniu zostaliśmy naprawdę szybko i sprawnie obsłużeni, poinformowani o wszystkim w związku z pandemią. Na wszystkie nasze pytania również udzielono nam odpowiedzi i wskazówek. Pokój muszę przyznać, że naprawdę idealny. Dla naszego bombla wstawiono do pokoju dodatkowo łóżeczko z pościelą dopasowaną do małego dziecka. Pokój duży i przestronny, czysty, łazienka ogromna. Wszystko super przygotowane na przyjazd gości, łącznie z owocami i listem od kierownika recepcji na powitanie. Śniadanie zamawiane u kelnera ze zrozumiałych względów, ale bardzo smaczne i ilościowo każdy by się najadł. Z hotelu blisko było wszędzie, naprzeciwko mieliśmy Panoramę Racławicką, niedaleko Rynek w sam raz na rodzinny spacer. Gorąco polecam, sadzę, że jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam Grażyna

    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej Glownia, General Manager, Radisson Blu Hotel, Wroclaw 2020-09-03
    • Szanowni Państwo, w imieniu całego zespołu pragnę podziękować za tak wyczerpująca i pozytywną opinię na temat ostatniego pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu. Jest mi niezmiernie miło wiedząc, że udało nam się zadbać o Państwa i spełnić wszelkie oczekiwania. Serdecznie dziękuję za słowa uznania dla naszej obsługi. Każdego dnia staramy się zapewniać Gościom pełną satysfakcję, tym bardziej Państwa ocena będzie motywacją do dalszych działań i zadbania o to, aby kolejni Goście mogli zostawić równie pozytywny komentarz po wyjeździe. Liczę, że odwiedzą nas Państwo ponownie, a my zrobimy co w naszej mocy, aby przyszłe odwiedziny we Wrocławiu pozostały piękną pamiątką. Z pozdrowieniami, Monika Gordziejewska Zastępca Kierownika Recepcji

  • "Najlepszy hotel w mieście"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-08-31
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Pobyt za sprawą Pani Moniki z recepcji należał do bardzo udanych. Po miłym przyjęciu nas i dopasowaniu błyskawicznie oferty do naszych oczekiwań mogliśmy spokojnie zachwycać się urokami tego miejsca. Dziękujemy za profesjonalną obsługę. Na pewno jeszcze niejednokrotnie odwiedziny Wasz hotel.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 4.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej Glownia, General Manager, Radisson Blu Hotel, Wroclaw 2020-09-03
    • Drogi Panie Kamilu, bardzo dziękuję za poświęcony czas na napisanie opinii na temat naszego hotelu Radisson Blu. Raz jeszcze dziękuję za słowa uznania. Było mi bardzo miło móc gościć Państwa we Wrocławiu, tym samym liczę, że podczas następnej wizyty, będę miała okazję zadbać o Państwa pobyt osobiście, aby upewnić się, że wszelkie potrzeby zostały spełnione. Liczę, że następna wizyta będzie równie niezapomniana. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia, Monika Gordziejewska Zastępca Kierownika Recepcji

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC