Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 Liczba opinii: 2457
42. miejsce z 164 hoteli w: Warsaw

Ocena podróżnych

Doskonały
923
Bardzo dobry
1059
Przeciętny
320
Słaby
98
Tragiczny
57

Typ podróżnych

Business
919
Couples
605
Solo travel
161
Family
304
Friends getaway
310

Podsumowanie ocen

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Rooms faced to the backyard (ann_lgvsk)
    4.0
    2022-05-29
  • Avoid this hotel. They overcharge you with illogic room rates. (Ivo L)
    2.0
    2022-02-07
  • Download Uber app easy to use and cheap (E9011KIstephanier)
    5.0
    2021-11-03
  • Take rooms facing the road to see some action. (Shabin S)
    5.0
    2020-03-21
  • Higher level rooms are beautiful (anniec496)
    5.0
    2020-02-12

Opinie podróżnych

  • "Rodzinny pobyt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-08-23
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Świetny hotel z miła obsługa, bardzo przestronny, pyszne jedzenie, czyste pokoje. Mega wygodne łóżka ! Dużym plusem jest położenie w centrum miasta oraz miejsca parkingowe których w centrum jednak brakuje. W cenie rezerwacji sauna i siłownia która jest siłownia a nie pokojem z jedna maszyna Hotel godny polecenia !!

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Wąchocka, Marketing, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2021-10-16
    • Szanowny 837daws, Serdeczne pozdrowienia od Radisson Blu! Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią po wizycie w naszym hotelu! Cieszymy się z Waszych wyjątkowych wrażeń podczas pobytu! Mamy nadzieję, że wkrótce dasz nam możliwość powitania Cię z powrotem w naszym Radisson Blu Sobieski. Z poważaniem, Kasia Kierownik Recepcji

  • "Znakomity"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-11-06
    • Rodzaj podróży: Samotne podróżowanie
  • Personel bardzo miły i pomocny. Pokój przewyższył moje oczekiwania. Łazienka świetnie ulokowana. Nigdy się nie spotkałam z tak zrobionymi drzwiami :) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu jak i z pokoju, który dostałam. Z powodu wirusa były dostępne środki do dezynfekcji w ogólnodostępnych miejscach. Śniadania były serwowane w formie a la carte. Pomimo, że w obecnej sytuacji restauracja była zamknięta, hotel serwował obiady do pokoju.

    • 5.0
      Pokoje
    • 4.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 4.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Wąchocka, Marketing, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2021-07-28
    • Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za zostawienie pozytywnego komentarza oraz za niedawną wizytę w Radisson Blu Sobieski! Jesteśmy szczęśliwi, że wszystko się Pani podobało w naszym hotelu i że spełniliśmy wszystkie oczekiwania. Mamy nadzieję, że niedługo będziemy mogli ponownie Panią gościć naszym hotelu. Z poważaniem, Katarzyna Acting Front Office Manager

  • "Bardzo dobra lokalizacja i wartość"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-11-05
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Świetna lokalizacja, pokój przestronny i czysty, w pokoju maszyna nespresso. Bardzo dobre wyposażenie. Pokój czysty. Brakowało mi tylko sztućców Obsługa była bardzo pomocna i wyrozumiała. Bardzo polecam ten hotel.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Wąchocka, Marketing, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2020-11-06
    • Szanowna Pani, Pozdrawiamy z Radisson Blu Sobieski! Bardzo dziękujemy za świetny komentarz. Cieszymy się, że pobyt był udany i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie. Do zobaczenia, Zespół Recepcji

  • "Spędziliśmy wspaniały weekend na rocznice i polecam każdej parze!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-11-01
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Pani Ania z recepcji i Pani Anastazja z restauracji pełen profesjonalizm bardzo miłe uśmiechnięte. Na pewno tak wrócimy. Polecam Każdej parze na wypad na weekend i spędzenie każdej chwili w hotelu z uprzejma obsługa. Hotel sam w sobie czysty, doskonała lokalizacja.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Wąchocka, Marketing, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2020-11-05
    • Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za doskonały komentarz, oraz szczególnie za miłe słowa na temat pani Ani i pani Anastazji. Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy ponownie, Zespół Recepcji

  • "Świetny hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2020-10-31
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Czysto i komfortowo. Piękna łazienka, dobrze wyposażona. Pokoje duże, z wielkimi wygodnymi łóżkami oraz czajnikiem i ekspresem do kawy. Wielki plus za bezpłatny parking, co jest rzadkością w Warszawie.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Wąchocka, Marketing, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2020-11-05
    • Szanowna Pani, Pozdrawiamy z Radisson Blu Sobieski! Bardzo dziękujemy za świetny komentarz. Cieszymy się, że pobyt był udany i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie. Do zobaczenia, Zespół Recepcji

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC