Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 2295
42. miejsce z 139 hoteli w: Warszawa
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
846
Bardzo dobry
1011
Przeciętny
302
Słaby
86
Tragiczny
51

Ocena podróżnych

Biznesowa
855
Pary
573
Samotne podróżowanie
151
Rodzina
289
Wyjazd ze znajomymi
305

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
4.0
Jakość noclegu
4.0
Pokoje
4.0
Obsługa
4.0
Wartość
4.0
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Pokój 571 - standardowy pokoik dla dwóch osób (Marta P)
    5.0
    2018-08-17
  • Nieparzyste numery od strony wewnętrznego dziedzińca (januszr31)
    5.0
    2018-06-19
  • pokoje cichsze znajdują sie od strony wewnętrznej hotelu, natomiast widok na miasto to pokoje od strony ulicy na wyższych pietrach - 6, 7. (Marek M)
    3.0
    2017-10-18
  • ostatnie piętro, widok na miasto - piękna panorama a hałas z ulicy nie przeszkadza (rafanti)
    5.0
    2017-09-02
  • Mieszkaliśmy na IV piętrze, pokój 406. Piękny widok na centrum Warszawy. Pokój cichy, przytulny i czysty. Łoże małżeńskie cudownie wygodne. (grappa7)
    5.0
    2017-06-19

Najnowsze opinie podróżnych

  • "odnowiony przyjemny hotel w świetnej lokalizacji"

    • Ocenione: 2019-02-05
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Polecam. Przyjemny pobyt - nie ma do czego sie przyczepic:) Śniadania są obfite i smaczne, dobra restauracja. Pomocna i profesjonalna obsługa, szybkie zameldowanie i wymeldowanie. Przychylnośc do indywidualnych próśb. Mogliśmy zostać 2 godziny dłużej - bez problemów. Pokoje po remoncie, wygodny materac, ogromne łóżko. W pokoju zestaw do parzenia kawy i herbaty, woda.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "Opinia o Hotelu"

    • Ocenione: 2018-12-19
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Hotel bardzo przyjazny z miłą obsługą i świetną restauracją. Polecam, to już mój kolejny pobyt u Państwa. Obsługa bardzo pomocna. Na moje zgłoszenie o awarii technicznej, badzo szybko zareagowała i usunęła usterkę.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "Jeden z najbardziej przyjaznych hoteli w Warszawie"

    • Ocenione: 2018-11-19
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Korzystam z usług hotelu od kilkunastu lat, organizując tu różne eventy (sale + pokoje). Ze wszystkich kilkunastu hoteli z których usług korzystałem w Warszawie, Sobieski wyróżnia się zdecydowaniem jakością obsługi klienta: elastyczność, profesjonalizm, przemiła obsługa i do tego jeszcze bardzo dobre jedzenie. Wielkim plusem jest też doskonały dojazd z lotnisko ORAZ dworca centralnego. Pod tym względem jest to chyba najlepiej zlokalizowany hotel w Warszawie. Ostatnio zauważyłem, że również moi klienci, którzy poznali hotel na moich eventach, wybierają Sobieskiego na swoje imprezy.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "Ocena jakosci uslug i hotelu"

    • Ocenione: 2018-08-20
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Wszystko jest OK. Jestem gościem hotelu od wielu lat i polecam hotel innym.Godna pochwały jest stałość personelu, który pamięta gości sprzed wielu miesięcy.W hotelu panuje wyjątkowa atmosfera i to od wielu lat.Szkoda, ze nie ma wanien w łazienkach apartamentów. To jedyna wada

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2018-08-26
    • Szanowna Pani Agato, niezmiernie nam miło, że Pani odczucia po pobycie w Radisson Blu Sobieski są tak pozytywne. Zawsze staramy się aby nasi goście czuli się jak w domu. Czekamy na Pani kolejną wizytę. Pozdrowienia z Warszawy!

  • "Śniadanie 8/10"

    • Ocenione: 2018-07-06
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Super hotel w świetnej lokalizacji. Śniadanie 8/10 ze względu na dość długi czas oczekiwania na dania (jajecznica) które nie były dostępne w bufecie. W bufecie boczek niestety zimny. Pokoje bardzo przyjemne i czyste, recepcja klasa światowa.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna M, Guest Relations Manager, Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw 2018-07-15
    • Szanowny lukaszdamiankadz2018, bardzo dziękuje za tak wysoką ocenę. Cieszę się, że wyjechał Pan zadowolony. Zawsze staramy się zapewnić naszym gościom przyjemny pobyt i cieszymy się, że spełniamy ich oczekiwania. Będzie nam bardzo miło, jeśli w czasie następnej wizyty w Warszawie również zatrzyma się Pan w hotelu Radisson BLU Sobieski. Pozdrawiam, Joanna M.

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC