Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 2251
39. miejsce z 138 hoteli w: Warszawa
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
828
Bardzo dobry
992
Przeciętny
298
Słaby
84
Tragiczny
49

Ocena podróżnych

Biznesowa
834
Pary
567
Samotne podróżowanie
149
Rodzina
288
Wyjazd ze znajomymi
304

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
4.0
Jakość noclegu
4.0
Pokoje
4.0
Obsługa
4.0
Wartość
4.0
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Pokój 571 - standardowy pokoik dla dwóch osób (Marta P)
    5.0
    2018-08-17
  • Nieparzyste numery od strony wewnętrznego dziedzińca (januszr31)
    5.0
    2018-06-19
  • pokoje cichsze znajdują sie od strony wewnętrznej hotelu, natomiast widok na miasto to pokoje od strony ulicy na wyższych pietrach - 6, 7. (Marek M)
    3.0
    2017-10-18
  • ostatnie piętro, widok na miasto - piękna panorama a hałas z ulicy nie przeszkadza (rafanti)
    5.0
    2017-09-02
  • Mieszkaliśmy na IV piętrze, pokój 406. Piękny widok na centrum Warszawy. Pokój cichy, przytulny i czysty. Łoże małżeńskie cudownie wygodne. (grappa7)
    5.0
    2017-06-19

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Spa zaraz znowu będzie straszyć! SYF i oszczędności"

    • Ocenione: 2019-06-19
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Około dwa miesiące temu, bardzo miło zaskoczył mnie fakt, ze jest nowa, czysta, wyremontowana sauna. Nie ma już tych ohydnych, brudnych, śmierdzących.. gdzie drewno było już czarne, drzwi od przyszycia ciagle „wisiały” lub wypadały.. BYŁ SYF! przyjechałem przedwczoraj ponownie, z nadzieja na saunę! Tę nowa! A tutaj co? Gratuluje managerowi, który nie zna podstawowej zasady; NIE OSZCZĘDZAMY NA JAKOŚCI! nie dostałem już szlafroka, sauna była wyłączona, musiałem czekać.. i czekając patrzę a z sufitu odpada farba, w dozownikach nie ma mydła, ani w szatni łani przy saunie, dozowniki jakieś podkręcane, jeden z wieszaków na ręczniki się okręcił, jakaś klapka na suficie otwarta, wiszą kable.... w saunie: sufit zardzewiał, przed wejściem głośnik zardzewiał... Sauna się nie zdążyła nagrzać i się wyłączyła! Zapytałem Pani czy jest zepsuta? Na to miła Pani odpowiedziała ze teraz włączają tylko na pół godziny! I włączyła jeszcze raz... to może zlikwidujcie wcale! Albo wprowadźcie opłaty jeśli jest za drogo w utrzymaniu! Zaraz będzie SYF jak wcześniej.... szkoda.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "odnowiony przyjemny hotel w świetnej lokalizacji"

    • Ocenione: 2019-02-05
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Polecam. Przyjemny pobyt - nie ma do czego sie przyczepic:) Śniadania są obfite i smaczne, dobra restauracja. Pomocna i profesjonalna obsługa, szybkie zameldowanie i wymeldowanie. Przychylnośc do indywidualnych próśb. Mogliśmy zostać 2 godziny dłużej - bez problemów. Pokoje po remoncie, wygodny materac, ogromne łóżko. W pokoju zestaw do parzenia kawy i herbaty, woda.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "Impreza służbowa jedną noc spędzona w goteli"

    • Ocenione: 2019-01-14
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Impreza służbowa na jedną noc. Hotel czysty, ladny , zadbany. Obsługa nie mówi po polsku co wprawia w zakłopotanie noektorych gosci. Sprzątająca ekipa jest rano za głosno, szczególnie gdy jesteś po imprezie i masz kilka godzin snu a od 6 rano slyszysz ekipę która sprzata.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "Niepowodzenie"

    • Ocenione: 2019-01-13
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Stary nieodnowiony smierdzacy i malutki pokoj z plamami na dywanie podniszczoną tapetą.Drogie i bardzo przecietne sniadanie , strasznie drogi parking na ktorym ciezko znaleźć miejsce. Generalnie odradzam pobyt.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
  • "brudne pokoje i hałas w sąsiednich"

    • Ocenione: 2019-01-08
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • brudny pokój i hałas u sąsiadów myslę, że to wystarczy całkowicie i nie ma sensu pisać więcej. Nie wiem po co wam 200 znaków w recenzji, w tym czasie lepiej posprzątać wymienic zużytą wykładzinę, pomysleć o remoncie łazienki, ogólnie jak na liczbę gwiazdek i stolicę to mała katastrofa

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC