Reisevurderinger på TripAdvisor

492 anmeldelser
Vurdert som 2 av 2 hoteller i Stjørdal

Type reisende

Utmerket
159
Veldig bra
203
Gjennomsnittlig
82
Dårlig
28
Forferdelig
21

Reisevurdring

Forretninger
192
Par
103
Reise alene
62
Familie
90
Venners utflukter
31

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Tror ikke det spiller noen rolle hvor man får rom. Dette er ikke et hotell man velger på grunn av utsikt. (KnutAntoK)
    3.0
    2019-05-08
  • Rom i 3 etasje har grei utsikt (hammerphoto)
    5.0
    2018-08-18
  • Alle rom virker rolige (Persteinskog)
    3.0
    2018-02-25
  • God utsikt fra 4.- og 5.-etg. (Roar N)
    4.0
    2017-04-24
  • Reiser dere med små barn - velg et annet hotell, og husk å be om et rom hvor man kan lufte. (Benny S)
    1.0
    2017-01-30

Siste omtaler fra reisende

  • "Varmt og dyrt"

    • Anmeldt: 2019-05-05
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Jeg sjekket inn på dette fine hotellet som ligger veldig nerme flyplassen, men fikk sjokk da jeg skulle kjøpe meg en øl da det nemmemig kostet 100kr?! For ein halv liter?! Og da jeg la meg i sengen holdt jeg på å få heteslag fordi d var umulig og få en grei temp på rommet da det ikke gikk Ann og få opp vindu og d var ikke aircondition på rommet måtte gå ned på resepsjon og klage å da fikk jeg en enkel visfte(veldig liten) god frokost men varmen å prisen trekker mye ned for meg!!!

    • evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen 2019-05-06
    • Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Din tilbakemelding er tatt videre til de avdelingene det gjelder. Vi er glad for å høre at du ellers var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager

  • "Jobb"

    • Anmeldt: 2019-02-08
    • Reisetype: Forretninger
  • Makan til mye kluss med ansatte i resepsjon. Jobber ikke på profesjonelt nivå. Det gjaldt ikke kun bare en. Ble trekt for dobbelt opphold noe som enda ikke et blitt refundert etter flere telefon samtaler.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-11
    • Kjære gjest Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Når det gjelder refusjon, tar det noen virkedager til det står på din konto. Om du ikke har fått noe innen onsdag denne uken, ta gjerne kontakt med vår resepsjonssjef direkte. Hun har mail hanne.finanger@radissonblu.com Ha en fin dag MVH Eva Brevik-Samstad, operation manager

  • "Ypperlig flyplasshotell"

    • Anmeldt: 2019-01-31
    • Reisetype: Familie
  • Har benyttet dette hotellet flere ganger i forbindelse med flyreiser. Veldig imøtekommende og serviceinnstilt personale. Rene rom, gode senger og nydelige hodeputer. Benyttet tidlig frokost-tilbud, åpent kl. 05.00. Variert utvalg av brød,pålegg,juice etc.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-01
    • Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager

  • "Oppholdet"

    • Anmeldt: 2019-01-10
    • Reisetype: Familie
  • Var der bare en natt. Var veldig godt fornøyd. Det at den lå så nærme flyplassen var selvfølgelig ett pluss. God seng, hyggelig personale og rent og fint rom.Veldig fornøyd og kommer til å benyttedette hotellet ved reiser til Trøndelag.....

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-14
    • Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager

  • "Super!"

    • Anmeldt: 2019-01-10
    • Reisetype: Reise alene
  • Tiltross for at jeg fikk enkeltsenger istedefor dobbeltseng va sengene kjempegode, sov kjempegodt og var helt uthvilt. Det var et kjempeflott rom jeg fikk. Det var hyggelige og serviceinnstillte ansatte, fikk hjelp til det jeg hadde problemer med.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • evabreviksamstad, Operation Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-14
    • Kjære gjest Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du var fornøyd med ditt opphold hos oss, og ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Eva Brevik-Samstad, operation manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC