Reisevurderinger på TripAdvisor

6166 anmeldelser
Vurdert som 16 av 159 hoteller i Stockholm
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
3584
Veldig bra
2099
Gjennomsnittlig
352
Dårlig
82
Forferdelig
51

Reisevurdring

Forretninger
1499
Par
2634
Reise alene
266
Familie
898
Venners utflukter
558

Oppsummering av vurderinger

Sted
5.0
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Vi fikk rom på baksiden og det var så stilt og fredelig. Vi hørte ingen ting om nettene. (annjudithandersen)
    5.0
    2018-07-12
  • Velg businessrom. God beliggenhet med utsikt, inkludert frokost på rom eller i restaurant, filmer, Nespresso kaffe med mer. (Elihaf)
    4.0
    2017-07-10
  • Jeg lå i 15 etasje, hørte ingen lyder utenfra eller fra andre rom. Fantastisk utsikt over gamla stan (63ingere)
    5.0
    2017-04-30
  • Buisness med utsikt til Gamla Stan i 11. etasje (yngvar2016)
    5.0
    2016-09-18
  • Rom mot vannet har mange ganger bedre utsikt enn rom mot kontorblokka på andre seiden ... (Tezteren)
    5.0
    2016-06-23

Siste omtaler fra reisende

  • "Bra hotell og fantastisk personalet."

    • Anmeldt: 2019-01-16
    • Reisetype: Forretninger
  • Smilende og serviceinnstilt personal. Bilen ble kjørt til kjelleren på kvelden av en resepsjonist og bilen sto igjen klar 0745 på utsiden som avtalt når vi skulle kjøre. Fantastisk opplevelse generelt.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-03
    • Hej Paradise66593982052, Stort tack för din fantastiska review, vi uppskattar det verkligen! Hoppas att vi får välkomna er tillbaka snart igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Rooms Division Manager

  • "Flott opphold på meget sentralt hotell"

    • Anmeldt: 2018-12-15
    • Reisetype: Forretninger
  • Hoteller har en meget god beliggenhet midt i Stockholm sentrum. Nytt hotell med veldi flotte rom og utrolig god frokost. Kommer garantert til å bo på dette hotellet flere ganger. Veldig hyggelige personale i tillegg.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Weekend in Stockholm"

    • Anmeldt: 2018-11-23
    • Reisetype: Par
  • Serviceminded resepsjon, fantastisk utsikt fra et rent og moderne hotellrom. Komfortable senger, bra bad.Frokost svært bra, med alt som man møtte ønske for en god opplevelse.Utsjekkingssystemet fikset utsjekkingssystemet kjap og bra. Kofferter ble tatt hånd om frem til vi forlot byen.Hyggelig betjening.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Informationsansvarig på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-28
    • Hej Sigurd, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss och tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

  • "Flott hotellopplevelse!"

    • Anmeldt: 2018-10-24
    • Reisetype: Par
  • Frokosten var helt fantastisk! Vi likte også at rommet var stort og fint. Sengen var fast og behagelig, og vannet i dusjen var varmt umiddelbart (det er ikke en selvfølge på hotell...). Rengjøringen var upåklagelig. Det eneste som var litt negativt var at rommet vårt (rom 1208) lå rett ovenfor en stor kontorbygning og det var dermed greit med innsyn. Hvis man velger rom med utsikt regner jeg med man får rom på andre siden. Det koster imidlertid litt ekstra.Hotellet ligger rett ved sentralstasjonen - og du kan faktisk gå innendørs omtrent hele veien til hotellet om du kommer fra flyplassen med Arlanda express. Beliggenheten til hotellet er veldig bra! Jeg bor gjerne på Waterfront igjen!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Kundansvarig på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-30
    • Dear Janniols, Thank you for your awesome review. I will pass on your great feedback regarding the breakfast to our breakfast team. We really appreciate your feedback and we are glad to see that you enjoyed your stay here with us! Looking forward welcoming you back again!

  • "Delikat"

    • Anmeldt: 2018-09-17
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Delikat hotell med alle fasiliteter for en hyggelig vennetur. Serviceinnstilt personal. Grei beliggenhet når centralstasjon, gamle stan og handlegater. Utrolig god frokost med god organisering av bordplassseringer

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-18
    • Hej Pathfinder315201, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så mycket för din review och för din fina feedback! Det glädjer oss verkligen att läsa din kommentar angående personalen samt frukosten! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar, Tobias Wennergren Assistant Rooms Division Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC