Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 6963 omtaler
Rangert som nummer 28 av 160 hoteller i Stockholm

Reisevurdering

Utmerket
4042
Veldig bra
2330
Gjennomsnittlig
394
Dårlig
113
Forferdelig
84

Type reisende

Business
1668
Couples
2919
Solo travel
310
Family
987
Friends getaway
593

Oppsummering av vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • It does cost extra but well worth it, get a panoramic view room, as high as possible. (Bob J)
    5.0
    2022-11-20
  • If flying from Arlanda, get the Arlanda express train, it goes the main station, a 5-10 minute walk (through the station) to the hotel (fluffyskulls)
    4.0
    2022-10-01
  • 14th floor was great for a view! (Gremily2)
    5.0
    2022-08-30
  • Don't book (highlandspring)
    2.0
    2022-08-15
  • Rooms on the higher floors with Lake View or Panorama rooms on the 4 highest floors 13-16 are beautiful. (Aida P)
    5.0
    2022-07-21

Omtaler fra reisende

  • "Langweekend 02.09 - 04.09"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-09-05
    • Reisetype: Par
  • Vårt første besøk på Blu Waterfront. Svarte absolutt til forventningene. Et flott rom med utsikt til vannet. Perfekt beliggenhet med tanke på transport ( Arlanda Express) og byvandring. Topp service og hyggelig betjening.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-09-06
    • Dear mortenelunde, Thank you for your recent stay we us. We are so happy to read that you enjoyed your stay with us! Welcome back soon again! Kind Regards, Maria Front Office

  • "Problemfritt opphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-02
    • Reisetype: Par
  • Flott hotell med alle fasiliteter vi ønsket oss. Meget godt fornøyd med hotellrommet rengjøring etc. Mange heiser. Flott utsikt fra rommet 12 etg. Meget sentral beliggenhet til alt. Frokost veldig bra.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-11
    • Dear S9981QQpm, Thank you for your lovely words about our hotel! We are happy to read that you enjoyed your stay with us! Welcome back soon again! Kind Regards, Maria Front Desk

  • "Jeg anbefaler dette Hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-14
    • Reisetype: Par
  • Perfekt plassering av hotellet midt i Stockholm sentrum, hyggelig personale og smakfull frokost. Når jeg kommer tilbake til Stockholm skal jeg igjen reservere ett rom med lake View på Radisson Blu Waterfront.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Guest Services / Front Office på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-19
    • Kära Bargiu. Vi på Stockholm Radisson Blu Waterfront är så glada av att höra att du är nöjd med din senaste vistelse hos oss. Jag tycker verkligen att du ska boka ett rum med Scenic view, de har mycket fin utsikt över Stockholm. Jag hoppas verkligen vi får chansen att välkomna dig tillbaka inom snar framtid. Varma hälsningar, Amanda, Receptionen Stockholm Radisson Blu Waterfront

  • "Bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-02
    • Reisetype: Par
  • Bra standard, sånn det skal være. Renslig, stort rom, fin utsikt. Veldig god frokost, minnet om Grand Hotel i Oslo! Hyggelig personale. Veldig fin beligghenhet siden vi tok toget inn til Stockholm, stasjonen var jo rett utenfor døren på hotellet og fint utgangspunkt for gåturer rundt i byen. Vi koste oss max!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-05-06
    • Dear eddaesr, Thank you for your kind review! we are delighted to hear the your had a good stay with us! Welcome back to us next time your are in Stockholm! Kind Regards, Maria Front Office Manager

  • "Moderne og sentralt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-06-12
    • Reisetype: Forretninger
  • Moderne og rent hotell, plassert meget sentralt i Stockholm. Hyggelig betjening rene rom med senger som gir OK sovekvalitet. Roomservice er bra - kort ventetid og samme kvalitet på maten som man får servert i Restauranten.

    • 5.0
      Rom
    • 3.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • StockholmWaterfront, Guest Relations Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2020-06-21
    • Bästa Gäst, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så jättemycket för din review och för din fina feedback! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar Shabnam Madjlessi

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC