Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 6827 omtaler
Rangert som nummer 22 av 160 hoteller i Stockholm
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
3972
Veldig bra
2292
Gjennomsnittlig
386
Dårlig
107
Forferdelig
72

Type reisende

Business
1642
Couples
2872
Solo travel
304
Family
971
Friends getaway
590

Oppsummering av vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Steakhouse outside the hotel is fantastic (luct177)
    4.0
    2022-06-24
  • Get a high floor room (Tomasmous)
    5.0
    2022-05-27
  • Perhaps consider the other Radisson Blu hotel 100m away - it has an even better location and the rooms consistently have better views (traveler82838322)
    3.0
    2022-01-09
  • Get room facing the water (MichaelFleischer)
    4.0
    2021-12-25
  • 1-Recommend water view. 2-When arriving from Arlanda walk right through the Central Station underground. (PEA2012)
    5.0
    2021-12-23

Omtaler fra reisende

  • "Bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-02
    • Reisetype: Par
  • Bra standard, sånn det skal være. Renslig, stort rom, fin utsikt. Veldig god frokost, minnet om Grand Hotel i Oslo! Hyggelig personale. Veldig fin beligghenhet siden vi tok toget inn til Stockholm, stasjonen var jo rett utenfor døren på hotellet og fint utgangspunkt for gåturer rundt i byen. Vi koste oss max!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Front Desk , Gästservice/reception på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-05-06
    • Dear eddaesr, Thank you for your kind review! we are delighted to hear the your had a good stay with us! Welcome back to us next time your are in Stockholm! Kind Regards, Maria Front Office Manager

  • "Moderne og sentralt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-06-12
    • Reisetype: Forretninger
  • Moderne og rent hotell, plassert meget sentralt i Stockholm. Hyggelig betjening rene rom med senger som gir OK sovekvalitet. Roomservice er bra - kort ventetid og samme kvalitet på maten som man får servert i Restauranten.

    • 5.0
      Rom
    • 3.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • StockholmWaterfront, Guest Relations Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2020-06-21
    • Bästa Gäst, Stort tack för att du valde att bo hos oss och tack så jättemycket för din review och för din fina feedback! Vi i Waterfront Teamet ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! Bästa hälsningar Shabnam Madjlessi

  • "Flott opphold!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-02-03
    • Reisetype: Par
  • Meget bra hotell med perfekt beliggenhet! Stort fint rom, med kjempegod seng. Rommet var godt utstyrt. Frokosten var meget bra. Noe støy og til tider meget folksomt i lobbyen og i barområdet, grunnet stort konferanseselskap på hotellet.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2020-02-04
    • Hello Matta1959, Thank you for your review and comments! As you write we are a busy hotel and during large events the lobby can fill up quickly. We hope however that you had an overall nice stay with us here and we'll get the chance to welcome you back to us soon again! Kind Regards, Maria Front Office Manager

  • "Meget bra opphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-01-25
    • Reisetype: Par
  • Hotellet er bra lokalisert, rent og har god service. Prisen var helt grei. Rommet er stort og vi var veldig fornøyd med seng og bad. Personalet var hjelpsomme da vi behøvde assistanse. Alt i alt et meget bra opphold

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • StockholmWaterfront, Front Office Agent på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2020-01-28
    • Kära Hans, Vi vill börja med att tacka för att du tog dig tiden att skriva denna feedback till oss! Vad roligt att höra att du var nöjd med din vistelse och att vår personal mötte dina förväntningar! Om det finns något annat vi kan göra för dig är det bara att höra av sig. Bästa hälsningar, Filip

  • "Fantastisk service!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-12-25
    • Reisetype:
  • Super beliggenhet dersom man ønsker å se mye av byen på en langhelg! Helt enestående service! Rommene var fine og moderne. Vi fikk et rom med fin utsikt over hele sentrum. Dessuten er det nærme kollektiv transport om man vil se flere deler av byen.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • StockholmWaterfront, Receptionschef på Radisson Blu Waterfront Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2020-01-02
    • Hej Martinealvr, Tack för din recension och din senaste vistelse hos oss! Vad roligt att höra att ni var nöjda med vår service och rummet. Tveka inte att höra av er till oss när ni planerar en ny trip till Stockholm! Vänliga Hälsningar, Maria Housekeeping Manager

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC