Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 524 omtaler
Rangert som nummer 4 av 26 hoteller i Stavanger
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
287
Veldig bra
160
Gjennomsnittlig
44
Dårlig
22
Forferdelig
11

Type reisende

Business
170
Couples
163
Solo travel
16
Family
89
Friends getaway
33

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ask the reception for a room bigger than a locker. (bolennartj2022)
    3.0
    2022-04-08
  • Public underground parking, steps to hotel. Many restaurants very close (Rbsaro)
    4.0
    2021-08-03
  • Pick a room facing the lake (TorAus)
    4.0
    2020-07-31
  • Upgrade to get a king size bed and a view of the lake (Glen M)
    5.0
    2019-09-13
  • Liked the view of the lake so a front facing room would have that. (TravelTexan1)
    4.0
    2019-08-13

Omtaler fra reisende

  • "Verd alt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-16
    • Reisetype: Par
  • Kjempe fine og stort rom med nydelig utsikt. Var sentralt men man merket ikkje det. Frokosten er den beste jeg har spist på ett hotell. Stort utvalg. Servicen var på topp og de ansatte var flinke. Fikk tips om hvor vi skulle ta buss.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Beste i byen:-)"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-13
    • Reisetype: Par
  • Flott beliggenhet, nært sentrum samt kollektivknutepunkt. Flott utsikt og god service! Anbefales som hub både for business og fritidsreiser. Flott med Firelake restaurant i 1. etg og cocktailbar. Ikke langt fra Gamle Stavanger, så opplevelser er i umiddelbar nærhet!

  • "Fantastisk hotell!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-31
    • Reisetype: Par
  • Fantastisk hotell. Super beliggenhet, utmerket frokost! Responsive personale og et høyt servicenivå. Gamlebyen og shoppingområder, en kort spasertur unna. Flybussen stopper ved hotelldøren. Sterkt anbefalt overnatting.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 3.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Dette hotellet er ypperlig og ikke minst sentralt å bo på."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-30
    • Reisetype: Forretninger
  • Veldig hyggeligt å bo der blir tatt varmt imot hver gang. Frokosten er lun og hyggelig å komme til samt den smaker ypperlig. Rommene er alltid rene og ryddige. Dette er det beste Hotellet i byen når man skal overnatte i Stvg

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Byferie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-11
    • Reisetype: Familie
  • Bursdag i familien, veldig greit hotell som var ferdig oppusset i 2017. Fremstår som rent og har hyggelig personale. Frokosten med varm og kald mat hadde et stort utvalg og det var noe for alle. Godt med oppskåret frukt.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC