Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger - Vurdering fra reisende fra TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 629 vurderinger
Rangert som nummer 4 av 28 hoteller i Stavanger
"Travelers Choice 2023" Travelers Choice 2023

Vurdering fra reisende

Glimrende
345
Veldig bra
185
Gjenomsnittlig
54
Dårlig
26
Forferdelig
20

Type reisende

Business
210
Couples
183
Solo travel
21
Family
103
Friends getaway
38

Vurderingssammendrag

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Reisetips som kan hjelpe deg med å velge rett rom

  • Don't miss the Firelake restaurant and the great breakfast! (Håvard E)
    5.0
    2022-12-11
  • Get a room that facec the pond. (urgent78)
    4.0
    2022-10-10
  • Ask the reception for a room bigger than a locker. (bolennartj2022)
    3.0
    2022-04-08
  • Public underground parking, steps to hotel. Many restaurants very close (Rbsaro)
    4.0
    2021-08-03
  • Pick a room facing the lake (TorAus)
    4.0
    2020-07-31

Vurderinger fra reisende

  • "Thomas"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-06-03
    • Turtype: Reise alene
  • Koselige ansatte, meget fornøyd med hele hotellet. Kommer gjerne tilbake ved en annen anledning. Ble tatt veldig godt i mot ved innsjekk og utsjekk var bedre enn forventet. Sover på hotellet ca 1 gang hver måned å anbefaler til hver å en Takk

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Flott hotel midt i sentrum av Stavanger"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-05-19
    • Turtype: Par
  • Hotellet ligger midt i sentrum rett ved en liten park-innsjø og oppleves som stille og rolig, til tross for umiddelbar nærhet til alle fasiliteter i sentrum, med restauranter, uteliv, shopping, havnen og andre serverdigheter. Moderne stilfult hotel og herlig fantastisk personale, som er blide og oppmerksomme hele tiden !

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 3.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Flott hotell. God service. Midt i sentrum."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-05-14
    • Turtype: Forretninger
  • Flott og modere hotell. Hotellet ligger midt i sentrum. Gangavstand til tog (2 min). Strålende service. Hyggelig betjening. Jeg fikk et Superior rom. God plass med egen sitteavd. Badekåper/ skobbrokk. Minibar og te/ kaffe. Anbefales! Jeg kommer garantert tilbake.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Supert hotell🤩"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-05-01
    • Turtype: Familie
  • Veldig fint hotell med perfekt beliggenhet midt i sentrum. Deilig med gåavstand til alt. Kjempefint rom med store og gode senger og nydelig utsikt til Breiavatnet. Veldig god frokost med godt utvalg. God service på hotellet og veldig rent og fint. Fineste hotellet vi har bodd på i Stavanger🤩

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jan Hugo Jakobsen, Daglig leder på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsen 2023-05-05
    • Kjære Therese, Tusen takk for flott tilbakemelding etter deres opphold ved Radisson Blu Atlantic Hotel. Det er en glede å se at du trivdes som gjest hos oss, og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh Jan Hugo Jakobsen Genera Manager

  • "Meget fornøyd"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-02-28
    • Turtype: Venners utflukter
  • Fint hotell, overasket over rommet da dette var bedre en forventet, veldig hyggelig personell, jeg bodde på juniorsuite og dette kan anbefales på det sterkeste, eneste negative var at jeg med den type rom håpte på bedre rom plassering og i høyden, er tross alt en suite, forventer litt mer en omtrent bakkeplan her

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jan Hugo Jakobsen, Daglig leder på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsen 2023-05-05
    • Kjære Eirik, Tusen takk for flott tilbakemelding etter ditt opphold her ved Radisson Blu Atlantic Hotel. Det er en glede for oss å se at du satte pris på både rom og service, og neste gang du besøker oss vil vi veldig gjerne tildele deg med en av våre lekre suiter høyere opp i bygget. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Jan Hugo Jakobsen General Manager

Se alle vurderinger fra TripAdvisor

Vurderingene er de subjektive meningene til reisende og ikke til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC