Reisevurderinger på TripAdvisor

265 anmeldelser
Vurdert som 2 av 27 hoteller i Stavanger
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
147
Veldig bra
88
Gjennomsnittlig
23
Dårlig
5
Forferdelig
2

Reisevurdring

Forretninger
86
Par
93
Reise alene
8
Familie
51
Venners utflukter
16

Oppsummering av vurderinger

Sted
5.0
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.5
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Rom med utsikt over breiavatnet (Steinskog1970)
    4.0
    2019-05-05
  • utsikt over byen helst i 5 etg og oppover. (Skjeivik)
    4.0
    2018-12-12
  • Be om rom høyt oppe med utsikt (ChristianHellevang)
    4.0
    2018-09-08
  • God utsikt og fredelig (694Te)
    5.0
    2018-08-23
  • Try to get a room with a view over Stavanger (DocCH)
    5.0
    2018-05-06

Siste omtaler fra reisende

  • "Drinkene i baren var dyre / Mye folk i frokostsalen"

    • Anmeldt: 2018-12-11
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Burde vært servert litt snacks til drinkene. Et glass gin kostet kr 189! Mye kø i et trangt frokostlokale der det manglet sitteplasser og frokosten stengte 1030 på en søndag. Gode senger men kaldt på badet. Utsikten til Breiavannet var begrenset pga veldig skitne vinduer.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Atlantic, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-13
    • Kjære ElisabethH1790, tusen takk for tilbakemelding. Dine kommentarer med frokost og rommet skal jeg ta videre slik at vi kan få fikset dette og forbedret våre rutiner. Når det kommer til gin så har vi flere forskjellige typer gin og flere forskjellige tonicer, så prisene er litt forskjellige etter hva man ønsker. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

  • "Veldig bra"

    • Anmeldt: 2018-11-12
    • Reisetype: Par
  • Smertefri innsjekk som tok 1 minutt, måtte parkere med et parkeringsanlegg i nærheten, men dette var som forventet da det er i midten av Stavanger, rommet var rent og trivelig, det var en fin hotell opplevelse og jeg kommer nok tilbake

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Atlantic, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-16
    • Kjære Fearless45341761472, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gleder oss til å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front office Manager

  • "Anmeldelse hotell"

    • Anmeldt: 2018-11-01
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg er svært fornøyd med oppholdet på hotellet! Kommer garantert til å bo her igjen ved neste anledning. Kundeservicen var optimal, maten fortreffelig og atmosfæren herlig. Treningssenteret hadde en nydelig utsikt og plasseringen på hotellet er perfekt.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Atlantic, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-02
    • Kjære NorthStar01231766620, Tusen takk for så utrolig flott tilbakemelding. Det er så hyggelig å lese at du likte oppholdet ditt med oss og at du kommer tilbake. Vi gleder oss til å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

  • "Flott og sentrumsnært."

    • Anmeldt: 2018-10-31
    • Reisetype: Forretninger
  • Flott hotell sentralt i Stavanger sentrum. Sengen var veldig god og utsikten fin! Med unntak av at badet var kaldt var dette en fin hotellopplevelse. Jeg bor gjerne her neste gang jeg besøker Stavanger.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Atlantic, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-02
    • Kjære Connector18780103718, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig godt å høre at du ligte sengene og utsikt på rommet. Dessverre har vi hatt litt problemer med varmen på badene men vi jobber med det. Gleder oss til å ha deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

  • "Fint, rent, pent, sentralt"

    • Anmeldt: 2018-10-29
    • Reisetype: Forretninger
  • Fint, rent, pent, sentralt, innbydende interiør, hyggelige ansatte, god frokost, alt du kan forvente i det store og hele. Trekker kun litt for altfor varmt rom uten mulighet til å skru ned temperaturen nok ift hva jeg fortrekker når jeg skal sove.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Atlantic, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-31
    • Kjære M K, Tusen takk for hyggelige tilbakemelding, utrolig kos å lese at du likte det Nye Atlantic. Beklager at temperaturen ikke kunne endres på det skal være mulig på alle rom så skal sjekke opp i dette. Håper å se deg med oss igjen. MvH Helena H.G, Front Office Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC