Reisevurderinger på TripAdvisor

1613 anmeldelser
Vurdert som 1 av 7 hoteller i Arguineguin
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
1191
Veldig bra
326
Gjennomsnittlig
76
Dårlig
14
Forferdelig
7

Reisevurdring

Forretninger
16
Par
681
Reise alene
45
Familie
701
Venners utflukter
68

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.5
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Velg rom litt oppe får å få enda beder utsikt (4-11) (Trygve B)
    5.0
    2017-02-15
  • Med barn er første plan ideelt. (TorArneM)
    5.0
    2016-07-29
  • Velg rom i så høy etasje så mulig. Dette både pga. havutsikt, stillhet og privatliv. (Martine S)
    5.0
    2016-01-07
  • Bestille rom uten plastvegg mellom balkongene men da må evt opp i store leiligheter og ein annen pris (jarle438)
    4.0
    2015-12-21
  • Be om egen balkong ikke tilknyttet noen andre. (Sivanita62)
    4.0
    2015-12-16

Siste omtaler fra reisende

  • "Enestående opplevelse"

    • Anmeldt: 2018-11-30
    • Reisetype: Familie
  • Luksushotell med fantastisk service. Rommet og utsikten var utrolig, og folkene som jobber der får deg til å føle deg velkommen og ivaretatt. Flott bassengområde og fine tennis og sandvolleyballbaner. Hvert å betale litt ekstra for!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-03
    • Dear Magnus B, First of all we´d like to thank you for staying at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for the time taken to share your experience on Tripadvisor.com. We are pleased to read that you had a very nice stay thanks to the fantastic views, the friendly service and our facilities, specially our garden and pool area, where you can relax and enjoy the wonderful weather of Arguineguín. It will be a pleasure to welcome you again! Best regards,

  • "Utrolig fin ferie"

    • Anmeldt: 2018-09-24
    • Reisetype: Reise alene
  • Uken gikk for fort !! Å starte dagen med hyggelig betjening og god frokost, gjør livet verd å leve.Rommet ble stelt i stand flere ganger for dagen og da med stil.Kommer nok tilbake til samme hotell, må bare starte å spare til en ny uke !!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-28
    • Dear geirellefsen, Many thanks for being our guest and for your kind review on Tripadvisor. It´s wonderful to read that your stay here was amazing, specially due to the service and friendliness of our whole team. We are already looking forward to welcome you again and offer you another memorable stay. Best regards,

  • "Fantastisk fint Hotell og rolig sted."

    • Anmeldt: 2018-08-17
    • Reisetype: Familie
  • Et rolig sted.Fantastisk hotell m enda finere ute område.Elsket roen og at det var rikelig m solsenger.Dette kan absolutt flere hotell lære noe av.Stort hotell uten å få den følelsen.Rent og pent.Mye aktiviteter rundt og på området.Vi har kost oss og anbefales på det varmeste.God tur.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-21
    • Dear guest, Many thanks for your stay at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for your kind comments on Tripadvisor. We are very glad to read that you were recommended to come and that you enjoyed your stay so much. We hope to welcomeyou again and offer you another memorable time. Best reagrds,

  • "Bekreftelsen!"

    • Anmeldt: 2018-03-18
    • Reisetype: Reise alene
  • Bekreftelsen på hvordan man ønsker å oppleve et opphold. Alle gjør det de kan for at man skal ha det godt, lengter ikke hjem, bare tilbake når man har kommet hjem. Maten er god, rommet er fantastisk, rent, man kommer innom på ettermiddagen for å forsikre seg at jeg har det jeg trenger. Utearealene er jo en drøm, man føler at man har luksus hele tiden. Og om natten, med åpen dør ut på terrassen, så sovner man til lyden av bølgene som kommer inn på stranden. Allerede bestilt et nytt opphold i mai og i november så blir samboer med. Aleneturene mine er først og fremst for å få treningsturer i fjellene, slappe av, lade batteriene.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2018-03-20
    • Dear Per Lokling O, Once more we want to thank you for being our guest and for your very kind description of our hotel. It´s a big motivation for us to get positive feedbacks, but more important than taht, is that you repeat with us every time you return to Gran Canaria. Many thanks again, see you again in May. Best regards!

  • "Fantastisk opphold"

    • Anmeldt: 2018-03-10
    • Reisetype: Par
  • Et helt fantastisk opphold der vi ikke har noe å klage på. Nydelig mat, ypperlig service og nydelig uteområdet. Ble servert Cava ved både ankomst og avreise. De gjorde hele tiden alt for at man skulle ha det bra. Ble oppgradert til kjempestort rom da vi kom fordi det var ledig. Kommer gjerne tilbake.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Enrique S, Director Comercial på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2018-03-13
    • Dear Bjorg B, Thank you for your nice words about our hotel. Our aim is to offer the best service and make our guests want to repeat. We´ll be very happy to welcome you again. Feedbacks like yours are motivating our staff and recognizing the grest job they do day by day. Best reagrds, we hope to see you soon again!

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC