Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1929 omtaler
Rangert som nummer 1 av 8 hoteller i Arguineguin

Reisevurdering

Utmerket
1415
Veldig bra
381
Gjennomsnittlig
97
Dårlig
21
Forferdelig
15

Type reisende

Business
21
Couples
813
Solo travel
51
Family
790
Friends getaway
74

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ask for a room towards Arguine, (Betty049)
    3.0
    2022-09-10
  • Don’t let the entrance location put you off, once you’re in the experience starts. (michaelbL6395ZS)
    5.0
    2022-08-28
  • Don’t rush to reserve sun beds, have a lie in!! (Gillx4)
    5.0
    2022-08-19
  • Don’t fall into the sun - bed reserving crowd! (Robbriggs1)
    5.0
    2022-08-15
  • Don't bother walking into Arguineguín! Looking out from the hotel leave by the right hand gate and stroll to Anfi beach. (SuziGlasgow)
    4.0
    2022-08-06

Omtaler fra reisende

  • "Nydelig feriehotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-27
    • Reisetype: Reise alene
  • + Du får mye for pengene + Fantastiske fasiliteter på rommene, blant annet balkong med eget boblebad + Nydelig område + En av de beste hotellfrokostene jeg har hatt i utlandet + Svært vennlig og serviceinnstilt personale

    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-28
    • Dear Kim, Thank you very much for being our guest at Radisson Blu Resort Gran Canaria and for taking your time to rate us and share your comments. It is very positive to read that you had such a good stay at the hotel. Thank you very much for taking the time to share it with other users. Do not hesitate to visit us again. It will be our pleasure to welcome you again. With kind regards,

  • "Best hotel in Arguineguin!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-04
    • Reisetype: Par
  • Topp hotell, rent og pent. Vennlig personale, og den beste frokosten jeg har opplevd! Litt tam middagsbuffet, men nok å velge i. Rene og velstelte fellesområder, fin bassengbar med bra drink-kart og enkle snacks/lunsjretter. Skal du til arguineguin så er dette det eneste hotellet du burde velge! Alt på en plass, fin beliggenhet med 2 bra strender. (Ikke la deg lure av den «stygge stranden» rett ved, den er mye finere i virkeligheten når du først er nedpå der, og mindre folk til forskjell fra Anfi stranden på andre siden!) Utsikten er til å dø for, både på kveld og dagtid. Boblebad på verandaen var helt perfekt, og spar-butikken i førsteetasjen var en skikkelig bonus. Be forresten om rom over 4. etasje for best utsikt, med mindre du vil sitte på utstilling for alle ved bassengområdet! 10/10 hotell, kommer garantert tilbake!

    • Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2022-06-07
    • Dear Sander, Thank you very much for posting your nice comments of our property. The fact to be considered one of the best hotels in the island make us feel very proud. We would be very grateful should you be deciding to come back again. Kind regards,

  • "Røyk."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-08
    • Reisetype: Reise alene
  • Jeg synest at dere kunne ha en tre fire bord et sted på utearealet deres som en kan sitte ved og ta seg en røyk. Og ikke bli forvist til en bortgjemt plass så en føler seg nesten som en forbryter. Det klarer dere og få til om dere legger godviljen til. For jeg tenker at mine penger om jeg røyker er like mye vert som andres. mvh Heidi Berge

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2022-04-12
    • Dear Guest, First of all, thank you for sharing your experience with us and for your feedback. Attending to your comments about the smoking area, we are sorry to inform you that we have to respect the Spanish laws and they are so strict, this is not a rule from the Hotel. If we can be of any further assistance please do not hesitate to get in touch, we will be at your entire disposal. Sincerely,

  • "Fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-10-24
    • Reisetype: Par
  • Reiste sammen med kona. Anbefaler hotellet 100%. Alt var perfekt. Meget bra beliggenhet, vennlig og hjelpsomme ansatte , renslighet på topp. Meget god mat og drikke utvalg. Alt tilgjengelig på hotellet eller i nærheten.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Maribel Müller, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2021-11-05
    • Dear guest, On behalf of our entire staff here at the Radisson Blu, we would like to thank you for your nice words and of course we appreciate you choosing our Resort to spend your holidays. We will be very glad to welcome you again. Sincerely,

  • "Vinterferie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-03-05
    • Reisetype: Familie
  • Perfekt-bortsett fra «calima» første del😱men det ble ryddet veldig snart opp👍Fantastisk resort for familier👍 Barnebarnet stortrivdes på anlegget😃 personalet gjorde alt de kunne for å tilfrestille alle kunder👍

    • Enrique S, Director of Sales på Radisson Blu Resort, Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsen 2020-03-10
    • Dear Onamar2014 Thank you very much for taking the time to share your comments. We are delighted that you and your family enjoyed your visit to the Radisson Blu Resort, Gran Canaria. We hope to welcome you back again soon. Kind regards.

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC