Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 888 omtaler
Rangert som nummer 50 av 106 hoteller i Oslo

Reisevurdering

Utmerket
218
Veldig bra
373
Gjennomsnittlig
185
Dårlig
74
Forferdelig
38

Type reisende

Business
357
Couples
200
Solo travel
54
Family
149
Friends getaway
71

Oppsummering av vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ask for a room overlooking the river area. (debchan2015)
    3.0
    2022-06-26
  • Easily accessed by metro from Oslo center. (Epihany5150)
    5.0
    2022-06-23
  • pick a different hotel (pbo251)
    1.0
    2021-07-26
  • Business rooms are very wide (Andrea P)
    5.0
    2019-10-25
  • Garden facing rooms are great (VeeraPrasad)
    5.0
    2019-07-16

Omtaler fra reisende

  • "Fint og moderne hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-09
    • Reisetype: Forretninger
  • Vi valgte dette hotellet for en jobbreise. Jeg fikk et romslig rom med to senger og utsikt mot Akerselva. Sengene var gode. Hotellet holder en moderne stil med åpne rom. Frokosten holder forventet standard. Prøvde ikke restaurant eller andre fasiliteter. Praktisk beliggenhet ved T-banen. Hyggelig betjening i resesjonen.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-30
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Tusen takk for et veldig bra opphold😊 jeg kan si at jeg har vært på Radisson Blu i Bodø og Trondheim, men av alle de Radisson Blu hotellene jeg har vært på, så er Nydalen best med tanke på hvor det ligger, rengjøring og service og ikke minst frokosten

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Gotta love it!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-16
    • Reisetype: Reise alene
  • Perfekt beliggenhet med utsikt til Akerselven. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rolig område med lett tilgjengelighet til ALT. Lite shoppingsenter i samme bygg, Godt brød cafe (nam-nam) OG t-bane og buss-stopp rett over veien!

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Flott hotell!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-02
    • Reisetype: Par
  • Flott hotell, innbydende, fine store rom. Utstyrt med alt man trenger! Stor og god dobbelseng, dog litt harde madrasser. Men likevel en av de bedre sengene jeg har opplevd på hotell. Kommer garantert tilbake!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Bra hotell og beliggenhet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-03-12
    • Reisetype: Familie
  • Hotellet er generelt veldig mørkt i fellesareal, med lite belysning på rommet. Dusjen var vanskelig å regulere pga et litt rart dusjhode. Utvalget av glutenfri / allergikost er i knappeste laget og det var feil merket i buffen-leverposteien sto som glutenfri, men var pyntet med ristet løk, som normalt ikke er glutenfri.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC