Reisevurderinger på TripAdvisor

750 anmeldelser
Vurdert som 45 av 107 hoteller i Oslo

Type reisende

Utmerket
176
Veldig bra
330
Gjennomsnittlig
168
Dårlig
51
Forferdelig
25

Reisevurdring

Forretninger
308
Par
177
Reise alene
48
Familie
125
Venners utflukter
60

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.0
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Bestill minst to uker før reisen og du kan spare mye penger, be om businessrom om du kan. (HappyAnka)
    5.0
    2018-10-08
  • Prøv å få et rom mot Akerselva, ellers kan det hende du får et rom ut mot gaten (Anjana S)
    4.0
    2018-05-02
  • Få utsikt over elven (Martin L)
    4.0
    2017-01-23
  • Be om utsikt mot elva. (648akh)
    4.0
    2016-12-16
  • Buisniss-rommene er svært romslige. (Myrsnipa)
    2.0
    2016-08-26

Siste omtaler fra reisende

  • "Fint hotell med hyggelig betjening"

    • Anmeldt: 2019-02-01
    • Reisetype: Forretninger
  • Sentralt plasser i Nydalen med kort vei til offentlige kontorer som DSB, PST, Statnett med flere God frokost og hyggelig betjening. Kort vei fra T-bane. Store fine rom med minibar. Butikker og spisesteder i umiddelbar nærhet, også vinmonopol.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-15
    • Hei Gunnar L Tusen takk for den flotte vurderingen av vårt hotell. Vi er kjempeglade for at vi kan tilby deg gode opplevelser samt bra lokasjon når du trenger å besøke Oslo og ønsker deg velkommen tilbake.

  • "Matmangel😪"

    • Anmeldt: 2019-01-10
    • Reisetype: Reise alene
  • Hei! Jeg hadde et opphold hos dere 23/12 til 25/12. Der jeg hadde tenkt og feire julen min da min sønn å hans familie var syk. Jeg ringte de for og bekrefte min booking,da de ga meg ingen informasjon angående åpningstider på bar og restauranten. Da jeg sjekket inn fikk jeg heller ingen info på det! Seinere da jeg skulle gå ned i baren for en drink var den stengt! Hadde så tenkt å ta meg en tur i restauranten for et måltid var den også stengt..jeg gikk da opp på hotell rommet for og sjekke romservice,det fantes heller ikke. Det siste som manglet var at heisen ikke gikk..Jeg venter på en ordentlig forklaring visst jeg ikke får svar innen 7 dager går jeg videre med saken. Hilsen en misfornøyd kunde på rom.nr 426

    • SuzanneH2231, Public Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-11
    • Hei ! Takk for din feedback. Jeg vil beklage så mye for mangelfull informasjon i resepsjonen. Jeg håper du fikk deg noe å spise på tross av at restauranten var stengt. Åpningstider for restauranten i julen stod oppført på nettsiden vår, samt det var informasjon i resepsjonen om alternative restauranter. Jeg håper problem med heis ble raskt løst ? Ta gjerne kontakt med meg om du skulle ha ytterligere spørsmål eller kommentarer. Vennlig hilsen, Suzanne Hansen, Front Office Manager

  • "Julebesøk."

    • Anmeldt: 2018-12-17
    • Reisetype: Par
  • Hyggelig hotell. God beliggenhet i Nydalen og nær buss og t-bane. Fine rom som er rene og med gode senger. Super avtale med treningssenter luke over veien. Frokost trekker litt ned med varmretter som ikke holdes varme. (skjedd under flere opphold jeg har hatt).

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, General Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-31
    • Hei Ovboerr Takk for at du deler din mening med oss. Vi jobber med å finne en bra løsning for varm maten under frokosten og håper på å finne en effektiv en! Så bra at hotellet faller i smak utseendemessig og at sengene er gode slik at du får sovet godt. Vi gleder oss til neste besøk og ønsker deg et godt nytt år.

  • "For dyrt i forhold til hva du får igjen."

    • Anmeldt: 2018-11-16
    • Reisetype: Forretninger
  • Fint hotell, god service, god mat, men for dyrt. Ingenting er så ekstraordinært at det forsvarer prisen vi måtte betale. Jeg kjenner også at jeg blir litt irritert av maset om medlemsskap, men det hadde jeg vel sluppet hvis jeg bare sa ja med en gang.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-14
    • Hei og takk for tilbakemeldingen. Så bra at vi stilte med fine lokaler samt god mat og service. Jeg vil beklage at det var elementer som gjorde opplevelsen mindre fin enn den kunne ha vært, dessverre er pris og medlemskap noe som vi i resepsjonen ikke får endret. Skulle du bli medlem så er det fullt mulig å velge å ikke motta markedsførings mail på din profil hos Radisson Rewards om det er grunnen til at du har valgt å ikke bli medlem. Ønsker deg en fin førjulstid.

  • "Svært bra"

    • Anmeldt: 2018-10-08
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Hotellet ligger rett ved Akerselva som er et fint tur område og kjekt å ta T-banen til og fra sentrum Alle jeg snakket med av ansatte var blide og hjelpsomme . . Jeg kommer tilbake når jeg skal ha et hotellrom i Oslo 👍🏼👍🏼👍🏼

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-24
    • Hei og takk for tilbakemeldingen din Aasemay. Vi gleder oss til neste gang vi møte

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC