Reisevurderinger på TripAdvisor

764 anmeldelser
Vurdert som 46 av 107 hoteller i Oslo

Type reisende

Utmerket
178
Veldig bra
337
Gjennomsnittlig
171
Dårlig
54
Forferdelig
26

Reisevurdring

Forretninger
314
Par
180
Reise alene
48
Familie
128
Venners utflukter
62

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.0
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Bestill minst to uker før reisen og du kan spare mye penger, be om businessrom om du kan. (HappyAnka)
    5.0
    2018-10-08
  • Prøv å få et rom mot Akerselva, ellers kan det hende du får et rom ut mot gaten (Anjana S)
    4.0
    2018-05-02
  • Få utsikt over elven (Martin L)
    4.0
    2017-01-23
  • Be om utsikt mot elva. (648akh)
    4.0
    2016-12-16
  • Buisniss-rommene er svært romslige. (Myrsnipa)
    2.0
    2016-08-26

Siste omtaler fra reisende

  • "Fint hotell med hyggelig betjening"

    • Anmeldt: 2019-02-01
    • Reisetype: Forretninger
  • Sentralt plasser i Nydalen med kort vei til offentlige kontorer som DSB, PST, Statnett med flere God frokost og hyggelig betjening. Kort vei fra T-bane. Store fine rom med minibar. Butikker og spisesteder i umiddelbar nærhet, også vinmonopol.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-15
    • Hei Gunnar L Tusen takk for den flotte vurderingen av vårt hotell. Vi er kjempeglade for at vi kan tilby deg gode opplevelser samt bra lokasjon når du trenger å besøke Oslo og ønsker deg velkommen tilbake.

  • "Bra opplevelse og bra beliggenhet i forhold til BI"

    • Anmeldt: 2018-09-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Selv om hotellet var under oppussing, så ble etasjen som jeg bodde i skånet. Ekstra bonus for at rommet ble oppgradert til Business. Liker også at treningssenteret er rett over veien. Perfekt for forretningsreisene som deltar på BI kurs.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-14
    • Hei Tom Så flott at vi leverte en bra opplevelse. Jeg blir spesielt glad av at du kommenterer at vi fikk gitt deg en bra opplevelse selv under oppussing for det vet vi er sjelden vare. Det gleder meg oppriktig at vi klarte å passe på deg under besøket ditt og jeg håper vi ser deg neste gang du har ærend på BI

  • "Tilfredsstillende hotel med god service"

    • Anmeldt: 2018-05-01
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg har benyttet dette hotellet siden oppstart siden 2002 , et oversiktelige hotel, ikke for stort og upersonlig, men et sted hvor du kan føle deg som hjemme og kan oppnå personlig service. Lett adkomst til sentrum med t-banen i samme bygg. Kan trygt anbefale hotellet til andre næringsdrivende

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jette N, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-05-11
    • Hei chg710 Takk for tilbakemelding din. Vi synes og det er kjempe koselig med stamgjestene våre og er veldig glad for å høre at du synes det er koselig med oss ansatte. Du er hjertelig velkommen tilbake når som helst.

  • "Besøke familie i Oslo"

    • Anmeldt: 2018-04-14
    • Reisetype: Familie
  • Veldig fornøyd med oppholdet. Vi kommer garantert tilbake. 😊Vi ble veldig godt mottatt når vi ankom om kvelden. Vi fikk oppgradert rom, da det var en mulighet for at et barnebarn skulle overnatte en natt. Det ble det ikke noe av. Vi var i baren en tur både fredag og lørdag og det som slo oss, var at der ikke var noen standard på mengde rødvin. Ene kvelden fikk vi

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • Jette N, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-04-23
    • Hei Terje Takk for tilbakemeldingen, det er flott å få høre at dere ble tatt godt i mot. Så fint at dere trivdes i baren, jeg har tatt videre din kommentarom mengde rødvin i glasset til manager så vi kan få standardisert den. Ha en fin dag videre

  • "god"

    • Anmeldt: 2017-12-18
    • Reisetype: Par
  • skulle vert kaffe koker på alla rom, eller var alt helt topp savner nettflix på rommene ,fikk ikke til det med film kanalen men alt var fint hadde koselig der ,kansje de som vasker kommer litt for tidlig på morgen å banker på kl ni er litt tidlig

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Jette N, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2017-12-20
    • Hei og takk for tilbakemelding. Jeg skal få teknisk til å sjekke opp det med tv'en og beklager dere ikke hadde kaffekoker. Vi har det kun på Business, men det er mulig å etterspørre vannkoker og kaffe på alle rom. Jeg skal og si ifra til Housekeeping at de må se ann klokkeslettet litt mer, beklager at de forstyrret dere så tidlig! Takk for forståelsen og alle de hyggelige ordene om hotellet vårt. Hilsen Jette

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC