Vurdering fra reisende fra TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 923 vurderinger
Rangert som nummer 54 av 103 hoteller i Oslo

Vurdering fra reisende

Glimrende
226
Veldig bra
378
Gjenomsnittlig
196
Dårlig
79
Forferdelig
44

Type reisende

Business
370
Couples
209
Solo travel
54
Family
154
Friends getaway
71

Vurderingssammendrag

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Reisetips som kan hjelpe deg med å velge rett rom

  • Ask for a room overlooking the river area. (debchan2015)
    3.0
    2022-06-26
  • Easily accessed by metro from Oslo center. (Epihany5150)
    5.0
    2022-06-23
  • pick a different hotel (pbo251)
    1.0
    2021-07-26
  • Business rooms are very wide (Andrea P)
    5.0
    2019-10-25
  • Garden facing rooms are great (VeeraPrasad)
    5.0
    2019-07-16

Vurderinger fra reisende

  • "Elvis opphold."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2023-01-10
    • Turtype: Familie
  • Godt fornøyd rom og opphold. Bestilte mat i restauranten på kvelden som kom fort og var veldig god. Fikk også bestilt drosje fra hotell som kom presist. Kommer nok tilbake til dette hotellet. Har også vært her før. Takk.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • Suzanne Hansen, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2023-02-03
    • Hei, takk for din tilbakemelding. Så hyggelig å høre du hadde et fint opphold :) Velkommen tilbake ved neste Elvis event :) Vennlig hilsen, Suzanne

  • "Hotellopphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-12-06
    • Turtype: Par
  • Stort og luftig rom. Rent. God seng. Kort vei til offentlig transport og butikker i nærheten. Hadde problemer med å koble opp Bluetooth med tv, men det er ett luksusproblem. Kommer til å bo her igjen.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Supert hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-10-03
    • Turtype: Familie
  • Supert hotell, det var rent og pent, hyggelige ansatte som ønsket oss velkommen. Stilfulle fellesarealer og nydelig frokost. Perfekt beliggenhet ved Akerselva. Dessverre ble nattesøvnen ødelagt noe av andre gjester, var lytt mellom rommene/etasjene.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 2.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Suzanne Hansen, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-15
    • Kjære gjest, takk for din hyggelige tilbakemelding.Vi håper vi ser deg igjen ved en senere anledning :) Vennlig hilsen, Team Nydalen

  • "Fint og moderne hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-06-09
    • Turtype: Forretninger
  • Vi valgte dette hotellet for en jobbreise. Jeg fikk et romslig rom med to senger og utsikt mot Akerselva. Sengene var gode. Hotellet holder en moderne stil med åpne rom. Frokosten holder forventet standard. Prøvde ikke restaurant eller andre fasiliteter. Praktisk beliggenhet ved T-banen. Hyggelig betjening i resesjonen.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Vurdert: 2022-05-30
    • Turtype: Venners utflukter
  • Tusen takk for et veldig bra opphold😊 jeg kan si at jeg har vært på Radisson Blu i Bodø og Trondheim, men av alle de Radisson Blu hotellene jeg har vært på, så er Nydalen best med tanke på hvor det ligger, rengjøring og service og ikke minst frokosten

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
Se alle vurderinger fra TripAdvisor

Vurderingene er de subjektive meningene til reisende og ikke til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC