Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3339 omtaler
Rangert som nummer 93 av 214 hoteller i Nice
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Reisevurdering

Utmerket
1000
Veldig bra
1246
Gjennomsnittlig
606
Dårlig
277
Forferdelig
210

Type reisende

Business
495
Couples
1446
Solo travel
117
Family
700
Friends getaway
308

Oppsummering av vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Superior or above. (Happiertimes222)
    4.0
    2022-05-17
  • Take the tram to airport & town centre. Some good supermarkets within walking distance for picnics on the beach. Open the balcony doors! (Misterb001)
    3.0
    2022-03-27
  • Just take an Uber from the airport, taxi is outrageous! (luisfernandom576)
    5.0
    2022-03-23
  • If you want really great tips on where and how to go, ask the front desk Thibault (vasiljevmax)
    5.0
    2021-12-18
  • Check and budget for city tax before visit and don’t forget your charging adaptors when coming in from the US or UK. (mankind212)
    3.0
    2021-09-02

Omtaler fra reisende

  • "En fantastisk opplevelse som frister til gjentagelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-08-04
    • Reisetype: Familie
  • Svært positiv opplevelse på alle områder; resepsjon, bar, restaurant, renhold, basseng. Super beliggenhet ved stranden og med kort avstand til Nice by. Store og pene rom med nydelig utsikt over sjøen. Bra renhold.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2017-08-06
    • Dear Guest, Thanks for your positive comments, it’s great to hear you had such a good stay! We hope to have the pleasure to welcome you back soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Verdt besøket"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-07-11
    • Reisetype: Familie
  • Veldig behagelig opplevelse , bra beliggenhet i forhold til stranda og sentrum. Ok frokost. Hadde vært fint med bedre utvalg av frukt. Litt kjedelig innredet på rommene synes jeg. Mangler litt mer kunst eller annen design på vegger. Også hadde vært fint med velkomst drikke og noe søtt til barna. Mat og drikke i restauranten på taket er overpriset. En cola 8 euro, en is til barna 8 euro... ikke verdt det. Ellers alt annet var bra.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-13
    • Dear Guest, We are delighted to read that you enjoyed your stay and we thank you for your constructive comments. We took good note of your observation regarding the breakfast as well as the welcome drinks and sweets. We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the team. We are sorry that the atmosphere of the hotel and the decoration of bed did not live up to your expectations. We kindly inform you that the ground floor area with restaurant, bar, reception, meeting spaces as well as our business class rooms and suites have already benefit of a complete renovation and a new design. The other room renovations are also planned in the near future. Your remarks regarding the value for money concerning the food and beverage at the roof top restaurant deserve our full attention, however we kindly inform you that our prices are benchmarked with other hotels in Nice. We can only apologise for the inconvenience you encountered and we hope we get the chance to welcome you again soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Fantastisk utsikt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-10-15
    • Reisetype: Par
  • Beliggenhet: Ligger et stykke fra gamlebyen, men ikke lengre enn at du kan ta beina fatt. Kort vei til flyplassen - herfra koster det ikke mer enn 20-30 kroner ekstra med taxi versus buss. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ut mot Promenade des Anglais. Renhold: Hotellet oppleves som rent og ryddig. Har ingenting å utsette på renholdet. Rom: Vi hadde standardrom med nydelig utsikt mot sjøen. Dette er absolutt å anbefale - betal litt ekstra, så får du en fantastisk utsikt å våkne til. Utrolig herlig å ha en egen balkong hvor du kan sitte i sene kveldstimer. Rommet hadde både vannkoker og en velfylt minibar. Stort bad med badekar. Flotte fasiliteter for soling og bading på La Terrasse i toppetasjen. Her får du panoramautsikt over Promenade des Anglais. Mat: Frokostbuffeten holder god standard og har et godt utvalg av søtt og salt, kaldt og varmt. Glutenfrie rundstykker fås på forespørsel. Service: Hyggelige medarbeidere og effektiv inn- og utsjekking. Ettersom vi besøkte hotellet på vår bryllupsreise, fikk vi også en personlig hilsen på rommet fra hotelldirektøren. Dette ga en utrolig hyggelig start på Nice-oppholdet. Totalopplevelse: Hotellet leverer den standard du forventer av et Radisson Blu-hotell. Service på høyt nivå, god mat og godt utrustede rom. At de i tillegg byr på fantastisk utsikt over Middelhavet, gjør dette til et hotell hvor du får valuta for pengene. Absolutt et hotell som kan anbefales og som vi vil tilbake til.

    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2016-10-17
    • Dear Guest, We are delighted to read that you appreciated your recent stay and we thank you for your nice comments regarding our hotel services and staff. We really hope to have the pleasure to welcome you back in the future; Eric van Dalsum General Manager

  • "Utmerket service og eksklusivt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-04-13
    • Reisetype: Par
  • Vi bodde tre dager på Radisson Blu Nice. Beliggenheten er bra, rett ved stranda og med både taxi og buss rett utenfor hotellet. Det koster kun €1.5 inn til sentrum, eller €5 for 24t-kort. Hotellet fremsto som nytt og eksklusivt, og hadde alle ønskelige fasiliteter. Innbydende takterrasse med fin utsikt. En hyggelig bar/café der man kunne bestille forfriskninger, kaffe eller drinker til enhver tid. Rommene var moderne og romslige, og jeg anbefaler å velge havutsikt. Selv om du da vender ut mot gaten er rommene godt lydisolerte og vi hadde ingen problemer med å sove om natten. Det var en Nespresso-maskin på rommet. Personalet var svært hyggelig og serviceinnstilte. Innsjekking og utsjekking skjedde raskt og profesjonelt. Frokostbuffeten var av de bedre jeg har opplevd, maten var som hjemmelaget og smakte godt. Jeg og min forlovede kommer gjerne tilbake til dette hotellet igjen!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2016-04-15
    • Dear Guest, Thanks for taking the time to share your positive feedback. It means a lot to us to hear you had a good stay. We hope to have the pleasure to welcome you back very soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Allways a winner"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2012-02-09
    • Reisetype: Familie
  • Jeg har vært på dette hotellet mellom 15 og 20 ganger, service er HØY klasse, avstand til byen perfekt, område og utflugsmuligheter utallige, vannland, Monaco, Italia, osv osv. Hotellet er fantastsik, pool på taget, strand rett på andre side av veien, sandstrand i gåavstand. Frukost buffen er ypperlig. Den lille ekstra pris for seaview er ett must, MEN du får mye for pengene. Vi kommer tilbake år etter år, gjerne 2 ganger i året:) A la Carte restautent ypperlig. her kan du ta en romantisk helg, eller en ferie med barna dine:)

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC