Reisevurderinger på TripAdvisor

2988 anmeldelser
Vurdert som 81 av 203 hoteller i Nice
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Type reisende

Utmerket
856
Veldig bra
1162
Gjennomsnittlig
558
Dårlig
254
Forferdelig
158

Reisevurdring

Forretninger
468
Par
1322
Reise alene
100
Familie
618
Venners utflukter
289

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.0
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Velg rom mot stranden, selv om det er litt trafikkstøy. (Petter B)
    4.0
    2017-05-07
  • Go for a sea view-room (NOR-Andreas)
    5.0
    2016-10-15
  • Rom med havutsikt anbefales (Reiseglad52)
    4.0
    2016-05-07

Siste omtaler fra reisende

  • "En fantastisk opplevelse som frister til gjentagelse"

    • Anmeldt: 2017-08-04
    • Reisetype: Familie
  • Svært positiv opplevelse på alle områder; resepsjon, bar, restaurant, renhold, basseng. Super beliggenhet ved stranden og med kort avstand til Nice by. Store og pene rom med nydelig utsikt over sjøen. Bra renhold.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2017-08-06
    • Dear Guest, Thanks for your positive comments, it’s great to hear you had such a good stay! We hope to have the pleasure to welcome you back soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Verdt besøket"

    • Anmeldt: 2017-07-11
    • Reisetype: Familie
  • Veldig behagelig opplevelse , bra beliggenhet i forhold til stranda og sentrum. Ok frokost. Hadde vært fint med bedre utvalg av frukt. Litt kjedelig innredet på rommene synes jeg. Mangler litt mer kunst eller annen design på vegger. Også hadde vært fint med velkomst drikke og noe søtt til barna. Mat og drikke i restauranten på taket er overpriset. En cola 8 euro, en is til barna 8 euro... ikke verdt det. Ellers alt annet var bra.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2017-07-13
    • Dear Guest, We are delighted to read that you enjoyed your stay and we thank you for your constructive comments. We took good note of your observation regarding the breakfast as well as the welcome drinks and sweets. We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the team. We are sorry that the atmosphere of the hotel and the decoration of bed did not live up to your expectations. We kindly inform you that the ground floor area with restaurant, bar, reception, meeting spaces as well as our business class rooms and suites have already benefit of a complete renovation and a new design. The other room renovations are also planned in the near future. Your remarks regarding the value for money concerning the food and beverage at the roof top restaurant deserve our full attention, however we kindly inform you that our prices are benchmarked with other hotels in Nice. We can only apologise for the inconvenience you encountered and we hope we get the chance to welcome you again soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Utmerket service og eksklusivt hotell"

    • Anmeldt: 2016-04-13
    • Reisetype: Par
  • Vi bodde tre dager på Radisson Blu Nice. Beliggenheten er bra, rett ved stranda og med både taxi og buss rett utenfor hotellet. Det koster kun €1.5 inn til sentrum, eller €5 for 24t-kort. Hotellet fremsto som nytt og eksklusivt, og hadde alle ønskelige fasiliteter. Innbydende takterrasse med fin utsikt. En hyggelig bar/café der man kunne bestille forfriskninger, kaffe eller drinker til enhver tid. Rommene var moderne og romslige, og jeg anbefaler å velge havutsikt. Selv om du da vender ut mot gaten er rommene godt lydisolerte og vi hadde ingen problemer med å sove om natten. Det var en Nespresso-maskin på rommet. Personalet var svært hyggelig og serviceinnstilte. Innsjekking og utsjekking skjedde raskt og profesjonelt. Frokostbuffeten var av de bedre jeg har opplevd, maten var som hjemmelaget og smakte godt. Jeg og min forlovede kommer gjerne tilbake til dette hotellet igjen!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2016-04-15
    • Dear Guest, Thanks for taking the time to share your positive feedback. It means a lot to us to hear you had a good stay. We hope to have the pleasure to welcome you back very soon. Eric van Dalsum General Manager

  • "Flott beliggenhet"

    • Anmeldt: 2017-11-18
    • Reisetype: Par
  • Nydelig frokost. Hyggelig og serviceminded bekjening. Flott rom og topp renhold. Fin beliggenhet med hensyn til å spassere lang promenaden og transport buss/taxi etc. Synd at takterrassen var stengt. Anbefales!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2017-11-21
    • Dear Guest, We thank you for your positive comments; it’s great to hear you had such a good stay! We completely understand your disarray that our roof top terrace was not entirely open during your stay. We clearly indicate on our hotel website that the outdoor facilities are only seasonal opened, however, the roof top terrace and the swimming pool are accessible as well as our rooftop restaurant. We hope to have the pleasure to welcome you again in the summer season. Eric van Dalsum General Manager

  • "Nydelig hotell"

    • Anmeldt: 2015-06-09
    • Reisetype: Par
  • Alle de ansatte var imøtekommende og hjelpsomme.Fantastisk takterasse med restaurant og svømmebasseng.Fine og praktiske rom. Anbefaler rom med sjøutsikt.Meget god frokost.Hotellet ligger et stykke fra sentrum,ca en halv times sparsertur.Vi kommer gjerne tilbake.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsen 2015-06-11
    • Dear Edle, We are so pleased you had a good stay, thank you for sharing your feedback. We regret that the location does not match your expectations and we have taken note of your comments. However, the hotel's location is clearly stated on our hotel website. The entire team of the Radisson Blu Hotel Nice looks forward to welcoming you again soon. Eric van Dalsum General Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC