Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 3182 omtaler
Rangert som nummer 58 av 164 hoteller i Edinburgh

Reisevurdering

Utmerket
1954
Veldig bra
833
Gjennomsnittlig
243
Dårlig
103
Forferdelig
49

Type reisende

Business
311
Couples
1407
Solo travel
120
Family
623
Friends getaway
285

Oppsummering av vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • ask for a room view of Arthur's chair (C5866CAmichaelm)
    5.0
    2022-05-03
  • Try the breakfast. They offer many options and everything is delicious. (E208PNsusanc)
    5.0
    2022-04-27
  • Radisson often offer upgrades so always ask. (VFRBore)
    4.0
    2022-04-25
  • If breakfast is not included don’t pay for it. (monkeyman1978)
    1.0
    2022-04-10
  • Bar doesn’t open until 5pm (Kirsty B)
    4.0
    2022-04-08

Omtaler fra reisende

  • "Bytur til Edinburgh"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-10-13
    • Reisetype: Par
  • Vi bodde på et kjempefint hotell, beliggenheten passet oss ypperlig. God service og god mat. Her vil vi bo neste gang vi skal til Edinburgh. Rent og fint rom, god frokost og meget god service men det er det alltid i Storbritannia synes vi.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • ClaireCalvert, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-24
    • Good evening vidaaas2, Thank you so much for your review and we are so delighted that you enjoyed your visit to Edinburgh from Norway! We cant wait to welcome you back to the city and very pleased to learn that you will choose to stay with us again at Radisson Blu! Please do not hesitate to contact me prior to your arrival in the near future. Warmest wishes, Claire Calvert E: claire.calvert@radissonblu.com

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-04-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet er lokalisert langs The Royal mile. Bare en kort spasertur unna Edinburgh castle. Shopping i sentrum er også en kort spasertur unna. Moderne rom og svært gode senger. Anbefales om du skal til Edinburgh.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2018-04-10
    • Dear Eivind, Thank you for taking the time to leave us a review following your recent stay with us and I apologise that I am unable to respond back to you in Norwegian. I am pleased that you had a comfortable stay with us and that our central location was ideal for all your sight-seeing whilst in Edinburgh. We are so proud to be able to offer this location to our guests and to call the infamous Royal Mile our home. We hope to welcome you back to Edinburgh again soon. Many thanks, Devon Guest Relations

  • "Flott hotell sentralt i Edinburgh"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-04-04
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet er flott innredet og du blir godt tatt i mot. God frokost og hyggelig betjening, rommet var også rent og lekkert. Edinburgh er en nydelig by med mange historiske bygninger. Vi var litt uheldige med været, det regnet og snødde og det var ikke så gøy å være utendørs. Flotte møte lokaler.

    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2018-04-10
    • Dear Torunn, Thank you for taking the time to leave us a review following your recent stay with us and I apologise that I am unable to respond back to you in Norwegian. I am pleased that you enjoyed your stay despite the unpleasant weather - weather is a hit or a miss with us in Scotland, however this is our coldest April in a long time. We always advise guests to pack for all four seasons when visiting, just in case. I do hope that you will visit us again in the future and hopefully the sun will come out when you do. Many thanks, Devon Guest Relations

  • "Sentralt og bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-12-20
    • Reisetype: Forretninger
  • Bra, rent, hyggelig og moderne hotell. Hyggelig og service innstilt betjening. Bra frokost bufe. Hotellet ligger meget sentralt, gå avstand til shopping, puber og til jernbanen. Anbefaler gjere dette hotellet som passer både for en natt eller en tur for å oppleve Edinburgh.

    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2017-12-21
    • Dear Gunnarhansli, Thank you for taking the time to leave us a review and I apologise that I am unable to respond back to you in Norwegian. I am very pleased to read that you enjoyed your stay and we hope to welcome you back to Edinburgh again soon. Have a lovely Christmas! Many thanks, Devon

  • "Sentrumsnært og rolig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-09-10
    • Reisetype:
  • Var her i 2010. Flott og sentrumsnært hotell. Fantastisk mat og kjempegod service. Store og flotte rom. Velg ett med utsikt, vi fikk ett med utsikt i en murvegg. Gode senger. Kommer gjerne tilbake hit igjen.

    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2016-09-12
    • Dear Gro245, Thank you for taking the time to leave us some feedback following your recent stay with us - I would like to apologise that I am unable to respond to your feedback in Norwegian however we do want to stress that your feedback is important to us. I am pleased to see that you enjoyed your stay with us in 2010 and we hope to welcome you again sometime soon. Many thanks, Devon

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC