Reisevurderinger på TripAdvisor

2472 anmeldelser
Vurdert som 25 av 155 hoteller i Edinburgh
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
1583
Veldig bra
676
Gjennomsnittlig
144
Dårlig
45
Forferdelig
24

Reisevurdring

Forretninger
252
Par
1208
Reise alene
103
Familie
529
Venners utflukter
261

Oppsummering av vurderinger

Sted
5.0
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ikke velg et rom som er langt fra heisen. (Mornajenz)
    4.0
    2017-04-13

Siste omtaler fra reisende

  • "Bytur til Edinburgh"

    • Anmeldt: 2018-10-13
    • Reisetype: Par
  • Vi bodde på et kjempefint hotell, beliggenheten passet oss ypperlig. God service og god mat. Her vil vi bo neste gang vi skal til Edinburgh. Rent og fint rom, god frokost og meget god service men det er det alltid i Storbritannia synes vi.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • ClaireCalvert, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-24
    • Good evening vidaaas2, Thank you so much for your review and we are so delighted that you enjoyed your visit to Edinburgh from Norway! We cant wait to welcome you back to the city and very pleased to learn that you will choose to stay with us again at Radisson Blu! Please do not hesitate to contact me prior to your arrival in the near future. Warmest wishes, Claire Calvert E: claire.calvert@radissonblu.com

  • "Bra hotell"

    • Anmeldt: 2018-04-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet er lokalisert langs The Royal mile. Bare en kort spasertur unna Edinburgh castle. Shopping i sentrum er også en kort spasertur unna. Moderne rom og svært gode senger. Anbefales om du skal til Edinburgh.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2018-04-10
    • Dear Eivind, Thank you for taking the time to leave us a review following your recent stay with us and I apologise that I am unable to respond back to you in Norwegian. I am pleased that you had a comfortable stay with us and that our central location was ideal for all your sight-seeing whilst in Edinburgh. We are so proud to be able to offer this location to our guests and to call the infamous Royal Mile our home. We hope to welcome you back to Edinburgh again soon. Many thanks, Devon Guest Relations

  • "Vakre by nydelig hotell"

    • Anmeldt: 2019-04-02
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Min mann og jeg ønsket å fortelle deg at Concierge Kevin Johnston gikk utover for å hjelpe mannen min å få en lege mens vi bodde på hotellet. Min mann endte opp med å ha lungebetennelse, men ville ikke vært i stand til å komme på flyet hjem hvis Kevin ikke hadde funnet en lege og transport for å gjøre det mulig for ham å få antibiotika for å få ham gjennom turen. Ditt hotell er nydelig. Takk Eileen og Dave D'Amico

    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • LauraHofmans, Guest Relations på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2019-04-03
    • Dear Leebake , Many thanks for sharing your marvelous five star review! I am thrilled to hear you enjoyed your time with us and that Kevin was such a great help during your stay! I hope your husband is feeling better now and that we may welcome you back to our hotel in the near future! Warmest regards, Laura Hofmans -Guest Relations laura.hofmans@radissonblu.com

  • "Enestående beliggenhet, førsteklasses hotell"

    • Anmeldt: 2017-06-28
    • Reisetype: Par
  • Vi elsket alt ved vårt opphold på Radisson Blu Edinburgh. Enestående beliggenhet, engasjerende og hjelpsomme ansatte, nydelig rom. Vi bodde i en suite som var veldig romslig og hadde utmerket utsikt over Arthur's Seat og gamlebyen. Sengen var svært komfortabel og frokost var nydelig. De ansatte kan medbringes levering av våre bortkomne bagasje midt på natten og oppbevares sikkert for oss til neste morgen. Absolutt ingenting å klage over. Hvis vi kommer tilbake til Edinburgh, vi kommer til å bo her igjen.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Holly B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2017-06-29
    • Dear KS1254, Thank you very much for taking the time to leave us a review following your recent stay, we greatly appreciate it. I am delighted to see that you enjoyed your stay with us and were impressed by our great location and our wonderful staff. I am glad to hear that they were so helpful and friendly throughout your stay and with the issue of the lost luggage. Thank you again and we hope to welcome you back to Edinburgh very soon. Kind regards, Holly Baxter

  • "Vårt første stopp i Storbritannia"

    • Anmeldt: 2017-06-24
    • Reisetype: Familie
  • Startet vår 2 uker i Storbritannia her. Ikke la det historiske og rustikk utseende på dette hotellet lure deg. Interiøret er moderne og velutstyrt. Vi opplevde rommet vårt til å være moderne, romslig og komfortabelt. Beliggenheten på the Royal Mile var utmerket. Frokostbuffé var utmerket. Vi kommer til å bo her igjen.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh City Centre, svarte på denne anmeldelsen 2017-06-26
    • Hi wishort325, Thank you very much for your lovely review following your stay with us here on the Royal Mile. I am so pleased that you enjoyed your time with us on the first stop of your UK tour. You could not have had a more central location to get all the sightseeing done and to have the best experience of Edinburgh. We hope to welcome you back to the city again soon! Many thanks, Devon

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC