Reisevurderinger på TripAdvisor

2627 anmeldelser
Vurdert som 24 av 53 hoteller i Bergen

Type reisende

Utmerket
816
Veldig bra
1133
Gjennomsnittlig
460
Dårlig
148
Forferdelig
70

Reisevurdring

Forretninger
548
Par
1015
Reise alene
157
Familie
505
Venners utflukter
258

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • This hotell is in a nice place i Bergen. it i quiet and live music near by (370arildh)
    5.0
    2019-03-09
  • alle rom er egentlig ok (OleC47)
    4.0
    2019-02-18
  • Send melding til hotellet for å få hjelp til dine behov (Anne Line A)
    5.0
    2018-12-10
  • Anbefaler andre å velge ett annet hotel (erikoestboe)
    2.0
    2018-10-20
  • Du får det du betaler for (HuldaK_13)
    3.0
    2018-05-01

Siste omtaler fra reisende

  • "Tilfredsstillende"

    • Anmeldt: 2019-01-31
    • Reisetype: Forretninger
  • Perfekt beliggenhet i Bergen og flybussen stopper rett utenfor hotellet. Hyggelig personale,spesielt rengjøringsdamen. Rent og pent ellers. God frokost og Veldig god lunch (konferanse).Gjennomført konferanseopplevelse.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-31
    • Heisann Tour26139627312, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at alt falt i god smak! :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "God valuta for pengene"

    • Anmeldt: 2019-01-31
    • Reisetype: Forretninger
  • Et godt hotell med nødvendige fasiliteter. God beliggenhet, stille og rolig. God service generelt. Relativt små rom og litt begrenset dagslys, men gode senger og effektivt innredet. Kunne vært litt større treningsrom, men det funker greit

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-31
    • Heisann Global4588696036, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at oppholdet falt i god smak! :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Weekend tur til Bergen"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Ypperlig beliggenhet i sentrum. Her kan du gå rett ut fra hotellet og inn på flybussen - eller en lokal buss.Super service. Fantastisk fint rom med deilige senger. Frokosten bestod av svært varierende mat og smakte nydelig.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-31
    • Heisann Solgun, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at frokosten spesielt falt i god smak :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Flott og sentralt hotell"

    • Anmeldt: 2019-01-27
    • Reisetype: Forretninger
  • Sentralt på Bryggen i Bergen. Innbydende og rent i lobbyen, hyggelig velkoms ved hotellet og ved frokost. God utvalg av ulike retter ved frokost. Rent, ryddig og fint rom. Lite støy fra andre rom og utenfra.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-31
    • Heisann BGilljam, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at frokosten spesielt falt i god smak :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Feiring av stor bursdag"

    • Anmeldt: 2019-01-23
    • Reisetype: Familie
  • Jeg fikk god hjelp og oppfølgning i forkant av arrangementet. Og på selve dagen fikk jeg fantastisk god service av hovmester og hennes servitører hele kvelden.De som jobbet i resepsjonen var også veldig positive og serviceminded.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-23
    • Heisann Harald R, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er en stor glede å lese din tilbakemelding, og dette skal selvsagt dele med vårt personale som nevnes :-) Vi er glad for at dere hadde en flott feiring av den store dagen, og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning! På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC