Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 3058 omtaler
Rangert som nummer 24 av 54 hoteller i Bergen

Reisevurdering

Utmerket
972
Veldig bra
1271
Gjennomsnittlig
522
Dårlig
192
Forferdelig
102

Type reisende

Business
625
Couples
1147
Solo travel
168
Family
572
Friends getaway
275

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • if you can get a room here i highly recommed (yenikoy34)
    5.0
    2022-09-14
  • Buy alcohol from a store but remember Sunday they are closed. Or just drink Seven up! (garyparker231)
    4.0
    2022-09-10
  • Don't book a standard room (DebbieASydney)
    3.0
    2022-08-17
  • Save money and do not book a room based on a ford view. (TA212121)
    4.0
    2022-08-01
  • The hotel is not the first row of building by the harbour is a brick building behind them so you’ll have no view of the harbour only bricks (Saharmoss)
    2.0
    2022-07-20

Omtaler fra reisende

  • "Hotellopphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-15
    • Reisetype: Familie
  • Veldig flott hotell sto til forventningene fine bad og deilige senger hyggelige og hjelpsomt personale veldig god og mye å velge til frokost. Lå veldig sentralt og det var flott å gå rett ut på bryggen

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
  • "Fjordsteam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-15
    • Reisetype: Par
  • Dette hotellet bruker vi hver gang det er et arrangement i byen, og denne gangen var det Fjordsteam som ble arrangert, og siden vi ønsker og få med mest mulig er dette hotellet et glimrende alternativ pga den perfekte beliggenheten, og så er det alltid vellykkede opphold her på alle måter, vi kommer tilbake ved neste arrangement.

  • "Flott!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-04
    • Reisetype: Par
  • Flott rom, nydelige, myke senger og gullende rent rom og bad. God frokost og hyggelige ansatte. Perfekt lokasjon til alle deler av byen. Ta Beffen over til Nordnes om du ikke orker å gå hele veien rundt. Kaffemaskin på rommet (premium rom) og fin utsikt.

  • "Ferietur"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-26
    • Reisetype: Par
  • Flott hotell med hyggelig personale. Svært sentralt beliggende med gode parkeringsmuligheter. Parkeringen var riktignok veldig dyr men bra at det var i samme bygg som hotellet..Frokosten er noe av det beste jeg har opplevd på mine turer. Kjempeutvalg på mat og raske ryddepersonale. Jeg og min kone anbefaler dette hotellet på det sterkeste.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Flott selskap"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-29
    • Reisetype:
  • Meget godt fornøyd. Vi holdt stort selskap i sjøstuene for 30 personer. Maten og servicen var det høy klasse over. Rommene var store og lyse og hadde god standard. Frokosten neste morgen var en god start på dagen, stort utvalg Oppsumert: Veldig bra opphold

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC