Reisevurderinger på TripAdvisor

2650 anmeldelser
Vurdert som 24 av 53 hoteller i Bergen

Type reisende

Utmerket
822
Veldig bra
1143
Gjennomsnittlig
464
Dårlig
150
Forferdelig
71

Reisevurdring

Forretninger
556
Par
1023
Reise alene
157
Familie
507
Venners utflukter
257

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • This hotell is in a nice place i Bergen. it i quiet and live music near by (370arildh)
    5.0
    2019-03-09
  • alle rom er egentlig ok (OleC47)
    4.0
    2019-02-18
  • Send melding til hotellet for å få hjelp til dine behov (Anne Line A)
    5.0
    2018-12-10
  • Anbefaler andre å velge ett annet hotel (erikoestboe)
    2.0
    2018-10-20
  • Du får det du betaler for (HuldaK_13)
    3.0
    2018-05-01

Siste omtaler fra reisende

  • "Weekend tur til Bergen"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Ypperlig beliggenhet i sentrum. Her kan du gå rett ut fra hotellet og inn på flybussen - eller en lokal buss.Super service. Fantastisk fint rom med deilige senger. Frokosten bestod av svært varierende mat og smakte nydelig.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-31
    • Heisann Solgun, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold her hos oss og at frokosten spesielt falt i god smak :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations

  • "Feiring av stor bursdag"

    • Anmeldt: 2019-01-23
    • Reisetype: Familie
  • Jeg fikk god hjelp og oppfølgning i forkant av arrangementet. Og på selve dagen fikk jeg fantastisk god service av hovmester og hennes servitører hele kvelden.De som jobbet i resepsjonen var også veldig positive og serviceminded.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-23
    • Heisann Harald R, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er en stor glede å lese din tilbakemelding, og dette skal selvsagt dele med vårt personale som nevnes :-) Vi er glad for at dere hadde en flott feiring av den store dagen, og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning! På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Kjempegod frokost"

    • Anmeldt: 2019-01-15
    • Reisetype: Familie
  • Delig frokost,, sunn og svært variert frokost, gode senger, romslig rom og kjekt treningsrom :) Tidvis noe støy utenfor vinduet, men det roet seg som regel før det ble irriterende. Alt i alt en veldig god opplevelse :)

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-16
    • Heisann Dream53631901744, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig kjekt å høre at dere har hatt et flott opphold, og at alt falt i god smak :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Bergensopphold"

    • Anmeldt: 2019-01-14
    • Reisetype: Familie
  • Ble meget godt mottatt, rent og pent og ikke minst sentralt, service utmerket og personaletmeget imøtekommende, svært fornøyd med oppholdet. Frokost buffen var meget innholdsrik med alt det hjertet kan ønske seg, utsjekk gikk smertefritt.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-16
    • Heisann OnAir14274651129, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Det er veldig kjekt å høre at dere har hatt et flott opphold, og at alt falt i god smak :-) Vi setter også spesielt stor pris på at du tok deg tid til å nevne vårt serviceinnstilte team som jobber hardt for å gi våre gjester en topp opplevelse! På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi håper å kunne ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  • "Kjempefornøyd!"

    • Anmeldt: 2019-01-13
    • Reisetype: Par
  • Flott opphold med fint rom og veldig god seng. Liten hake da noen ikke hadde fått med seg at vi skulle ha middag. Dette fikset de mesterlig og disket opp med en nydelig 2 retters og gratis drikke. Fantastisk frokostbuffet! Beste jeg har opplevd på noe hotell faktisk. Eneste minus for oss var at det var alt for varmt på rommet og vi kunne ikke regulere temperaturen. Uansett veldig fornøyd og kommer gjerne igjen.

    • Radisson Blu Ro... B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel Bergen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-13
    • Heisann Bitten, Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding etter ditt besøk. Vi jobber hele tiden med å forbedre både service og produkt, og din tilbakemelding vil brukes videre i dette arbeidet. Først og fremst ønsker jeg selvsagt å beklage for misforståelsen som oppsto vedrørende middagsreservasjonen deres, men det er fantastisk å høre at det løste seg på en flott måte og at det endte i en god opplevelse :-) På vegne av hele personalet her på Radisson Blu ønsker jeg å takke for besøket og tilbakemeldingen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Anne Line Hermansen Guest Relations Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC