Reisevurderinger på TripAdvisor

1353 omtaler
Rangert som nummer 38 av 109 hoteller i Oslo
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Type reisende

Utmerket
377
Veldig bra
687
Gjennomsnittlig
217
Dårlig
38
Forferdelig
34

Reisevurdering

Forretninger
279
Par
544
Reise alene
101
Familie
191
Venners utflukter
163

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • We had a great corner room. (pptrav)
    5.0
    2019-07-10
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (413j_rnk)
    4.0
    2017-07-11
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    3.0
    2016-08-25
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (bj_rns271)
    4.0
    2016-07-14
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    4.0
    2016-03-27

Siste omtaler fra reisende

  • "Koselig hotell midt i sentrum"

    • Omtalt: 2018-12-24
    • Reisetype: Familie
  • Overraskende koselig hotell. Rommet vi fikk var liten, men sengen var behagelig. Temperaturen i rommet var litt høy og det var begrenset hvor mye vi kunne åpne vinduet for å lufte. God frokost, men savnet stekt egg. Meget hyggelige ansatte.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-25
    • Hei jtbri. Tusen takk for denne flotte tilbakemeldingen på ditt opphold. Vi setter stor pris på slikt og vi takker for at du var vår gjest. Velkommen tilbake skal du være. Vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Langweekend i Oslo"

    • Omtalt: 2018-08-15
    • Reisetype: Par
  • Godt fornøyd med hotellet. Store, romslige rom, velfungerende wifi. God service da vi trengte det. Frokostrommet var trangt, og vi så gjerne at frokosten kunne vært inkludert i en relativt høy totalpris.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-25
    • Kjære aasew2015, Tusen hjertelig takk for din anmeldelse her på TripAdvisor. Det er meget hyggelig å se at ditt opphold hos oss var til fornøyelse. Vi jobber aktivt hver dag med å sette hver gjest i fokus for å forsikre at alle føler seg ivaretatt og ønsket velkommen. I deres tilfelle virker det som at langhelgen i Oslo ble en sukksess! Du legger til noen punkter relatert til frokosten og disse vil bli delt med den ansvarlige i avdelingen. Dette er for å sikre at alle rutiner i henhold til plassering og flyt under høydepunktene frokosten er åpen blir fulgt. Derimot har vi sidelagt frokosten i våre priser og legger det opp til våre gjester å velge dette aktivt for å sikre at de som ikke ønsker frokost ikke skal betale for dette, samt de som ønsker frokost kan legge dette til. Vi mottar selvsagt all tilbakemelding med glede, da vi forstår at det er nemlig slikt innsyn vi behøver for å fult ut forstå hva som skal til for å bedre vårt servicetilbud og gjesteopplevelsen. Tusen takk igjen, og velkommen tilbake! Mvh, MayHelen Midtrud Service Manager

  • "Sentralt og hyggelig!"

    • Omtalt: 2018-07-28
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Vi følte oss velkommen, hyggelig betjening! Hotellet er passe stort, stille og rolig der. Veldig sentralt, trikk like ved. Rent, gode senger! Fint at det er døgnåpent, muligheter til å kjøpe seg noe når man kommer hjem fra byen. God frokost. Anbefales!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-02
    • Kjæreste akojedahl, For en oppmuntrende og hyggelig tilbakemelding! Vi er svært æret over å ha mennesker som elsker det de gjør og har genuint ønske om å skape minneverdige øyeblikk. Det ser ut som at vi har lykkes i deres tilfelle og jeg kan garantere at dette er tilbakemeldinger som oppmuntrer og driver alle på hotellet. Velkommen igjen skal dere være! Mvh, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Jobbreise"

    • Omtalt: 2016-07-13
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg bor gjentagende på dette hotellet ved reise til Oslo. Hotellet har en sentral beliggenhet. Gåavstand til restuaranter, kjøpesentre og annen underholdning i Oslo. Betjeningen er meget vennlige og gir deg en varm velkomst. Her føler du deg godt ivaretatt og bor til en fornuftig pris. Gode senger og komfortable rom.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • TMarthinussen, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2016-07-19
    • Dear Yngvar D, Thank you so much for your glowing review! I am so thankful for your loyalty, and am happy that you choose to stay with us when your travels bring you to Oslo. Please get in touch with me directly should you have any special requests for your next stay! Best regards, torbjorn.marthinussen@parkinn.com Hotel Manager

  • "QSM/QA"

    • Omtalt: 2016-05-25
    • Reisetype: Forretninger
  • Veldig bra hotell og betjening, kan anbefales til alle. Frokost er det en særlig klasse over og betjeningen er veldig hyggelige og hjelpsomme. Inn og utsjekking går alltid bra her og så bruker vi mye e- post til dette.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC