Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1472 omtaler
Rangert som nummer 37 av 106 hoteller i Oslo

Reisevurdering

Utmerket
418
Veldig bra
723
Gjennomsnittlig
233
Dårlig
56
Forferdelig
42

Type reisende

Business
298
Couples
573
Solo travel
102
Family
220
Friends getaway
172

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • 316 if you like scenic concrete walls! (anashenwrath)
    3.0
    2022-07-04
  • AVOID all rooms ending on 26 all floors if you value fresh air or temperatures under 25 C when you sleep! (Xacos)
    2.0
    2022-04-07
  • Be aware that there is no other parking in central Oslo than the parking houses! (reijob)
    4.0
    2021-09-20
  • Avoid rooms near the lift (haygroupie)
    3.0
    2020-02-13
  • Any room but the 7th floor. (MikeNottm)
    4.0
    2019-11-03

Omtaler fra reisende

  • "Et bra hotell liggende sentralt i Oslo."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-10-30
    • Reisetype: Reise alene
  • Har i grunnen ikke så veldig mye å si egentlig. Skulle på en konsert på Sentrum Scene torsdag kveld, og opp tidkig på jobb neste morgen, og da syntes jeg det var greit å overnatte på hotell etter konserten. Rommet var fint og sengen komfortabel.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Park Inn by Radisson Oslo, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-27
    • Dear fjohan498726, Thank you for your time in giving us your feedback during your stay! We truly appreciate it! We are very pleased to know that you had a pleasant stay with us. We are looking forward to have you stay with us again in the near future.

  • "Best Value"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-16
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet ligger veldig sentralt i Oslo, beste plassering jeg kan tenke meg. Kort vei til offentlig kommunikasjon, og grei parkeringsavtale. Veldig hyggelig betjening, alle som en. Alltid vennlige og hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Service minded og sentralt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-19
    • Reisetype: Par
  • Har brukt hotellet mye. Fordi det er god service, god frokost, og ligger meget sentralt. Samtidig rolig og ikke støy på natten. Blir gjenkjent som medlem og får da litt ekstra. Særlig gunstig når ikke bilen er med.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Sara Janitz, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-04-21
    • Kjære Christen, Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende oppholdet ditt på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss. Dine positive kommentarer gir oss ekstra energi til å gjøre vår beste for å forbedre oss. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Vennlig hilsen Park Inn by Radisson Oslo

  • "Fin hotellopplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-04
    • Reisetype: Familie
  • Vi ble tatt godt i mot ved ankomst. Barna fikk en liten goodiebag som de satt stor pris på. Deilig kaffe på hotellrommet. Personalet er så vennlig og imøtekommende. Vi følte oss velkommen fra vi kom til vi dro. Hotellet ligger i perfekt avstand til det meste med kollektivtilbud rett på utsiden.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Sara Janitz, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-04-21
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende oppholdet ditt på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss, og vi håper vi kan ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Vennlig hilsen Park Inn by Radisson Oslo

  • "Tilfeldig valgt, strålende fornøyd"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-02-28
    • Reisetype: Familie
  • Skulle bare en helgetur. Valgte stedet ut fra beliggenhet og pris. Bra romløsning og møblement. Kaffemaskin på rommet, te, vannkoker. Manglet kjøleskap, men det var ikke noe viktig for opplevelsen. Vennlig personell

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Sara Janitz, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-03-03
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din tilbakemelding vedrørende oppholdet ditt på Park Inn by Radisson Oslo. Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss. Basert på vår Brand Standard routiner, tilbyr vi ikke mini kjøleskap i rommene. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til hotellet vårt en gang i nær fremtid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Vennlig hilsen Park Inn by Radisson Oslo

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC