Reisevurderinger på TripAdvisor

1258 anmeldelser
Vurdert som 29 av 107 hoteller i Oslo

Type reisende

Utmerket
347
Veldig bra
643
Gjennomsnittlig
208
Dårlig
32
Forferdelig
28

Reisevurdring

Forretninger
260
Par
520
Reise alene
95
Familie
177
Venners utflukter
151

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • We had a great corner room. (pptrav)
    5.0
    2019-07-10
  • Rom mot Øvre Slottsgate har lite trafikkstøy (413j_rnk)
    4.0
    2017-07-11
  • Vi fekk et rom i 5 etasje der var det ypperlig å sove. (Erik H)
    3.0
    2016-08-25
  • Be om et stille rom. Vi lå ut mot hovedgaten som hadde "alle" trikker og busser forbi. Vinduet måtte være lukket for å få litt ro. (bj_rns271)
    4.0
    2016-07-14
  • Sikkert bråkete med vindu mot gata, siden trikken går her. Rolig mot bakgården. (ToveKG)
    4.0
    2016-03-27

Siste omtaler fra reisende

  • "et hotell jeg kan anbefale"

    • Anmeldt: 2019-01-17
    • Reisetype: Par
  • for et kort konsertbesøk i oslo,- fra søndag til mandag, var dette hotellet midt i blinken for oss. perfekt beliggenhet, veldig sentralt, men alikevel et rolig strøk. gangavstand til det meste. rommet var rent ogfint. etter at vi kom tilbake fra konsert tok vi en nightcup i baren og det var en særdeles hyggelig resepsjonist/bartender tilstede. alt i alt så kan jeg anbefale dette hotellet. jeg har bodd der to ganger tidligere, og erfaringen er den samme.mary og ole

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HanneO200, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-22
    • Kjære MaryP4268. Dette var en veldig hyggelig og trivelig tilbakemelding angående ditt nylige opphold hos oss. Vi jobber aktivt med å få alle våre gjester til å føle seg velkomne og ivaretatt under oppholdet og det er veldig hyggelig å se at vi har lykkes i ditt tilfelle. Vi er svært stolte over den sentrale beliggenheten, og det er et stort pluss at den også finnes i rolige omgivelser, skjermet fra trafikkstøy. Vi er glade for å lese at du var fornøyd med service til de ansatte, det skal jeg sørge for å formidle videre til teamet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom vi kan være til ytterligere hjelp. Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen i nærmeste framtid. Mvh Hanne Olsen, Front Office Manager.

  • "Koselig hotell midt i sentrum"

    • Anmeldt: 2018-12-24
    • Reisetype: Familie
  • Overraskende koselig hotell. Rommet vi fikk var liten, men sengen var behagelig. Temperaturen i rommet var litt høy og det var begrenset hvor mye vi kunne åpne vinduet for å lufte. God frokost, men savnet stekt egg. Meget hyggelige ansatte.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelenM1, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-25
    • Hei jtbri. Tusen takk for denne flotte tilbakemeldingen på ditt opphold. Vi setter stor pris på slikt og vi takker for at du var vår gjest. Velkommen tilbake skal du være. Vennlig hilsen, MayHelèn Midtrud Service Manager

  • "Utmerket hotell"

    • Anmeldt: 2018-09-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Et moderne og tipp topp hotell i hjertet av Oslo. Passer ypperlig for forretningsreisende. En vennlig og serviceinnstilt personale. Nye flotte rom med et stort og moderne bad, Meget god frokost. Kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Hanne O, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-07
    • Kjære StigS335. Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om din opplevelse hos oss. Det er gledelig å lese at du hadde et flott opphold hos oss, og at det passet ditt forretningsliv. Det er selvrfølgelig ekstra gledelig å lese at teamet på hotellet var vennlige og serviceinnstilte. Det er fantastisk for de å få vite at det harde arbeidet de legger ned hver dag gir resultater. Så det skal jeg sørge for å formidle videre. Håper jeg kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Hanne Olsen, Front Office Manager.

  • "Langweekend i Oslo"

    • Anmeldt: 2018-08-15
    • Reisetype: Par
  • Godt fornøyd med hotellet. Store, romslige rom, velfungerende wifi. God service da vi trengte det. Frokostrommet var trangt, og vi så gjerne at frokosten kunne vært inkludert i en relativt høy totalpris.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-25
    • Kjære aasew2015, Tusen hjertelig takk for din anmeldelse her på TripAdvisor. Det er meget hyggelig å se at ditt opphold hos oss var til fornøyelse. Vi jobber aktivt hver dag med å sette hver gjest i fokus for å forsikre at alle føler seg ivaretatt og ønsket velkommen. I deres tilfelle virker det som at langhelgen i Oslo ble en sukksess! Du legger til noen punkter relatert til frokosten og disse vil bli delt med den ansvarlige i avdelingen. Dette er for å sikre at alle rutiner i henhold til plassering og flyt under høydepunktene frokosten er åpen blir fulgt. Derimot har vi sidelagt frokosten i våre priser og legger det opp til våre gjester å velge dette aktivt for å sikre at de som ikke ønsker frokost ikke skal betale for dette, samt de som ønsker frokost kan legge dette til. Vi mottar selvsagt all tilbakemelding med glede, da vi forstår at det er nemlig slikt innsyn vi behøver for å fult ut forstå hva som skal til for å bedre vårt servicetilbud og gjesteopplevelsen. Tusen takk igjen, og velkommen tilbake! Mvh, MayHelen Midtrud Service Manager

  • "Fint hotell i Oslos hjerte"

    • Anmeldt: 2018-08-07
    • Reisetype: Par
  • Fint og hyggelig hotell med flott beliggenhet. Hyggelig betjening og lyst fint rom. Gangavstand til alle av Oslos fasiliteter. Vi ble hjulpet med parkeringen å bli henvist til nærtliggende parkeringshus. Vi fikk deretter et rabattkort ved utsjekk som vibrukte der.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • MayHelen M, Manager på Park Inn by Radisson Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-15
    • Hei trinenaevestad, Tusen takk for flott tilbakemelding og innsyn i ditt opphold hos oss. Vi er veldig glade for å ha hatt deg som vår gjest og virker som du fikk full utbytte av både opphold og hovedstaden. Vi setter stor pris på å høre at våre ansatte tok godt vare på deg og at rommet også var til forventning. Vi ønsker deg velkommen tilbake igjen! Mvh, MayHelèn Midtrud Service Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC