Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1636 omdömen
Rankat som nr 3 av 9 hotell i Arlandastad
GreenLeader Gold Travelers Choice 2022

Betyg från resenärer

Utmärkt
684
Mycket bra
686
Medelmåttigt
203
Dåligt
38
Hemskt
25

Typ av resenär

Business
583
Couples
400
Solo travel
174
Family
316
Friends getaway
75

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • The shuttle stop is not well marked at the airport. (tressa s)
    4.0
    2021-08-09
  • ask if there is any room with an outside view (not sure) (Ari1222)
    3.0
    2019-10-01
  • I think all rooms look over the Star City area of Arlandia airport terminal. (Patrick L)
    4.0
    2019-08-13
  • No AC available (FreeTimeLimited)
    3.0
    2019-07-10
  • Make sure you view the room and it's location before you pay (gailehughes)
    2.0
    2018-08-22

Resenärers omdömen

  • "Trevlig service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-13
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Checkade in mitt i natten och blev alltid väl bemött i receptionen. Även frukosten överraskade mig positivt. Jag valde Radisson eftersom jag var i akut behov av någonstans att sova, men ångrar inte mitt val.

    • 4.0
      Rum
    • 3.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • AnnSofie Lanner, General Manager på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2022-02-16
    • Hej Markus, Vad roligt att höra att du trivs bra hos oss. Hoppas vi ses snart igen. Bästa hälsningar, AnnSofie Lanner Hotelldirektör Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda

  • "Radisson Blu Arlandia"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-02-02
    • Typ av resa: Par
  • Bra hotell, smidigt att komma till och åka från då man har tidigt flyg till GC Rent, tyst och bra resturang, Terminal bussarna åker med 15 min mellanrum varje 1h och 24/7 Bra pris och även resturangen överaskade med bra och prisvärd mat!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • AnnSofie Lanner, General Manager på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2022-02-11
    • Hej, Stort tack för en fin bedömning och hoppas vi får tillfälle att hälsa dig välkommen snart igen. Med vänliga hälsningar, AnnSofie Lanner Hotelldirektör

  • "Elsäk-21"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-12-08
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotell med perfektläge för konferens. God service. Fantastiskt god mat fin frukost. Trevlig atmosfär och väldigt bra med personal. Nackdelen med placering är att det kan lukta lite från flyget. Busstransfer från och till terminaler är ett stort plus.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Radisson Blu Arlandia Hotel, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2021-12-23
    • Hej och stort tack för fin respons! God jul, gott nytt år och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Tobias Receptionen

  • "en gäst"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-11-07
    • Typ av resa: Jobb
  • mycket nöjd med hotelet, bra läge, nära till flygplats, grattis flygbuss, det går ofta, mycket bekväm säng och kuddar, stort rum, rent rum och badrum, bra frukost . Mycket hjälpsammt och snällt personal.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Arlandia Hotel, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2021-11-11
    • Hej Elita! Tack för att du valde att bo hos oss och stort tack för din fina recension! Vi hoppas att vi får nöjet att välkomna dig till oss igen! Vänliga hälsningar Tobias Receptionen

  • "Företagsevent"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-11-02
    • Typ av resa: Jobb
  • Trevlig personal i både reception och restaurang. Väldigt god mat och fint hotell. Det enda jag skulle kunna klaga på var värmen i rummet men sen såg jag att man antagligen kunde ställa in det så det var ju ren okunskap från min sida! Hade gärna åkt dit igen.

    • Radisson Blu Arlandia Hotel, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm, svarade på det här omdömet 2021-11-11
    • Hej! Vad roligt att du är nöjd med din vistelse och att maten var till belåtelenhet! Varm välkommen åter! Vänliga hälsningar Tobias Receptionen

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC