Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1670 omdömen
Rankat som nr 4 av 9 hotell i Arlandastad
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Typ av resenär

Utmärkt
664
Mycket bra
693
Medelmåttigt
217
Dåligt
57
Hemskt
39

Resenärers bedömningar

Jobb
698
Par
380
Ensam resenär
211
Familj
265
Kompisresa
75

Rankningsöversikt

Läge
5.0
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Dyrt men vackra rum (yamstudios9)
    4.0
    2018-09-09
  • Välj rum med utsikt mot flygplanen. (kidandersson)
    5.0
    2018-05-09
  • Boka ett annat hotell! (439marianneb)
    2.0
    2017-11-16
  • Alla rum är bra. (televinken2345)
    5.0
    2017-09-06
  • Be om att få rum mot start/landningsbanan. (Jerry S)
    4.0
    2017-07-26

Senaste omdömen från resenärer

  • "Närmast flygterminalerna"

    • Bedömt: 2019-02-04
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Man sover bra, och man får en mycket bra frukost om man betalar till 150 kronor. Lite småskavanker i inredningen och småslarvigt städat, men ok. Synd att man inte visste om att relaxen var nedstängd då det hade varit skönt och varva ner med efter en hektisk dag och stundande resdag dagen efter.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluArlandia, Shiftleader på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet 2019-02-12
    • Hej Tack för att du bodde hos oss och tack för din feedback. Det gläder mig att du överlag var nöjd med vistelse, men jag beklagar att informationen om gymmet inte hade framgått tydligare. Du vet väl att vårt systerhotell Arlandia har bastu och swingpool och att du som vår gäst kan använda det helt gratis. Jag hoppas att vi får se dig som vår gäst snart igen. Bästa hälsningar, Cecilia

  • "Marcus"

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Blev fantastisk bemött i receptionen vid incheck. Receptionisten löste de små problem vi hade då jag hade bokat fel rumstyp. Hotellet är också fantastiskt beläget om man ska flyga tidigt dagen efter, vara gå upp och gå till Gate i princip!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluArlandia, Front Desk Agent på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet 2019-01-30
    • Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med din vistelse och att du fick ett härligt bemötande från personalen. Vi lägger mycket vikt vid personlig service och att skapa minnesvärda ögonblick och är därför mycket glada över att läsa att vi lyckats med detta. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen! Med vänlig hälsning,Fanny

  • "Mellanlandning."

    • Bedömt: 2019-01-29
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Kanon för att njuta mellan flygen. mycket bra personal i reception och även i restaurang.Kom väldigt tidigt på morgon med flyg, men inte det minsta problem med att checka in.Det ger jag ett stort tack för.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluArlandia, Shiftleader på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet 2019-02-12
    • Hej Tack för din feedback och för att du bodde hos oss. Vad kul att du trivdes så bra. Din feedback är viktig för oss. Jag hoppas att vi får se dig som vår gäst snart igen. Bästa hälsningar, Cecilia

  • "Innan våran resa"

    • Bedömt: 2019-01-28
    • Typ av resa: Familj
  • Trevlig hotell med välkommande atmosfär nära gaten. Rummet vi fick var nog bättre än jag beställd,fick också vatten med till rummet. Det var lugnt och tyst och väldigt rent och trivsamt. Kommer gärna tillbaka.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluArlandia, Shiftleader på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet 2019-02-12
    • Hej Tack för din feedback. Vad kul att du trivdes hos oss. Jag önskar dig välkommen tillbaka. Bästa hälsningar, Cecilia

  • "Helt ok!"

    • Bedömt: 2019-01-28
    • Typ av resa: Jobb
  • Överlag är det ett bra hotell.Det ligger bra för resor med flyg.Personalen var trevliga.Dock var incheckningen rörig. Duschen/badkaret i rummet behöver förnyas. Frukostbuffén är för dyr. Ja, restaurangen överlag är för dyr.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBluArlandia, Shiftleader på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet 2019-02-12
    • Hej ´Tack för din feedback. Det gläder mig att läsa att du överlag blev nöjd med din vistelse. Jag beklagar dock att du upplevde incheckningen som rörig. Jag hoppas att vi får se er som vår gäst snart igen. Bästa hälsningar, Cecilia

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC