Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1813 omdömen
Rankat som nr 1 av 56 hotell i Rostock
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Betyg från resenärer

Utmärkt
1045
Mycket bra
610
Medelmåttigt
115
Dåligt
21
Hemskt
22

Typ av resenär

Business
534
Couples
667
Solo travel
75
Family
348
Friends getaway
115

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you English speaking, try to talk with staff that understand proper English. (Vytot)
    3.0
    2022-08-24
  • Premium room with harbour view (keretsak)
    5.0
    2020-09-16
  • ask for a junior suite overlooking the port (allan-eimert)
    5.0
    2019-10-14
  • If possible - get an upgrade (ArveE18)
    4.0
    2019-07-18
  • The harbor views are nice. (knotheadusc)
    3.0
    2019-07-09

Resenärers omdömen

  • "Fantastiskt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-16
    • Typ av resa: Par
  • Ett helt fantastiskt fräscht hotell, tillvaron känns exklusiv. Personalen är supertrevlig och hjälpsam, frukosten är helt magisk. Extra pluspoäng för plan 6 där ett fräsch gym och en spaavdelning ligger, det sätter den lilla extra guldkanten på vistelsen. Vi stannade en natt för att sedan åka vidare med färjan i Rostock som ligger ca 15 min bort. Vi kommer garanterat tillbaka!

    • Daniel Bojahr, General Manager på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-09-23
    • Dear Elsa, With outmost pleasure we have read your review of your recent Radisson Blu experience. Thank you for your compliments about the hotel design, our bedrooms and service you have received during your stay. We look forward to welcoming you back again soon Warm regards, Heike Wolter - Reservations Agent

  • "Resa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-08
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra hotell, mitt i Rostock med väldigt bra service, fina rum och mycket hög standard. Kände mig välkommen och bra bemött. Gym på hotellet är välutrustad. Frukosten på hotellet lämnade inte utrymme för några önskemål, en riktig highlight.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Daniel Bojahr, General Manager på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-08-11
    • Dear guest many thanks for the motivating and kind words from the whole team. It is this ongoing contact with our guests which enables us to improve our services and to accommodate our guests needs. We are looking forward to welcoming you very soon again. Best regards, Heike Wolter - Reservations Agent

  • "Familje-semester"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-08
    • Typ av resa: Familj
  • Famijleresa (2v + 2b) och vi bokade ett familjerum vilket var över förväntan. Rent och fräscht med bra sängar och utrymmen. Hotellet ligger bra med närhet till kommunala färdmedel och huvudleder om man vill ta sig runt. Frukosten hade stort urval och allt var fräscht. Hit kommer vi åka fler gånger.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
  • "Radisson Blu Rostock"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-05-14
    • Typ av resa: Par
  • Centralt hotell med service utöver det vanliga hela konceptet igenom. Generös frukost med allt och lite till. Lyx. Trevlig rooftop bar med drinkar till moderata priser. Kanonhotell bara någon meter från gågata och shopping. Gott om restauranger i närheten.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Daniel Bojahr, Geschäftsführer på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-06-24
    • Dear 110mayw, It is always a good thing being a hotelier reading such a positive feedback like yours. Thank you very much. I hope we can welcome you back again soon. Best regards from Rostock, Michelle Hoffmann - Reservations Manager

  • "Super"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2021-08-16
    • Typ av resa: Par
  • Jätte ren toppen service, super stort rum samt säng. Hotellet befinner sig i ett toppen centralt läge kommunalt traffikenfinns direkt bredvid. Olika möjligheter vart man kan ta frukosten antingen med buffet eller på rooftop med en fantastisk utsikt på Rostock.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Jana Rittig, Vertrieb på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2021-08-19
    • Kära gäst, Vi är mycket glada att du hade en trevlig tid och att du tyckte om det. Vi delar gärna med oss av dina lovord till teamet. Vi ser fram emot ditt nästa besök! Med vänliga hälsningar Jana Rittig- Försäljningschef

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC