Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1911 omdömen
Rankat som nr 1 av 56 hotell i Rostock
"GreenLeader Silver" GreenLeader Silver

Betyg från resenärer

Utmärkt
1123
Mycket bra
627
Medelmåttigt
115
Dåligt
23
Hemskt
23

Typ av resenär

Business
555
Couples
711
Solo travel
77
Family
372
Friends getaway
120

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • If you English speaking, try to talk with staff that understand proper English. (Vytot)
    3.0
    2022-08-24
  • Premium room with harbour view (keretsak)
    5.0
    2020-09-16
  • ask for a junior suite overlooking the port (allan-eimert)
    5.0
    2019-10-14
  • If possible - get an upgrade (ArveE18)
    4.0
    2019-07-18
  • The harbor views are nice. (knotheadusc)
    3.0
    2019-07-09

Resenärers omdömen

  • "Den perfekta hotellupplevelsen "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2023-01-10
    • Typ av resa:
  • Här får man en lyxupplevele från det man kliver in i receptionen till man checkar ut. Super proffsig personal, ett fantastiskt vackert och bekvämt rum. En utsikt som får en att tappa andan. Sängen var också perfekt! Stor och med härligt sänglinne och gott om kuddar. Detta är den perfekta hotellupplevelsen.

  • "Förstklassigt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-10-01
    • Typ av resa: Par
  • Ett utmärkt välfungerande hotell. Det bästa vi någonsin bott på. Reser en hel del i hela världen. Kompetent trevlig kundfokuserad personal. Jättegod frukost med allt man kan tänka sig. Trevligt inredda rum.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Daniel Bojahr, Geschäftsführer på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-10-07
    • Dear 110mayw, many thanks for the motivating and kind words from the whole team. It is this ongoing contact with our guests which enables us to improve our services and to accommodate our guests needs. We are looking forward to welcoming you very soon again. Best regards from Rostock, Michelle Hoffmann - Reservation Manager

  • "Fantastiskt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-16
    • Typ av resa: Par
  • Ett helt fantastiskt fräscht hotell, tillvaron känns exklusiv. Personalen är supertrevlig och hjälpsam, frukosten är helt magisk. Extra pluspoäng för plan 6 där ett fräsch gym och en spaavdelning ligger, det sätter den lilla extra guldkanten på vistelsen. Vi stannade en natt för att sedan åka vidare med färjan i Rostock som ligger ca 15 min bort. Vi kommer garanterat tillbaka!

    • Daniel Bojahr, General Manager på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-09-23
    • Dear Elsa, With outmost pleasure we have read your review of your recent Radisson Blu experience. Thank you for your compliments about the hotel design, our bedrooms and service you have received during your stay. We look forward to welcoming you back again soon Warm regards, Heike Wolter - Reservations Agent

  • "Resa"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-08
    • Typ av resa: Familj
  • Mycket bra hotell, mitt i Rostock med väldigt bra service, fina rum och mycket hög standard. Kände mig välkommen och bra bemött. Gym på hotellet är välutrustad. Frukosten på hotellet lämnade inte utrymme för några önskemål, en riktig highlight.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Daniel Bojahr, General Manager på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-08-11
    • Dear guest many thanks for the motivating and kind words from the whole team. It is this ongoing contact with our guests which enables us to improve our services and to accommodate our guests needs. We are looking forward to welcoming you very soon again. Best regards, Heike Wolter - Reservations Agent

  • "Familje-semester"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-07-08
    • Typ av resa: Familj
  • Famijleresa (2v + 2b) och vi bokade ett familjerum vilket var över förväntan. Rent och fräscht med bra sängar och utrymmen. Hotellet ligger bra med närhet till kommunala färdmedel och huvudleder om man vill ta sig runt. Frukosten hade stort urval och allt var fräscht. Hit kommer vi åka fler gånger.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • Daniel Bojahr, Geschäftsführer på Radisson Blu Hotel, Rostock, svarade på det här omdömet 2022-10-07
    • Dear peterhallen, thank you so much for your lovely review and your great feedback. We are delighted that you enjoyed your stay with us. We cant wait to welcome you back again in the future. Best regards, `Michelle Hoffmann - Reservation Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC