Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 Liczba opinii: 417
28. miejsce z 108 hoteli w: Gdansk
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Ocena podróżnych

Doskonały
242
Bardzo dobry
96
Przeciętny
36
Słaby
25
Tragiczny
19

Typ podróżnych

Business
74
Couples
161
Solo travel
19
Family
68
Friends getaway
31

Podsumowanie ocen

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Book a while in advance, costs will be higher the longer you wait. And ask for river view to look out towards the streets. (freyau2015)
    4.0
    2022-08-04
  • Ask for a water facing room. The city facing rooms look over a construction site. (PitmanUK87)
    3.0
    2022-07-25
  • Rooms are fine but make sure you request a double for couples. (Finnbeth1)
    4.0
    2021-10-13
  • The promenade in front of the hotel can get busy in the evening on weekends (Tomkolt)
    4.0
    2021-08-31
  • If you want the river view, you have to pick the room that clearly specifies RIVER VIEW or you won't get it. (Tnewt21)
    5.0
    2020-10-05

Opinie podróżnych

  • "Dbałość o klienta"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-04-25
    • Rodzaj podróży:
  • Wspinały hotel, który ma swój klimat w centrum miasta Gdańsk. Korzystaliśmy czynnie z basenu, saun, oraz siłowni (sprzęt technogym świetny). Śniadania bardzo dobre, które oferują szeroki zakres przysmaków. Wspaniała obsługa, która dba o klienta. Polecamy wszystkim. Dziękujemy P i M

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Obsługa
  • "Niepowtarzalny pobyt ❤️❤️❤️"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-12-27
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Hotel z duszą. Pięknie dekoracje świąteczne. Świetna lokalizacja. Profesjonalna obsługa. Bardzo rozbudowane śniadanie. Nastrojowe lobby. Bardzo dobre pokoje. Fajne spa, basen, sauna. Zdecydowanie polecam pobyt!

  • "Godne odpoczynku miejsce"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-11-04
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Bardzo pozytwny obiekt obsługa hotelu na poziomie carskim za Aleskandra II. Miejsce w samym centrum Wolnego miasta Gdańsk z widokiem na zabytkowe miesjca. Godnym pochwały i uwagi jest pani manager Aleksandra.

    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
  • "Perfect!!!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-07-09
    • Rodzaj podróży: Samotne podróżowanie
  • EN You could just say it's a great place, but that's hardly enough. I am delighted with this hotel, service and food. The decor is wonderful. The original wall of an old red brick building, amber chandeliers and a very tasteful breakfast restaurant make me feel cozy in this place. People working there are smiling, nice and always professional. It is one of the best places in the Tri-City. Some hotels you visit and never come back, but not this one. This one wants to be discovered again and again. And of course, one of the greatest strengths cannot be overlooked! View of the Motława River ❤️ I recommend everyone to come here! PL Można by po prostu powiedzieć, że wspaniałe miejsce, ale to raczej nie wystarczy. Jestem zachwycona tym hotelem, obsługą, jedzeniem. Wystrój to coś cudownego. Oryginalna ściana dawnego budynku z czerwonej cegły, bursztynowe żyrandole i urządzona w bardzo dobrym guście restauracja śniadaniowa sprawiają, że czuję się w tym miejscu przytulnie. Ludzie tam pracujący są uśmiechnięci, mili i zawsze profesjonalni. Jest to jedno najlepszych miejsc w Trójmieście. Niektóre hotele się odwiedza i już nigdy nie wraca, ale nie ten. Ten chce się odkrywać ponownie i ponownie. No i oczywiście nie można pominąć jednego z największych atutów! Widok na Motławę ❤️ Polecam każdemu tu przyjechać!

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Owner, Radisson Hotel & Suites 2021-07-10
    • Szanowna Pani Ago, Bardzo dziękuję za Pani wizytę w Radisson Hotel & Suites Gdańsk, czujemy się naprawdę wyróżnieni spośród wszystkich gdańskich obiektów, że to właśnie nasz hotel przypadł Panu do gustu. Bardzo dziękujemy za zaufanie, wierzymy, że jeszcze niejednokrotnie będziemy mogli służyć Państwu pomocą! Cieszę się, że nasz personel został przez Pana dostrzeżony i tym samym doceniony, prowadzi nas piękne motto "Always positive, always smiling and always professional", staramy się zawsze pracować w duchu pozytywnego nastawienia, z uśmiechem na twarzy, w pełnym profesjonalizmie naszego zawodu. Jeszcze raz ogromne podziękowania za Państwa wizyty i opinie, które napawają nas radością i pozytywną energią. Do zobaczenia na Chmielnej 10! Z pozdrowieniami, Aleksandra Kania, Front of House Manager Radisson® Hotel & Suites Gdańsk

  • "Wszystko tak jak trzeba"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-07-08
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Świetna lokalizacja w sercu Gdańska, bardzo dobre śniadania, piękne wnętrza ozdobione bursztynem, wygodny materac, czajnik na przygotowanie herbaty, bardzo miła i pomocna recepcja oraz spa z bardzo dobrze zrobionym masażem. Polecam!

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Owner, Radisson Hotel & Suites 2021-07-08
    • Szanowni Państwo, pięknie dziękujemy za wybór właśnie naszego obiektu spośród wszystkich gdańskich oraz za podzielenie się refleksjami po wyjeździe. Są one dla nas niezwykle wartościowe, to dzięki nim możemy udoskonalać serwis i dążyć do perfekcji, Pani komentarz utwierdza nas, że droga którą podążamy jest jak najbardziej właściwa. Bardzo dziękujemy! Gratuluję również wyboru masażu, nasze terapeutki pochodzące z Balii i Tajlandii faktycznie reprezentują umiejętności klasy światowej, cieszę się, że i Pani dostrzegła ta niesamowitą moc relaksu. Czekamy na kolejne wizyty w naszych bursztynem mieniących się progach. Do rychłego zobaczenia! Aleksandra Kania | Front Of House Manager Radisson Hotel & Suites Gdańsk

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC