Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 Liczba opinii: 367
19. miejsce z 164 hoteli w: Warsaw
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Ocena podróżnych

Doskonały
245
Bardzo dobry
62
Przeciętny
28
Słaby
16
Tragiczny
16

Typ podróżnych

Business
109
Couples
72
Solo travel
17
Family
74
Friends getaway
16

Podsumowanie ocen

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • There is one full section in breakfast for kids and an area for kids to play and table to draw. This was a nice surprise for our little boy. (Happy E)
    5.0
    2022-05-24
  • There is parking place in the hotel. The hotel have pool and spa and gem. Great restaurants around. Ask the concierge about every thing. He know it all (246meiravs)
    5.0
    2022-05-06
  • Rooms on Sixth floor very quiet. For old town turn left out of hotel Door and keeping walking for old town (clairebear2907)
    5.0
    2021-12-06
  • Ask for a vodka tasting in the bar 😃 (JohanH647)
    4.0
    2021-09-11
  • Stay away from there. Only recomendation is to ask for a room facing south side. North is just old apartment buildings. (Doswiadczony)
    3.0
    2020-01-25

Opinie podróżnych

  • "Piekny wyjazd z cudowna obsluga"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-04-23
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Pobyt jak najbardziej zostanie przez Nas zapamiętany i zaliczony do tych bardzo udanych. Obsługa hotelu od samegp wejścia przywitała nas z uśmiechem na twarzy. Sam pokój bardzo czysty, zadbany. Był to duży plus ze względu na alergię która zazwyczaj pojawiała się u mnie w niemal każdym hotelu, w ktorym przebywalismy wczesniej :D. Poza tym, piękny widok za oknem na Palac Kultury, który wieczorem wygląda przecudownie. Następnego dnia ( w dniu moich urodzin) zostałem bardzo miło zaskoczony przez obsługę hotelu szampanem, oraz truskawkami, które pięknie rozpoczęły mi dzień za co serdecznie dziękujemy🙂

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson Collection Hotel Warsaw, Other, Radisson Collection Hotel Warsaw 2022-04-28
    • Szanowny Panie Michale, To dla nas największa przyjemność, gdy możemy sprawić że pobyt naszych Gości staje się niezapomnianym wyłącznie z dobrych powodów! Cieszymy się, że zarówno widok, standard pokoju, jak i starania naszego zespołu się do tego przyczyniły. W imieniu wszystkich pracowników hotelu Radisson Collection Hotel Warsaw, życzę wszystkiego dobrego i oczywiście - gorąco zapraszam ponownie! Serdecznie pozdrawiam, Maria Januszyk Front Office

  • "Wspaniały wypoczynek"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-04-15
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Takiego miejsca było mi trzeba by spędzić cudowny weekend. Piękne pokoje, korytarze. Cudowny widok z okna. Bardzo miła obsługa. Jedzenie jest oczywiście wisienką na torcie. Tak rozpływająca się w ustach owsianka jak tutaj marzy mi się codziennie. Super relaks w strefie Spa. Rewelacja i mega zadowolenie! Serdecznie polecam i pozdrawiamy cały zespół hotelu. :)

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson Collection Hotel Warsaw, Other, Radisson Collection Hotel Warsaw 2022-04-28
    • Szanowna Pani, Jest nam szalenie miło, że jest Pani w pełni zadowolona z pobytu w naszym hotelu! Cieszymy się, że weekend spędzony w Radisson Collection Warsaw pozwolił się w pełni zrelaksować. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie, aby mogła Pani znów spróbować naszej świetnej owsianki :) Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, Maria Januszyk Front Office

  • "Serdecznie polecam pobyt w hotelu Radisson w Warszawie!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-02-27
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Na początku lutego wraz z partnerem mieliśmy przyjemność poraz pierwszy gościć w hotelu Radisson- ale na pewno nie ostatni. O wyborze hotelu, w naszym przypadku, zadecydowała po części lokalizacja - podróżowaliśmy do Warszawy pociągiem i okazało się, że znajduje się on w niedalekiej odległości od dworca PKP Warszawa Centralna. Po przekroczeniu progu hotelu jedynie upewniliśmy się, że był to najlepszy wybór. Przemiła pani z recepcji przekazała nam wszystkie niezbędne informacje ( np o śniadaniach, strefie spa, siłowni) a sam proces zameldowania przebiegł bardzo sprawnie. W pokoju zastaliśmy idealny porządek, czekała na nas świeża pościel, a także ręczniki, szlafroki, klapki a także wody mineralne czy kosmetyki, które podczas naszego pobytu były na bieżąco uzupełniane. Oprócz tego dostępna była suszarka do włosów, żelazko i deska do prasowania. Bardzo dobry zasięg wifi oraz telewizor z wieloma stacjami. Podczas śniadania kolejne miłe zaskoczenie - obsługa pilnowała, aby goście korzystali z bufetu w maseczkach i rękawiczkach, a także kierowali gości bezpośrednio do stolików. Do wyboru zastaliśmy wiele rodzajów owoców, warzyw, wędlin, pieczywa, były także propozycje śniadań na słodko i na ciepło. Ponadto możliwość zamówienia do stolika dodatkowej pozycji z menu (tutaj polecamy jaja po benedyktyńsku :) ) jak i kawy czy herbaty. Niestety ze względu na krótki pobyt, w strefie basenu i siłowni byliśmy tylko przez godzinę, ale te miejsca również możemy szczerze polecić. Tam również otrzymaliśmy wszystkie potrzebne informacje od pana z recepcji, dlatego podsumowując dziękujemy i gratulujemy Państwu kompetentnej i uprzejmej załogi. Mimo nieciekawej pogody jaka panowała podczas naszego pobytu, dzięki ofercie hotelu był to jeden z naszych najbardziej udanych wyjazdów. Pozdrawiamy całą załogę- Paulina i Bartosz :)

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Centrum, Other, Radisson Collection Hotel Warsaw 2022-03-10
    • Pani Paulino, raz jeszcze dziękujemy za opinię i jest nam niezmiernie miło, że udało nam się sprawić że pobyt się udał. Informujemy również, że w każdym miesiącu wybieramy najlepszą opinię, której autora nagradzamy weekendowym pobytem w naszym hotelu. W lutym postanowiliśmy wyóżnić Pani opinię, dlatego bardzo prosimy o kontakt w celu odebrania nagrody. Gratulacje! Prosimy o wiadomość na: bartlomiej.kapron@radissonhotels.com Pozdrawiam, Bartłomiej Kaproń, Cluster Marketing Executive.

  • "Pobyt urodzinowy"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-02-20
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Pobyt w hotelu był prezentem urodzinowym dla mamy. Już od pierwszego przekroczenia progu doświadczyłyśmy profesjonalizmu obsługi, która nas przywitała z szerokim uśmiechem. Przygotowano dla nas przepiękny pokój z niesamowitym widokiem. Wielkim plusem była strefa spa, która pozwoliła na odrobine relaksu. Siłownia spełni oczekiwanie nawet najbardziej wymagających sportowców- bardzo dobrze wyposażona. Wisienką na torcie było śniadanie, które zawierało duży wybór produktów o wysokiej jakości. Mama zachwycona, była to jej pierwsza wizyta w Warszawie. Mam nadzieje że nie ostatnia! Polecam bardzo 👌

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Centrum, Other, Radisson Collection Hotel Warsaw 2022-02-20
    • Szanowna Pani Paulino, Jest nam niezmiernie miło, że udało nam się sprawić że pobyt Pań - zwłaszcza przy tak szczególnej okazji - był udany i że zapadł Pani w pamięć! Nasza strefa Wellness to "nasz konik" - cieszymy się, że czuły się w nim Panie komfortowo i że miały Panie okazję skorzystać ze wszystkich udogodnień. Gorąco zapraszamy ponownie - mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję znów miło Panie zaskoczyć. Serdecznie pozdrawiam, Maria Januszyk Front Office

  • "Pobyt z mężem cudowny!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-02-06
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Pobyt w Radissonie podsumowując jednym słowem był IDEALNY🙌🤎 Od drzwi witała nas przemiła obsługa i piekny zapach hotelu. Pokój z widokiem na Pałac Kultury dopełnił nasze pozytywne wrażenie pokoju. Pokój wyposażony we wszystko co potrzebne, spało się super- wygodnie i cicho !Strefa SPA to coś co powinno być w każdym hotelu. Śniadanie było znakomite, tylko za mało miejsca w brzuchu 😂 Wrócimy na pewno!

    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan Centrum, Other, Radisson Collection Hotel Warsaw 2022-02-08
    • Szanowna Pani Nikolo, Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że tak cudownie wspomina Pani pobyt u nas! Cieszymy się, że udało nam się spełnić wszystkie Państwa oczekiwania, ale przede wszystkim - że czuli się Państwo komfortowo w naszym hotelu, i że wszystkie nasze udogodnienia, a także oferta śniadaniowa, przypadła Państwu do gustu. Będziemy wypatrywać Państwa ponownie, i postaramy się, aby następny pobyt był jeszcze lepszy od poprzedniego :) Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Radisson Collection Hotel, Warsaw

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC