Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 Liczba opinii: 1119
1. miejsce z 34 hoteli w: Szczecin

Ocena podróżnych

Doskonały
334
Bardzo dobry
466
Przeciętny
223
Słaby
62
Tragiczny
35

Typ podróżnych

Business
332
Couples
291
Solo travel
65
Family
223
Friends getaway
121

Podsumowanie ocen

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Have at least 8th floor to reduce week end noise if applicable to your stay (worldwisetraveller10)
    5.0
    2020-01-21
  • Quietest rooms facing the rear of the hotel (Asswag)
    5.0
    2019-09-19
  • Get a renovated room (polskipilot)
    4.0
    2018-11-21
  • I guess all rooms are OK. (normandic)
    4.0
    2017-11-22
  • Convenient location, good breakfast with plenty of choices (Jayaseeli)
    4.0
    2017-10-18

Opinie podróżnych

  • "Podziekowanie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2022-09-20
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Bardzo dziekuje za wspaniala obsluge,pobyt w hotelu byl super.Caly personel mily,usmiechniety i bardzo pomocny.Bardzo smaczne sniadania,napewno jeszcze skorzystam z pobytu w tym hotelu jak rowniez polece moim znajomym

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Niespodzianska, Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin 2022-09-22
    • Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pobytu w hotelu Radisson Blu Hotel, Szczecin. Cieszymy się, że pobyt upłynął w miłej atmosferze i mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy. Jeśli możemy jeszcze jakoś pomóc, prosimy o kontakt. Z wyrazami szacunku, Joanna Niespodziańska, dział sprzedaży

  • "Najlepszy hotel w Szczecinie"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-09-06
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Najlepszy hotel w Szczecinie. Super położenie, czysto. Ponadto w hotelu pracują ludzie którzy tworzą miłą i nie skomplikowaną atmosferę. Dziękujemy wszystkim pracownikom hotelu dzięki którym nasz pobyt w Szczecinie zaliczamy do bardzo udanych i bezstresowych. Ponadto gorąco polecamy SPA Baltica.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Niespodzianska, Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin 2021-09-07
    • Dzień dobry Pani, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

  • "Szybki i miły nocleg."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-01
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Zdecydowaliśmy się na nocleg w tym hotelu z powodu długiej i dalekiej podróży z dzieckiem. Hotel bardzo przyjemny, świetna lokalizacja w centrum Szczecina, pokoje czyste, atmosfera miła i przyjemna. Obsługa w recepcji (Pani Kasia) pełen profesjonalizm i zaangażowanie - takich ludzi trzeba :-) pobytu miły i przyjemny. Łóżka bardzo wygodne, nie słychać hałasu miejskiego z zewnątrz. Polecam.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Niespodzianska, Sprzedaż, Radisson Blu Hotel Szczecin 2021-06-02
    • Szanowna Pani, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie. Z poważaniem, Marta Chmurzyńska Kierownik Sprzedaży

  • "Ocena pobytu 12-03"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-03-13
    • Rodzaj podróży: Samotne podróżowanie
  • Pobyt oceniam na wysoce zadawalajacym poziomie . Proszę rozważyć muzyczkę w tle recepcji i korytarzach .... Łazienka czysta , do przemyślenia wilgne chusteczki jako standard . Dodatkowo ,łyżka do butów

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Niespodzianska, Sprzedaż, Radisson Blu Hotel Szczecin 2021-03-15
    • Szanowna Pani, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w naszym hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Powyższe uwagi wykorzystamy by ulepszyć jakość naszych usług. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

  • "Obsługa miła uprzejma ogólnie super miejsce do wypoczynku"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-02-22
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Obsługa miła uprzejma ogólnie super miejsce do wypoczynku cisza spokój pokoje czyste ładnie urządzone brakuje jedynie miejsca dla palących na piętrach wychodzenie na zewnątrz budynku żeby zapalić bywa kłopotliwe zwłaszcza jak pogoda nie dopisuje

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joanna Niespodzianska, Sprzedaż, Radisson Blu Hotel Szczecin 2021-02-23
    • Szanowny Panie, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC