Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 833
4. miejsce z 26 hoteli w: Szczecin
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
200
Bardzo dobry
362
Przeciętny
190
Słaby
53
Tragiczny
28

Ocena podróżnych

Biznesowa
278
Pary
208
Samotne podróżowanie
55
Rodzina
133
Wyjazd ze znajomymi
100

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
4.5
Jakość noclegu
4.0
Pokoje
4.0
Obsługa
4.0
Wartość
3.5
Czystość
4.0

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Prosić o pokoje z widokiem nie na wewnętrzny dziedziniec (Jan_de_la_Joie)
    3.0
    2018-09-25
  • Najlepsze sa wyższe piętra (Kasik7)
    5.0
    2017-05-07
  • Upewnić się czy nie są prowadzone prace. (Monika2kk)
    3.0
    2016-01-22
  • Stanowczo polecam pokoje na wyższych piętrach (>7). (Katgag)
    4.0
    2015-09-25
  • Wyższe pokoje -z panoramą Szczecina (Jacek C)
    3.0
    2014-11-25

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Opinia"

    • Ocenione: 2019-02-02
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Wystrój hotelu w wysokim standardzie. Pokój czysty, pyszne śniadania, miła obsługa. Doskonała lokalizacja w centrum miasta, blisko galeria handlowa Polecam! Osobiście na pewno odwiedzę ten hotel jeszcze raz.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży, Radisson Blu Hotel Szczecin 2019-02-04
    • Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że był Pan/Pani zadowolony/a z naszego hotelu, pokoju, obsługi, lokalizacji oraz bufetu śniadaniowego. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią/Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

  • "Bardzo dobry Hotel"

    • Ocenione: 2018-12-17
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Polecam bardzo czysty hotel ,mila obsluga mozna bardzo przyjemnie sie zrelaksowac korzystajac z spa poplywac w basenie ,dobre jedzenie ,sniadania wyjatkowe dobre w formie szwedzkiego bufetu ,super polozenie wszedzie blisko ,napewno wrocimy .Pozdrawiam

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży, Radisson Blu Hotel Szczecin 2018-12-18
    • Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że był Pan/Pani zadowolony/a z naszego hotelu, obsługi oraz bufetu śniadaniowego. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią/Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

  • "Pobyt w hotelu"

    • Ocenione: 2018-08-14
    • Rodzaj podróży: Wyjazd ze znajomymi
  • Pokoje czyste, klimatyzowane. Bardzo miła obsługa.. Śniadania w postaci stołu "szwedzkiego" bardzo urozmaicone. Byłam na Kongresie Regionalnym Świadków Jehowy, a pobyt w tym hotelu pozwolił świetnie odpocząć przed każdym kolejnym dniem zgromadzenia. Polecam gorąco.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Kierownik sprzedaży, Radisson Blu Hotel Szczecin 2018-08-16
    • Dzień dobry, Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że była Pani zadowolona z pobytu w naszym hotelu, w szczególności ze śniadań oraz obsługi. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

  • "Polecam"

    • Ocenione: 2018-07-29
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Dobra lokalizacja na czerwonym szlaku zwiedzania miasta, fajny pokój, czysto w pokoju, cicho. Za droga cena za parking, może warto, aby goście hotelowi mieli zniżkę. Zdecydowanie dobry wybór na pierwsza wizytę w Szczecinie

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin 2018-07-30
    • Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszy nas fakt, że są Państwo zadowoleni z wizyty i polecają nas innym Gościom. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości. Z poważaniem, Joannna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu.

  • "Doskonały hotel"

    • Ocenione: 2018-06-24
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Wspaniałe położenie,w niewielkiej odległości od najatrakcyjniejszych turystycznie miejsc w Szczecinie. Przemiłą obsługa, w recepcji, serwisie pokojowym i restauracji. Czysto i cicho mimo swego rozmiaru, kameralny basen.Wyżywienie bardzo dobre i urozmaicone.Szkoda, że nie ma bezpośredniego połączenia windą z parkingiem podziemnym, chociaż krótkie przejście do innej windy nie stanowi problemu. Hotel godny polecenia.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoannaNiespodzianska, Director of Sales, Radisson Blu Hotel Szczecin 2018-06-25
    • Dzień dobry Dziękujemy bardzo za wspaniałą recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Radisson Blu w Szczecinie. Jest nam niezmiernie miło, że był Pan zadowolony z naszej lokalizacji, posiłków oraz basenu. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Szczecina. Z poważaniem, Joanna Niespodziańska, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC