Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 Liczba opinii: 1555
2. miejsce z 36 hoteli w: Swinoujscie

Ocena podróżnych

Doskonały
737
Bardzo dobry
431
Przeciętny
208
Słaby
93
Tragiczny
86

Typ podróżnych

Business
46
Couples
723
Solo travel
20
Family
600
Friends getaway
94

Podsumowanie ocen

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Will man wirklich das Meer sehen, muss man ein Zimmer möglichst weit oben buchen. (hedila2016)
    4.0
    2021-09-27
  • Good to book parking upfront. (wasylprv)
    2.0
    2021-07-19
  • Rooms on the first floor have high floor to ceiling windows, and don't require the Elevator to get to the breakfast restaurant. (Bryan M)
    4.0
    2018-03-18

Opinie podróżnych

  • "Odpoczynek"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-07
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Genialne położenie, bardzo dobre jedzenie, czysto, miła obsługa, pokoje z widokiem, wszędzie blisko. Polecam! Warto! Polecam pokoje Premium - wyższe piętro wspaniała panorama - widok na morze! Warto odwiedzić!

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations, Guest Services / Front Office, Radisson Blu Resort, Świnoujście 2021-06-07
    • Szanowni Państwo, Dziękujemy za wybór hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu. Dziękuję za Państwa opinię. Cieszymy się, że spodobało się Państwu położenie naszego obiektu a standard hotelu jak i jakość obsługi spełniły Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie Z poważaniem Maciej Front Office Agent Radisson Blu Swinoujscie

  • "Idealne wakacje w super miejscu"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-06
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Wypoczynek z rodzina we wspaniałym miejscu, cudowne widoki czystość i perfekcja w każdym calu, szczerze polecam jeśli chcesz wypocząć i się zregenerować, wszystko na bardzo wysokim poziomie dla wymagających klientów

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations, Guest Services / Front Office, Radisson Blu Resort, Świnoujście 2021-06-07
    • Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że czas spędzony w naszym Hotelu był bardzo udany. W imieniu całego zespołu zapraszam ponownie. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie. Z poważaniem Maciej Front Office Agent Radisson Blu Resort Świnoujście

  • "Super widok pokój 1019"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-01
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Widok przerósł moje oczekiwania. Obsługa super. Serdecznie polecam. Zdjęcia nie oddają stanu rzeczywistego. Fotograf się nie postarał. Ten widok z pokoju powinien być na wszystkich folderach nawet zdjęcia powinny być zrobione bezpośrednio z łóżka (panorama i widok na morze) zwolnić fotografa:):) dwie rzeczy do poprawy : 1) Talerze na śniadaniu niektóre miały ślady jakby przypalenia papierosem (nie estetycznie to wygląda) 2) wejście na szklany taras dla gości hotelowych dodatkowo płatne 5 zł !! Hotel 5 gwiazdek i za takie coś kasować? kto myśli o tym idąc na basen aby wziąć 5 zł do kieszeni szlafroka?? szyby na basenie brudne. bar przy basenie nie działa. poza tymi drobnymi uwagami wszystko pozostałe super. Serdecznie polecam.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 4.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations, Obsługa klienta / relacje z gośćmi, Radisson Blu Resort, Świnoujście 2021-06-06
    • Szanowni Państwo , Dziękujemy za wybranie Hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu oraz podzielenie się komentarzem na temat pobytu. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom i pobyt w naszym Hotelu był tak udany. Potwierdzamy - widok na Bałtyk z naszych pokoi zachwyca o każdej porze roku. Będzie nam bardzo miło, jeśli zdecydują się Państwo ponownie nas odwiedzić Z poważaniem Maciej Front Office Agent Radisson Blu Resort Świnoujście

  • "Krótkie wakcje"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-05-27
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Hotel zlokalizowany w idealnym miejscu. Obsługa bardzo uprzejma i zawsze pomocna. Widok z okna bezcenny. Śniadania smaczne, duży wybór produktów, pomimo ograniczeń związanych z pandemią pobyt bardzo udany.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations, Obsługa klienta / relacje z gośćmi, Radisson Blu Resort, Świnoujście 2021-05-29
    • Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło, że nie zawiedliśmy zaufania, którym obdarzyli nas Państwo decydując się na rezerwację w naszym obiekcie. Cieszymy się, że zarówno standard hotelu jak i jakość obsługi spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie! Z poważaniem Maciej Front Office Agent Radisson Blu Resort Świnoujście

  • "Było wspaniale!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-05-25
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Spedzilismy z mężem niezapomniany pobyt. Pierwsza propozycja pokoju niezbyt przypadła nam do gustu, ale obsługa szybko znalazła nam inny pokój. Widok piękny, pokój z wygodnym łóżkiem. Na pewno jeszcze tu wstąpimy.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest Relations, Obsługa klienta / relacje z gośćmi, Radisson Blu Resort, Świnoujście 2021-05-29
    • Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo nam miło, że ocenili nas Państwo tak wysoko. W imieniu całego zespołu zapraszam ponownie. Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie. pozdrawiamy ze Świnoujścia. Z poważaniem Maciej Front Office Agent Radisson Blu Resort Świnoujście

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC