Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 3390
32. miejsce z 281 hoteli w: Kraków
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
2122
Bardzo dobry
1006
Przeciętny
200
Słaby
41
Tragiczny
23

Ocena podróżnych

Biznesowa
695
Pary
1306
Samotne podróżowanie
121
Rodzina
574
Wyjazd ze znajomymi
531

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
5.0
Jakość noclegu
4.5
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.5
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Najwyższe piętra z widokiem (Marek J)
    5.0
    2018-12-12
  • Miałam pokój na trzecim piętrze , nawet przy otwartym oknie nie było głosno. (magdalenakuczynska72)
    5.0
    2018-06-15
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    5.0
    2017-09-09
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    4.0
    2017-05-23
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    4.0
    2015-12-15

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Świetna lokalizacja!"

    • Ocenione: 2019-01-08
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Hotel w super lokalizacji, bardzo komfortowy, wysoki poziom, bardzo pomocna obsługa w każdym sektorze. Polecam na weekend w Krakowie z tego miejsca można obejść wszystko na nogach. Świetne Spa w którym znalazłam jedna z lepszych masażystek ever!

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2019-01-09
    • Szanowna Pani, Uprzejmie dziękujemy za wybór Radisson Blu oraz tak miłą opinię. Cieszymy się, że spędziła Pani z nami miłe chwile a pobyt w Spa na długo pozostanie w Pani pamięci. Serdecznie zapraszamy ponownie, nie tylko na weekend ;) Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Wspaniały pobyt w Krakowie"

    • Ocenione: 2019-01-08
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Bardzo miła obsługa, bardzo czysto w pokojach i w całym hotelu, bardzo smaczne i urozmaicone menu śniadaniowe, przemiła obsługa w barze. Menu obiadowe mogłoby być bardziej urozmaicone, np więcej zup do wyboru i więcej dań makaronowych oraz surówek.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2019-01-09
    • Szanowna/y Pani/e Tourist36958685319, Dziękujemy za wybór naszego hotelu i tak dobrą opinię. Miło nam słyszeć, że spełniliśmy Pani/a oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie! Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Wyjątkowe miejsce:-)"

    • Ocenione: 2018-12-29
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Bardzo przyjazne miejsce zarówno dla ludzi jak i psów. Podrozowalam z moim psem i nie było najmniejszego problemu, a to w Polsce ciągle jeszcze rzadkość. Pokój przestronny , z przepięknym widokiem na Stare Miasto, czysty i zadbany. Śniadanie bardzo urozmaicone, produkty wysokiej jakości.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2018-12-31
    • Szanowny/ na Nomad40491921285, Dziękujemy za wybór Radisson Blu w Krakowie oraz pozostawioną opinię. Jest nam miło słyszeć, że czas spędzony w naszym hotelu zalicza Pan/i do udanych. Serdecznie zapraszamy ponownie. Przed dokonaniem kolejnej rezerwacji zachęcam do zapoznania się z naszym programem Radisson Rewards (o ile już nie posiada Pan/i naszej karty). Robiąc rezerwacje za pomocą numeru Radisson Rewards Goście mogą liczyć na najkorzystniejsze stawki oraz zbierać punkty. Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Chwile pod Wawelem"

    • Ocenione: 2018-12-17
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Doskonała lokalizacja hotelu, dobry dojazd, przyjazny personel, wygodne łózka. Śniadania zaspokajające potrzeby największych głodomorów. Lekki lunch bardzo smaczny, nie miałem możliwości spróbowania specjałów serwowanych przez szefa kuchni ale myślę, że innym razem będzie to możliwe. Mój kolejny pobyt w Krakowie na pewno będzie w tym samym hotelu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2018-12-18
    • Szanowny Panie Andrzeju, Dziękujemy za Pana opinię i wybór Radisson Blu. Serdecznie zapraszamy Pana ponownie, zachęcamy również do zapoznania się z naszym programem lojalnościowym Radisson Rewards, który pozwoli Panu jeszcze bardziej cieszyć się każdym następnym pobytem. Z poważaniem, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Doskonały hotel."

    • Ocenione: 2018-12-11
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Bardzo dobra lokalizacja,pełen profesjonalizm obsługi. Wspaniały pokój, bardzo wygodne łóżko. Smaczne, bogate śniadanie, ciężko z niego wyjść. Polecam, to moja ulubiona sieć. Ten w Krakowie jest the best.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2018-12-18
    • Szanowna Pani Elżbieto, Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Naszym celem jest „100 % guest satisfaction” i Pani opinia potwierdza, że wybrany przez nas kierunek świadczenia usług jest słuszny i że zmierzamy w dobrą stronę. Będzie nam miło móc gościć Panią ponownie. Cieszymy się, że nasza sieć jest Pani ulubioną, wierzę, że jest Pani naszym członkiem programu lojalnościowego „ Radisson Rewards”, gdyby jednak nie posiadała Pani naszej karty, po więcej informacji zachęcamy do kontaktu. Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC