Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 3356
31. miejsce z 278 hoteli w: Kraków
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
2103
Bardzo dobry
994
Przeciętny
198
Słaby
40
Tragiczny
23

Ocena podróżnych

Biznesowa
688
Pary
1296
Samotne podróżowanie
120
Rodzina
565
Wyjazd ze znajomymi
530

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
5.0
Jakość noclegu
4.5
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.5
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Najwyższe piętra z widokiem (Marek J)
    5.0
    2018-12-12
  • Miałam pokój na trzecim piętrze , nawet przy otwartym oknie nie było głosno. (magdalenakuczynska72)
    5.0
    2018-06-15
  • Ciszę i spokój zapewnią pokoje z oknem na dziedziniec hotelowy. Widok na ruchliwe skrzyżowanie i Planty - pokoje frontowe. (Wielki W)
    5.0
    2017-09-09
  • Pokoje są ciche. (ma_gorzataj838)
    4.0
    2017-05-23
  • na wysokim piętrze (Batia14)
    4.0
    2015-12-15

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Świetna lokalizacja!"

    • Ocenione: 2019-01-08
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Hotel w super lokalizacji, bardzo komfortowy, wysoki poziom, bardzo pomocna obsługa w każdym sektorze. Polecam na weekend w Krakowie z tego miejsca można obejść wszystko na nogach. Świetne Spa w którym znalazłam jedna z lepszych masażystek ever!

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2019-01-09
    • Szanowna Pani, Uprzejmie dziękujemy za wybór Radisson Blu oraz tak miłą opinię. Cieszymy się, że spędziła Pani z nami miłe chwile a pobyt w Spa na długo pozostanie w Pani pamięci. Serdecznie zapraszamy ponownie, nie tylko na weekend ;) Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Wspaniały pobyt w Krakowie"

    • Ocenione: 2019-01-08
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Bardzo miła obsługa, bardzo czysto w pokojach i w całym hotelu, bardzo smaczne i urozmaicone menu śniadaniowe, przemiła obsługa w barze. Menu obiadowe mogłoby być bardziej urozmaicone, np więcej zup do wyboru i więcej dań makaronowych oraz surówek.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2019-01-09
    • Szanowna/y Pani/e Tourist36958685319, Dziękujemy za wybór naszego hotelu i tak dobrą opinię. Miło nam słyszeć, że spełniliśmy Pani/a oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie! Łączę wyrazy szacunku, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Daje 3 gwiazdki"

    • Ocenione: 2019-01-07
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Niestety muszę skrytykować z racji pobytu podczas pierwszej doby w zasadzie w nieogrzewanym pokoju. Na moje nieszczęście przyjechałem w weekend i oczywiści nikt z serwisu nie był w stanie usunąć usterki systemu grzewczego do następnego dnia. Jako alternatywę zaproponowano mi grzejnik olejowy i koce :) Jak na 5 gwiazdek to słabo. Karty do pokoi resetują się w zasadzie notorycznie mimo unikania kontaktu z innymi urządzeniami. Ja w zasadzie korzystałem regularnie z pomocy recepcji. Czasem karta działa w windzie ale do pokoju już dostać się nie da :) Trzeba zjechać i poprosić o ponowne zaprogramowanie karty :)Jedyny plus to lokalizacja :)

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_Blu_Krakow, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel Kraków 2019-01-08
    • Serdecznie dziękujemy za komentarz. Przykro nam, że z powodu niskiej temperatury i problemów z kluczem pobyt nie był komfortowy. Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że następnym razem uda nam sie poprawić Pana opinię o nas! Z Poważaniem, Joanna

  • "Miło, czysto, komfortowo."

    • Ocenione: 2018-12-30
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • W pokojach trochę za zimno, trzeba było dogrzewać się farelkiem, minusem jest dość drogi płatny parking i brak miejsca przed hotelem, personel nie potrafi precyzyjnie przekazywać informacji między sobą od gościa przez co są później niedomówienia.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2018-12-31
    • Szanowny/a Dream47268918431, Dziękujemy za wybór Radisson Blu oraz za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że mimo wymienionych niedogodności Pana/i pobyt był udany - świadczy o tym pozostawiona 4/5 ocena. Hotel położony jest w ścisłym centrum i z uwagi na ten fakt nie ma w okolicy bezpłatnych miejsc postojowych. Pozostawienie samochodu na ulicy wiąże się z obowiązkiem uiszczenia opłaty za postój. Wierzymy, że nasz parking jest dużym udogodnieniem a jego cena jest porównywalna z parkingami w innych obiektach noclegowych w tej okolicy. Serdecznie zapraszamy ponownie, Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

  • "Wyjątkowe miejsce:-)"

    • Ocenione: 2018-12-29
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Bardzo przyjazne miejsce zarówno dla ludzi jak i psów. Podrozowalam z moim psem i nie było najmniejszego problemu, a to w Polsce ciągle jeszcze rzadkość. Pokój przestronny , z przepięknym widokiem na Stare Miasto, czysty i zadbany. Śniadanie bardzo urozmaicone, produkty wysokiej jakości.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBlu_Krk, Guest Service Representative, Radisson Blu Hotel Kraków 2018-12-31
    • Szanowny/ na Nomad40491921285, Dziękujemy za wybór Radisson Blu w Krakowie oraz pozostawioną opinię. Jest nam miło słyszeć, że czas spędzony w naszym hotelu zalicza Pan/i do udanych. Serdecznie zapraszamy ponownie. Przed dokonaniem kolejnej rezerwacji zachęcam do zapoznania się z naszym programem Radisson Rewards (o ile już nie posiada Pan/i naszej karty). Robiąc rezerwacje za pomocą numeru Radisson Rewards Goście mogą liczyć na najkorzystniejsze stawki oraz zbierać punkty. Pozdrawiam, Monika Orzechowska Guest Service Representative

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC