Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 1420
11. miejsce z 94 hoteli w: Gdańsk
Traveler's Choice Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
903
Bardzo dobry
408
Przeciętny
79
Słaby
18
Tragiczny
12

Ocena podróżnych

Biznesowa
285
Pary
583
Samotne podróżowanie
83
Rodzina
150
Wyjazd ze znajomymi
221

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
5.0
Jakość noclegu
4.5
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.5
Czystość
5.0

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Polecam górne piętra - 4 i 5. (corinna_schumacher)
    4.0
    2019-02-05
  • Polecam pokoje na wyższych piętrach, z widokiem na ulicę Długi targ (MarcinPi)
    4.0
    2017-08-17
  • nie warto kupować śniadania (anni_e_mati)
    4.0
    2016-07-31
  • Polecam apartament (K. K)
    4.0
    2016-07-26
  • polecam pokoj 555 z tarasem:) (MartynaK889)
    4.0
    2016-01-31

Najnowsze opinie podróżnych

  • "W samym sercu Gdańska"

    • Ocenione: 2018-08-06
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Trudno sobie wyobrazić lepszą lokalizację dla hotelu w Gdańsku! Cicha boczna uliczka dwa kroki od centrum życia handlowego, kulturalnego i rozrywek. Jeżeli tylko Was stać na ten hotel to nie wahajcie się ani minuty, będziecie zadowoleni

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk 2018-08-06
    • Szanowny Panie, serdecznie dziekujemy za wybranie naszego hotelu i tak wspaniałą opinię. Niezmiernie się cieszymy, że spełniliśmy Pana oczekiwania i że zechciał się Pan podzielić swoimi doświadczeniami tutaj. Jeszcze raz gorąco dziękujemy i zapraszamy ponownie, a czekając na tę okoliczność przesyłamy pozdrowienia. Radisson Blu Hotel Gdańsk

  • "wyjątkowy hotel"

    • Ocenione: 2018-01-28
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Wyjątkowy hotel o doskonałym położeniu. Fantastyczna architektura, bezbłędnie wkomponowana w otaczające zabytki. Bardzo gustowny i oryginalny charakter wnętrz. Obsługa bardzo uprzejma, miła i uczynna. Bardzo dobra kuchnia i bardzo wygodne łóżko.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Kierownik ds. PR, Radisson Blu Hotel Gdansk 2018-02-05
    • Szanowny bogdanw2018, serdecznie dziękujemy za wybranie naszego hotelu i tak wspaniałą opinię. Niezmiernie się cieszymy, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i że zechcieli się Państwo podzielić swoimi doświadczeniami tutaj. Jeszcze raz gorąco dziękujemy i zapraszamy ponownie, a czekając na tę okoliczność przesyłamy pozdrowienia. Radisson Blu Hotel Gdańsk

  • "Hotel godny Twojej osoby"

    • Ocenione: 2018-01-10
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Bardzo dobre wrażenie i nie tylko.Profesjonalna obsługa,dbałość o szczegóły i nie przesadna natarczywość.Poczucie ciepła gwarantujące bardzo dobre samopoczucie.Pokój przestronny dający poczucie wolności i luzu.Wrócę tu na pewno.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk 2018-01-11
    • Szanowny użytkowniku wieslawg2018, serdecznie dziękujemy za wybranie naszego hotelu i tak wspaniałą opinię. Niezmiernie się cieszymy, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i że zechcieli się Państwo podzielić swoimi doświadczeniami tutaj. Jeszcze raz gorąco dziękujemy i zapraszamy ponownie, a czekając na tę okoliczność przesyłamy pozdrowienia. Radisson Blu Hotel Gdańsk

  • "Fantastyczny hotel z profesjonalną obsługą"

    • Ocenione: 2017-11-06
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Godny polecenia hotel w samym centrum miasta. Bardzo bezpieczny i czysty, miła obsługa. Jedynym drobnym minusem, w moim przypadku może być niezbyt rozĺegła strefa fitness, jako PT sugerowałbym kilka zmian/dodatków.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Public Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk 2017-11-14
    • Drogi Baggio77, serdecznie dziękujemy za wspaniałą 5* recenzję. Dziękujemy za poświęcony czas na jej napisanie i przede wszystkim za zaufanie w wyborze naszego obiektu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni mogąc gościć Państwa ponownie, a czekając na tę miłą okoliczność przesyłamy serdeczne pozdrowienia

  • "Tylko zalety."

    • Ocenione: 2017-10-03
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Dobra lokalizacja i jakość oferowanych usług to jest to co w innych miejscach mi brakowało.. w Radisson Blu jest już chyba wszystko... :) Pomieszczenia hotelowe, przestrzenie otwarte, wysoki poziom wykończenia... jednym słowem czuć gust i bogactwo.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Radisson_GDN, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel Gdansk 2017-11-14
    • Drogi 637karolk, serdecznie dziękujemy za wspaniałą 5* recenzję. Dziękujemy za poświęcony czas na jej napisanie i przede wszystkim za zaufanie w wyborze naszego obiektu. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Będziemy zaszczyceni mogąc gościć Państwa ponownie, a czekając na tę miłą okoliczność przesyłamy serdeczne pozdrowienia

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC