Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 184
12. miejsce z 77 hoteli w: Poznań
"Certificate of Excellence 2020" Certificate of Excellence 2020

Typ podróżnych

Doskonały
100
Bardzo dobry
57
Przeciętny
15
Słaby
8
Tragiczny
4

Ocena podróżnych

Biznesowa
52
Pary
60
Samotne podróżowanie
7
Rodzina
36
Wyjazd ze znajomymi
18

Podsumowanie ocen

Lokalizacja
4.5
Jakość noclegu
4.5
Pokoje
4.0
Obsługa
4.5
Wartość
4.5
Czystość
4.5

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Świetna lokalizacja"

    • Ocenione: 2019-01-28
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Świetna lokalizacja, bardzo dobre śniadania. Pokoje czyste i świeże. Bardzo wygodne łóżka. Dużo atrakcji w niedalekiej odległości od hotelu, więc jest się czym zająć.Jeśli będzie szansa powrócę do tego hotelu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulinaB3419, Kierownik zmiany w rezerwacji, Park Inn by Radisson Poznan 2019-05-24
    • Szanowny Sightsee68608187459, Dziękujemy za wybór Park Inn by Radisson w Poznaniu. Cieszymy się że pobyt w naszym obiekcie był udany. Z miłą chęcią powitamy Państwa ponownie. Zapraszam, Anna- kierownik zmiany w rezerwacji

  • "Pobyt okazjonalny"

    • Ocenione: 2019-01-14
    • Rodzaj podróży: Pary
  • OK, miło, sympatycznie, bardzo dobra lokalizacja, na razie darmowy parking, przemiła uśmiechnięta obsługa. Dobre śniadanie, kawa, wygodne łóżko, czajnik i suszarka w pokoju. Czysto i przyjemnie. Polecam

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulinaB3419, Kierownik zmiany w rezerwacji , Park Inn by Radisson Poznan 2019-05-24
    • Szanowny Pioneer39767417584, Dziękujemy za wybór Park Inn by Radisson w Poznaniu. Cieszymy się że Państwa pobyt był udany a nasz obiekt i obsługa spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiam, Anna- kierownik zmiany w rezerwacji

  • "Pierwsza wizyta"

    • Ocenione: 2018-11-22
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Ogólne bardzo dobre wrażenie, czysto, schludnie, miła profesjonalna obsługa śniadanie na wysokim poziomie. Blisko Starego Rynku na pewno hotel godny polecenia. Chcemy jeszcze go sprawdzić pod kątem spotkań biznesowych jak również przetestować kuchnię.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulinaB3419, Kierownik zmiany w rezerwacji, Park Inn by Radisson Poznan 2019-05-24
    • Szanowna/y Cruiser02772892465, Dziękujemy za wybór Park Inn by Radisson w Poznaniu. Bardzo nam miło iż hotel i obsługa spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Anna- kierownik zmiany w rezerwacji

  • "Great hotel in Poznan"

    • Ocenione: 2019-01-05
    • Rodzaj podróży: Pary
  • We extended our trip in Poland and ducked away to Poznan for three nights to experience the city and visit friends we had not seen for 15 years. The hotel is perfectly located about a 5 min walk to the Old Town, restaurants, and local transit. The staff is friendly, they speak multiple languages, and made our stay enjoyable. Great value! Would definitely stay at this hotel again.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulinaB3419, Reservation supervisor , Park Inn by Radisson Poznan 2019-05-24
    • Dear Freedom62822010576, We would like to thank You for choosing Park Inn by Radisson in Poznan. We are happy that you enjoyed your stay and liked our location. Hope we can host you again soon. Best regards, Anna- reservation supervisor

  • "A wonderful weekend in Poznan"

    • Ocenione: 2018-12-10
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Really nice atmosphere in this very new hotel in the old town of a very surprisingly beautiful city of Poznan. Very warm welcome though the reception team. Everybody was more than friendly and helpful. Nice and spacious rooms. Great bed! We will come back for sure!

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulinaB3419, Reservation supervisor, Park Inn by Radisson Poznan 2019-05-24
    • Dear 311lindeh, Once again we would like to thank You for choosing Park Inn by Radisson in Poznan. We appreciate kind feedback about hotel staff. Our guest satisfaction is our priority. Hope we can host you again soon. Best regards, Anna- reservation supervisor

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC