Ocena podróżnych TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 Liczba opinii: 257
10. miejsce z 80 hoteli w: Poznan
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Ocena podróżnych

Doskonały
139
Bardzo dobry
80
Przeciętny
20
Słaby
12
Tragiczny
6

Typ podróżnych

Business
69
Couples
80
Solo travel
10
Family
51
Friends getaway
21

Podsumowanie ocen

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Cleanliness
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • 437 has a lovely sunny balcony you can sit and enjoy the sunshine with your morning brew and after tea with a glass of wine (Tracy C)
    5.0
    2022-06-12
  • If you are travelling by car, ask hotel staff earlier to book parking lot. (aleksanders953)
    5.0
    2021-11-30
  • Book a room with balcony! :-) (upgrdpl)
    5.0
    2020-07-03
  • The city view do not worth it but the balcony is good one (bishiam)
    5.0
    2019-04-09

Opinie podróżnych

  • "Podróż z psem "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-08-06
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Hotel jest bardzo ładny. Przestronne lobby sprawiło dobre wrażenie od samego początku. W lobby znajduje się też bar. Obsługa była uśmiechnięta i bardzo pomocna. Duży plus również za pokój, niczego w nim nie brakowało. Najbardziej doceniliśmy jednak fakt, że hotel jest przyjazny dla zwierząt i w hotelowym lobby znajdował się nawet dedykowany kącik ze smaczkami, zabawkami i potrzebnymi rzeczami na spacer. Zdecydowanie polecam na podróż z psem.

  • "Wypoczynek rodzinny"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-07
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Bardzo przytulny hotel w dobrej lokalizacji. Pokoje czyste i komfortowe z dużą łazienką. Przemiła i profesjonalna obsługa. Śniadania smaczne i urozmaicone. Dobre miejsce na pobyt z rodziną lub we dwoje.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
  • "Zadowolona"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-05
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Ogólnie jestem zadowolona, świetne usytuowanie hotelu. Wszędzie blisko. Bezproblemowe zameldowanie. Pokój czysty,łóżko wygodne. Jedyny minus to brak możliwości skorzystania z baru w lobby, ale rozumiem ze to wymóg spowodowany pandemia.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Lokalizacja
    • 5.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
  • "PPobyt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-06-04
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Było bardzo dobrze, polecam hotel ze względu na lokalizację, poziom świadczonych usług, czystość, profesjonalizm obsługi. Jedyny minus to brak miejsc parkingowych oraz brak możliwości rezerwacji miejsca, myślę, że wprowadzenie dodatkowej opłaty za parking rozwiązałoby ten problem. Natomiast szczęśliwie dużo było wolnych miejsc na parkingu miejskim znajdującym się w sąsiedztwie hotelu.

    • 5.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 5.0
      Jakość noclegu
    • 5.0
      Czystość
  • "Polecam"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Ocenione: 2021-05-14
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Bardzo miła obsługa, pokoje dość małe z biurkiem i 2 krzesłami jednak na podróż służbową w zupełności wystarcza. Do starego miasta ok 10 min piechotą. Na duży plus bezpłatny podziemny parking dla gości

    • 4.0
      Pokoje
    • 5.0
      Wartość
    • 3.0
      Jakość noclegu
    • 4.0
      Lokalizacja
    • 4.0
      Czystość
    • 5.0
      Obsługa
Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC