Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 963
60. miejsce z 286 hoteli w: Kraków
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
431
Bardzo dobry
413
Przeciętny
82
Słaby
24
Tragiczny
13

Ocena podróżnych

Biznesowa
337
Pary
266
Samotne podróżowanie
43
Rodzina
129
Wyjazd ze znajomymi
137

Podsumowanie ocen

Jakość noclegu
4.5
Lokalizacja
4.0
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.0
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • 5 piętro jest najcichsze (Kinga G)
    4.0
    2019-11-16
  • Junior Suite- warto dopłacić, pokój naprawdę przestronny i pięknie urządzony. (Julia B)
    5.0
    2018-06-27
  • Im wyżej tym lepszy widok :-) (AlbiblA)
    5.0
    2018-04-06
  • Fajnie mieć widok na Wawel, bo na drugą stronę lepiej nie patrzeć 😉 (Grzegorz-Krosno)
    4.0
    2018-01-31
  • I was visit conferences room (Witold W. K)
    4.0
    2017-06-07

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Tu warto zatrzymać się."

    • Ocenione: 2019-03-21
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Spotkałam się z bardzo miłym, spersonalizowanym przyjęciem sprawiającym wrażenie, że jest się oczekiwanym gościem.Niespodzianka w pokoju.Miłe. Obsługa hotelowa pomocna w każdej sytuacji, uśmiechnięta.Pokoje czyste, to samo łazienka. Śniadanie urozmaicone, obsługa cały czas sprawdza i uzupełnia brakujące potrawy.Jestem przekonana że nawet mężczyźni nie powinni wyjść nie najedzeni. Lokalizacja idealna, blisko Rynek, Kazimierz o Wawelu nie wspomnę. Idealne połączenie komunikacji miejskiej.Polecę wszystkim mającym w planie odwiedzenie Krakowa.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Recepcja, Park Inn by Radisson Krakow 2019-05-10
    • Szanowny Gościu, Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, iż pobyt byl udany a Pan/Pani wychodziła z naszych śniadań zadowolona i najedzona. Serdecznie zapraszamy ponownie. Z wyrazami szacunku, Zofia Łojewska Guest Service Representative Park Inn by Radisson

  • "Bardzo przyjazny hotel nad Wisłą"

    • Ocenione: 2018-01-28
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Hotel dobrze położony, obok Centrum Kongresowego, niedalego brzegu Wisły - polecam spacer z pięknym widokiem na stare miasto). Blisko również do starego miasta (trzeba przejść przez most). Cicho, czysto, dobre jedzenie. Dobra "baza wypadowa".

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Kierownik recepcji, Park Inn by Radisson Krakow 2018-02-11
    • Szanowna Pani malgorzataw2018, Chciałbym serdecznie podziękować za opinię na temat pobytu w naszym hotelu. Jestem wdzięczny za rekomendację i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie wkrótce! Z poważaniem, Bartosz Krzoski Zastępca Kierownika Recepcji

  • "Niezapomniane chwilę w Krakowie"

    • Ocenione: 2017-11-27
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Wspaniała i zawsze chetna do pomocy obsluga to glowna zaleta tego Hotelu. Dziekujemy za pomoc i cenne sugestie w trakcie dokonywania rezerwacji Panu Rafalowi . Natomiast podczas pobytu niezwykłe otwarte i pomocne okazały się Panie Marta i Agnieszka z Recepcji. Na uwagę zasługuje również poziom czystości w Hotelu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Front Office Manager, Park Inn by Radisson Krakow 2017-11-30
    • Szanowny 86maciejz, Dziękuję za pozostawienie opinii na temat Pana pobytu w naszym hotelu. Doceniamy czas, który poświęcił Pan na podzielenie się swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że nasi pracownicy spełnili Pana oczekiwania w trakcie pobytu jak i podczas zakładania rezerwacji. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję Gościć Pana ponownie. Zapraszamy! Z poważaniem, Bartosz Krzoski Zastępca Kierownika Recepcji

  • "Komfortowy z bardzo dobra lokalizacja do serca Krakowa"

    • Ocenione: 2017-10-30
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Bardzo czysty i duzy pokoj,Swietnej jakosci swieze produkty do przygotowania roznych wariantow sniadan.Przyjazna obsluga zarowno przy meldowaniu jak i wymeldowaniu z hotelu.Bezpieczny podziemny parking.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Kierownik recepcji, Park Inn by Radisson Krakow 2017-11-02
    • Szanowny mazurekpainters, W imieniu całego personelu Park Inn dziękuję za pozostawienie opinii po Pana pobycie w naszym hotelu. Cieszymy się, że Pana pobyt był udany. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazje gościć Pana ponownie już wkrótce! Z poważaniem, Bartosz Krzoski Zastępca Kierownika Recepcji

  • "Zakochałam się od pierwszego wejżenia"

    • Ocenione: 2016-12-15
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Na wstępie chciałam zaznaczyć że podróżuje dużo ale tak profesjonalnego serwisu nie spotkałam w żadnym innym obiekcie. Podróżowałam z mężem, była to nasza rocznica. Obsługa cudowna, na recepcji Pan Grezgorz i Pani Marta bardzo profesjonalni, na restauracji Pani Ania podczas sniadań, pokoje czyste pachnące. Polecam serdecznie każdemu.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Urszula K, General Manager, Park Inn by Radisson Krakow 2017-01-16
    • Jesteśmy zaszczyceni że mogliśmy uprzyjemnić tak ważny dzień dla Państwa! Zapraszamy serdecznie następnym razem i bardzo dziękujemy za tyle pięknych i miłych słów:) Ula Krańska

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC