Ocena podróżnych TripAdvisor

Liczba opinii: 908
72. miejsce z 277 hoteli w: Kraków
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Typ podróżnych

Doskonały
397
Bardzo dobry
393
Przeciętny
82
Słaby
24
Tragiczny
12

Ocena podróżnych

Biznesowa
321
Pary
252
Samotne podróżowanie
43
Rodzina
118
Wyjazd ze znajomymi
134

Podsumowanie ocen

Jakość noclegu
4.5
Lokalizacja
4.0
Pokoje
4.5
Obsługa
4.5
Wartość
4.0
Czystość
4.5

Wskazówki podróżnych ułatwiające wybór odpowiedniego pokoju

  • Junior Suite- warto dopłacić, pokój naprawdę przestronny i pięknie urządzony. (Julia B)
    5.0
    2018-06-27
  • Im wyżej tym lepszy widok :-) (AlbiblA)
    5.0
    2018-04-06
  • Fajnie mieć widok na Wawel, bo na drugą stronę lepiej nie patrzeć 😉 (Grzegorz-Krosno)
    4.0
    2018-01-31
  • I was visit conferences room (Witold W. K)
    4.0
    2017-06-07
  • Pokoje standardowe są wysłużone. (70Flora)
    2.0
    2016-08-25

Najnowsze opinie podróżnych

  • "Tu warto zatrzymać się."

    • Ocenione: 2019-03-21
    • Rodzaj podróży: Rodzina
  • Spotkałam się z bardzo miłym, spersonalizowanym przyjęciem sprawiającym wrażenie, że jest się oczekiwanym gościem.Niespodzianka w pokoju.Miłe. Obsługa hotelowa pomocna w każdej sytuacji, uśmiechnięta.Pokoje czyste, to samo łazienka. Śniadanie urozmaicone, obsługa cały czas sprawdza i uzupełnia brakujące potrawy.Jestem przekonana że nawet mężczyźni nie powinni wyjść nie najedzeni. Lokalizacja idealna, blisko Rynek, Kazimierz o Wawelu nie wspomnę. Idealne połączenie komunikacji miejskiej.Polecę wszystkim mającym w planie odwiedzenie Krakowa.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Recepcja, Park Inn by Radisson Krakow 2019-05-10
    • Szanowny Gościu, Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, iż pobyt byl udany a Pan/Pani wychodziła z naszych śniadań zadowolona i najedzona. Serdecznie zapraszamy ponownie. Z wyrazami szacunku, Zofia Łojewska Guest Service Representative Park Inn by Radisson

  • "Średnia jakość hotelu..."

    • Ocenione: 2019-01-03
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Hotel położony w dobrej lokalizacji , dobra obsługa , smaczne jedzenie . Cenowo drogi hotel, jak na cztery gwiazdki pokoje dosyć ubogie , brak możliwości wyszukania stron www na telewizorze , brak mini baru , dodatkowe koszty dostarczenia posiłków do pokoju... ogólna ocena od 0-10 to według mnie tylko 4

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Front Office Manager, Park Inn by Radisson Krakow 2019-02-17
    • Drogi GlobeTrotting460616, Dziękuję za przesłanie opinii o hotelu. Przykro mi, że oceniłeś nas tak nisko. Opinie i sugestie naszych gości są dla nas niezwykle cenne gdyż pozwalają dostrzec i poprawić obszary tego wymagające. Kilka tygodni temu rozpoczęliśmy wymianę systemu TV łącznie z telewizorami w całym hotelu - zmieniamy się dla naszych gości. Brak wyposażenia minibarów w pokojach rekompensuje dobrze zaopatrzona lodówka "HUNGRY" która jest do dyspozycji gości 24/h w lobby. Koszt dostarczenia posiłków do pokoju tak jak w większości hoteli jest dodatkowo płatny. Serdeczne pozdrowienia z Krakowa. Z poważaniem Aneta Zarębska Front Office Manager Park Inn by Radisson

  • "moja"

    • Ocenione: 2018-12-20
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • brak recenzji i nie mam zamiaru jej pisać tym bardziej 200 znaków więc proszę mnie nie naciagać na pisanie recenzji i od tego uzależniać czy moja opinia zostanie wysłana gdzieś tam gdzie zostanie oceniona.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Front Office Manager, Park Inn by Radisson Krakow 2018-12-27
    • Drogi Wanderer65824943063, Doceniamy poświęcenie czasu na wypełnienie ankiety dotyczącej pobytu w naszym hotelu. Opinie i uwagi naszych gości są dla nas niezwykle cenne gdyż pozwalają na dostrzeżenie obszarów wymagających poprawy. Zapewniam, że wszystkie ankiety są dobrowolne. Serdeczne pozdrowienia z Krakowa Aneta Zarębska

  • "Fajny hotel ale..."

    • Ocenione: 2018-11-04
    • Rodzaj podróży: Biznesowa
  • Przede wszystkim bardzo fajna lokalizacja. Łatwo dojechać do centrum i do biura na Czerwone Maki, zarówno taksówką jak i tramwajem.Ceny dla firm ok, ceny dla pobytów prywatnych trochę wysokie.Fajna restauracja do śniadań. Minibar nie jest w lodówce w pokoju tylko przy windach, fajne rozwiązanie, ceny zbyt wysokie. Lepiej zaopatrzyć się w pobliskiej Żabce (3 minuty od hotelu)Bywam tam dosyć często na ogół jest fajnie ale podczas ostatniego pobytu było kiepsko z czystością łazienki.

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Front Office Manager, Park Inn by Radisson Krakow 2018-12-06
    • Drogi/a GrandTour36037952322, Dziękuję za podzielenie się opinią o pobycie w Park Inn by Radisson. Cieszę się, że lokalizacja i śniadanie spełniły oczekiwania. Opinie i sugestie naszych gości są dla nas niezwykle cenne gdyż pozwalają dostrzec i poprawić obszary tego wymagające. Dziękuję za informację zwrotną odnośnie łazienki. Zapewniam, że zwrócimy na to uwagę osobom odpowiedzialnym. Mam nadzieję, że będziemy mieli szansę gościć Cię ponownie i naprawić to co zawiodło tym razem. Z poważaniem Aneta Zarębska Front Office Manager Park Inn by Radisson

  • "Weekend w Krakowie"

    • Ocenione: 2018-08-28
    • Rodzaj podróży: Pary
  • Hotel godny polecenia, miły i pomocny personel, pokoje czyste, bardzo dobra lokalizacja. Bardzo dobre dania w restauracji chociaż ciut małe jak na takie ceny za to śniadania bardzo, bardzo smaczne. Drogi parking!

    • tripadvisor-rating
      Pokoje
    • tripadvisor-rating
      Wartość
    • tripadvisor-rating
      Jakość noclegu
    • tripadvisor-rating
      Lokalizacja
    • tripadvisor-rating
      Czystość
    • tripadvisor-rating
      Obsługa
    • Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KRKPD, Kierownik recepcji, Park Inn by Radisson Krakow 2018-08-30
    • Szanowny Rexel2, W imieniu wszystkich pracowników chciałbym podziękować za wybór naszego hotelu oraz za podzielenie się swoją opinią po pobycie. Cieszę się, że docenili Państwo nasz personel oraz, że czystość pokoi, lokalizacja jak i dania serwowane na restauracjach spełniły Państwa oczekiwania. Dziękuję również za uwagę na temat wielkości porcji oraz ceny parkingu. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie. Z poważaniem, Bartosz Krzoski Zastępca Kierownika Recepcji Park Inn by Radisson

Zobacz wszystkie opinie na TripAdvisor

Opinie stanowią subiektywną ocenę podróżnych. Nie zostały przygotowane przez firmę TripAdvisor LLC ani jej partnerów.

© 2014 TripAdvisor LLC