Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 1027 omtaler
Rangert som nummer 15 av 137 hoteller i Copenhagen

Reisevurdering

Utmerket
620
Veldig bra
258
Gjennomsnittlig
92
Dårlig
38
Forferdelig
19

Type reisende

Business
186
Couples
388
Solo travel
60
Family
161
Friends getaway
68

Oppsummering av vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • High up, facing Tivoli. a tiny bit pricier but you won't regret it! (Lennart S)
    5.0
    2023-01-02
  • Lack of storage for clothes but there is a laundry around the corner that is reasonable and can get same day service. Make sure you use the concierge service. (Navigate58337432396)
    5.0
    2022-11-03
  • Great location to everything. (mammabearjackie)
    4.0
    2022-10-10
  • Tivoli was closed they were preparing it for Halloween which was so disappointing. If your brave enough to cycle it’s the way around (Gaynor T)
    5.0
    2022-09-30
  • High floor but not corner rooms-very noisy (hakccmd)
    4.0
    2022-09-26

Omtaler fra reisende

  • "Romantisk helg i København"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-28
    • Reisetype: Par
  • Dette et et av de absolutt beste hotellene jeg har bodd på i København. Oppgraderte til familierom for å få litt mer "luft". Angret ikke på dette. Bodde i 3. etasje. Kommer til å forespør høyere etasje neste gang for å få en bedre utsikt over byen. Gjerne også utsikt over Tivoliet om mulig. Anbefaler dette hotellet på det varmeste!

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-29
    • Dear Niruko, Thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fint, sentralt og god service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-10-20
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet er sentralt plassert, har moderne og velutstyrte rom og en serviceinnstilt betjening. Frokosten er bra, såvel som renholdet. Hotellets restaurant er derimot ikke som forventet Opplevde den lille ekstra ved at hotellansatte dro på rommet og trakk for gardiner på kvelden, satte fram tøfler og la en sjokolade på puten

    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2022-10-23
    • Dear Knut, Thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastisk hotellopplevelse!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-09-26
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Dette er et fantastisk hotell hvor du virkelig får valuta for pengene. Hotellet ligger midt i smørøyet med kort gangavstand både til Hovedbanegården, Tivoli og Strøget. Rommet var flott, og det var tenkt på alle detaljer. Jeg hadde rom med utsikt over Tivoli, og var redd det ville føre til støy og forringe søvnkvaliteten. Imidlertid var vinduene veldig godt isolerte, så støy var intet problem. Sengen var helt fantastisk, og frokostbuffeten helt super. Alle ansatte jeg møtte, var meget imøtekommende.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2022-09-26
    • Dear Beate, Thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-01-10
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Vi ble oppgradert til premium corner rom og rommet var helt fantastisk. Det var rent og utsikten var nydelig. Første problemet vi møtte på var at TV-en ikke ville slå seg på, men dette ble raskt fikset når vi ringte til resepsjonen. Personen i baren var svært hyggelig og lagde gode drinker! Resepsjonen var veldig hjelpsom.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2022-01-11
    • Dear Nhuyennn, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Juletur"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-12-08
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Anbefales, sentral beliggende og super frokost,litt kjølig i frokostsalen. Hyggelige ansatte,kommer nok innom en en senere anledning.Hvis mulig få rom så høyt opp så får man en fantastisk utsikt over byen.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-09
    • Dear Tor Walter, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC