Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 936 omtaler
Rangert som nummer 14 av 135 hoteller i Copenhagen
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
570
Veldig bra
231
Gjennomsnittlig
87
Dårlig
34
Forferdelig
16

Type reisende

Business
175
Couples
361
Solo travel
56
Family
147
Friends getaway
63

Oppsummering av vurderinger

Location
5.0
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Parking is accessible at the lot behind the hotel - you can park in the open air lot or underground garage -beware super narrow, curvy entry (CMChang)
    4.0
    2022-08-11
  • If you are staying for more than a few days, I recommend booking a suite. (Stefano_di_Perugia)
    4.0
    2022-07-30
  • For the best panoramic view, get a corner room. (Ladymags2014)
    5.0
    2022-07-15
  • Compare online prices and check the reviews .. (sultanflyer)
    3.0
    2022-06-23
  • we were on 20th floor overlooking Tivoli (490ezrar)
    5.0
    2022-02-22

Omtaler fra reisende

  • "Fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-01-10
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Vi ble oppgradert til premium corner rom og rommet var helt fantastisk. Det var rent og utsikten var nydelig. Første problemet vi møtte på var at TV-en ikke ville slå seg på, men dette ble raskt fikset når vi ringte til resepsjonen. Personen i baren var svært hyggelig og lagde gode drinker! Resepsjonen var veldig hjelpsom.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2022-01-11
    • Dear Nhuyennn, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Juletur"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-12-08
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Anbefales, sentral beliggende og super frokost,litt kjølig i frokostsalen. Hyggelige ansatte,kommer nok innom en en senere anledning.Hvis mulig få rom så høyt opp så får man en fantastisk utsikt over byen.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-09
    • Dear Tor Walter, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Fantastisk hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-12-06
    • Reisetype: Par
  • Jeg anbefaler alt med dette hotellet. Det var virkelig en opplevelse fra innsjekk til utsjekk. Vi bodde på et hjørnerom med en fantastisk utsikt. Jeg planlegger å bo her igjen ved mitt neste besøk i København!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-08
    • Dear Dear Loiest7..., thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Suveren service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-11-28
    • Reisetype: Familie
  • Vi hadde en meget hyggelig weekend i København, og hotellet betyr da også meget for å få en totalt bra opplevelse. Servicen var fantastisk bra! Bor garantert her ved neste anledning! Anbefales på det sterkeste!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-11-29
    • Dear Monica, thanks a lot for staying with us and for your great feedback. We are looking forward to your next visit. With kind regards Your Team Royal

  • "Ikonisk hotell midt i København"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-07-23
    • Reisetype: Par
  • Flott Arne Jacobsen interiør, god service og frokost, og fin utsikt over sentrale København. Den sentrale plasseringen gjør det lett å oppleve hele bykjernen til fots. Rommene er selvsagt av en viss alder, men det hører med et slikt "smykke".

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Jens Brandin, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-07-24
    • Dear Ove, Thanks a lot for staying with us and for your great review. Have a great summer and we are looking forward to your next visit. With kind regards jens

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC