Reisevurderinger på TripAdvisor

603 anmeldelser
Vurdert som 10 av 126 hoteller i København
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
347
Veldig bra
164
Gjennomsnittlig
63
Dårlig
17
Forferdelig
12

Reisevurdring

Forretninger
126
Par
227
Reise alene
40
Familie
104
Venners utflukter
45

Oppsummering av vurderinger

Sted
5.0
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Be om rom høyt oppe - fantastisk utsikt over byen. (SA_Travel_MN)
    4.0
    2019-03-06
  • Hjørnerom er store med fin utsikt. (Anne T)
    5.0
    2018-09-20

Siste omtaler fra reisende

  • "Fantastisk hotell med sentral beliggenhet"

    • Anmeldt: 2019-01-08
    • Reisetype: Par
  • Bra beliggenhet i forhold til bakgrunnen for reisen(mat og drikke)fine rom, hyghelig betjening og absolutt verdt pengene. Kommer helt klart tilbake ved neste anledning i København. Anbefaler hotellet på det sterkeste.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-11
    • Dear Tourist08905839019, Thank you so much, this review really makes everything we do so worthwhile. On behalf of the entire team, thank you and I hope that we can welcome you back soon. Kind regards, Brian Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen

  • "Herlige senger og dyner, flott rom"

    • Anmeldt: 2018-12-20
    • Reisetype: Par
  • Vi hadde en langweekend på hotellet, og kommer definitivt tilbake. Både seng og dyne var utrolig behagelige. Fint rom med god utsikt, selv om det ikke vendte mot Tivoli. Flott bad. Kort vei til det meste. Kort sagt et veldig fint hotell å bo på.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-24
    • Dear Odyssey31449252483, Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that you had such a lovely stay with us. Thank you for sharing your experiences with the world. We enjoyed it very much having you as our guests and we are already looking forward to welcoming you back again in the future for another perfect stay. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection ROyal Copenhagen

  • "Fin beliggenhet"

    • Anmeldt: 2018-12-11
    • Reisetype: Par
  • Sentralt og nært jernbane og ikke minst Tivoli. God frokost. Flott utsikt fra de øvre rommene.Annbefalesfor besøkende av Tivoli og ikke langt til Strøket og mye gode pubber og spisesteder rundt i området.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-12
    • Dear Tor-Walter B, Thank you very much for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that you had a lovely stay with us. We enjoyed having you with us and I hope that we will be able to welcome you back again in the future for a new stay. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Perfekt hotell for familie på tur"

    • Anmeldt: 2018-11-19
    • Reisetype: Familie
  • Vi er en familie på 5 med barn fra 8 år og nedover i alder. Bodde for første gang på RC Royal og hadde en helt super opplevelse. Utsikten er helt fantastisk og vi så rett ut over Tivoli. Magisk for barnene å våke opp og se de siste forberedelsene før Jul i Tivoli fra rommet. Vennlig personale og veldig god mat i restauranten. Rene og ryddige rom og veldig gode senger og sovekvalitet. Anbefales for en kjekk familietur til København

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-20
    • Dear Sindre E, Thank you very much for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that you and your family enjoyed your stay with us and you enjoyed the views over The Tivoli Gardens from you room. The gardens are nice at all times but now in preparation of the holliday period the Christmas atmosphere makes it even more special. Our teams will be very happy to hear that you found everyone friendly and you enjoyed great food during your visit to our restaurant. We would like to thank you to have chosen us for your family stay in Copenhagen. We hope that we will be able to welcome you and the family back again another day for a new stay. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

  • "Lekkert oppusset designhotell"

    • Anmeldt: 2018-11-15
    • Reisetype: Par
  • Skandinavisk design på sitt beste, fantastisk flott renovert.Sentralt, topp service, meget gode senger og deilig frokost.Nydelige bad med tykke håndklær og alt annet en måtte trenge.Anbefales på det varmeste!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gleeson_Brian, General Manager på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-16
    • Dear Cruiser44743158860, Thank you for having taken the time to have reviewed your recent stay with us in Copenhagen. I am delighted to read that we managed to make you happy with all aspects of your stay. We couldn´t ask for more than that. Happy guests is the reason our teams work hard for every day. We enjoyed it having you as our guests and we are already looking forward to welcoming you back again in the future. Kind Regards, Brian Gleeson General Manager Radisson Collection Royal Copenhagen

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC