Reisevurderinger på TripAdvisor

268 anmeldelser
Vurdert som 7 av 19 hoteller i Tromsø
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
113
Veldig bra
93
Gjennomsnittlig
40
Dårlig
16
Forferdelig
6

Reisevurdring

Forretninger
33
Par
103
Reise alene
25
Familie
45
Venners utflukter
33

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Siste omtaler fra reisende

  • "En fin atmosfære"

    • Anmeldt: 2018-11-05
    • Reisetype: Forretninger
  • Du føler deg absolutt velkommen til dette hotellet, og resepsjonen har en fin og stor plass der du kan slappe av og nyte en god kopp kaffe. Sentralt i forhold til Flybuss som stopper rett ved, kort vei til Hutigbåt og Hurtigruta for de som skal videre med en av de.Fine rom, rent og ryddig. Anbefales på det sterkeste :)

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-05
    • Kjære TorJohanHjermstad, takk for besøket og for din tilbakemelding. Så flott høre at du trives hos oss. Håper vi får mulgheten til å ønske deg velkmmen tilbake snart. Hilsen Lise H. Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "Fritidsopphols Radisson Blu i Tromsæ"

    • Anmeldt: 2018-09-10
    • Reisetype: Reise alene
  • Flott hotell, beste beliggenhet. Nærhet til alt i sentrum av Tromsø. OK rom men bedre rom i "ny" fløya. Trivelig betjening, ryddig og rent. Var for kort tid til at jeg fikk oppleve alt hva hotellet har å by på. Har bodd der før og kun positive ting å si om plassen

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-11
    • Kjære reidar_samuelsen, takk for besøket og hyggelig tilbakemelding! Alle våre rom er nå renovert og vi er blitt veldig fornøyd! Rommene i bygg 2 er superiour rom og Deluxe rom, de er litt større og flere av de har nydelig utsikt. Du må gjerne bestille et av disse ved ditt neste Tromsø besøk. Velkommen skal du være! Beste hilsen Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "Excellent Location & Friendly staff"

    • Anmeldt: 2018-11-12
    • Reisetype: Par
  • Lovely hotel with spectacular views, Good Food and very friendly staff. Ideal location as a base to explore Tromso. The breakfast is great and there is a cosy bar attached. Modern and well equipped hotel.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-13
    • Dear EoinoC, thank you for staying with us and for your amazing review! So glad that you enjoyed your stay with us and had a nice time inTrmsø! We really hope to welcome you back sometimes in the future. Best regards Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

  • "Great stay!"

    • Anmeldt: 2018-09-29
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Loved the hotel. It was in a great location. It was walking distance to all the shopping and cafes and restaurants. We got a room on the 8th floor facing the water. The view was great. The bus from the airport dropped us in front of the hotel. The northern light Safari left from the hotel lobby. This made things very convenient.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sandra L, Service Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-30
    • Dear Nupursethi23, Thank you so much for you amazing review. We are so glad you enjoyed the stay with us and we do hope to see you back in the future. Have a lovely day! King regards Sandra Loe Service Manager

  • "Excellent location however with room for Improvements;"

    • Anmeldt: 2019-01-24
    • Reisetype: Par
  • no mixed sauna; Windows cannot be opened completely; bad value for money; location at sea front and near downtown;Rooms are standard even when its named superior; Superior is only the view to the sea and mountains.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Excursion684913, Manager på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-25
    • Dear Global43260349066, Thank youstaying with us and for your honest review. Our guests feedback is very valuable for us, so thank you! WE hope we can welcome you back sometimes in the future. Kind regards Lise Benjaminsen Rooms Division Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC