Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 502 omtaler
Rangert som nummer 6 av 19 hoteller i Tromso
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
220
Veldig bra
158
Gjennomsnittlig
75
Dårlig
30
Forferdelig
19

Type reisende

Business
60
Couples
171
Solo travel
46
Family
77
Friends getaway
48

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • The hotel doesn't offer parking, which is understandable in a city, and the city's parking is quite expensive. (jott2017)
    3.0
    2022-06-23
  • Ask for a view of the water (travelentuziast)
    4.0
    2022-05-27
  • Ask for a high floor facing the sea (Kazlet)
    5.0
    2022-02-28
  • Sea and mountain views (Emmagem123)
    4.0
    2022-02-25
  • Get a room facing the Quay on an upper floor (N2364XKtaniav)
    5.0
    2022-02-01

Omtaler fra reisende

  • "Tromsøopphold med alle 4 årstider representert :-)"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-06
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg var i Tromsø ifm jobb og benyttet Radisson Blu etter mange års opphold. Alt gikk raskt og effektivt fra innsjekk til avreise og jeg fikk et lyst og pent rom med fin utsikt. Alle de ansatte virket vennlige og hilste når jeg møtte dem - noe jeg satte stor pris på. Uken bød på artig vær, men sol, regn og snø! Gleder meg til neste besøk om noen uker! Anbefales!

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Victoria Sørli, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2022-05-10
    • Kjære ThMO, Slik er det i Tromsø i mai, du vet aldri hvilken årstid som kommer og hvilken jakke som burde pakkes:) Det er iallefall veldig hyggelig å se at du setter pris på sjarmen som Tromsø byr på, værmessig. Vi håper på snarlig gjensyn ved. Hilsen fra Victoria Sørli Front Office Manager

  • "Majestetisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-03
    • Reisetype:
  • Glimrende service! Kjempefint rom med utsikt mot Ishavsfjorden. Treningsrommet ligger plassert i 10.etasje med masse lys. Flotte badstuer. Noe trangt i frokostsalen, og utvalget kunne vært bedre. Jeg har vært på flere Scandic og Choice-hoteller i det siste, og frokostene der har imponert. Likevel, et topp opphold totalt sett.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2022-04-11
    • Kjære Charf0x, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen på hva vi kan gjøre bedre. Vi er også glade for å se at du hadde et fint opphold hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Sandra

  • "Godt å være tilbake i Tromsø"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-03-29
    • Reisetype: Par
  • Et opphold vi er svært fornøyd med. Beliggenhet, frokost og service var utmerket. Utsikten fra rommet var upåklagelig. Frokosten bugnet. Noe for enhver smak. Ut over rommet, resepsjonen og et lite område knyttet til frokostsalen, var det ikke noen steder å sette seg ned.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2022-04-11
    • Kjære PetterB380, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for at du hadde et fint opphold hos oss. Vi har flere områder knyttet til møteavdelingen vår hvor det er mulig å sitte å slappe litt av og trekke seg unna dersom man skulle ønske det. Vi er gade for å se at du hadde et fint opphold hos oss og vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Sandra

  • "Perfekt beliggenhet og service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-11-20
    • Reisetype: Familie
  • For en service! Helt blown away av den! Vi fikk fruktfat på rommet til et bursdagsbarn, oppgradering på rom (grunnet ledig kapasitet) og helgen ble rett og slett helt perfekt. Mitt tips; riv i de 100-lappene ekstra til utsiktsrom. Du kommer ikke til å angre! Utsikt på fjellheisen, havet og ishavskatedralen. Tusen takk for helgen!

    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-09
    • Kjære norwaytravler, Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din. Vi er så glade for å se at våre ansatte tok deg varmt i mot. Vi håper på snarlig gjensyn! Med vennlig hilsen Sandra

  • "Flott hotell i Tromsø!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-10-27
    • Reisetype: Forretninger
  • Dette hotellet har alt du trenger for et vellykket opphold i Tromsø! Tipp topp service, store og fine rom med fantastisk utsikt. Hotellet ligger sentralt i byen med gåavstand til det meste (om det ikke er for kalt ute...) Stor, god og innholdsrik frokost!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Sandra Loe, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Hotel, Tromso, svarte på denne anmeldelsen 2021-12-09
    • Kjære Jsandv, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er så glade for å se at du hadde et fint opphold hos oss. Vi håper på snarlig gjensyn! Med vennlig hilsen Sandra

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC