Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1486 omtaler
Rangert som nummer 22 av 98 hoteller i Tallinn
"Travelers Choice 2022" Travelers Choice 2022

Reisevurdering

Utmerket
543
Veldig bra
667
Gjennomsnittlig
207
Dårlig
52
Forferdelig
17

Type reisende

Business
517
Couples
382
Solo travel
98
Family
196
Friends getaway
190

Oppsummering av vurderinger

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Paying for higher floor rooms with old town view is worth it. (duvu)
    5.0
    2022-07-12
  • Room view was good (mahira2005)
    4.0
    2020-08-20
  • high floors with view (M4107MPpeterb)
    4.0
    2020-03-03
  • the higher, the better (Ivana M)
    5.0
    2020-01-07
  • The highest north facing rooms have the best view over the city and Tallinn harbour (Peter W)
    5.0
    2019-10-27

Omtaler fra reisende

  • "Meget bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-04-12
    • Reisetype: Forretninger
  • En natt i forbindelse med reise. Supre rom med flott utsikt. Ca 15 min spasertur bort til OldTown. Meget moderne, rent og praktisk. Flott frokost med godt utvalg. Greit barområde og egen avdeling med godt utvalg av småretter i tillegg til egen restaurant i etg over. Absolutt å anbefale.

    • Head Receptioni... R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2019-04-15
    • Dear 248arildg, We would like to thank you for choosing Radisson Blu Hotel Olümpia. We are very happy to receive such positive review about your last stay. I am very pleased to hear that you enjoyed your clean room and the view over the old town. I am happy to see that you tried our hotel other facilities and services as well such as a Senso Restaurant, Cafe Boulevard and a lobby bar. Thank you very much as well for your recommendation to other travellers. Hopefully You will visit Tallinn and Hotel Olümpia in the near future again!

  • "Fin weekend"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-02-19
    • Reisetype: Par
  • Veldig flott hotell som ligger sentralt uten å være plassert med den verst trafikken. Rent, moderne og bra standard i fellesområdene. Hotellet har egen app, gjør ting enkelt og lett når du leter etter informasjon. Personlig melding fra renholdspersonalet og de ville ha tilbakemelding om i var misfornøyde med renholdet. Når det er sagt så var det ingenting å klage på. Utrolige gode senger ++ og puter. Hyggelig betjening, vil dog anbefale å spise middag andre steder enn selve restauranten på hotellet. Bedre service og valuta for pengene i gangavstand. Bodde på superiorrom i 21.etasje. Ved kjøp av superiorrom har du fri tilgang til "spa", basseng, fitness og sauna i åpningstiden. Anbefales! Kommer gjerne tilbake til Olümpia!

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-23
    • Thank you very much for taking time to summarize your experience.Every guest comment is important to us in order to find out shortages and areas for improvement.

  • "Topp hotell i hjertet av Tallin"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-10-21
    • Reisetype: Venners utflukter
  • I grei gangavstand til Tallins gamleby ligger dette hotellet som en oase i et område preget av sovjetblokker, som riktignok er pusset opp og renovert, men som allikevel ikke er noe vakkert syn. Midt i mot hotellet ligger en gammel flott trekirke med et aldeles nydelig klokkespill som vekket meg. Hotellet har en meget god frokost og hyggelig betjening.

    • GintsD8, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-24
    • Dear Mr. Haakon Thomas S, Thank you for your valuable feedback! I hope that next time our hotel area is more renovated and You will experience better view. It is good to hear that You enjoyed the beautiful clock game by the church. We are so pleased that You enjoyed the breakfast and experienced warm Estonian hospitality by our staff and we always welcome You back! With best regards, Gints Dzirnieks

  • "Profesjonelt hotell og veldig vennlig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-06-12
    • Reisetype: Par
  • Bodde her i forbindelse med en konferanse. Flott utsikt. Gode senger. Utrolig rask room service. Veldig fleksibelt. Godt rengjort. God frokost. Muligheter for å finne en sitteplass i ro. Fin cafe med kaffe og et fantastisk utvalg av kaker. Konferansen gjennomført prikkfritt. Det eneste måtte være at det ikke ble satt inn nye flasker med vann og at dørkortene ikke virket som de skulle på rommene. Heisene var uvanlig raske og man slapp å vente lenge. Mat til rommet servert veldig profesjonelt og vennlig - og smakte godt.

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2018-06-15
    • Dear luhlu, Thank you so much for staying with us and for your positive review. I am very happy to hear that your stay with us was comfortable and you enjoyed the conference. I am also glad to hear that our service met you expectations, this is what our team works hard every day to achieve. We hope to see you again on your next trip, so you can enjoy the beautiful city of Tallinn accompanied by great coffe and dessert from our Cafe Boulevard. With kind regards, Gints Dzirnieks

  • "Helt fantastisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2013-03-19
    • Reisetype: Par
  • Etter å ha brukt Tripadvisor, falt valget på Raddison Blu Olumpia. Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av Liisa, som er det mest serviceinnstilte menneske jeg har møtt innenfor hotellbransjen. Hotellet var fullt denne helgen, så hun oppgraderte oss uten videre til superiorrom, selvsagt uten at vi betalte ekstra. Hun sørget også å reservere plass for oss på to ekskursjoner samme dag. Neste dag fikk vi hjelp av en hyggelig mannlig resepsjonist, som sørget for å reservere billetter til ekskursjoner samt å reservere bord for oss på restaurant. Rommet vårt lå i 23. etasje med utsikt over Tallinn. Det var romslig og stort, med en perfekt seng. Og rommet hadde badekar, noe jeg som regel savner når vi er ute og reiser. Da vi kom tilbake etter byvandring søndag ettermiddag, sto det et gedigent fruktfat og en vinflaske på rommet vårt, med en personlig hilsen fra hotellet hvor de gratulerte oss med 40 år som kjærestepar, noe jeg fortalte resepsjonisten om i en bisetning da vi ankom dagen i forveien. Takk til Raddison Blu for et perfekt opphold, og en særdeles stor takk til Liisa i resepsjonen, som gjorde alt hun kunne for at vi skulle ha en vellykket wekend. Jeg vil også nevne frokostbordet, som hadde absolutt alt. Helt fantastisk. Dette er vår beste hotellopplevelse noensinne.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC