Reisevurderinger på TripAdvisor

1393 anmeldelser
Vurdert som 24 av 90 hoteller i Tallinn
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
496
Veldig bra
636
Gjennomsnittlig
200
Dårlig
47
Forferdelig
14

Reisevurdring

Forretninger
497
Par
371
Reise alene
95
Familie
179
Venners utflukter
184

Oppsummering av vurderinger

Sovekvalitet
4.5
Sted
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Stille og rolig på superior i høyere etasjer. (Discoverit11)
    5.0
    2019-02-19
  • Vindu mot gamlebyen er det hyggeligste, men uansett bra utsikt (luhlu)
    5.0
    2018-06-12
  • Business til nesten samme pris, høyt oppe. (Stefan_Iris)
    4.0
    2015-06-22
  • buisnessrom ellers bare sørg for utsikt mot gamlebyen. helst over 10 etasje (john_s190479)
    4.0
    2014-09-17
  • Dette hotellet er så bra, at du blir fornøyd uansett. (Arvid H)
    5.0
    2013-03-19

Siste omtaler fra reisende

  • "Flott hotell for forretningsreiser, også med bil"

    • Anmeldt: 2017-04-18
    • Reisetype: Forretninger
  • Ikke langt fra gamlebyen. Praktisk rom, hyggelig betjening, god frokost, veldig komfortable senger. For bil reisende - romslig parkering i bakgården. Bare badet kunne vært litt større. Bra Wi-fi. Treningsstudio og svømmebasseng.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2017-04-19
    • Dear Sir/Madam, Thank you for choosing Radisson Blu Hotel Olümpia for your stay in Tallinn! I am delighted to know that you enjoyed being in our hotel. Your feedback is very important to us. I would like to inform you also, that in upper class room (Business and onwards) the bathrooms are bigger in size. Kind regards, Gints Dzirnieks General Manager

  • "Flott personale, fantastisk personale, tur for livet"

    • Anmeldt: 2016-07-18
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Hotellets personale var svært hjelpsomme, praktisk parkeringsplass foran på hotellet, flott beliggenhet - i nærheten av gamlebyen, mange ulike tjenester som tilbys av hotellet og glimrende kvalitet av hotellet! Radisson Blu kvalitet som alltid gir en svært behagelig opphold - svært gode senger og madrasser, velutstyrte og elegante rom med en flott utsikt over byen. Koselig og lett stemning på frokosten med god mat av høy kvalitet. Alt dette sammen resulterte i den beste tur med venner på sommeren 2016!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2016-07-20
    • Dear Karlis, Thank you very much for your time and very nice feedback regarding your stay at Radisson Blu Hotel Olümpia. I am very glad to hear that you spent great time with us and enjoyed your trip. We are looking forward to welcome you and your friends at our hotel in the future! With best regards, Gints Dzirnieks General Manager

  • "Flott hotell i Tallinn"

    • Anmeldt: 2016-07-18
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg bodde på Radisson Blu Olumpia i Tallinn i 8 dager i juli 2016. Vi holdt en relativt stor konferanse der, slik at jeg ble utsatt for både hotell og konferansen aspekter. Hotellet har en ideell beliggenhet, ca. 5 minutter fra gamlebyen, ser nylig renovert og har alle fasiliteter man kan forvente fra et 5-stjerners. konferanse-avdelingen er den aller nyeste Men det som virkelig gjør forskjellen, er de ansatte: alltid tilgjengelig, alltid positiv, alltid villig til å hjelpe. Finner ikke en eneste negative aspektet for å nevne. På det negative: hotellet er svært populær blant store grupper (den har 390 rom, så det er fornuftig), slik at lobbyen og restaurant restauranter kan bli ekstremt overfylt til tider.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Gints D, General Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2016-07-20
    • Dear Oana, Thank you very much for your feedback and comments regarding your stay published on Tripadvisor. It's great to hear that you enjoyed your stay and conference went successfully. I am very glad to share your comments and feedback with my colleagues who made their best! We are looking forward to welcome you at our hotel in the future! With best regards, Gints Dzirnieks General Manager

  • "Flott sted å bo"

    • Anmeldt: 2014-10-13
    • Reisetype: Forretninger
  • Flott sted å bo, når man besøker Tallinn, for forretnings- og fritidsreisende. Flott beliggenhet, hyggelig personale og awsome romservice, hvis du ikke føler at vi dro ut for å spise middag. Også parkering tilgjenglig, hvis du kommer med bil.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Favoritt Business Hotel"

    • Anmeldt: 2014-08-14
    • Reisetype: Forretninger
  • Liker interiør (rene, enkle og funksjonelle), praktisk beliggenhet, tjenester, frokost. Ikke få en klaustrofobisk følelse i rommet. Svært god verdi, spesielt egnet for forretningsreise opphold. Ingen problemer å bo for en lengre periode - nok tjenester for å støtte dette.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Eirik B, Manager på Radisson Blu Hotel Olumpia, svarte på denne anmeldelsen 2014-08-26
    • Good Day, Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience on Tripadvisor. We are also happy to read that you appreciated our rooms and services. I look forward to welcoming you back to Tallinn in the near future. With kind regards, Eirik Bergvoll General Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC