Reisevurderinger på TripAdvisor

1766 anmeldelser
Vurdert som 4 av 10 hoteller i Porticcio
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
582
Veldig bra
679
Gjennomsnittlig
302
Dårlig
136
Forferdelig
67

Reisevurdring

Forretninger
138
Par
857
Reise alene
34
Familie
473
Venners utflukter
117

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Siste omtaler fra reisende

  • "Mitt opphold i have stayed Blu"

    • Anmeldt: 2016-07-26
    • Reisetype: Familie
  • Utmerket hotell jeg vil anbefale stedet for en ukes ferie. Rent, svært god bryllup, veldig praktisk og vennlig velkomst og den totale service. Hotellets fasiliteter er svært praktisk og passet . Utsikten er fantastisk og personell er veldig fint

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "familieferie"

    • Anmeldt: 2014-10-27
    • Reisetype: Familie
  • Stort svømmebasseng området veldig bra, fint og rolig hotell varm velkomst, hyggelige ansatte er virkelig god kvalitet på mat for en rimelig pris hyggelig bar med snille bartenderen gratis barneklubben ledet av en person som liker barn

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson-Ajaccio, Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay, svarte på denne anmeldelsen 2014-11-04
    • Dear N D, Thank you for taking the time to write about your experience. We are pleased that you enjoyed your family stay with us. We look forward to your next stay. Regards.

  • "Radisson BLUE Ajaccio"

    • Anmeldt: 2014-07-12
    • Reisetype: Familie
  • Vi hadde en ukes ferie i Ajaccio og bodde på Radisson. Servicen var utmerket. Vi hadde vår sønn på kid club og reiser til å besøke andre kulturelle byen for eksempel Porto, Bonifaccio osv. . Vi hadde en romantisk middag mens min sønn deltok på guttungen party på onsdagen. Min sønn var fornøyd med oss, samt å ha litt tid med sine likemenn fra tid til annen.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson-Ajaccio, Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay, svarte på denne anmeldelsen 2014-07-15
    • Dear Nana K, Thank you for leaving such a lovely comment. We are thrilled to read that you enjoyed a romantic stay with us. It is also a pleasure to learn that your son had a great time at our kid’s club; which by the way offers a lot of indoor and outdoor activities around the children swimming pool. We hope to welcome you again soon. Best regards.

  • "Flott ferie pause"

    • Anmeldt: 2014-07-07
    • Reisetype: Par
  • Et flott hotell med flott beliggenhet svært nær en lang sandstrand og Ajaccio. De ansatte var svært vennlige og imøtekommende som gjør det til et avslappende og hyggelig opphold på hotellet har flotte fasiliteter, deriblant et uendelig basseng, spa og store klimatiserte rom med utsikt over havet.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson-Ajaccio, Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay, svarte på denne anmeldelsen 2014-07-09
    • Dear Tom S, We thank you for taking the time to leave a review following your recent stay with us. We are thrilled to hear that your experience was enjoyable and the service met your expectations. We look forward to welcoming you back in the near future. Best regards.

  • "Fantastisk tid"

    • Anmeldt: 2014-07-06
    • Reisetype: Par
  • Vi kom, kjæresten min og jeg, og vi virkelig likte hele hotellet! Det var perfekt for sommerferie, et av de beste. Svømmebassenget med havutsikt var magisk, var det som om vi var svømming i sjøen foran hotellet. I 2 trinn på stranden, 10 minutter til "Agosta Moro beach" til å gjøre jetski eller andre Nautic aktiviteter.. Personalet er veldig snille! Virkelig forståelse. Rommet var så rent og lyst! Sengen: crazy king size ! Det blå lyset i dusjen.. kort, må du ikke nøle med hvis du kan gå!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Radisson-Ajaccio, Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay, svarte på denne anmeldelsen 2014-07-09
    • Dear Marina G, Thank you for having shared your experience with us. We are pleased to read that you enjoyed your stay at The Radisson Blu Resort & Spa Ajaccio Bay****; from the swimming pool, to your room and the hotel staff service. We look forward to welcoming you back soon to Ajaccio. Best regards.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC