Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 2076 omtaler
Rangert som nummer 4 av 10 hoteller i Porticcio

Reisevurdering

Utmerket
711
Veldig bra
779
Gjennomsnittlig
348
Dårlig
157
Forferdelig
81

Type reisende

Business
156
Couples
994
Solo travel
36
Family
561
Friends getaway
127

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • 1st floor rooms - close to all amenities and reception (Keith K)
    4.0
    2019-05-16
  • Get a room view sea-view (iliketoeatanddrink)
    3.0
    2018-08-10
  • This is a big hotel with many rooms over 3 floors. A sea view room on 1st or 2nd floor recommended (Pauline S)
    4.0
    2018-07-28
  • Maybe next time we would go for sea view rooms but what we had was nice enough (Neil_pontcanna)
    4.0
    2018-07-23
  • Front Rooms have a lovely sea view (Christl C)
    3.0
    2018-04-26

Omtaler fra reisende

  • "Radisson Ajaccio Bay"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-07-21
    • Reisetype: Familie
  • Stort, fint hotellrom (deluxe m/havutsikt) og flott utsikt. Hotellet føltes og så rent ut. God frokostbuffé. Middagsbufféen var også delikat. Ikke så mange varmretter å velge mellom, men det som fantes smakte godt. Andre restauranter befinner seg rett utenfor hotellet. Kort vei til Ajaccio (20 min med bil) var også et pluss. Svømmebassenget er 25 meter, og er godt egnet til svømmetrening. Treningsrommet inneholder et tre tredemøller, ellipsemaskin, et par apparater, yogaball og håndvekter (kun opptil 10 kilo). Alt i alt, et deilig opphold på Korsika.

  • "Meget bra hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2022-06-15
    • Reisetype: Par
  • Basert på en angitt pris blir du tilbudt rom med balkong. Vår balkong hadde utsikt til parkeringsplassen. Selv om det var mange ledige rom, også mot havet, var det uaktuelt med oppgradering uten betaling av kr 400. Vi hadde booket via Hotels.com. Resepsjonen krevet et ekstra depositum på 500kr, i tilfellet vi brukte fasiliteter på hotellet. Dette depositum ble tilbakebetalt ved utsjekking.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 3.0
      Service
  • "Nydelig hotell med en fantastisk beliggenhet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-07-10
    • Reisetype: Par
  • Tilbrakte to netter på dette Radisson Blu Resort, kort avstand fra Ajaccio, men langt nok til å bli spart av byens mas og mas. Hotellet ligger langs en vakker strand (sørg for at rommet ditt har havutsikt), mot Cape Isolelle til venstre og skylden til Ajaccio til høyre. Pretty pool og en nesten øde strand for waterrats blant dere. Stor mottak og terrassebar og restaurant. Alle relativt nye (2012) og dekorert i god smak. Herlige, klimatiserte rom med store balkonger. Nærbutikker og mange restauranter i nærheten. Jeg ville komme tilbake når som helst til dette hotellet på vakre Agosta stranden.

  • "Sterkt anbefalt"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-06-08
    • Reisetype: Par
  • Tilbring de siste to dagene av vår 12 dagers tur rundt Korsika på dette fantastiske hotellet. God beliggenhet, ideelt for å slappe av. Massevis av parkeringsplass, flott svømmebasseng og fantastiske moderne rene rom. Seaview rommet er imponerende. Vi hadde to diners på terrassen og de var virkelig veldig smakfulle og desserten er guddommelig! Alt personell vi møtte var meget vennlig ans hjelpsom og viser en ekte Ja - jeg - kan holdning.

  • "Velstelt luksushotell, flott beliggenhet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-08-06
    • Reisetype: Familie
  • Vi har nettopp tilbrakt en veldig komfortabel uke lazing om i dette vakre hotellet. Det er romslige og luksuriøse, og besøkes av mange slanke garvede vakre mennesker. De offentlige områdene er store og føles elegante og minimal. Vær forsiktig med å bestille et sjøvendt rom, og vær også oppmerksom på at bare suitene har bad, alle andre rom har bare dusj. Treningsstudioet har korte timer, klokka 20.00. 00 (18.00 søndag). Dette kan bli bedre, jeg følte meg! Frokostbuffeen er omfattende og av høy standard. Spiseområdet er stort og sjøutsikt og friluft. Som med alle store luksushoteller kan det føles litt upersonlig, men det var ikke noe som helst.

    • Radisson-Ajaccio, Directeur général på Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-09
    • Dear Hedonista, Thank you for this detailed review of your recent stay with us. We are lokking for a solution to give independance to our fitness from spa opening hours creating a seperate access. This is a complicated architectural modification that we hope to evolve in the future. We are sorry we could not give better satisfaction on this matter. Should you feel like having a new great holiday in Corsica, do not hesitate to contact us. All the best.

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC