Reisevurderinger på TripAdvisor

1093 anmeldelser
Vurdert som 21 av 107 hoteller i Oslo
"Certificate of Excellence 2019" Certificate of Excellence 2019

Type reisende

Utmerket
458
Veldig bra
379
Gjennomsnittlig
154
Dårlig
65
Forferdelig
37

Reisevurdring

Forretninger
319
Par
355
Reise alene
81
Familie
186
Venners utflukter
101

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Flott med utsikt i høye etasjer men da må du ikke ha høydeskrekk. Utsikten er like fin på begge sider av hotellet. (Columbusandme)
    5.0
    2018-11-05
  • Bedre utsikt jo høyere opp (TrailBlazer822027)
    5.0
    2018-10-31
  • Besøk Sky Bar på toppen av hotellet (Harald_Gra)
    5.0
    2018-08-31
  • Alle rom er nyrenoverte og flotte alle sammen. (Rune S)
    5.0
    2018-07-22
  • Rom på høyere etasjer med utsikt mot slottet og Holmenkollen (StianRusten)
    5.0
    2018-07-06

Siste omtaler fra reisende

  • "Hvorfor gjøre det vanskelig?"

    • Anmeldt: 2019-02-11
    • Reisetype: Familie
  • Vi hadde valgt å overnatte en natt i Oslo for å kunne kose oss på show og ikke måtte reise hjem på natten. Vi bestilte via Radissons egen nettside via innlogging som medlem. Innsjekking gikk fint. Vi fikk rommet fort, og det var rent og ryddet (selv om minibaren ikke var fylt opp). God seng og puter. Fin utsikt. Så langt alt vel. Men så skulle vi spise frokost. Når vi kom ned til forkostkøen ble paret før oss avvist. De hadde ikke bestilt frokost sa de i "innsjekkingen". De bedyret at de ikke hadde blitt opplyst om at en måtte gjøre det. Men de fikk ikke spise. Så kom turen til oss. Også vi ble avvist. Vi stod ikke på listen, og da hadde vi ikke betalt ekstra for å spise forkost, sa de. Når vi bestilte hadde vi ikke sett at det fantes noen mulighet til å bestille frokost, og antok at det (som vanlig) inngår frokost når en overnatter på Radisson Blu Plaza. Nei, det var nytt fra 2019, sa de i resepsjonen. Hadde dere bestilt før 2019? Nei, det gjorde vi samme uken og via innlogging som medlem. Der såg vi ikke at vi skulle klikke/bestille frokost, og det fantes ikke noen opplysninger at at det var en "nyhet". Etter litt frem og tilbake fikk vi vite at "systemet" hadde noen problemer. Men at resepsjonen skulle finne en løsning som var bra både for dem, systemet og oss. (Så fint at systemet skulle få en god opplevelse av dette.... Rart vi som gjester kom sist i rekken.) Systemet var nytt og virket nok ikke som planlagt. Vi hadde jo betalt for frokost (eller som resepsjoen sa: "Dere trenger ikke å betale for frokost") Selv om inkludert ikke betyr gratis. For å dobbelsjekke vår egen opplevelse av bestillingen, gjorde en ny bestilling. Og igjen såg vi at når en bestiller via medlemsinnlogging, får en ikke noen spørsmål om en skal betale/bestille frokost. Ikke et spørsmål. Når vi sjekket ut fikk vi også bekreftet at vi hadde frokost inkludert. Alt for ingenting altså! Det er ikke veldig tillitsvekkende å ikke kontroll på slike ting. Dere sette gjester i forlegenhet. Skaper negative tilbakemeldinger (som denne). Binder ris til egen rygg! Det er ikke veldig imponerende av et hotel i deres prisklasse. Vi fikk frokost, hva som skjedde med paret før oss vet vi ikke. Kanskje de også hadde bestilt via medlemsdelen, men ikke spurte resepsjonen. Tips til managementet: Lurt å skrive i bekreftelsen hva en bestilt og betalt for. Lurt å repetere dette når en sjekker inn. Da kan en ordne med det direkte og ikke i frokostkøen når en er sulten. Lurt å sette gjesten først.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Josefine R, Guest Communication Supervisor på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-13
    • Kära jocoon, Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss värdefull och viktig feedback i samband med din vistelse. De upplevelser du fick erfara och som du beskriver så gott, tar jag mycket seriöst och jag har förståelse för att samtliga händelser inte gav ett positivt intryck. Din återkoppling är mycket viktig så att vi kan förbättra oss, och jag ska definitvt ta dina kommentarer vidare, så att vi kan undgå att göra samma misstag igen. Jag vill beklaga på det starkaste att din vistelse inte blev som förväntad, men jag sätter stor pris på att du ville dela din upplevelse med oss! Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen, så att vi kan visa oss från en bättre sida. Vänliga hälsningar, Josefine Guest Communication Supervisor

  • "Veldig hyggelig opphold."

    • Anmeldt: 2019-02-06
    • Reisetype: Par
  • Dette var tredje gang vi har hatt et opphold her og vi er kjempe fornøyde. Vi kommer tilbake så fort vi har mulighet. Hotellet ligger kjempe bra til og man har alt man trenger på et sted. Bare noen få minuter å gå til Oslo City/Karl Johan/ Operan. Gode restauranter i nærheten også. Nydelig utsikt over Oslo fra rommet og fra Skybar. Vi hadde et fantastisk opphold.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Siljerfg, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-12
    • Kjære Riley_xD, Tusen takk for deres hyggelige tilbakemelding. Vi er glad for å høre at dere hadde ett hyggelig opphold med oss, og vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "Oslo-opphold."

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Par
  • Meget behagelig opphold på Plaza Hotel, i løpet av helgebesøk i Oslo.God service ved ankomst, stort godt rom og pent og rent over alt.Benytter gjerne dette hotellet på nytt ved neste opphold i Oslo.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • SiljeG142, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Kjære Thore_Thorsen, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold med oss. Vi er glad for å høre at både service og rom sto til forventningene. Vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "tja"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Par
  • tja, ok-ish helt ok hotel med knall beliggenhet, småe kommunikasjons problemer ødelegger litt og renholdningen er ikke den beste.veldig fin service, de er veldig hjelpsom og vennlige. Ikke bestandig de får till men de prøver med et smil. rommet er helt ok, greit innredet og de har veldig gode senger,

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • SiljeG142, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Kjære Passenger43858672371, Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold. Jeg beklager at ikke oppholdet sto til forventningene, slik skal det ikke være. Jeg er derimot glad for å høre at de ansatte var hjelpsomme og vennlige. Vi håper vi får mulighet til å rette opp inntrykket og ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

  • "En meget fornøyd familie!"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Familie
  • Vi stor trives på hotellet...sentral beliggende...god room service...deilig frokost...meget fornøyd med vårt opphold på Radisson Blu Plaza Hotel...vi har brukt hotellet tidligere og skal også benytte deres hotell igjen, selvfølgelig. Takk for oss!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • SiljeG142, Front Office Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Kjære pergjp, Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold. Vi setter stor pris på at oppholdet sto til forventningene og gleder oss til å skulle ønske dere velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Front Office Manager

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC