Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1890 omtaler
Rangert som nummer 40 av 107 hoteller i Oslo

Reisevurdering

Utmerket
796
Veldig bra
601
Gjennomsnittlig
264
Dårlig
144
Forferdelig
85

Type reisende

Business
503
Couples
580
Solo travel
102
Family
322
Friends getaway
156

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Breakfast is nothing like you will see in the rest of Scandinavia or northern europe Choose a room on a higher floor for fjord views (RohitAgharkar)
    5.0
    2022-11-06
  • Utilise the valet parking (trillaberries)
    5.0
    2022-10-24
  • Don’t hesitate to ask if you need anything, it’s like a home away from home. (classya2022)
    5.0
    2022-10-10
  • The hotel is right next to the buss station, the train station and a mall A lot of restaurants, walking distance to the opera house. (sarastmore77)
    5.0
    2022-10-10
  • We enjoyed the view on the 25th floor - very quiet room! (BjarneandRobert)
    5.0
    2022-10-03

Omtaler fra reisende

  • "Helgeopphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-21
    • Reisetype: Par
  • Oppholdet var veldig fint. Jeg hadde landet fra en flytur på over 7 timer, fikk skjekke inn når jeg ankom hotellet, og personalet som tok meg imot var svært hyggelig. Ved utskjekk fikk jeg også god hjelp, og de var behjelpelig med å la meg la bagasjen stå et par timer på hotellet! Dette er andre gang jeg har hatt opphold på hotellet, og er veldig fornøyd. Kunne hatt et større basseng, ellers ingenting å klage over!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-24
    • Kjære Lise Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. De var hyggelig å lese at de fikk sjekke inn tidlig og at de ble godt mottatt av våre ansatte. Vi setter pris på din tilbakemelding om bassenget. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake neste gang de besøker Oslo. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Veldig hyggelig tur"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-20
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Hadde bare en natts opphold, men var veldig hyggelige ansatte og veldig god frokost. Rommet var rengjort og det var enkelt å sjekke inn og ut. Kan anbefale en natt eller flere her. Kommer nok tilbake ved en senere anledning.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-22
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Vi setter pris på dine gode kommentarer om våre ansatte og frokosten. Det var hyggelig å høre at det var fornøyd med renholdet. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Gode på service!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-11-20
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Veldig skjønne ansatte, gode på se deg og yte service. Spesielt hun som tok innsjekk med oss. Flott hotell, trenger kanskje få pusset opp badene. Men gode senger var det og godt med sitteplass når enn besøker andres rom.

    • 3.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-22
    • Kjære Anja Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold. Det var hyggelig å lese at du var så fornøyd med våre ansatte og vi er sikker på at dine kommentarer vil motivere dem til å fortsette å skape gode gjesteopplevelser. Videre så setter jeg pris på din tilbakemelding om badet og det skal vi følge opp til forbedring. Det var også hyggelig at du haded en god soveopplevelse. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vå gjest i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Flott hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-10-31
    • Reisetype: Par
  • Innsjekk gikk relativt raskt med en svært hyggelig ung dansk kvinne. Ble oppgradert fra standard til superior. Flott og romslig værelse. Meget komfortabel seng. Som alltid et flott opphold på Plaza Hotel.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-03
    • Kjære Jørn Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at de var fornøyd med mottakelsen samt rommet som de fikk. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest neste gang de besøker Oslo. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Oppgradert rom"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-10-24
    • Reisetype: Par
  • Dårlig start ved ankomst der vi ventet over en time for å få sjekket inn! Viste seg at doen tappet og bråkte leeenge etter at vi tappet ned… Vi sa fra, og fikk oppgradert standard rom til premium rom! Veldig hyggelig! God frokost. God plass, selv om det var mange folk. God service, unntatt ventetid ved ankomst.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 3.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-11-03
    • Kjære Gjest Tusen takk for at du tok deg tid il å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Jeg forstår godt at det ikke var en bra start å bli møtt med mye pågang i resepsjonen og dette beklager jeg veldig for. Det var hyggelig å lese at vi klarte å snu opplevelsen og møtte deres forventinger i forhold til rommet og frokosten. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake neste gang de besøker Oslo! mvh Sharan Chahal Service Manager

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC