Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1767 omtaler
Rangert som nummer 37 av 107 hoteller i Oslo

Reisevurdering

Utmerket
753
Veldig bra
567
Gjennomsnittlig
245
Dårlig
131
Forferdelig
71

Type reisende

Business
476
Couples
549
Solo travel
101
Family
297
Friends getaway
149

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ask for a high floor for great views. (Richard G)
    5.0
    2022-07-14
  • Good views from higher floors (AJMglobaltraveller)
    4.0
    2022-07-12
  • You can walk from the Central train station to the hotel. Very convenient!! This is a major benefit of this hotel location. (GeeJAre)
    5.0
    2022-07-11
  • Ask for top floor rooms, you have incredible views :) (57iuliat)
    5.0
    2022-06-26
  • Stayed on the 19th floor and it was quite with a nice view (AleSaa888)
    4.0
    2022-06-25

Omtaler fra reisende

  • "Topp hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-11
    • Reisetype: Familie
  • Jeg og min sønn fikk et hyggelig og minnerikt døgn på et fantastisk hotell. Vi sitter igjen med gode minner og kommer helt sikkert tilbake en annen gang. Min sønn likte godt at det var basseng og at han kunne løpe på tredemølle med en fantastisk utsikt.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
  • "Fantastisk hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-08
    • Reisetype: Familie
  • Jeg og min datter var der fra lørdag til søndag grunnet konsert i spektrum. Skulle ønske vi kunne være der lenger da. Beste hotellet jeg har vært på noen gang. Hyggelig service innstilt personal. Skulle gjerne vært en tur i topp etasjen bare for å ha opplevd det, men det får bli neste gang. Kommer til å bruke dette hotellet flere ganger.😀

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Topp hotell i Oslo"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-04
    • Reisetype: Reise alene
  • Radisson Plaza er og blir et flått hotell. Fikk et stort rom i 31 etasje. Rommet var vellholdt og bra. En av de beste hotellsenger jeg har sovet i på lenge Helt ok frokost men her mangler det litt! Service i resepsjon er bra, men bestilling var vanskelig pga feil i app Pluss for meget effektivt heissystem

  • "Frokost"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-31
    • Reisetype: Par
  • Veldig bra frokost, svært hyggelige og effektive ansatte i frokost restaurant. Hotellet har veldig bra plassering i forhold til parkering og er plassert i gangavstand fra Karl Johans gt. Vi ankom hotellet «svært tidlig», men fikk allikavel sjekket inn. Dette satte vi stor pris på.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-01
    • Kjære Roy Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at du var så fornøyd med frokosten, hotellets beliggenhet og servicen i resepsjonen. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest neste gang de er i Oslo. mvh Sharan Chahal Service Manager

  • "Veldig godt tatt i mot"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-30
    • Reisetype: Par
  • Ble veldig godt tatt i mot i forbindelse med et bryllup, fikk sjekket inn tidligere og de personale var veldig hyggelige og behjelpelige! 😊 Fikk et hyggelig velkomstkort samt fruktfat mens jeg gjorde meg klar til mitt bryllup, og det må jeg si var veldig hyggelig 🥰

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-01
    • Kjære Mariam Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at mottakelsen var til glede for dem og at vi kunne bidra på den store dagen din med en tidligere innsjekk og en velkomst gave. Vi setter pris på din ros om våre ansatte og den skal vi bringe videre til dem. Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som vår gjest i fremtiden. mvh Sharan Chahal Service Manager

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC