Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 481 omtaler
Rangert som nummer 48 av 105 hoteller i Oslo

Reisevurdering

Utmerket
175
Veldig bra
157
Gjennomsnittlig
77
Dårlig
39
Forferdelig
35

Type reisende

Business
127
Couples
138
Solo travel
16
Family
108
Friends getaway
36

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Just know that this location is further away from most of the tourist attraction and activities in the center of Oslo. About a 14 minute walk. (Lifetraveler001)
    4.0
    2022-06-27
  • Go to Radisson Plaza instead (mdp971)
    1.0
    2022-02-04
  • The higher the better (JanBerlin)
    3.0
    2022-01-20
  • Don’t book Radisson hotels, if you can avoid - booking conditions are not clear, they will clear your credit card out without warning (505leisec)
    1.0
    2022-01-11
  • Rooms with city views available. The ones such as 1811 have a city view as well as a beautiful fiord view. (Marcela C)
    5.0
    2021-09-20

Omtaler fra reisende

  • "Bra Hotell som jeg/vi har brukt før"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-06-20
    • Reisetype: Par
  • Bra hotell som jeg har brukt før, bar når du kommer med bil med enkel parkering i kjelleren selv om denne koster litt. God frokost med hyggelig betjening. Fikk rom med terrasse denne gang, det var meget bra. Kjekt med mårgen kaffe på terrsassen. I det hele tatt et bra opphold.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "En fin natt på flott hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-28
    • Reisetype: Familie
  • Enkelt innsjekk og fint hotel med flott plassering i byen. Enkelt med parkering i kjeller. Vennlig og imøtekomme medarbeidere som var der for deg :-) Frokosten var fin og stille, til tross for stort areal. Kunne med fordel hatt litt mer utvalg i pålegg.

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Opphold på Radisson Blu Scandinavia Hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-25
    • Reisetype: Forretninger
  • Meget hyggelig betjening og rommet var rent og fint med enkel varmejustering som fungerer. Hotellet har eget trimrom med svømmebasseng og badstue, som er fantastisk å bruke etter en dag med møter. God frokost med egen meny om man ønsker å benytte den og en god atmosfære med hyggelig betjening i baren. Sentral beliggenhet. Her blir man møtt av hyggelige ansatte fra man kommer til man drar. Jeg kommer igjen.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Sentralt og veldig fint hotell i Oslo nær Slottsparken"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-05-19
    • Reisetype: Par
  • Dette hotellet vil eg bestille på neste gong me er i Oslo. God service, sentralt og rein og fint. Nær Slottsparken, nær trikk butikkar , Aker brygge m.m. Nyydeleg mat til frukost og kjekke folk som jobbar på hotellet

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
  • "Fantastisk hotell med fantastisk personale"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-01-19
    • Reisetype: Par
  • Oppholdet vi hadde var over all forventning. Vi ble tatt i mot og sjekket inn på en eksepsjonell måte av resepsjonisten. Han var så hyggelig mot oss, og ga oss et ekstra fint rom. Han ga oss informasjonen vi trengte om frokosttider, basseng osv. Frokosten var også utrolig god! Fint rom med god seng også!

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Radisson Blu Scandinavia, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2022-01-20
    • Kjære Mariagjelstad, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss, og da er det ekstra hyggelig å høre at vi lykkes. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Vennlig hilsen Jose Pardave Service Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC