Reisevurderinger på TripAdvisor

2794 anmeldelser
Vurdert som 45 av 107 hoteller i Oslo

Type reisende

Utmerket
664
Veldig bra
1059
Gjennomsnittlig
645
Dårlig
271
Forferdelig
156

Reisevurdring

Forretninger
1000
Par
772
Reise alene
178
Familie
458
Venners utflukter
253

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
3.5
Service
4.0
Verdi
3.5
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • litt bråk med trikken for oss som ikke er vant med det. (746trond)
    4.0
    2019-04-26
  • Fin utsikt fra rommet (Sarah C)
    2.0
    2018-05-10
  • Be om rom høyt opp anbefales hvis du vil ha god utsikt (Ulsletten)
    5.0
    2018-04-24
  • 4 mannsrom er store og luftige. (firoza156)
    5.0
    2018-03-29
  • Rom mot Vest eller sør anbefales for minst trafikk. Slottet mot Vest for best utsikt. Anbefaler rom fra 10 til 19 etg for best utsikt. (644_yvinds)
    3.0
    2017-08-24

Siste omtaler fra reisende

  • "Vanvittig pris!!"

    • Anmeldt: 2019-06-12
    • Reisetype: Familie
  • Vi var to foreldre og to voksne barn(over 16-åring) og måtte betale nesten 9000,- for to rom(1 natt) og frokost. Vi hadde bestilt rommene og betalt med bonuspoeng(40 000 poeng tilsvarende 4024,-) Vi hadde ved en feil ikke bestilt med frokost og måtte betale svimlende 876,- kroner for frokost til fire. I tillegg hadde hotellet reservert 4024,- på Visa-kortet, og resepsjonisten (engelsktalende) forsikret oss om at det kun var ett reservert beløp og at kun frokosten skulle bli trukket. DET stemte IKKE. 4950,- ble trukket fra kortet i tillegg til 40 000 bonuspoeng(4024,-). Vi har vært i kontakt med hotellet og de sier de har gjort alt rett😡. Dette er ren svindel og tyveri synes jeg. Hotellet er bra, men ingen Burj Al Arab(Dubai) og ikke verd den svimlende prisen(fra en mandag til en tirsdag). At flere som jobber der ikke snakker norsk er heller ikke ett pluss. Vi kommer ikke til å bruke dette hotellet mere!!! Frank og Anita

    • RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-06-19
    • Hej Frank och Anita Tack för att ni har tagit er tid att skriva om er vistelse på vårt hotell. Vi uppskattar när våra kunder lämnar feedback, då det ger oss en inblick i hur vi kan förbättra oss. Vi beklagar verkligen att ni inte var nöjd med priset på era rum. Detsamma gäller att det blev missförstånd vid incheckning angående betalningen. Vi ser mycket allvarligt på detta och ska göra vårt bästa för att det inte ska ske igen i framtiden. Vi hoppas ändå att ni vill komma tillbaka till oss i framtiden, så ska vi göra vårt bästa för att toppa denna upplevelse.

  • "Fantastisk hotel"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Familie
  • God atmosfære, hyggelig betjening, lett og sende mail i forkant av oppholdet og de svarer kjempe fort. Beliggenheten er kjempe god, kort vei til T-banen og andre severdigheter. Mye godt å velge i på frokosten

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-29
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss, og da er det ekstra hyggelig å høre at vi lykkes. Vi skal dele dine kommentarer med alle våre flotte medarbeidere! Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Topp hotell"

    • Anmeldt: 2019-01-20
    • Reisetype: Forretninger
  • Meget bra hotell, kunne vært litt mere utvalg av pålegg til frokost. Litt rotete oppsett av frokost buffet.Opplevde feil med at ikke TV på hotellrommet virket, dette ble fikset opp i med en gang. Super service👍

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-24
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Rent og pent"

    • Anmeldt: 2019-01-19
    • Reisetype: Familie
  • + Alt var perfekt. Fikk kake bit levert på rommet som velkomst gave. Rommet var ryddig og rent. Alt i alt et vellykket opphold.- En ting var minus, da personell banket på døren, ventet hun ikke på at vi åpnet døren selv, men bare kom inn. Det likte jeg ikke!

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Andre F, Front Office Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-24
    • Kjære Gjest, Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi fokuserer hver dag på at hver eneste gjest skal føle seg sett og velkommen hos oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Vennlig hilsen Andre Finstad Front Office Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel

  • "Forfall"

    • Anmeldt: 2019-01-14
    • Reisetype: Par
  • Her har det skjedd mye. Har tidligere bodd på hotellet mange ganger. Hatt arrangement der etc. Men dette var så forferdelig dårlig i forhold til tidligere. Møkkete romSuperior rom som var knøtt liteVonde sengerLyd fra klima anlegget UFF UFFHer må det skjerping til

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonHotelGroup, Customer Support Specialist på Radisson Blu Scandinavia Hotel, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-17
    • Hejsan, Tack för att du har tagit dig tid att skriva om din vistelse på vårt hotell. Vi beklagar verkligen att du inte var nöjd med din tid hos oss denna gång. Vi uppskattar din feedback angående ditt rum samt klimatanläggningen, och ska göra vårt bästa för att förbättra oss till framtiden.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC