Reisevurderinger på TripAdvisor

596 anmeldelser
Vurdert som 51 av 109 hoteller i Oslo
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Type reisende

Utmerket
210
Veldig bra
241
Gjennomsnittlig
84
Dårlig
33
Forferdelig
28

Reisevurdring

Forretninger
230
Par
144
Reise alene
43
Familie
114
Venners utflukter
50

Oppsummering av vurderinger

Sovekvalitet
4.5
Sted
3.5
Rom
4.5
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Ligger til motorvei (John H)
    1.0
    2019-09-09
  • Det var rolig og stille i 6.etg. (ennamari)
    4.0
    2019-06-18
  • Hold dere på venstre fløy med lav etasje:) min favoritt på resepsjonen som er meget dyktig og hyggelig fra asiatisk oppr. kontakt henne:) (Escape13658122746)
    5.0
    2018-10-31
  • Stille og rolig ikke noe støy fra E6 (servitr03)
    5.0
    2017-11-07
  • Rent og koselig (Robert K)
    5.0
    2017-07-04

Siste omtaler fra reisende

  • "Fantastisk. God mat.Service fra hjertet."

    • Anmeldt: 2018-10-31
    • Reisetype: Reise alene
  • Har overnattet mye på hotell gjennom de siste tiår, og stort sett er det bra sevice, men må meddele å være meget imponert over servicen jeg mottok fra bar- og kjøkkenpersonalet, med nydelig mat, pent smil og serrvice fra hjertet uten sidestykke. Spesielt se to jentene fra baren og kjøkkenet som utviste en fantastisk hyggelig service og profesjonalitet den 31.10.2018. Meget hyggelig personalet på bookingen/resepsjonen som yter gjerne den lille ekstra servicen for å gjøre kundene fornøyde Radisson Alna anbefales på det sterkeste!! Fra hjertet Hilsen 337 abedin2018@mail.com

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-05
    • Kjære Escape13658122746, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående ditt opphold hos oss. Det er motiverende for alle oss ansatte på hotellet å lese at vi møtte dine service forventninger og at du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold. På vegne av meg og resten av hotellet velkommen tilbake!

  • "Anmeldelse"

    • Anmeldt: 2018-08-07
    • Reisetype: Reise alene
  • Helt greit men rommet var altfor varmt samtidig som putene var for dårlig kvalitet slik at nattesøvnen ble nokså dårlig. Treningsrommet var for så vidt greit men manglet minst en maskin med vaier (smith maskin) slik at en kunne ikke gjennomføre en ordentlig økt ellers var det kjølig og fint og isvannet ble satt stor pris på. Litt skuffet på avreisedagen at ikke baren åpnet før kl 17.00

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-14
    • Kjære Espenfalch, Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Setter like stor pris på konstruktive som positive tilbakemeldinger. Dette gjør oss bedre i stand til å foreta endringer som gjør at din og andre gjesters forventninger til oss blir innfridd. Håper jeg får anledning til å se deg hos oss igjen for å vise at vi har tatt din tilbakemelding på alvor og gir deg en opplevelse i henhold til dine forventninger.

  • "Fint hotell"

    • Anmeldt: 2018-08-05
    • Reisetype: Familie
  • Dette hotellet ligger ca 20 minutter unna Oslo med t-banen. Hotellet har fine store rom. Sengene var gode å sove i, badet var stort og fint Det er god service fra de ansatte. Frokosten var veldig god med stort utvalg av både mat og drikke. Internett fungerte veldig bra.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-14
    • Kjære Anette G, Tusen takk for din anmeldelse. Godt å lese at du likte hotellet og det vi har å tilby. Velkommen igjen!

  • "Fint hotell nær Oslo sentrum"

    • Anmeldt: 2018-06-07
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Hotellet har lekkert interiør og det er rent og pent. Frokosten hadde er svært godt utvalg. Rommene var stille og sengene veldig gode å sove i. Parkeringshus i forbindelse med hotellet var litt trangt, men det var fullt mulig å parkere.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Leder  på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-06-07
    • Kjære Randi, Tusen takk for din anmeldelse av vårt hotell. Hyggelig å høre vi møtte dine forventninger når det kom til mat, interiør og rommene. Vi håper du vil bo hos oss igjen i fremtiden! Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen, General Manager at Radisson Blu Hotel, Oslo Alna.

  • "Meget bra hotell med enkel adkomst"

    • Anmeldt: 2018-03-02
    • Reisetype: Forretninger
  • Vennlig og serviceinnstilt personale. Meget gode senger og god støyisolering i forhold til motorvei. Middagen var meget god i hotellets restaurant og frokosten var også på et høyt nivå. Enkel adkomst med parkering parkering i kjelleren. Heis til resepsjonen eller direkte til rommene.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, General Manager på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-03-07
    • Kjære Jorn P, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående ditt opphold og for dine hyggelige kommentarer om oss. Hyggelig å høre vi møtte dine forventninger når det kom til mat, service og rommene. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss i nærmeste fremtid! Med vennlig hilsen, Lars Kristian Amundsen, General Manager at Radisson Blu Hotel, Oslo Alna.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC