Reisevurderinger på TripAdvisor

540 anmeldelser
Vurdert som 46 av 107 hoteller i Oslo
"Traveler's Choice" Traveler's Choice

Type reisende

Utmerket
197
Veldig bra
214
Gjennomsnittlig
78
Dårlig
29
Forferdelig
22

Reisevurdring

Forretninger
212
Par
128
Reise alene
37
Familie
101
Venners utflukter
49

Oppsummering av vurderinger

Sovekvalitet
4.5
Sted
3.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Det var rolig og stille i 6.etg. (ennamari)
    4.0
    2019-06-18
  • Hold dere på venstre fløy med lav etasje:) min favoritt på resepsjonen som er meget dyktig og hyggelig fra asiatisk oppr. kontakt henne:) (Escape13658122746)
    5.0
    2018-10-31
  • Stille og rolig ikke noe støy fra E6 (servitr03)
    5.0
    2017-11-07
  • Rent og koselig (Robert K)
    5.0
    2017-07-04
  • Be om rom på baksiden, vekk fra motorveien. (Freequent)
    2.0
    2017-04-14

Siste omtaler fra reisende

  • "Helt greit"

    • Anmeldt: 2019-01-28
    • Reisetype: Familie
  • Dårlig rengjøring av flater som ikke var synlig ved første inntrykk, men som avslører at det var et overfladisk renhold. Det var feil på tv og ved bytte av rom ble vi nedgradert. God beliggenhet langs vei, men da burde man prioritert og få rimeligere parkering. Hotellfrokost bør inneholde bacon :-)

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-30
    • Kjære Road42982206957, Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

  • "En flau smak i munnen"

    • Anmeldt: 2019-01-26
    • Reisetype: Forretninger
  • Vær klar over at her må du betale - DYRT - og ekstra for din frokost, om du ønsker den. Til tross for det du kanskje tror om du booker deg inn via nett. Dette er nytt fra årsskiftet, og de overanstrenger seg ikke akkurat for å fortelle om det før oppholdet, for å si det forsiktig.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-30
    • Kjære Departure48405163711, Takk for din anmeldelse etter ditt opphold på Radisson Blu Conference Centre Alna Oslo Hotel. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

  • "Oppholdet vårt på hotellet"

    • Anmeldt: 2018-11-20
    • Reisetype: Par
  • Jeg syntes dette hotellet passer mer for typ forettningsreiser. passer overhodet ikke for par/familie, vi ble ikke møtt på en måte vi hadde forventning til, vi følte folk var litt fordomsfulle rett og slett. det er veldig fint og ryddig, men selv servicen var litt treig. hadde ringt resepsjonen flere ganger før jeg fikk det jeg spurte om, og dette var etter en renholder åpnet rommet vårt for å sjekke om hvem/eller hva vi gjorde på rommet. til slutt fikk vi det vi ba om.frokosten ser bra ut ved første øyekast men må si jeg ble litt skuffa når alle kjøttrettene innholdt svin. ventilasjonen bråker litt om kvelden også som gjør det vanskeligere å sovne.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-21
    • Kjære gjest, Ønsker å takke deg for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse etter ditt opphold hos oss. Vi beklager om ting ikke stod til dine forventinger. Det du påpeker vil nå bli tatt opp med de respektive ansvarlige slik at vi ved ditt neste besøk kan leve opp til dine forventninger. Gi meg gjerne beskjed om det er noe jeg kan bistå med.

  • "Fantastisk. God mat.Service fra hjertet."

    • Anmeldt: 2018-10-31
    • Reisetype: Reise alene
  • Har overnattet mye på hotell gjennom de siste tiår, og stort sett er det bra sevice, men må meddele å være meget imponert over servicen jeg mottok fra bar- og kjøkkenpersonalet, med nydelig mat, pent smil og serrvice fra hjertet uten sidestykke. Spesielt se to jentene fra baren og kjøkkenet som utviste en fantastisk hyggelig service og profesjonalitet den 31.10.2018. Meget hyggelig personalet på bookingen/resepsjonen som yter gjerne den lille ekstra servicen for å gjøre kundene fornøyde Radisson Alna anbefales på det sterkeste!! Fra hjertet Hilsen 337 abedin2018@mail.com

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-05
    • Kjære Escape13658122746, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående ditt opphold hos oss. Det er motiverende for alle oss ansatte på hotellet å lese at vi møtte dine service forventninger og at du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold. På vegne av meg og resten av hotellet velkommen tilbake!

  • "Jobbreise"

    • Anmeldt: 2018-09-13
    • Reisetype: Forretninger
  • Dårlig tilgjengelighet og mangel på atmosfære. Spisesalen ble ved åpning av frokost overfylt av et japansk reisefølge som tydeligvis hadde som vane å spise samtidig :)Spiste fish & chips i lobbybaren. Den bestod av 2 stk frossenfisk og noen chips som ikke var varme. Helt OK rom og hyggelig betjening. Vanskelig å finne inngangen når man kommer med T-banen fra sentrum

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-13
    • Hei frankpa123, Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC