Reisevurderinger på TripAdvisor

4254 omtaler
Rangert som nummer 98 av 407 hoteller i Amsterdam
GreenLeader Gold Certificate of Excellence 2020

Type reisende

Utmerket
2029
Veldig bra
1626
Gjennomsnittlig
426
Dårlig
110
Forferdelig
63

Reisevurdering

Forretninger
718
Par
1778
Reise alene
207
Familie
669
Venners utflukter
533

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.5
Rom
4.5
Service
4.5
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • prøv å få rom i de 2 øverste etasjene (ole t)
    5.0
    2016-11-20
  • Velg rom høyt oppe. (MikaelEmanuelT)
    4.0
    2016-07-15
  • Be om businessrom på andre siden av gaten (Opsahl)
    3.0
    2015-05-01
  • over 3 etasje (john_s190479)
    4.0
    2014-09-17

Siste omtaler fra reisende

  • "Rolig og avstressende"

    • Omtalt: 2017-09-07
    • Reisetype: Par
  • Alle rommene på dette hotellet er plassert inn mot et atrium. Stille og rolig - ingen gatestøy. En av de flotteste frokostbuffeene vi har opplevd. Veldig sentral beliggenhet med gåavstand til det meste.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsen 2017-09-08
    • Kjære NesiamFlor2017, takk for at du tok deg tid til å vurdere vår eiendom. Vi er glade for din positive tilbakemelding. Vi håper du vil vurdere oss igjen på ditt neste besøk til Amsterdam.

  • "God standard, hyggelig personale"

    • Omtalt: 2014-06-16
    • Reisetype: Par
  • Fine og rene rom, god temperaturstyring, rent og pent. Flinke folk som steller rommene. Stille innendørs og gode senger. Det var veldig bra frokost og roomservice var en behagelig og veldig god opplevelse, når jeg bestilte frokost. Den kom kjapt og med et veldig bra innhold. Alle på hotellet hadde en flott serviceinstilling og du ble tatt godt vare på...

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Super beliggenhet midt i hjertet av Amsterdam."

    • Omtalt: 2017-07-31
    • Reisetype: Familie
  • Dette hotellet ligger svært sentralt til i Amsterdam. Det er ikke gunstig å ta med bil hit da parkeringen er en utfordring. Anbefaler det nærmeste parkeringshuset,selv om det er dyrere. Det løper fort på kostnader hvis man skal bruke taxi til/fra parkeringshuset i Oosterdok(?). Frikosten er dyr,men vi kjøpte frokost i en nabogate. Det var rimelig og meget trivelig. Dette hotellet vil vi bruke en annen gang også 😃

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsen 2017-08-02
    • Takk for å skrive dine erfaringer her på Tripadvisor og gi er en svært godt ratifisere. Parkering er faktisk en utfordring i byen

  • "Daglig leder"

    • Omtalt: 2016-05-19
    • Reisetype: Forretninger
  • Supert hotell som har bra beliggende midt i hjertet av Amsterdam. Kort vei til alle faciliteter. Veldig god service på hotellet og flotte rom (det vi leide i alle fall). Ikke mye å utsette bortsett fra litt kjedelig frokost.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Meget bra og sentralt, men dyrt"

    • Omtalt: 2016-04-25
    • Reisetype: Par
  • Hotellet ligger meget sentralt og rolig til i hjerte av Amsterdam, med alle ønskelige fasiliteter og severdigheter i gangavstand. Ikke noe spesielt å sette fingeren på, men relativt dyrt. Svært bra service og utmerket renhold.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsen 2016-04-26
    • Takk for positive tilbakemeldinger og for å skrive om dine erfaringer. Vi er glad for å lese at du likte oppholdet. Vi håper du vil vurdere bor hos oss igjen på ditt neste besøk til Amsterdam!

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC