Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.5 4469 omtaler
Rangert som nummer 89 av 419 hoteller i Amsterdam
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Reisevurdering

Utmerket
2174
Veldig bra
1657
Gjennomsnittlig
443
Dårlig
120
Forferdelig
75

Type reisende

Business
743
Couples
1841
Solo travel
217
Family
699
Friends getaway
552

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.5
Rooms
4.5
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Room only is perfect, pick up brunch locally. (Tooler08)
    4.0
    2023-01-02
  • Just get to Amsterdam, be careful of customs at Eurostar never seen a search from France (Dennis B)
    5.0
    2022-12-27
  • Better to walk or take a taxi instead of Uber; beware of smell from coffeeshops (ttc_8)
    5.0
    2022-12-20
  • It’s far from station so allow time to avoid missing train (Trail13297993286)
    4.0
    2022-10-30
  • Inside rooms facing atrium beware kids in open air lobby screaming - disturbing & front desk did 0 to stop during our 3 night stay. (Morleydembo)
    2.0
    2022-09-07

Omtaler fra reisende

  • "Meget bra og hyggelig hotell."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-10-27
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet ligger greit plassert. Sentralt, men i rolig gate. Rommet var bra og med godt renhold. Bra arbeidsplass. TV med mulighet for oppkobling av egen iPad var bra. Hyggelig og hjelpsom betjening. God frokost med god service. Dette er det hyggeligste hotellet jeg har benyttet i Amsterdam.

  • "Rolig og avstressende"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-09-07
    • Reisetype: Par
  • Alle rommene på dette hotellet er plassert inn mot et atrium. Stille og rolig - ingen gatestøy. En av de flotteste frokostbuffeene vi har opplevd. Veldig sentral beliggenhet med gåavstand til det meste.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsen 2017-09-08
    • Kjære NesiamFlor2017, takk for at du tok deg tid til å vurdere vår eiendom. Vi er glade for din positive tilbakemelding. Vi håper du vil vurdere oss igjen på ditt neste besøk til Amsterdam.

  • "Sentralt og greit plass"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-04-07
    • Reisetype:
  • Har vært på en del hoteller i Amsterdam og har kun vært fornøyd 2 ganger , og radisson blu var et av de gode gangene , betalte litt mer en til vanlig men bestilte i god tid i forveien og ble ikke så dyrt allikavel 🙏:) grei beliggenhet og veldig sentralt ;) et hotel jeg anbefaler til alle som ønsker et behagelig hotel!! Blir nok å velge det samme neste gang !!

    • MrPGadet, General Manager på Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center, svarte på denne anmeldelsen 2017-04-10
    • Glad for å se du hadde en flott opplevelse med oss og vi virkelig verdsette du anbefale det her. Håper å se deg igjen snart:)!

  • "Perfekt hotell med god frokost, god beliggenhet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-12-22
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Super beliggenhet, god frokost, flotte rom. Rommene i den andre delen (ikke der resepsjonen ligger) er superflotte, høyt under taket, gode senger. Kan gjerne bo her igjen. Fin gangavstand til shopping og sentrum generelt.

    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
  • "Veldig bra"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2016-11-20
    • Reisetype: Forretninger
  • Topp hotell hvis du er interessert i å bo sentralt i Amsterdam og er villig til å betale. Rommene er tiltalende og reinholdet er bra. Generelt er hotellsenger for myke, her er det passe. Liten koselig bar i foajeen.

    • 5.0
      Rom
    • 3.0
      Verdi
    • 5.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC