Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1153 omtaler
Rangert som nummer 10 av 25 hoteller i Aarhus

Reisevurdering

Utmerket
361
Veldig bra
490
Gjennomsnittlig
192
Dårlig
76
Forferdelig
34

Type reisende

Business
420
Couples
336
Solo travel
55
Family
189
Friends getaway
73

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Rather expensive parking 160/day (thomasj858)
    5.0
    2021-07-10
  • Higher floors have best views, be aware of the bridges if you don't like heights (RAW1000)
    4.0
    2019-12-14
  • The Junior Suite is on the 11th floor, good views. (Wellyndama)
    5.0
    2019-08-31
  • dont get a room close to elevator as you can hear everything with people coming in late (B5647WOmarkc)
    3.0
    2019-04-20
  • Non-smokers, be sure to specify as this hotel also has smoking rooms. (Traveller07700900461)
    3.0
    2018-09-30

Omtaler fra reisende

  • "Århus❤️"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-06-27
    • Reisetype: Par
  • Andre gang jeg bor på dette hotellet. Hyggelig og hjelpsom betjening, rent og fint rom. Stort og innbydende bad. Stort pluss med aircondition og kjøleskap, pluss strykebrett og strykejern. Hotellet ligger sentralt, men likevel stille til. Århus er en fantastisk by med et stort utvalg butikker, spisesteder og severdigheter!

    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2020-07-02
    • Hei 199piab, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Pia :) Det gleder oss at du hadde et godt opphold hos oss. Velkommen tilbake!! Med ønske om en riktig god sommerdag, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Utmerket hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-11-11
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Flott beliggenhet, store rom, deilig seng og sengetøy. Veldig hyggelig og hjelpsom personal, vil absolutt anbefale hotellet. Eneste å utsette på var varmen på rommet, skulle ønske temperaturen kunne senkes uten å åpne vinduet.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2019-11-11
    • Hei janicke19762019 Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt nylige opphold hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Jeg er så glad for at du hadde et godt opphold og takker for at du også har indikert de områder vi kan forbedre oss på! Det er viktig informasjon både for meg og for teamet. Tusen takk! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen neste gang du kommer til Aarhus. Med vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Flott hotell med god service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-11-08
    • Reisetype:
  • Stort hotell ganske sentralt i Aarhus. Ligger i ett konferansesenter. Store gode rom, god service og hyggelig betjening. Vårt rom var feilfritt og romslig (superior rom)Vi kom fra Tyskland og Radisson Blue ett annet sted, og servicen her i Aarhus toppet alle andre hotell på denne turen. Parkering i garasje eller like utenfor døren. Parkerer du utenfor døren, så trekk billett og betal når du reiser i resepsjonen. Ligger og like ved kunstmuseet Aros, som virkelig er verd ett besøk selv for en moderat kunstinteressert mann.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Service
    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2019-11-08
    • Hei Knut, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Jeg er så glad for å høre at du opplevde god og vennlig service hos oss. Det gleder jeg meg til å dele med resten av teamet! Takk! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Super beliggenhet, god parkering, helmax frokost!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-07-25
    • Reisetype: Par
  • Dette ble en fin opplevelse, stort og elegant hotell 10 min gange fra gågatene og restaurantstrøket ved kanalen. Litt minus på rengjøringen av krokene på badet, men dette ble veiet opp av en imponerende frokost. Vennlig inn og utsjekking! Mye hotell for kr 1.200,-. Dette var nok et sommertilbud.

    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2018-07-27
    • Hei, Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg er glad for at dere hadde et godt opphold og takker for kommentarene på de områder vi kan forbedre oss på. Dette er viktig informasjon både for meg og for teamet! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen neste gang du kommer til Aarhus. Med vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Deilig å være norsk i Aarhus"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-07-21
    • Reisetype: Familie
  • Flott og sentralt beliggende, moderne hotell med god service. Stort og praktisk rom for familie på 4, meget gode senger. Frokosten var nydelig, med godt brød og pålegg. Internett hastigheten var tilfredsstillende. Et stort pluss for stor TV-skjerm på rommet.

    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2018-07-25
    • Hei, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får og takker for at du tok deg tiden til å skrive til oss. Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC