Reisevurderinger på TripAdvisor

918 anmeldelser
Vurdert som 9 av 24 hoteller i Århus

Type reisende

Utmerket
275
Veldig bra
422
Gjennomsnittlig
152
Dårlig
49
Forferdelig
21

Reisevurdring

Forretninger
368
Par
248
Reise alene
47
Familie
145
Venners utflukter
62

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Alltid hyggelig med rom i en av toppetasjene, fantastisk utsikt til byen (Eliseeik)
    4.0
    2018-07-07
  • Superior rom i 10. og 11.etg. (bjalau)
    3.0
    2016-08-24
  • OBS (farlig hoved ingang)ikke til rettelagt for Handekapp gjester Samt badekar(Farlig for Handecap/gjester..... (Thor Sigve S)
    5.0
    2016-06-12
  • Rom i 10 og 11 etasje er store og stille rom. (hlaud)
    4.0
    2016-04-25
  • Litt opp i høyden, og utsikten flott! (Bjørn Olav I)
    5.0
    2015-10-14

Siste omtaler fra reisende

  • "Muhammad Jawed"

    • Anmeldt: 2019-02-06
    • Reisetype: Forretninger
  • veldig bra og hyggelig å bo på dette hotellet som var veldig bra og personalet var også meget vennlig. Jeg vil sikkert bo på dette hotellet når jeg er i Aarhus, og med denne opplevelsen er jeg nå booking mitt neste opphold i New York på samme hotell. J

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, Daglig leder på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-07
    • Hi Guide722212 Thank you so much for your kind review and comments! I am so glad to hear that you enjoyed your stay and on behalf of myself and the entire team we hope to be able to welcome you back to us in Aarhus the next time you plan a trip to our city! Have a great day, Kind regards, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Bra hotell med fine og romslige rom"

    • Anmeldt: 2014-02-12
    • Reisetype: Forretninger
  • Utmerket hotell og rom. Store rom med fantastisk queenbeds. Selv om det var litt for kaldt rom på vinteren. Flott beliggenhet i Århus. Bare en kort spasertur til uansett Århus byen har å tilby. Frokost er ikke inkludert i standard rom, og belastes 170 DKK for en gjennomsnittlig hotell, frokost måltid. Forskjellen mellom en standard gjesterom, eksklusiv frokost og en business class-rom med frokost inkludert er bare 180 DKK hvis du planla å betale 170 DKK i tillegg til rommet ditt til frokost uansett. Vanlige TV-kanaler er ikke gratis, må du kjøpe tilgang for hver dag under ditt opphold.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2014-02-25
    • Dear Beate Fjeld U Thank you for taking your time to comment on your last stay. I am glad to hear that you enjoy d the central location of our hotel. It is indeed convenient to have the entire city of Aarhus within walking distance. As you noticed, it could easily be a good choice with one of our business class rooms. These rooms will furthermore give you a beautiful view of Aarhus from 11th and 10th floor. Best regards Peter Laursen General Manager

  • "Magiske Varmeanlegg"

    • Anmeldt: 2014-02-04
    • Reisetype: Forretninger
  • Jeg hadde et executive rom i 11. etasje. Utenfor været var -2C. Jeg gikk inn på rommet og det var kaldt. Jeg ville ikke innse at radiatoren drives på en "grønne" principal og tilbrakte mye tid på å prøve å slå på (ingen termostat) eller få A/C enhet å heve seg over 19C (unachieved). Det var bare senere mens jeg satt i min kjortel med min gratis badekåpe rundt føttene mine, at jeg innså radiatoren hadde oppstått liv og rommet var varmer opp. Denne spennende mønster som skjedde hver gang jeg dro og kom tilbake til rommet. Badet hadde ikke noe lysbehandlingen bedre oppvarming og var kald. Hotellet info vises på TV på rommet, men jeg kunne ikke finne noe indikasjon på dette automatisk varmesystem. Latterlig radiatoren var på utsiden veggen bak svært tykt, gulv lengde gardiner, men i 11. etasje det er få til å overse det rom dersom gardiner er venstre undrawn. Jeg liker dette hotellet veldig mye og har bodd her flere ganger, men varmen trenger en plass i deres TV-guide.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2014-02-25
    • Christine W I am glad you chose to share your experience with us here on TripAdvisor. For environmental reasons, our air conditioning is stopping, when you leave the room and take the key card from the "activation box". However, it is not supposed to be so cold in the room. We will of course take your constructive criticism to us, and to improve the entire air-conditioning. Best regards Peter Laursen General Manager

  • "Flott opphold i Århus"

    • Anmeldt: 2014-01-26
    • Reisetype: Forretninger
  • Radisson Blu gjør en god jobb med å gjøre en forretningsreise til Århus en god opplevelse. Restauranten og baren er praktisk og kvalitet på maten er veldig god. Nok en gang var det vel verdt det, og jeg vil komme tilbake snart.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2014-02-25
    • Dear Daniel M Thank you for sharing your opinion here on Tripadvisor. I truly appreciate your kind in regards of our restaurant and bar. The people in these departments fight hard every day to deliver the perfect product. Words like yours are very motivating to them. Thank you! Best regards Peter Laursen General Manager

  • "lovely hotel, great location for Aarhus"

    • Anmeldt: 2018-09-17
    • Reisetype: Familie
  • would 100% stay here again if in the city. nice bedrooms, lovely fresh breakfast, spacious lobby, good parking, very friendly and helpful staff who were more than happy to help no matter what the request. A credit to themselves and the company. This is how hotel staff should be! :)

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2018-09-20
    • Dear RedDragon73 Thank you so much for your kind review and comments! I am so glad to hear that you enjoyed your stay and on behalf of myself and the entire team we hope to be able to welcome you back to us in Aarhus the next time you plan a trip to our city! Have a great day, Kind regards, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC