Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1206 omtaler
Rangert som nummer 11 av 25 hoteller i Aarhus

Reisevurdering

Utmerket
377
Veldig bra
508
Gjennomsnittlig
202
Dårlig
80
Forferdelig
39

Type reisende

Business
431
Couples
352
Solo travel
57
Family
200
Friends getaway
75

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Rather expensive parking 160/day (thomasj858)
    5.0
    2021-07-10
  • Higher floors have best views, be aware of the bridges if you don't like heights (RAW1000)
    4.0
    2019-12-14
  • The Junior Suite is on the 11th floor, good views. (Wellyndama)
    5.0
    2019-08-31
  • dont get a room close to elevator as you can hear everything with people coming in late (B5647WOmarkc)
    3.0
    2019-04-20
  • Non-smokers, be sure to specify as this hotel also has smoking rooms. (Traveller07700900461)
    3.0
    2018-09-30

Omtaler fra reisende

  • "Veldig sentralt hotell, men likevel stille og rolig område med kort vei til alt! Kan anbefales!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-03
    • Reisetype: Familie
  • Stort og romslig rom, helt stille og rolig område selv om det var kort spasertur til gågater, restauranter og ARoS Kunstmuseum. Det var god og velassortert frokost. Stor parkeringsplass rett utenfor hotellet, med rabattert pris gjennom hotellet. Litt harde madrasser

    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-06
    • Hej Marianne :) Tak for din flotte feedback. Vi er glade for at hører at du nød dit ophold. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

  • "Sentralt, fint hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-25
    • Reisetype: Familie
  • Fint, sentralt hotell. Innbydende, god mottakelse i resepsjon. Stort, fint rom og behagelig seng. God mat og service i restauranten. Gode muligheter for parkering utenfor hotellet eller i garasje mot avgift.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2022-07-26
    • Hej w9v1gbifd4 :) Tak for din flotte feedback. Vi er glade for at høre at i har nydt jeres ophold. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang :)

  • "Århus❤️"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-06-27
    • Reisetype: Par
  • Andre gang jeg bor på dette hotellet. Hyggelig og hjelpsom betjening, rent og fint rom. Stort og innbydende bad. Stort pluss med aircondition og kjøleskap, pluss strykebrett og strykejern. Hotellet ligger sentralt, men likevel stille til. Århus er en fantastisk by med et stort utvalg butikker, spisesteder og severdigheter!

    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2020-07-02
    • Hei 199piab, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Pia :) Det gleder oss at du hadde et godt opphold hos oss. Velkommen tilbake!! Med ønske om en riktig god sommerdag, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Utmerket hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-11-11
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Flott beliggenhet, store rom, deilig seng og sengetøy. Veldig hyggelig og hjelpsom personal, vil absolutt anbefale hotellet. Eneste å utsette på var varmen på rommet, skulle ønske temperaturen kunne senkes uten å åpne vinduet.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2019-11-11
    • Hei janicke19762019 Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt nylige opphold hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Jeg er så glad for at du hadde et godt opphold og takker for at du også har indikert de områder vi kan forbedre oss på! Det er viktig informasjon både for meg og for teamet. Tusen takk! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen neste gang du kommer til Aarhus. Med vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Flott hotell med god service"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-11-08
    • Reisetype: Par
  • Stort hotell ganske sentralt i Aarhus. Ligger i ett konferansesenter. Store gode rom, god service og hyggelig betjening. Vårt rom var feilfritt og romslig (superior rom)Vi kom fra Tyskland og Radisson Blue ett annet sted, og servicen her i Aarhus toppet alle andre hotell på denne turen. Parkering i garasje eller like utenfor døren. Parkerer du utenfor døren, så trekk billett og betal når du reiser i resepsjonen. Ligger og like ved kunstmuseet Aros, som virkelig er verd ett besøk selv for en moderat kunstinteressert mann.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Service
    • HH_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarte på denne anmeldelsen 2019-11-08
    • Hei Knut, Tusen takk for din utrolig hyggelige tilbakemelding til oss! Det gleder meg at du hadde et godt opphold og besøk hos oss på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Jeg er så glad for å høre at du opplevde god og vennlig service hos oss. Det gleder jeg meg til å dele med resten av teamet! Takk! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Aarhus Velkommen! Vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC