Reisevurderinger på TripAdvisor

530 anmeldelser
Vurdert som 7 av 19 hoteller i Ålborg

Type reisende

Utmerket
73
Veldig bra
164
Gjennomsnittlig
181
Dårlig
79
Forferdelig
33

Reisevurdring

Forretninger
242
Par
125
Reise alene
21
Familie
82
Venners utflukter
33

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.0
Sovekvalitet
3.0
Rom
3.0
Service
4.0
Verdi
3.0
Renslighet
3.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Abefaler rom med utsikt mot vannet, da forsiden hadde mye støy. (Footprints409859)
    3.0
    2019-07-20
  • Velg et annet hotell!!!!! (FruBMI)
    1.0
    2018-07-30
  • Spør etter rom med AC (Kurt-on-tour)
    3.0
    2018-05-21
  • Bestill rom mot Limfjorden ,ikke mye støy der. (Stein J)
    4.0
    2017-08-08
  • Velg rom vekk fra solside for å unngå varme netter på sommeren. (LJ1968)
    2.0
    2017-07-16

Siste omtaler fra reisende

  • "God beliggenhet og standard"

    • Anmeldt: 2018-07-27
    • Reisetype: Familie
  • Fikk rom med sjøutsikt og aircondition, opplevde dette som veldig behagelig og fredfullt. Reiste sammen med noen venner som ikke hadde AC så vi var kanskje heldige i sommervarmen. Sentral beliggenhet.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • AALZH_Aalborg, Chef  på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarte på denne anmeldelsen 2018-08-07
    • Dear Madelene Thank you for taking time to write an online review regarding your last stay. We are very happy to see that you had a pleasant stay with us and you enjoyed the beautiful view and the air conditioner and we are looking forward to welcoming you back again. Warm regards Mette Hedegaard / Hotel Manager

  • "topp hotell"

    • Anmeldt: 2016-12-18
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Flott hotell fantastisk personale god service god frokost alt helt topp.God beliggenhet kort vei til alt man trengte .parkering under hotellet .Vil anbefale dette hotellet til venner og familie.Et fantastisk opphold

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Sophie P, Director of Sales på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarte på denne anmeldelsen 2016-12-20
    • Kære 879irenek, mange tak for den virkelig flotte anmeldelse. Det glæder mig usigeligt, at I har haft så dejligt et ophold og du kan være sikker på, jeg vil give roserne videre til de rette. Vi håber at byde jer velkommen tilbage en anden gang og vil glæde os til et dejligt gensyn. Hav en smuk dag. De bedste hilsner Sophie Pedersen Director of Sales Radisson Blu Limfjord Hotel

  • "Veldig fornøyd"

    • Anmeldt: 2018-06-09
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotellet og plassen er meget bra. God service og fine værelser. Anbefales på det varmeste. gode treningsmuligheter og kort vei til både shopping og velvære. Skal jeg sitte fingen på noe må det være at kaffen burde vært inkludert i romprisen. Nå er den kun inkludert i frokosten.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "overnatting"

    • Anmeldt: 2018-04-03
    • Reisetype: Familie
  • meget bra hotell og anbefales. meget sentralt og centrum/ natteliv i nabolaget . Mulighet for lading av TESLA EL bil i hotellgarasje, meget positivt. koselig bar i lobby og bra beliggenhed. Hyggelig personale Anbefales

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Praktisk og fint hotell."

    • Anmeldt: 2017-05-01
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Hotell som ligger veldig fint og sentralt i Aalborg og som er under noe oppussing. Fint og nytt i resepsjonsområdet. Noe preg av oppussing i hotellet. Rommet var litt gammelt, men rent og ryddig. Frokosten var god, men litt begrenset. Svært hyggelig og hjelpsomt personale.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC