Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 679 omtaler
Rangert som nummer 8 av 18 hoteller i Aalborg

Reisevurdering

Utmerket
111
Veldig bra
202
Gjennomsnittlig
219
Dårlig
102
Forferdelig
45

Type reisende

Business
288
Couples
165
Solo travel
29
Family
115
Friends getaway
35

Oppsummering av vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
3.5
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
3.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • If you live plant based, vegetarian or vegan - either bring your own food or book elsewhere. (Johnny_hojfeldt)
    3.0
    2021-09-19
  • Book car park (Graham s)
    4.0
    2019-10-31
  • Some do have air con but not all. Mine did not! (Peter R)
    2.0
    2019-09-10
  • Business Class rooms have air-conditioning (Lestat1973)
    3.0
    2019-07-31
  • Try top floor towards the fjord. (Captain_KJ)
    1.0
    2019-07-24

Omtaler fra reisende

  • "Fantastisk frokost, god beliggenhet, hyggelig betjening"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-23
    • Reisetype:
  • Rommet var rent og pent. Dette er et velfungerende hotel. Det er også grunnen til at vi velger dette hotellet hvert eneste år vi besøker Danmark. Frokosten er av beste kvalitet og personalet var hyggelige selv om det var travelt med alle gjestene som bodde på hotellet.

    • 4.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Valuta for pengene"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-10-29
    • Reisetype: Par
  • Hyggelig betjening god mat og smilende personell valuta for pengene , rene rom hyggelig bar enkel parkering. Morgenmaden var topp. Gode senger og ryddige rom med fin utsikt til fjorden. Her sover og spiser du trygt og godt

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Sentralt beliggende med hyggelig betjening og meget god frokost"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-08-07
    • Reisetype: Par
  • God komfort på soverom og bar-området, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Anbefales når man vil ha et kort opphold i Aalborg. Frokosten var meget god. Kommer du sent med bil, er det vanskelig å få parkert på hotellets plasser, men det er p-hus over gaten (dog dyrt).

    • 4.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Fantastisk!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-07-22
    • Reisetype:
  • Vi booket 4 døgn på business class på dette hotellet. Det første som møter oss er en flott nyoppusset lobby med meget god design, vår sønn er Radisson fan og ved innsjekk fikk han ern overraskelse og Radisson cap som gave, dette mente han var helt Vip og er meget glad for gaven. Vi ønsker å fremheve personalet på hotellet som er av ypperste klasse når det gjelder service og vennlighet, alltid et smil og de er meget hyggelig og serviceinnstilt. En stor takk til personalet og vaktmester som var så vennlige å tilrettelegge for lading av El-bil. Restauranten og frokosten er meget stilfull og maten meget velsmakende, servitørene er meget raske og svært vennlige, er det noe du ønsker ordner de det med et smil. Er det noe du lurer på hva du kan gjøre når du er i Ålborg tar du bare kontakt med resepsjonen og de er behjelpelig alltid med gode tips til deg, og som alltid ønsker de deg en nydelig dag. Vi har reist masse rundt i verden men vennligheten og service på dette hotellet er i en særklasse. Hotellet ligger 100 m fra nærmeste gågate med masse spennende gater, butikker og restauranter. Av restauranter er Brødrene Price & Fusion restaurant verdt et besøk, eller hva med et besøk i den lille pølsekiosken til den meget hyggelige damen som vi alltid må innom for å smake på den røde pølse med tilbehør. Sengen på rommet vårt er faktisk en av de aller beste sengene var har lagt i og rommet var rent. Vi har allerede bestemt oss for at dette hotellet skal vi bo på flere ganger. En stor takk til personalet ved hotellet for deres fantastiske service og vi håper direktøren leser denne anmeldelsen så han/hun kan dele anmeldelsen med sine ansatte, for en direktør med et slikt personalet bør være meget stolt! :) Hilsen, Kjetil, Maria, Marvin.

    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
  • "Trivelig hotel"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-07-15
    • Reisetype: Par
  • Fantastisk hyggelig betjening. God service , god mat, flott beliggenhet. Litt støy i gaten i helgene. Veldig flott plassert med tanke på turer og handling i byen. Vakker by og mye å se på. Byen har gjennomgått en positiv endring utseendemessing i de senere år.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 4.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC