Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 817 omtaler
Rangert som nummer 9 av 13 hoteller i Gardermoen

Reisevurdering

Utmerket
133
Veldig bra
293
Gjennomsnittlig
235
Dårlig
95
Forferdelig
61

Type reisende

Business
243
Couples
161
Solo travel
116
Family
172
Friends getaway
56

Oppsummering av vurderinger

Sleep Quality
4.0
Location
3.5
Rooms
3.5
Service
3.5
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Make sure the lifts are working before staying here (Trunks T)
    2.0
    2022-11-05
  • Right now I think you might get good deals on tourism-related things. (Rob13501)
    3.0
    2022-05-06
  • Very good place to stay (Maps25412422614)
    5.0
    2022-05-02
  • I think is the best hotel option near the airport (Stay42993844106)
    5.0
    2021-12-01
  • Great service (Sam901230)
    5.0
    2021-10-31

Omtaler fra reisende

  • "Ett av de beste på Gardermoen"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-04-10
    • Reisetype: Forretninger
  • Meget godt konferansehotell, en frokost som kan måles med de beste, og en restaurant som serverer riktig god og delikat middag. Treningsrom som er godt utstyrt er døgnåpent for gjestene. Kart over aktuelle joggeløyper i nærområdet skulle jeg ønske fantes i hotellets resepsjon.

    • 5.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 3.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 4.0
      Service
    • Marianne Høgmo, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen 2022-06-17
    • Hei Kart over joggeløyer er et godt innspill. Takk for flott tilbakemelding!

  • "Veldig fin opplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-11-11
    • Reisetype: Reise alene
  • Ble veldig hyggelig mottatt da jeg ankom sent, og rommet var veldig behagelig. Fikk en veldig god natt med søvn, og stod opp til en fristende og lekker frokost buffé. Ansatte i resepsjonen hjalp meg finne ut hvilken shuttlebuss jeg skulle ta til flyplassen

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Reception Park Inn Oslo Airport Hotel West, Gjestetjenester/resepsjon på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen 2021-11-25
    • Hei Stine, Tusen takk for fantastisk poeng. Velkommen igjen! Mvh Park Inn West Team

  • "veldig fornøyd"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-01-07
    • Reisetype: Par
  • Det er kjempefint hotell, nær av flyplass, med fantastisk frokost. Vi har vært andre gang, men ikke siste og er kjempe fornoyd. Labai geras viesbutis, mums labai patiko, geri pusryciai. Labai tylu, lektuvu beveik nesigirdi.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • IngelaAMH, General Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen 2020-01-22
    • Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss og trives hver gang dere bor. Vi ser frem til å få ønske dere velkommen tilbake til oss igjen ved en senere anledning.

  • "Flott hotell med "planespotting""

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2020-01-04
    • Reisetype: Familie
  • Fantastisk flott hotell og greie rom for en natt. Veldig god service og smilende ansatte. Frokosten er veldig god og det er veldig rolig i frokostsalen. Man får også såkalt "planespotting" på hotellet noe som også kan være veldig spennende. Ellers er alt bra. Anbefales :)

    • 5.0
      Verdi
    • 4.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • CecilieGuttersrud, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen 2020-01-07
    • Kjære David. Takk for din fine tilbakemelding. Så hyggelig at du likte deg så godt hos oss. Da håper vi at vi får ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

  • "Vurdering"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-12-17
    • Reisetype: Forretninger
  • Generelt bra, bra beliggenhet, hyggelig ansatte. rent og pent. veldig hygenisk rundt frokost buffeen, fikk et inntrykk av at folk var profesjonelle, fikk også et inntrykk om at selve rommet også var rent og pent.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • CecilieGuttersrud, Front Office Manager på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, svarte på denne anmeldelsen 2019-12-18
    • Kjære Gjest. Takk for din 5-stjernede tilbakemedlding. Så hyggelig at du likte deg så godt hos oss. Da håper vi at vi får ønske deg velkommen tilbake snart igjen.

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC