Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 2236 omtaler
Rangert som nummer 37 av 97 hoteller i Tallinn

Reisevurdering

Utmerket
584
Veldig bra
861
Gjennomsnittlig
496
Dårlig
191
Forferdelig
104

Type reisende

Business
431
Couples
624
Solo travel
134
Family
446
Friends getaway
392

Oppsummering av vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Do not stay in the old rooms. (cigdemg1968)
    2.0
    2022-11-30
  • Rooms closer to the reception are better, the other rooms are faaaar away (fredwQ2055WU)
    1.0
    2022-10-03
  • Another Hotel (annesp2022)
    2.0
    2022-08-20
  • Standard rooms are spacious too (571maarjam)
    5.0
    2021-06-14
  • Avoid rooms at the end of corridors (R4631BTbriann)
    4.0
    2019-09-20

Omtaler fra reisende

  • "Veldig mye for pengene"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-08-02
    • Reisetype: Familie
  • Meget bra hotell. Sentralt beliggende på hjørnet av Gamlebyen. Hyggelig betjening, god frokost. Godt lydisolert på rommet og aircondisjon som virket bra, men vanskelig å forstå. Det at badeland og badstu er inkludert. gjør at du får mye for penga! SVEIN

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • Anna V, Marketing på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-03
    • Hello! Thank you for your valuable feedback! We are always happy to hear that you enjoyed the stay and appreciated our comfortable accommodation. Hopefully, we can pleasantly surprise you when you return in the future! We appreciate Your feedback because it helps us to improve our service! Best wishes! Hotel Management

  • "Fin spaopplevelse"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2022-07-29
    • Reisetype: Par
  • Fin beliggenhet ved gamlebyen. Flott med spa-avdeling med bassenger med ulike badetemperaturer og fire ulike type badstuer i spa. Flere av dame-garderobeskapene var i ustand. Rent og bra hotell. Parkering 16 €/døgn foran hotellet.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Renslighet
    • Anna V, Marketing på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2022-08-02
    • Hello! Thank you for your valuable feedback! We are always happy to hear that you enjoyed the stay and appreciated our comfortable accommodation. Hopefully, we can pleasantly surprise you when you return in the future! We appreciate Your feedback because it helps us to improve our service! Best wishes! Hotel Management

  • "Opphold"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-07-24
    • Reisetype: Familie
  • Kort vei til gamlebyen. God frokost og god service av personell. Rent og ryddig med så mye gjester til stede fra mange ulike nasjoner. Ett hyggelig opphold. Taxi utenfor resepsjon hele tiden hvis nødvendig transport

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2019-07-29
    • Dear Valued Guests, Many thanks for sharing the kind words about our hotel, it is a pleasure to see that you enjoyed our breakfast and service provided by the staff. We look forward to hosting you again in the near future. Best regards,

  • "Tidligere arbeidskamerater med koner besøker Tallin."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-10-06
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Det er en fin resepsjon, og vi ble tatt imot på en profesjonell måte. Rommene har fin standard og rengjøringen er det ingenting å klage på. Sengene var kjempegod å sove i. Frokosten var kjempegod, og der fikk vi det vi ønsker oss til frokost. Dersom du ønsker det, er det Spaavdeling og et kjempeflott basseng og det som hører til. De ansatte var hyggelige, og hilste på oss når vi traff dem. Skal du til Tallin, skal du ta inn på Park Inn Radisson, Meriton Tanninn.

    • Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-12
    • Dear Terje D, Thank you for your feedback and taking time writing about your experience at Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn. We are delighted to read that you have enjoyed your stay with us. It was great to have you as our guest and we can't wait to serve you in the near future. Best Regards,

  • "Fantastisk beliggenhet."

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2015-12-16
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Flott hotell. Beliggenheten er super, da det ligger rett ved gamlebyen. Store fine rom, minibar og safe. Restauranter og pub i hotellet. Stort utvalg i spa behandlinger, treningsrom og basseng. Utrolig flott frokostbuffet. Hotellet anbefales.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • DavidMohren, General Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2015-12-23
    • Dear Kjersti1903, thank you very much for taking the time to write this review. I am very happy to see all your nice Comments and that you recommend the hotel to other travellers. We are looking forward to welcome you again during your next trip to Tallinn. Once again, thank you very much for the nice review. With very best regards, David Mohren General Manager Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC