Reisevurderinger på TripAdvisor

2029 anmeldelser
Vurdert som 38 av 92 hoteller i Tallinn

Type reisende

Utmerket
486
Veldig bra
809
Gjennomsnittlig
472
Dårlig
172
Forferdelig
92

Reisevurdring

Forretninger
401
Par
580
Reise alene
120
Familie
419
Venners utflukter
377

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.0
Sovekvalitet
4.0
Rom
3.5
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Jeg bodde på 5068, men tror de fleste rommene er fine (terjed2017)
    5.0
    2018-10-06
  • Bør velge min. superior rom. (jonhoy)
    3.0
    2016-06-18
  • Rom mot gaten har mer støy (Frodes)
    4.0
    2015-07-29
  • Spør om et rom opp i etasjene, f.eks. 6. etasje. Flott utsikt når du kommer høyt nok opp og har rom mot Paldiski manatee. (Tiit A)
    4.0
    2015-03-17

Siste omtaler fra reisende

  • "Nok et hyggelig besøk"

    • Anmeldt: 2017-08-01
    • Reisetype: Par
  • Ble godt mottatt, fine lyse rom. Madsassen var ikke av beste kvalitet. Meget bra SPA og basseng meg Jacuzzi og sauna. Frokost var bare ok, veldig rotete satt opp. Parkering er relativt dyrt, 16 Euro pr døgn. Rask og enkel utsjekking.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • DavidMohren, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2017-08-02
    • Dear Frodes, Thank you for taking time rating our property. I am happy to see that you have enjoyed with us. I will share your feedback with my colleagues. We look forward to welcome you again in future. Herbert Bachner Operations Manager

  • "buss sjåfør"

    • Anmeldt: 2016-03-26
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Ett hotell jeg absolutt kan anbefale til grupper, fam., enslige osv. Bra beliggenhet. God service. God mat. Nær gamlebyen. Bare minutter å gå til museer og andre severdigheter. Veldig godt fornøyd. Kommer gjerne tilbake her.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • DavidMohren, General Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2016-03-28
    • Dear Olav H, first of all thank you very much for the review. I am very happy to see that you have fully enjoyed your stay with us and that you can recommend the hotel to other travellers. We are already now looking very much forward to welcome you again at the Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel in Tallinn. With very best regards, David Mohren General Manager Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

  • "Bra spa/trening og badehotell."

    • Anmeldt: 2019-01-04
    • Reisetype: Familie
  • Hvis man liker bading, spa, sauna og trening, så er dette helt perfekt.10 minutter å gå til gamlebyen, flere urbane og shoppingsenter i kort gåavstand. Dette stedet liker ikke poteter på restaurantene og har fått for seg at veganmat er inn, så sjekk alltid menyen før du går inn.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2019-01-07
    • Dear Jan-Age D Thank you for taking the time to share your comments concerning your stay. At Park Inn Meriton, we strive to provide a superior guest experience and valuable guest feedback helps us determine how well we are delivering on that commitment. We appreciate your nice comment about the spa and location. We will be looking forward to welcome you back! Best Regards,

  • "Affordable Price for good quality and very good service"

    • Anmeldt: 2018-12-04
    • Reisetype: Forretninger
  • I Just enjoyed late dinner. Very tasty goulash soup, tasty salad, but above of the taste the Service there is very supportive and kind. I recommend by heart. We also eat lunch there as a members of training session-good choice of open buffet

    • MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-12-05
    • Dear Marta R, Thank you for taking time to rate our property. We are happy that you have enjoyed your stay with us as well the dinner. I will definitely forward your feedback to the restaurant staff, I am sure it will bring them great joy to read that their professionalism and friendliness are appreciated. We look forward to your next stay with us. Best Regards,

  • "excellent"

    • Anmeldt: 2018-10-14
    • Reisetype: Venners utflukter
  • I have been this hotel couple of times before and it was in good level. Now after the repairs,we chose this hotel because we purely wanted to see how the renowering has been done. And it was amazing. Very positive experience😊

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen 2018-10-16
    • Dear sarikivilaakso, Thank you for your rating and comments. We are happy that you have enjoyed your stay with us. We will be looking forward to welcome you back! Best Regards,

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC