Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1234 omtaler
Rangert som nummer 33 av 64 hoteller i Aberdeen

Reisevurdering

Utmerket
390
Veldig bra
502
Gjennomsnittlig
204
Dårlig
93
Forferdelig
45

Type reisende

Business
419
Couples
390
Solo travel
65
Family
98
Friends getaway
128

Oppsummering av vurderinger

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Don't stay here until is the best tip I can give you (prelli2014)
    1.0
    2021-09-15
  • Don't travel without your PA (tarquinm2021)
    4.0
    2021-08-25
  • Rooms on the south side are quieter. (Q1603GTalext)
    4.0
    2019-09-07
  • Nicest view in the direction of the station, not much of a view in other directions. (Rob v)
    4.0
    2019-06-08
  • Avoid North side (Petermcg333)
    5.0
    2019-05-16

Omtaler fra reisende

  • "Sentralt og flott"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-11-15
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Et flott hotell, med sentral beliggenhet, bare et steinkast fra Union Street.Herlig frokost, rene ein og hyggelige ansatte.Restaurnter og bærer i nærheten. Kan anbefales.Hotelket har også eget uteområde og en flott bar i resepsjonsområdet.

    • Shona W, Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2017-11-18
    • Dear ninendre, Takk for din 5-stjerners anmeldelsen. Jeg er glad du likte din tid med oss og din tilbakemelding er gått videre til teamet. Jeg ser frem til å ønske deg velkommen tilbake med oss neste gang du er i Aberdeen. med vennlig hilsen Shona Westland Operations Manager

  • "Sentralt, veldig fint"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2017-05-20
    • Reisetype: Reise alene
  • Rommet mitt var helt fantastisk, hadde rom i 4 etg, og utsikt over byen. Hotellet er nytt og moderne, og servicen er upåklagelig. Relativt stor tv i forhold til andre hoteller, sengen jeg fikk var kingsize, så rett og slett gigantisk. Hotellet ligger også nært sentrum, tar ca 12 min ned til Union Square. Vil anbefale hotellet her på det varmeste. Eneste som trekker litt ned er frokosten, den er ikke den beste.

    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Service
    • BGrzeda, Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2017-05-22
    • Dear 180frederikker, Takk for din 5 stjernes anmeldelse! Håper å se deg igjen snart. Kind regards Barbara Grzeda Operations Manager

  • "Sponsortur"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2022-04-09
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Sentralt beliggende hotell, med god standard. Nyoppusset med et nøytralt preg. Rommene var som hotellrom skal være. Rene og ryddige og med en hvis størrelse. Hyggelig liten bar ved resepsjonen. Kort vei til hovedgaten. Havnen ligger også i gåavstand fra hotellet.

  • "Godt hotell med sentral beliggenhet"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2020-01-09
    • Reisetype: Forretninger
  • Godt, moderne og trivelig hotell i sentrum av Aberdeen og i gangavstand til attraksjoner og handlegate. Rommet var lyst, trivelig og hadde god bekvemmelighet på seng og møblement.Trivelig betjening og nydelig frokost

    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 4.0
      Sted
    • 4.0
      Service
  • "Gruppetur"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Omtalt: 2019-11-04
    • Reisetype: Forretninger
  • Sentralt plassert hotell. Bra standard på rommene. Rent og pent i alle fellesområder. Oppmerksomt personale i matsal og resepsjon. Bra bar vegg i vegg med resepsjonen. OK utvalg i frokostsalen. OK treningsrom.

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC