Reisevurderinger på TripAdvisor

1152 anmeldelser
Vurdert som 35 av 67 hoteller i Aberdeen

Type reisende

Utmerket
371
Veldig bra
478
Gjennomsnittlig
193
Dårlig
76
Forferdelig
34

Reisevurdring

Forretninger
403
Par
381
Reise alene
64
Familie
97
Venners utflukter
128

Oppsummering av vurderinger

Sted
4.5
Sovekvalitet
4.0
Rom
4.0
Service
4.0
Verdi
4.0
Renslighet
4.5

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Si at du vil ha utsikt mot byen (Frederikke R)
    5.0
    2017-05-20
  • Oppgrader hvis det er mulig (RosslandR)
    4.0
    2016-07-20
  • Jeg la ikke merke til om det var spa, treningssenter eller svømmebasseng, men møtte noen i heisen med bare føtter med håndduk rundt seg. (Northmans)
    4.0
    2013-05-10
  • Høyt oppe, vekk fra hovedgate/nattklubb utenfor (Eirik A)
    4.0
    2012-11-27

Siste omtaler fra reisende

  • "Renslig og behagelig"

    • Anmeldt: 2017-10-19
    • Reisetype: Forretninger
  • For min del, beligenhet, og renslighet som gjorde at jeg kommer hit hver gang jeg er på tur pga jobben min. Det er ikke langt å gå til sentrumen og nesten alt av butikkene finnes der. Maten er også bra der men det er mange restaurenter som er i nærheten.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Shona W, Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2017-10-21
    • Dear Benny210, Takk for å la gjennomgå. Flott å lese at du likte oppholdet, og håper å se deg igjen på din neste tur til Aberdeen. med vennlig hilsen Shona Westland Operations Manager

  • "Bra moderne hotell, Bra plassering"

    • Anmeldt: 2015-05-29
    • Reisetype: Forretninger
  • Super plassering rett ved Union Street (hovedgaten) og med mange gode restauranter I nærheten. Fine moderne rom, gratis internett, god frokost, vennlig betjening. Baren serverer også på småretter hvis man kommer litt sent og ikke er listen på å gå alene på restaurant. Kunne ønsket meg ordentlig shampo og balsam på badet, men spurte ikke etter det, mulig de hadde det bak disken.

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Oliver O, Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2015-06-29
    • Dear reviewer, Thank you for your positive comments. We are delighted to read that you enjoyed our hotel and what we have to offer. We thank you for your business with us and hope to be welcome you back again in the future. Warm Regards Oliver

  • "Svært bra for å være Aberdeen"

    • Anmeldt: 2019-02-04
    • Reisetype: Forretninger
  • Hotell har perfekt beliggenhet, både til jobb og fornøyelse. Mange flotte restauranter og shopping i kort gangavstand. Litt vanskelig til tider å få servering i baren. Måtte ved flere anledninger etterspørre betjening i resepsjon, sjølv om dei var klar om at vi gjekk inn dit. Kronglete og dårlig plassoppstilling for taxi på utsiden . Har bud på dette hotellet flere ganger og er stort sett fornøyd

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Frank-Whitaker, General Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2019-02-06
    • Hi Sunshine38921800483, Takk for at du tok deg tid til å forlate anmeldelsen din. Glad for at du likte oppholdet, og takk for tilbakemelding på baren. Ser frem til å se deg når du er neste i Aberdeen.

  • "Hyggelig opphold"

    • Anmeldt: 2017-05-04
    • Reisetype: Venners utflukter
  • Vi var gruppe på 10 og vi hadde en fantastisk tid i Aberdeen og hotellet var flott, god service bare ting vi kunne ha noe å klage på var restauranten var ikke åpen i helgene

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • BGrzeda, Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2017-05-05
    • Dear freydis60, thank you for your review. I am glad you enjoyed your stay at the hotel. When you stay with us in the future please let us know that you would like to book a table for your party in the restaurant and we will be more than happy to accommodate, we also offer restaurant menu in the bar so you are more then welcome to have your dinner in the bar instead. I hope to welcome you back with us soon. Kind regards, Barbara Grzeda

  • "Radisson Park Inn, Aberdeen"

    • Anmeldt: 2014-12-16
    • Reisetype: Forretninger
  • En utmerket sentrum lokalet og gir en avslappet og rolig atmosfære. Gir muligheten til å nyte en rekke restauranter i sentrum og noen av natteliv. Alternativt kan du spise middag i er svært underholdende i en rolig atmosfære utmerket service fra alle de ansatte

    • tripadvisor-rating
      Rom
    • tripadvisor-rating
      Verdi
    • tripadvisor-rating
      Sovekvalitet
    • tripadvisor-rating
      Sted
    • tripadvisor-rating
      Renslighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Iain W, General Manager på Park Inn by Radisson Aberdeen, svarte på denne anmeldelsen 2014-12-19
    • Thank you for taking the time to post your comments about your recent stay at the hotel. I was happy to read how much you enjoyed your visit and look forward to seeing you back in the hotel again.

Se alle anmeldelser på TripAdvisor

Disse anmeldelsene er subjektive meninger fra individuelle reisende. De er ikke meningene fra TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC