Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 313 omdömen
Rankat som nr 1 av 1 hotell i Lysaker

Betyg från resenärer

Utmärkt
61
Mycket bra
109
Medelmåttigt
66
Dåligt
47
Hemskt
30

Typ av resenär

Business
110
Couples
67
Solo travel
12
Family
72
Friends getaway
26

Översikt över betyg

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
3.5
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • They don't have charging station for electric cars. Difficult to find due to road works near by. Offsite from Oslo, you need a car! (esratq)
    2.0
    2021-08-09
  • Rooms are quiet and soundproof however do check if your room has a locker facility as soon as you check in. (TravelousNitinRege)
    3.0
    2020-02-27
  • top floor may be noisy (Piotr K)
    4.0
    2019-08-08
  • All rooms will have a nice view. Not sure about the locations near elevators-but our room was quiet (carol952)
    4.0
    2018-09-28
  • Ask for a room facing the fjord, odd numbers are on the side facing the fjord. (dangli)
    4.0
    2018-06-07

Resenärers omdömen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-07-07
    • Typ av resa: Familj
  • Fina rum med bra storlek. Lugnt och bra läge nära vattnet samt park. Alla i familjen var mycket nöjda. Det enda minus var mycket liten dusch och gigantisk duschmunstycke som var för tungt för hållaren så duscha blev lite knepigt. Frukosten var ok. Inget jätteutbud av mat.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Carlos Leon, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2022-07-11
    • Hej, Tusen tack för att du tar dig tiden att ge oss din kommentarer och feeback. Vi är glada över att se att ni har haft det bra hos oss och hoppas att kunna få välkomna dig tillbaka till oss imon en snar framtid. Ta gärna kontakt om ni har några som helt funderingar. Med vänliga hälsningar Carlos Leon

  • "Som amn bäddar får man ligga"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2019-08-22
    • Typ av resa: Jobb
  • Ligger vackert till, trevlig personal....glada. Tror jag har varit gäst hos er nu de sista 8 ggr å fortsätter nog så länge ja blir i Oslo. Nära till kommunikation så som buss, även nära till Flytoget (Lysaker) vilket är viktigt för mig.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 1.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Marielle F, Service Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-08-23
    • Kjære petermatsik, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi er glad for å høre at du hadde nok ett hyggelig opphold med oss, og vi ser fram mot å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning. Med vennlig hilsen, Marielle - Service Manager

  • "Bra standard"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2019-06-10
    • Typ av resa: Familj
  • Ett hotell som ger dig exakt det du betalar för. Allting fungerade fint. Det är lite tråkigt och det finns inte så mycket extra men det är tyst både dag och natt. Rummen var rymliga och bäddsoffan var redan utdragen och gjord i ordning för barnen.

    • 3.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 3.0
      Läge
    • 3.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Marielle F, Service Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-06-11
    • Kjære smoose26, tusen takk for besøket og den hyggelige tilbakemeldingen. Vi håper vi får gleden av å ønske deg og familien velkommen tilbake ved en senere anledning. Med vennlig hilsen, Marielle Falck - Service Manager

  • "Levde upp till förväntningarna"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2019-06-10
    • Typ av resa: Kompisresa
  • För att i övrigt uppleva Oslo som en dyr och överskattad stad, så kändes detta hotell som rena motsatsen. Man fick vad man betalade för - lite under en tusenlapp för två nätter - och de tre stjärnor som hotels.com skyltade med stämde in fint. Fasaden var kanske inte så vacker, men vi var ej där för att uppleva höjden av arkitektur, utan för att gå på konsert i Telenor Arena - vilken ligger exeptionellt nära. Insidan av hotelet är bättre, lobbyn är riktigt mysig, hissarna fungerade felfritt och rummet var välstädat. Stort plus för vattentrycket i duschen! Dock, vi var två personer i en dubbelsäng, men där fanns bara ett enkeltäcke. Som tur är hade vi med oss en supermysig filt, och sängen var i övrigt så inbjudande att det inte gjorde något. Det blir något inga fler resor till Oslo för min del, men om jag mot förmodan kommer tillbaka, så står detta hotelet absolut på min lista.

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 3.0
      Service
    • Marielle F, Service Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-10-22
    • Kjære marthaeliasson Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi er glade for å høre at dere hadde ett hyggelig opphold med oss, og vi ser fram til å ønske dere velkommen tilbake om dere skulle ta turen til Oslo igjen. Med vennlig hilsen Marielle - Service Manager

  • "ARbetsresa"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2019-05-16
    • Typ av resa: Jobb
  • Väldigt bra hotell med bra närhet till företag i området. Kan definitivt rekomendera hotellet för andra som ska på arbetsresa Frukosten var enda som drog ner helheten lite då utbudet inte var det bästa

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • Marielle F, Service Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-10-28
    • Kjære Sunshine46249248268 Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du hadde ett hyggelig opphold med oss, og vi ser fram til å ønske deg velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Marielle - Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC