Resenärers bedömningar på TripAdvisor

205 omdömen
Rankat som nr 3 av 3 hotell i Fornebu

Typ av resenär

Utmärkt
37
Mycket bra
73
Medelmåttigt
45
Dåligt
31
Hemskt
18

Resenärers bedömningar

Jobb
85
Par
43
Ensam resenär
9
Familj
42
Kompisresa
19

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.0
Läge
3.5
Rum
3.5
Service
3.5
Standard
3.5
Renlighet
4.0

Senaste omdömen från resenärer

  • "Konferans"

    • Bedömt: 2018-10-27
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag åkte på en affärsresa 24-26 okt 2018 för en konferens på hotellet. Mottagandet var vänligt, dock var engelskan inte den bästa. Rummet var lagom stort, sängen skön och badrummet bra. Jag justerade fläkt och temperaturen i rummet som efterhand blev bättre .

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
  • "Smutsigt"

    • Bedömt: 2018-08-12
    • Typ av resa: Ensam resenär
  • Rummet och badrummet var dålig städat, jag ville inte se håret till andra gäster i badrummet. Glaset var typ torkadmeg en handduk, var inte diskat. Fönstret var smutsigt, det var myckrt dammig under sängen. Jag hade inga schampo, inga handtvål.. Däremot frukosten var fantastisk bra, fin dukat, det var mycket att välja mellan.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Christopher B, Front Office Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-09-19
    • Hei, Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du likte frokosten vår. Men det var veldig leit å høre at du hadde dårlige erfaringer med renholdet på rommet. Vi er stolte av den høye standarden vår på dette området, så det var beklagelig å høre at vi ikke fikk det til denne gangen. Jeg skal ta opp saken med rengjøringspersonalet, og de vil undersøke hvorfor vi sviktet ved denne anledningen og gjøre nødvendige tiltak for å forhindre at det skjer igjen. Jeg kan forsikre deg om at dette ikke er i tråd med vår vanlige standard, som du vil få se dersom vi skulle være så heldige å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden. Mvh, Christopher.

  • "Lätttillgängligt med bil men långt till allt"

    • Bedömt: 2019-01-28
    • Typ av resa: Familj
  • Hotellet har bara en fördel att man når det lätt men läget har inget i övrigt att erbjuda. Att man tar ut orimligt hög parkeringsavgift när du enbart erbjuds att parkera på en asfalterad utomhusparkering som du inte kan vara säker på har bevakning. Dåligt. För få faciliteter för ett modernt hotell med ett sämre läge.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonPark, Service Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2019-04-04
    • Kjære Martin G. Tusen takk for din ærlige tilbakemelding, det er kun ved hjelp av gjestenes tilbakemeldinger vi kan arbeide for å stadig forbedre oss. Vi håper du har en mulighet til å besøke oss igjen ved en senere anledning! Med vennlig hilsen, Marielle Falck - Service Manager

  • "Weekendresa med konsert"

    • Bedömt: 2018-06-30
    • Typ av resa: Kompisresa
  • Minus för att det inte fanns bord att boka i restaurangen för hotellets gäster redan vid incheckningen dåligt med övriga aternativ i närheten. Fanns inga glas i baren till de drinkar vi beställde redan tidigt på kvällen, fick information om att vi fick beställa de drinkar som det fanns glas till. Pluss för den stora och väl tilltagna frukosten.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Christopher B, Front Office Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-07-03
    • Hei Carina, Takk for din tilbakemelding. Det er leit å se at du ikke hadde en god opplevelse med tanke på full restaurant og problemer med baren. Det beklager jeg så mye. Jeg skal videreføre dine kommentarer til teamet i restauranteten. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen. Mvh, Christopher.

  • "Rätt risigt"

    • Bedömt: 2018-05-04
    • Typ av resa: Familj
  • Dåligt bemötande vid incheckning. Hotellvärden hittade inte vår bokning och försökte inte göra något överhuvudtaget för att hitta den. Vi fick göra hans jobb. Maten var också väldigt dålig. Både middag och frukostmenyn. Korridoren på plan 5 luktade extremt illa.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • Christopher B, Front Office Manager på Radisson Blu Park Hotel, Oslo, svarade på det här omdömet 2018-05-07
    • Hei, Takk for din tilbakemelding. Det er utrolig trist å se at vi ikke klarte å levere på det nivået vi forventer av oss selv under ditt opphold. Jeg forstår at du er skuffet. Jeg vil ta opp dine kommentarer med hele teamet her, og vi skal se på våre rutiner for å påse at vi ikke kommer opp i slike situasjoner igjen. Jeg kan bare beklage for den dårlige opplevelsen og håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen, så vi kan gi deg det oppholdet du fortjener som en gjest på Radisson Blu Park Hotel. Mvh, Christopher. Front Office Manager.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC