Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1812 omdömen
Rankat som nr 30 av 69 hotell i Helsingfors
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Typ av resenär

Utmärkt
545
Mycket bra
836
Medelmåttigt
317
Dåligt
77
Hemskt
37

Resenärers bedömningar

Jobb
685
Par
477
Ensam resenär
145
Familj
245
Kompisresa
186

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.5
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • De nya rummen luktar alldeles fasligt. Fönstren kan inte öppnas. (tallscandinavian)
    3.0
    2019-04-14
  • Be om extra tyst rum om du är affärsresenär. (133livt)
    3.0
    2017-01-24
  • Rummen med runda fönster är trevliga! (Pontus O)
    4.0
    2016-08-29
  • Businessclassrummen som är trevliga och prisvärda (Vagerstam)
    4.0
    2015-09-09
  • Även rum med utsikt inåt hotellet (baren) är bra och tysta (Kibaya)
    4.0
    2015-01-08

Senaste omdömen från resenärer

  • "tre bon merci"

    • Bedömt: 2016-10-25
    • Typ av resa: Jobb
  • tre biein nice bellisemo bella kantina muket bra jag hoppas kommer till backa och bor där hella mitt live jag ska hämta hella min famillie jag har berättat till dem redan och dem blir sugna att oker ditt

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2016-10-31
    • Dear Omran B, Thank you for staying with us at the Radisson Blu Royal Hotel, and thank you very much for the good ratings! It is nice to hear that you have been satisfied for our hotel. Should there be anything we can do for you, please contact us at info.royal.helsinki@radissonblu.com We look forward to your next stay! Best regards, Joni Väisänen Front Desk

  • "Utmärkt hotell mitt i centrum"

    • Bedömt: 2015-04-24
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet har en bra läge. Du har bussar, metro köpcenter mm på gång avstånd. Personalen är bemötes gående och väldigt trevliga. Rummen är stora med bekväma sängar att vila i. Maten utmärkt. ja i det stora hela inget negativt att säga.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kim A, Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2015-04-25
    • Hej Maria S. Tack så mycket för dina positiva kommentarer om Radisson Blu Royal Hotel. Det är mycket uppmuntrande för oss som jobbar här att se att vi lyckats i vår kundservice. Jag hoppas vi får se dig igen i en nära framtid! Med vänliga hälsningar, Kim Åberg/Service Manager

  • "Helt OK"

    • Bedömt: 2017-05-31
    • Typ av resa: Jobb
  • Fint hotell med trevlig personal, bra placering nära till centralstationen och butiker. Bra rum med modern TV och jätte sköna sängar, sov riktigt bra. Har inte sovit så här bra på hotell på länge. Har inget direkt att anmärka.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Service Manager R, Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2017-06-03
    • Dear Henrikn628, Thank you for your nice review from your recent stay in Radisson Blu Royal Hotel. I'm delighted to hear that you had relaxed stay. It is important for us also that the guest has peaceful stay and sleep's the night perfectly. It is true that the hotel is located in the heart of Action. We are about 5-10 min away from the Helsinki center. All the popular attraction are close to the hotel and best shoping places. Thank you once again that you choose to stay in Royal hotel. We wish to see you again soon in the heart of Action. Kindly Regards - Alia Hussain/Service Manager

  • "Centrumhotell"

    • Bedömt: 2016-02-04
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet är trivsamt med trevliga rum, utomordentligt sköna sängar och i övrigt mycket bra standard. Frukosten har ett brett utbud som passar alla smaker och servicen är bra. Hotellet kan rekommenderas för de kunder som fortfarande är i farten, nära till allt och ständig Taxi utanför porten för snabb och enkel transport.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Joni V, Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2016-03-09
    • Bäste Randoph B, Jag vill börja med att tacka så hjärtligt för att ni valt att bo hos oss under er resa, jag vill också uttrycka ett stort tack för att ni tagit er tid att skriva denna recension om oss. Vad kul att ni hade en trevlig upplevelse här hos oss på hotellet och att vi lyckades leva upp till era förväntningar. Jag hoppas att vi får äran att ha er som vår gäst igen i framtiden. Behöver du hjälp med kommande bokningar eller har fler frågor, tveka inte att kontakta oss på info.royal.helsinki@radissonblu.com Hälsningar Joni Väisänen Reception

  • "Radisson Blu Royal _ Helsinki"

    • Bedömt: 2015-11-25
    • Typ av resa: Jobb
  • Bra hotell som ligger intill stort köpcenter och kommunikationer. Du har stats stjärnan på gång avstånd men kommer ändå snabbt ut från stan med buss, tåg eller taxi. Bra sängar som formar sig efter dig.Trevligt bemötande. Negativt att badrummet lite mer utslitet men det är städat och rent.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Kim A, Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarade på det här omdömet 2015-12-02
    • Hej Maria S, Tack för att du tog tid att ge feedback på din vistelse hos oss på Radisson Blu Royal. Roligt att höra att du trivdes. Vi hoppas få sig dig snart igen . Vänliga hälsningar, Kim Åberg/ Service Manager

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC