Resenärers bedömningar på TripAdvisor

1120 omdömen
Rankat som nr 4 av 12 hotell i Espoo
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Typ av resenär

Utmärkt
378
Mycket bra
479
Medelmåttigt
188
Dåligt
54
Hemskt
21

Resenärers bedömningar

Jobb
619
Par
174
Ensam resenär
44
Familj
202
Kompisresa
55

Rankningsöversikt

Sovkvalitet
4.5
Läge
4.0
Rum
4.0
Service
4.5
Standard
4.0
Renlighet
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Finns tillgång till rum med havsutsikt. (Pehr-Olof B)
    4.0
    2016-08-20

Senaste omdömen från resenärer

  • "Nöjd kund"

    • Bedömt: 2014-09-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet verkade utifrån gammaldags, men väl inkommen i huset och särskilt till rummet blev jag riktigt nöjd. Språkkunnig personal som under min vistelse dock inte kunde svenska. Bastun för varm 100 C, men trevligt att den var tillgänglig till kl 22.00 på kvällen

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • Backman2014, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2014-11-15
    • Hej Ola, Och tack för Er feedback! Det var synd bastun var för varm, jag beklagar. Temperaturen är justerad vid 80 grader, så det kan hända någon har likad det varmare och brukat mycket vann till att få temperaturen stiga. Annars är vi glada allt gick bra. Vi önskar Er välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Tiina Backman Front Office Manager

  • "Angela - Enorm Multinationella"

    • Bedömt: 2017-06-13
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag tycker Radisson i Esbo alltid ställe att bo när i Finland, bockar alla rutor för mig eftersom det en affärsresenär. Rummen är rymliga och innehåll är utmärkta. Dess lugna och sängen är bekväm. Wifi är perfekt för företag behöver. Måltider är fantastiska och tillgodose allergier. Taxi tar mindre än 5 minuter för att komma fram om du beställer. Total upplevelse är utmärkt.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RDBEspoo, Guest service Agent på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2017-06-15
    • Dear angelatY1009YB, I want to thank you on behalf of our staff for your kind words. It was such a pleasure to reat your review and I am super proud that you have enjoyed your visit to Espoo and i wish that we will see you soon for your next stay! Have a wonderful summer! Best regards, Svetlana Levochkina Guest service Agent

  • "Utmärkt service och bo"

    • Bedömt: 2017-06-05
    • Typ av resa: Jobb
  • Utmärkt personal, perfekt rum, lugnt och naturskönt läge. Jag är bara smickrad av gästfriheten! Grattis till dig! Jag kommer alltid föredrar att bo här och rekommenderar starkt det . Tack för att ni gjorde min vistelse JÄTTEBRA!

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RDBEspoo, Guest Service Agent på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2017-06-06
    • Dear 88priyat, we thank you for your kind words! Thank you for writing us a review. We are so happy that you enjoyed your stay and hopefully we can have you as our guest some other time again! We wish you amazing summer! Sincerely, Ina Korpi-Kokko Guest Service Agent Radisson Blu Hotel Espoo

  • "Bra!"

    • Bedömt: 2017-04-24
    • Typ av resa: Jobb
  • En mycket bra hotell i Esboo ares. , Bra om oyu är det på en affärsresa i den Esboo område av Helsingfors Finland. Det finns också en en mycket fin natur aroundf för promenader eller springer. Det en mycket bra vistelse och arbete Hotel.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RDBEspoo, Guest Service Agent på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2017-04-28
    • Dear robertocA1060NZ, Thank you for taking time to write comments about your visit to Espoo! I am happy to hear that you enjoyed our milieu and peaceful nature and I hope that you had chance to relax and log out! For your next visit you can also try our Log Out Bikes or scooters to explore the area easily! Best regards, Svetlana Levochkina Guest Service Agent

  • "Bra sömn, lugn plats, härlig frukost"

    • Bedömt: 2017-04-09
    • Typ av resa: Jobb
  • Bekvämt hotell i den ganska ställe, utmärkt sova och utsökt frukost. 15 - 20 minuter med buss från centrum av Helsingfors och cirka 30 minuter med taxi från flygplatsen. Jag har haft min vistelse i Radisson Blu Hotel i Esbo.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RDBEspoo, Guest Service Agent på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2017-04-10
    • Dear Mr. Linkevics, Thank you for your delightful comments! It makes me extremely happy to see how much you enjoyed your stay in Radisson Blu Espoo, and on behalf on our whole team I hope to welcome you back during your future travels. Kind regards Liuba Guest Service Agent

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC