Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1207 omdömen
Rankat som nr 2 av 15 hotell i Espoo
"GreenLeader Gold" GreenLeader Gold

Betyg från resenärer

Utmärkt
414
Mycket bra
509
Medelmåttigt
201
Dåligt
57
Hemskt
26

Typ av resenär

Business
666
Couples
183
Solo travel
51
Family
210
Friends getaway
57

Översikt över betyg

Sleep Quality
4.5
Location
4.0
Rooms
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Cleanliness
4.5

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rooms to the bay is coziest (Levas108)
    5.0
    2020-01-30
  • Some rooms at lower level require quite a bit of walking. You could ask to be close to the elevator (Yasjka)
    4.0
    2020-01-22
  • rooms on higher level with coastal view (ChristianS9055)
    4.0
    2020-01-05
  • upper floor facing river (Harsha B)
    5.0
    2019-08-15
  • Take another hotel, not this. (hoikkis)
    2.0
    2019-07-14

Resenärers omdömen

  • "Bra hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2022-08-15
    • Typ av resa: Par
  • Trevligt bemötande, fin service. Rummen trevliga om också något små. Renlighet, miljötänkande helt OK. Enda negativa var lite kaos i samband frukosten på söndag morgon då trycket tydligen blev övermäktigt för att fylla på där det behövdes.

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
  • "Fint läge, rent och fräscht och bra frukost"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2017-10-23
    • Typ av resa: Jobb
  • Jag är jättenöjd med det här hotellet. Det är rent, fräscht, fina och lagom stora rum. Frukosten var toppen, och baren/lobbyn är trevliga. Området runt omkring är perfekt för att springa eller gå, runt sjöar och i skogsområden. Ligger ju lite offside mot Helsingfors men bra i själva Espoo!

    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • RDBEspoo, Guest Service Agent på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2017-10-28
    • Tjenare Lisa E, Thank you for your time to write such a warm comments about your visit! I am happy to read that you had an amazing stay and I hope that you will also come to visit us in the future! I wish you have a great autumntime and we will be waiting for your next travels! With warm regards, Svetlan Levochkina Guest Service Agent

  • "Nöjd kund"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2014-09-29
    • Typ av resa: Jobb
  • Hotellet verkade utifrån gammaldags, men väl inkommen i huset och särskilt till rummet blev jag riktigt nöjd. Språkkunnig personal som under min vistelse dock inte kunde svenska. Bastun för varm 100 C, men trevligt att den var tillgänglig till kl 22.00 på kvällen

    • 5.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 4.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 4.0
      Service
    • Backman2014, Front Office Manager på Radisson Blu Hotel, Espoo, svarade på det här omdömet 2014-11-15
    • Hej Ola, Och tack för Er feedback! Det var synd bastun var för varm, jag beklagar. Temperaturen är justerad vid 80 grader, så det kan hända någon har likad det varmare och brukat mycket vann till att få temperaturen stiga. Annars är vi glada allt gick bra. Vi önskar Er välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Tiina Backman Front Office Manager

  • "Problem med restaurangen"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-07-12
    • Typ av resa: Familj
  • Utmärkt service och bemötande i reception och under frukost. Dock var servicen under fredagens restaurangbesök mycket dålig. Nattsömnen stördes av att en kudde var alltför mjuk och en alltför hård - detta gällde båda sängarna. Stor användning av engångsprodukter i rummen.

    • 4.0
      Rum
    • 4.0
      Standard
    • 3.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Renlighet
  • "Trevlig omgivning"

  • tripadvisor rating 4.0
    • Bedömt: 2022-05-03
    • Typ av resa: Jobb
  • Ett prisvärt och trevligt hotell med god mat, bastu, bassäng och gym. Snabb service. Ligger vackert vid vattnet som lämpar sig för en skön promenad eller joggingtur. Frukosten innehåller det mesta men kan förvänta sig för denna typ av hotell.

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC