Betyg från resenärer på TripAdvisor

tripadvisor rating 4.0 1144 omdömen
Rankat som nr 10 av 26 hotell i Aarhus

Betyg från resenärer

Utmärkt
358
Mycket bra
489
Medelmåttigt
191
Dåligt
74
Hemskt
32

Typ av resenär

Business
419
Couples
332
Solo travel
55
Family
187
Friends getaway
73

Översikt över betyg

Location
4.5
Sleep Quality
4.0
Rooms
4.0
Service
4.0
Value
4.0
Cleanliness
4.0

Resenärers tips för att hjälpa dig att välja rätt rum

  • Rather expensive parking 160/day (thomasj858)
    5.0
    2021-07-10
  • Higher floors have best views, be aware of the bridges if you don't like heights (RAW1000)
    4.0
    2019-12-14
  • The Junior Suite is on the 11th floor, good views. (Wellyndama)
    5.0
    2019-08-31
  • dont get a room close to elevator as you can hear everything with people coming in late (B5647WOmarkc)
    3.0
    2019-04-20
  • Non-smokers, be sure to specify as this hotel also has smoking rooms. (Traveller07700900461)
    3.0
    2018-09-30

Resenärers omdömen

  • "Stabil Radisson-nivå"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2019-06-27
    • Typ av resa: Familj
  • Bra läge med gångavstånd till gågator och stadskärna. Erbjuder p-garage till rimlig kostnad. Fina rum med allt som förväntas. Mycket bra frukost med möjlighet till bordsbeställning av omelett med mera. Stabilt hög Radisson-nivå helt enkelt. Återvänder gärna!

    • HH_Aarhus, Gæsteansvarlig på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2019-07-01
    • Hei, Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å komme med din tilbakemelding til oss! Det setter vi stor pris på og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss neste gang du besøker byen. Riktig god dag ønskes deg, Vennlig hilsen, Team Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Kjempe bra service "

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2016-08-25
    • Typ av resa: Par
  • Bodde her i två nätter fick kjempe fina rum, stora och med badkar! Utsikt över byn med stora vindrutor, otrolig god service hjälpte med allt man trenger. God parkeringsmöjligheter och otroligt god mat i restaurangen. Gåavstånd till byen. Detta hotell har allt man kan önska för en vistelse i Aarhus! Her kommer jag varje gang framöver!!!😄😄😄

    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2018-07-19
    • Hei, Tusen takk for at du tok deg tiden til å komme med en så hyggelig tilbakemelding til oss, det gleder meg at du hadde et godt besøk hos oss sist du var her. Mitt navn er Helene Hallre og jeg er ny direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus og jeg håper virkelig at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss igjen hvis du planlegger en ny tur til Aarhus. Med ønske om en fortsatt god sommer! Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Radisson Blue Århus, Danmark"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2015-07-10
    • Typ av resa: Familj
  • Inte så överraskande att Radisson i Århus blivit utsett till Danmarks bästa hotell i flera år. Förvisso hade vi rum på 11:e våningen (Buisness class) - som var fantastiskt, men hela hotellet i övrigt, och personalen är lika fantastiskt - ett topppenhotell!!

    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 5.0
      Läge
    • 5.0
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2015-07-22
    • Kære Peter O Tusind tak for din anmeldelse af vores hotel! Jeg noterer mig med glæde, at du nød dit ophold hos os. Jeg er naturligvis glad og stolt over, at du mener at vore Danish Travel Awards som Danmarks bedste hotel er velfortjent. Med ønsket om en god sommer Nino Rosenlund Hoteldirektør

  • "Trevligt hotell"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2014-08-05
    • Typ av resa: Par
  • Trevligt hotell med fantastiskt duktiga receptionister som kunde sin stad, och kom med förslag utan man bett om det. Ac på rummet var underbart då det var riktigt varmt ute, något dyr frukost kan jag tycka om än bra.

    • 5.0
      Sovkvalitet
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2014-08-06
    • Kære Ola I Mange tak for dit review. Jeg sætter pris på at du deler dine tanker med os, her på Tripadvisor. Jeg noterer mig med glæde, at du under dit ophold, nød godt af den fantastiske Yes I Can! spirit, som dagligt bliver leveret i receptionen. Som du selv nævner, har det været en utrolig varm sommer. Jeg beklager selvfølgelig at AC'en, ikke kunne følge, de dage I opholdte jer på vores hotel. Jeg håber også, at du prisen til trods, følte at vores Super Breakfast gav jer value for money. Det er trods alt dagens vigtigste måltid. Med ønsket om en fortsat god sommer Peter Laursen Hoteldirektør

  • "Kan klart rekommenderas!"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Bedömt: 2014-07-07
    • Typ av resa:
  • Fräscha moderna rum, sköna sängar, trevlig personal och bra service. Plus med välfungerande AC ffa på sommaren. Mycket bra hotellfrukost. Ett plus att det finns övervakad parkering utanför. Enda minus att det var lite dammigt på vissa ställen på rummet. Kan klart rekommenderas!

    • 5.0
      Rum
    • 5.0
      Standard
    • 5.0
      Läge
    • 4.0
      Renlighet
    • 5.0
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2014-07-30
    • Kære KalmarAnna Mange tak for din pæne anmeldelse. Jeg er glad for at I nød godt af den høje service, som vi hver dag bestræber os på at levere. Med ønsket om en god sommer Peter Laursen Hoteldirektør

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC