Resenärers bedömningar på TripAdvisor

919 omdömen
Rankat som nr 9 av 24 hotell i Aarhus

Typ av resenär

Utmärkt
275
Mycket bra
422
Medelmåttigt
152
Dåligt
49
Hemskt
21

Resenärers bedömningar

Jobb
368
Par
248
Ensam resenär
47
Familj
145
Kompisresa
62

Rankningsöversikt

Läge
4.5
Sovkvalitet
4.0
Rum
4.0
Service
4.0
Standard
4.0
Renlighet
4.0

Senaste omdömen från resenärer

  • "Århus"

    • Bedömt: 2018-04-12
    • Typ av resa: Jobb
  • Ett trevligt och bra hotell som fått en rejäl uppfräschning i Lobby, Bar och Restaurang och är nu mycket ljusare och modernare. Receptionspersonalen får dig verkligen att känna dig välkommen. Skulle önska golvvärme i badrummet.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2018-04-13
    • Kjære 295perh Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg er glad for at du hadde et godt opphold og spesielt glad for at du satte pris på den renoveringen vi har gjort i baren og restauranten. Jeg gleder meg til å dele din tilbakemelding med resten av teamet! Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss igjen neste gang du kommer til Aarhus. Med vennlig hilsen, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  • "Mycket trevligt hotell nära centrum"

    • Bedömt: 2014-08-27
    • Typ av resa: Jobb
  • Mycket trevligt hotell i ett lugnt område men ändå nära till stadens centrum. Fin skön och avkopplande rum, alla nyligen renoverade. Frukosten är ett av de bästa i hotell jag har bott på. Personalen är vänlig och mycket serviceinriktad.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, Direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2014-09-26
    • Dear Line H Thank you very much for your positive feedback – I sincerely appreciate you taking your time. It pleases me to hear, that our newly renovated rooms, managed to live up to your expectations. I hope we will see you again in the near future. Best regards Peter Laursen General Manager

  • "Bra hotell med trevlig och rymliga rum"

    • Bedömt: 2014-02-12
    • Typ av resa: Jobb
  • Utmärkt hotell och rum. Stora rum med underbara queenbeds. Men lite för kallt rum på vintern. Utmärkt läge i Århus. Bara en kort promenad till oavsett Århus stad har att erbjuda. Frukost ingår inte i standard rum och debiteras 170 DKK för en medelstor hotel frukost måltid. Skillnaden mellan ett standardrum, exklusive frukost och en business class rum med frukost inclusive ligger bara 180 DKK om du planerar att betala 170 DKK i produktionshål till ditt rum för frukost ändå. Vanliga TV-kanaler är inte gratis, du måste köpa tillgång för varje dag av din vistelse.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2014-02-25
    • Dear Beate Fjeld U Thank you for taking your time to comment on your last stay. I am glad to hear that you enjoy d the central location of our hotel. It is indeed convenient to have the entire city of Aarhus within walking distance. As you noticed, it could easily be a good choice with one of our business class rooms. These rooms will furthermore give you a beautiful view of Aarhus from 11th and 10th floor. Best regards Peter Laursen General Manager

  • "Fantastisk vistelse i Århus"

    • Bedömt: 2014-01-26
    • Typ av resa: Jobb
  • Radisson Blu gör ett utmärkt jobb med att göra en affärsresa till Århus en bra upplevelse. Restaurangen och baren är bekvämt och kvaliteten på maten är mycket bra. Återigen var det var prisvärt och jag kommer tillbaka snart.

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • RadissonBlu_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2014-02-25
    • Dear Daniel M Thank you for sharing your opinion here on Tripadvisor. I truly appreciate your kind in regards of our restaurant and bar. The people in these departments fight hard every day to deliver the perfect product. Words like yours are very motivating to them. Thank you! Best regards Peter Laursen General Manager

  • "lovely hotel, great location for Aarhus"

    • Bedömt: 2018-09-17
    • Typ av resa: Familj
  • would 100% stay here again if in the city. nice bedrooms, lovely fresh breakfast, spacious lobby, good parking, very friendly and helpful staff who were more than happy to help no matter what the request. A credit to themselves and the company. This is how hotel staff should be! :)

    • tripadvisor-rating
      Rum
    • tripadvisor-rating
      Standard
    • tripadvisor-rating
      Sovkvalitet
    • tripadvisor-rating
      Läge
    • tripadvisor-rating
      Renlighet
    • tripadvisor-rating
      Service
    • HH_Aarhus, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarade på det här omdömet 2018-09-20
    • Dear RedDragon73 Thank you so much for your kind review and comments! I am so glad to hear that you enjoyed your stay and on behalf of myself and the entire team we hope to be able to welcome you back to us in Aarhus the next time you plan a trip to our city! Have a great day, Kind regards, Helene Hallre General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Se alla omdömen på TripAdvisor

Dessa omdömen är enskilda resenärers personliga åsikter och är ej förknippade med TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartner.

© 2014 TripAdvisor LLC