Reisevurderinger på TripAdvisor

tripadvisor rating 3.5 3207 omtaler
Rangert som nummer 69 av 134 hoteller i Copenhagen

Reisevurdering

Utmerket
648
Veldig bra
1330
Gjennomsnittlig
744
Dårlig
307
Forferdelig
178

Type reisende

Business
1218
Couples
793
Solo travel
191
Family
529
Friends getaway
275

Oppsummering av vurderinger

Location
4.0
Sleep Quality
4.0
Rooms
3.5
Service
4.0
Value
3.5
Cleanliness
4.0

Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom

  • Avoid this place (TrENDPLY)
    1.0
    2022-05-17
  • Go elsewhere, you can’t be worse off. (SvenDL)
    1.0
    2022-05-06
  • Don't book a family room if you care for view (Irmak44)
    3.0
    2022-05-06
  • Higher floors are quieter (LauraG44444)
    5.0
    2022-02-26
  • The rooms on top floors gives a nice view of the city. (nitish_raj03)
    1.0
    2022-01-02

Omtaler fra reisende

  • "Favoritten i København"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2021-04-16
    • Reisetype: Forretninger
  • Fantastisk opplevelse. Favoritten min hver gang jeg er i København Va der nå under Corona. Så de følget alle retnings linjer. Eneste var lidt kjipt å måtte gå ned å hente frokosten selv, men var fantastisk med frokost på senga:) å plastik hadde de på fjernkontrollen👍

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager, Gæsteservice/reception på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2021-04-21
    • Kære ChrisE3443WZ, Tak for din feedback. Vi er virkelig glade for at læse, at du havde en dejlig tid her hos os, og at du fandt vores service op til din tilfredshed - selv i disse tider. Vi håber at byde dig velkommen tilbage til vores hotel i fremtiden og inderligt, at vi snart igen er i stand til at levere fuld service, så du kan udnytte faciliteterne Mvh, Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

  • "Førjulstur til København"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-11-24
    • Reisetype: Par
  • Førjul i København er hyggelig, og Radisson Blu Scandinavia er et godt hotell å bo på. Hyggelig betjening både i resepsjon og ellers, god frokost, og gode parkeringsfasiliteter. Lobbybaren er et godt sted å avslutte kvelden.

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, Gæsteansvarlig på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2019-12-15
    • Dear ilsogstad Thank you for taking the time to rate our hotel online. We are glad to see you had a lovely time here with us and that you found our service up to your satisfaction. Hopefully you will come to us again on your next trip to Copenhagen so we can yet again provide you with a fantastic and comfortable stay. Best, Jessica Del Valle

  • "Takker for oppholdet"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-05-05
    • Reisetype: Familie
  • Familieweekend i københavn, hvor vi skulle prøve radisson blu scandinavia. Flott service og utsikt da vi havnet i 24etg. Lite bystøy. Anbefales og har hotellet i minne vis vi besøker københavn igjen. Takk for oss

    • 5.0
      Rom
    • 5.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Pernille J, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2019-05-08
    • Kære Scenic15283 Mange tak for din feedback. Det er dejligt at høre at du havde et godt ophold og at du gerne anbefaler os til andre. Du skal være mere end velkommen en anden gang! Med Venlig Hilsen Pernille

  • "Fantsisk"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2019-05-04
    • Reisetype:
  • Gjennomgående god service, vi bodde på hotellet fra fredag til mandag i mai. Fra innsjekk til utsjekk ble vi møtt av hyggelige personale. Og i restauranten Fellini hadde vi en fantstisk servitør som var kjempe bra!!

    • Pernille J, Service Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2019-05-08
    • Kære thomasdahl1234 Mange tak for dine fine ord. Vi er rigtig glade for at læse at du har haft et godt ophold og at vores personale har taget sig godt af jer. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen. Med Venlig Hilsen Pernille

  • "Trivelig"

  • tripadvisor rating 5.0
    • Omtalt: 2018-11-19
    • Reisetype: Forretninger
  • Fint og ryddig hotell. Grei opplevelse hyggelig betjening. God frokost med greit utvalg. Senger myke og gode. Lite støy selv om det var en stort kick off. Fantastisk med Kasino på hotellet og sentrum av Kjøpenhavn i umiddelbar nærhet.

    • 4.0
      Rom
    • 4.0
      Verdi
    • 5.0
      Sovekvalitet
    • 5.0
      Sted
    • 5.0
      Renslighet
    • 5.0
      Service
    • Service Manager R, service manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, svarte på denne anmeldelsen 2018-11-23
    • Kære OnAir58725289533 Mange tak for de fine ord om hotellet og vores personale, vi er rigtig glade for at du havde et godt ophold her. Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen. Med Venlig Hilsen Pernille Jensen

Se alle omtaler på TripAdvisor

Disse omtalene er subjektive meninger fra individuelle reisende, og ikke meningene til TripAdvisor LLC eller deres partnere.

© 2014 TripAdvisor LLC